Muskingum University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Universitatea din Muskingum

"Generații de studenți s-au aflat la locul potrivit la Muskingum Colegiul pentru identificarea și deschiderea drumurilor de înțelegere și competență. Am crezut întotdeauna că noi Concord și Muskingum sunt centrul universului, pentru că dacă te start aici, poti sa te duci oriunde. "Ioan Glenn, Clasa de '43 senator al Statelor Unite, astronaut la înființarea sa în 1837, Muskingum a fost o comunitate de cursanți - oameni de învățare de la și cu alte persoane. Misiunea Muskingum este de a educa "persoana întreg" - intelectual, spiritual, social și fizic - și face acest lucru prin îndeplinirea elevi în cazul în care acestea sunt pe continuumul de învățământ, precum și de a ajuta acești studenți pentru a trece la potențialul lor maxim.

Excelența Muskingum se măsoară cel mai semnificativ de absolvenți săi, care au servit din lume ca CEO de mari corporatii, figuri majore mass-media, oameni de stiinta, educatori, lideri civici și religioase, precum și în calitate de părinți și prieteni.

Aflați ce alții, inclusiv Harvard Business Review si Fundatia Ohio de colegii independente, trebuie să spun despre absolventi Muskingum.

Vă invităm să aflați mai multe despre acest loc foarte special.

Misiune

Misiunea de Universitatea Muskingum este de a oferi programe academice de calitate în artele liberale si stiinte in stabilirea unei, coeducational, colegiu legate de biserică rezidențiale și în contextul unei comunități de îngrijire în cazul în care realizarea individuală este încurajată și demnitatea umană este respectată. Scopul său principal este de a dezvolta-intelectual, spiritual, social și persoanele fizice întreagă, prin încurajarea gândirii critice, acțiunea pozitivă, sensibilitate etică și creșterea spirituală, astfel încât acestea pot duce o viata profesional productive, personal satisfăcătoare și responsabile social.

Localizare

Universitatea Muskingum, situat în centrul orașului-est Ohio, este ușor accesibil de mare est-vest și nord-sud autostrăzi. Satul Nou Concord, orașul natal Muskingum lui, este situat pe SUA 22 și 40, de-a lungul Interstate 70, 115 mile vest de Pittsburgh si 70 km est de Columb. SUA drumuri 77 și 70 se intersectează zece mile est de New Concord aproape de Cambridge; Zanesville este șaisprezece mile la vest.

istorie

Universitatea Muskingum este bogat în tradiție, patrimoniul său mândru ajunge înapoi în prima jumătate a secolului al XIX-lea, când Ohio a fost un stat copil și vagoane acoperite aduceau coloniști aventuroase spre vest pe recent finalizat Drumul Național prin New Concord. Numele indian Universității, uneori mispronounced și de multe ori greșit, este o sursă de mândrie pentru cei care prețuiesc istoria acelei părți colorate din frontieră Americii "dincolo de Alleghenies." În prima Muskingum jumătate de secol a aderat la modelele educaționale ale clasice colegiu perioadei. În 1854 femei au fost admise în condiții de egalitate cu bărbații. După Războiul Civil o perioadă de creștere constantă a început, accelerarea până frontieră fotbal clasic de mai puțin de o sută de elevi a evoluat într-o arte liberale moderne și științe colegiu din unele 1.900 de elevi absolvent, cu un campus de 225 de acri.

Când Franklin College, o instituție de învățământ importantă a Bisericii Prezbiteriene din secolul al 19-lea, închis în 1927, absolventi role sale a venit la Muskingum.

În ianuarie 2000, Dr. Anne C. Steele a devenit Muskingum Universității 20 Președinte. Muskingum schimbat în starea expert de la colegiu la universitate în 2009.

Patrimoniul Presbyterian

La 18 martie 1837, legiuitorul de stat acordat un grup de cetățeni New Concord o cartă a stabili un colegiu în sat. Deoarece comunitatea a fost stabilit în mare măsură de oamenii agricole de origine Scotch-irlandeză, religia predominantă a fost Presbyterian. În 1877 a devenit Muskingum asociat cu Sinodul din Ohio a prezbiterian Biserica Unită. Cu fuziunea a bisericilor prezbiteriene și United Presbyterian 1958, Muskingum a devenit asociat cu nou-create Unite Biserica Prezbiteriană din SUA. În 1983 biserica a fuzionat cu Biserica Prezbiteriană din Statele Unite pentru a forma Biserica Prezbiteriană (SUA). Afiliere directă Muskingum este cu Sinodul trei-stat din Pact.

Acreditare

Universitatea Muskingum a fost acreditat continuu din 1919 de către Comisia mai mare de învățare al Asociației Centrale de Nord de colegii și școli, (Reînnoit în 2013), și este autorizat de, și primește reautorizare periodic de, Ohio Consiliul de Regents de a acorda grade săi. Programul în chimie este aprobat de American Chemical Society. Universitatea Muskingum este complet aprobat pentru formarea cadrelor didactice de către Ohio Departamentul de Educație și este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE). Muskingum este un membru al Certificare Interstate Compact, care prevede pentru certificare educație comparabil în multe alte state, inclusiv, Pennsylvania, New York și New Jersey sunt incluse. Muskingum detine de membru in Consiliul American pentru Educație, Consiliul pentru promovarea și susținerea Educației, Consiliul de Colegii Independente, și Asociația de colegii și universități Independente. Universitatea Muskingum este un membru acreditat al instituțional Asociația Națională a Școlilor de Muzică, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Universitatea este, de asemenea, un membru al Confederației Ohio de Profesor Organizației Educației (OCTEO).

HLC Acreditare 2012

Declaratie de non-discriminare

Universitatea Muskingum nu face discriminări pe bază de rasă, culoare, religie, sex, origine națională sau etnică, vârstă, handicap, provocare fizic, handicap, orientare sexuală, statut socio-economic sau afiliere politică, în admitere sau accesul la, sau tratament sau de muncă în programele și activitățile sale de învățământ, inclusiv drepturile și privilegiile, politicile educaționale, burse și programe de împrumut, activități sportive și programele administrate de școală. Directorul de Resurse Umane, coordonator de conformitate, a fost desemnat să coordoneze respectarea Colegiului cu cerințele de nediscriminare în conformitate cu secțiunea 504 din Legea de reabilitare din 1973, titlul IX din Amendamentele Educației din 1972 și Actul Varsta Discriminarea din 1975, care interzice discriminarea pe bază de handicap, rasă, sex și vârstă, respectiv. Directorul de Resurse Umane, Montgomery Hall, poate fi contactat la (740) 826-8114.

Academicienii

La Muskingum, programe academice în artele liberale si stiinte sunt esențiale pentru misiunea noastră: "să elaboreze - intelectual, spiritual, social și fizic - persoanele întregi." Săli de clasă Muskingum lui, laboratoare, site-uri clinice, stagii, plasamente de teren, hale repetitii, teatre, galerii, terenuri de joacă și zone comune sunt toate locurile în care elevii lucrează cu realizat școlare profesori-a perfecționa abilitățile lor intelectuale, extinde perspectivele lor culturale, și de a dezvolta viață Obiceiurile -Long pentru învățare, serviciu, și conducerea.

Prezentarea de informații academice pe site-ul Muskingum este structurat într-un mod de a răspunde nevoilor de anumite categorii de studenți de la Universitatea. Utilizați linkurile de pe această pagină pentru a explora toate oportunitățile de învățare care programe academice Muskingum oferă.

Programe tradiționale de licență

Pentru studenții care desfășoară prima diplomă de bacalaureat (intrarea primul an și studenții de transfer), care intenționează să ia cea mai mare parte de clasele lor în timpul zilei.

PLUS Programul

Conceput pentru a oferi asistență academice structurată pentru studenții cu diferențe de învățare diagnosticate. Elevii PLUS Programul urmeze un program academic tradițional de licență în timp ce primea sprijin de învățare. Link-ul direcționează vizitatorii paginile PLUS program al site-ului.

Programul Adult Muskingum (MAP)

Un program diplomă de bacalaureat conceput în primul rând pentru studenții adulți care au obținut o cantitate semnificativă de credit academic față de o diplomă de licență, dar a cărui activitate sau programe personale solicita ca acestea să ia cursuri în seara sau la sfârșit de săptămână.

Programe postuniversitare

Cuprinde Master of Arts în Educație, Master of Arts în predare, Maestru al Strategiei de informare, sisteme și tehnologii, precum și programe postuniversitare de specialitate Educație. Elevii cu diplome de bacalaureat, care sunt în căutarea licensure suplimentar profesor ar trebui să urmeze, de asemenea, această legătură.

Locații

Concordie nouă

Muskingum University

Address
163 Stormont Street,
43762 Concordie nouă, Ohio, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 740-826-8211

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră