Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Universitatea din Muskingum

"Generații de studenți s-au aflat la locul potrivit la Muskingum Colegiul pentru identificarea și deschiderea drumurilor de înțelegere și competență. Am crezut întotdeauna că noi Concord și Muskingum sunt centrul universului, pentru că dacă te start aici, poti sa te duci oriunde. "Ioan Glenn, Clasa de '43 senator al Statelor Unite, astronaut la înființarea sa în 1837, Muskingum a fost o comunitate de cursanți - oameni de învățare de la și cu alte persoane. Misiunea Muskingum este de a educa "persoana întreg" - intelectual, spiritual, social și fizic - și face acest lucru prin îndeplinirea elevi în cazul în care acestea sunt pe continuumul de învățământ, precum și de a ajuta acești studenți pentru a trece la potențialul lor maxim.

Excelența Muskingum se măsoară cel mai semnificativ de absolvenți săi, care au servit din lume ca CEO de mari corporatii, figuri majore mass-media, oameni de stiinta, educatori, lideri civici și religioase, precum și în calitate de părinți și prieteni.

Aflați ce alții, inclusiv Harvard Business Review si Fundatia Ohio de colegii independente, trebuie să spun despre absolventi Muskingum.

Vă invităm să aflați mai multe despre acest loc foarte special.

Misiune

Misiunea de Universitatea Muskingum este de a oferi programe academice de calitate în artele liberale si stiinte in stabilirea unei, coeducational, colegiu legate de biserică rezidențiale și în contextul unei comunități de îngrijire în cazul în care realizarea individuală este încurajată și demnitatea umană este respectată. Scopul său principal este de a dezvolta-intelectual, spiritual, social și persoanele fizice întreagă, prin încurajarea gândirii critice, acțiunea pozitivă, sensibilitate etică și creșterea spirituală, astfel încât acestea pot duce o viata profesional productive, personal satisfăcătoare și responsabile social.

Localizare

Universitatea Muskingum, situat în centrul orașului-est Ohio, este ușor accesibil de mare est-vest și nord-sud autostrăzi. Satul Nou Concord, orașul natal Muskingum lui, este situat pe SUA 22 și 40, de-a lungul Interstate 70, 115 mile vest de Pittsburgh si 70 km est de Columb. SUA drumuri 77 și 70 se intersectează zece mile est de New Concord aproape de Cambridge; Zanesville este șaisprezece mile la vest.

istorie

Universitatea Muskingum este bogat în tradiție, patrimoniul său mândru ajunge înapoi în prima jumătate a secolului al XIX-lea, când Ohio a fost un stat copil și vagoane acoperite aduceau coloniști aventuroase spre vest pe recent finalizat Drumul Național prin New Concord. Numele indian Universității, uneori mispronounced și de multe ori greșit, este o sursă de mândrie pentru cei care prețuiesc istoria acelei părți colorate din frontieră Americii "dincolo de Alleghenies." În prima Muskingum jumătate de secol a aderat la modelele educaționale ale clasice colegiu perioadei. În 1854 femei au fost admise în condiții de egalitate cu bărbații. După Războiul Civil o perioadă de creștere constantă a început, accelerarea până frontieră fotbal clasic de mai puțin de o sută de elevi a evoluat într-o arte liberale moderne și științe colegiu din unele 1.900 de elevi absolvent, cu un campus de 225 de acri.

Când Franklin College, o instituție de învățământ importantă a Bisericii Prezbiteriene din secolul al 19-lea, închis în 1927, absolventi role sale a venit la Muskingum.

În ianuarie 2000, Dr. Anne C. Steele a devenit Muskingum Universității 20 Președinte. Muskingum schimbat în starea expert de la colegiu la universitate în 2009.

Patrimoniul Presbyterian

La 18 martie 1837, legiuitorul de stat acordat un grup de cetățeni New Concord o cartă a stabili un colegiu în sat. Deoarece comunitatea a fost stabilit în mare măsură de oamenii agricole de origine Scotch-irlandeză, religia predominantă a fost Presbyterian. În 1877 a devenit Muskingum asociat cu Sinodul din Ohio a prezbiterian Biserica Unită. Cu fuziunea a bisericilor prezbiteriene și United Presbyterian 1958, Muskingum a devenit asociat cu nou-create Unite Biserica Prezbiteriană din SUA. În 1983 biserica a fuzionat cu Biserica Prezbiteriană din Statele Unite pentru a forma Biserica Prezbiteriană (SUA). Afiliere directă Muskingum este cu Sinodul trei-stat din Pact.

Acreditare

Universitatea Muskingum a fost acreditat continuu din 1919 de către Comisia mai mare de învățare al Asociației Centrale de Nord de colegii și școli, (Reînnoit în 2013), și este autorizat de, și primește reautorizare periodic de, Ohio Consiliul de Regents de a acorda grade săi. Programul în chimie este aprobat de American Chemical Society. Universitatea Muskingum este complet aprobat pentru formarea cadrelor didactice de către Ohio Departamentul de Educație și este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE). Muskingum este un membru al Certificare Interstate Compact, care prevede pentru certificare educație comparabil în multe alte state, inclusiv, Pennsylvania, New York și New Jersey sunt incluse. Muskingum detine de membru in Consiliul American pentru Educație, Consiliul pentru promovarea și susținerea Educației, Consiliul de Colegii Independente, și Asociația de colegii și universități Independente. Universitatea Muskingum este un membru acreditat al instituțional Asociația Națională a Școlilor de Muzică, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Universitatea este, de asemenea, un membru al Confederației Ohio de Profesor Organizației Educației (OCTEO).

HLC Acreditare 2012

Declaratie de non-discriminare

Universitatea Muskingum nu face discriminări pe bază de rasă, culoare, religie, sex, origine națională sau etnică, vârstă, handicap, provocare fizic, handicap, orientare sexuală, statut socio-economic sau afiliere politică, în admitere sau accesul la, sau tratament sau de muncă în programele și activitățile sale de învățământ, inclusiv drepturile și privilegiile, politicile educaționale, burse și programe de împrumut, activități sportive și programele administrate de școală. Directorul de Resurse Umane, coordonator de conformitate, a fost desemnat să coordoneze respectarea Colegiului cu cerințele de nediscriminare în conformitate cu secțiunea 504 din Legea de reabilitare din 1973, titlul IX din Amendamentele Educației din 1972 și Actul Varsta Discriminarea din 1975, care interzice discriminarea pe bază de handicap, rasă, sex și vârstă, respectiv. Directorul de Resurse Umane, Montgomery Hall, poate fi contactat la (740) 826-8114.

Academicienii

La Muskingum, programe academice în artele liberale si stiinte sunt esențiale pentru misiunea noastră: "să elaboreze - intelectual, spiritual, social și fizic - persoanele întregi." Săli de clasă Muskingum lui, laboratoare, site-uri clinice, stagii, plasamente de teren, hale repetitii, teatre, galerii, terenuri de joacă și zone comune sunt toate locurile în care elevii lucrează cu realizat școlare profesori-a perfecționa abilitățile lor intelectuale, extinde perspectivele lor culturale, și de a dezvolta viață Obiceiurile -Long pentru învățare, serviciu, și conducerea.

Prezentarea de informații academice pe site-ul Muskingum este structurat într-un mod de a răspunde nevoilor de anumite categorii de studenți de la Universitatea. Utilizați linkurile de pe această pagină pentru a explora toate oportunitățile de învățare care programe academice Muskingum oferă.

Programe tradiționale de licență

Pentru studenții care desfășoară prima diplomă de bacalaureat (intrarea primul an și studenții de transfer), care intenționează să ia cea mai mare parte de clasele lor în timpul zilei.

PLUS Programul

Conceput pentru a oferi asistență academice structurată pentru studenții cu diferențe de învățare diagnosticate. Elevii PLUS Programul urmeze un program academic tradițional de licență în timp ce primea sprijin de învățare. Link-ul direcționează vizitatorii paginile PLUS program al site-ului.

Programul Adult Muskingum (MAP)

Un program diplomă de bacalaureat conceput în primul rând pentru studenții adulți care au obținut o cantitate semnificativă de credit academic față de o diplomă de licență, dar a cărui activitate sau programe personale solicita ca acestea să ia cursuri în seara sau la sfârșit de săptămână.

Programe postuniversitare

Cuprinde Master of Arts în Educație, Master of Arts în predare, Maestru al Strategiei de informare, sisteme și tehnologii, precum și programe postuniversitare de specialitate Educație. Elevii cu diplome de bacalaureat, care sunt în căutarea licensure suplimentar profesor ar trebui să urmeze, de asemenea, această legătură.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Muskingum University

Cerinte Managementul Afacerilor bază (30 de ore de credit) ... [+]

Management (48 ore semestru pentru major)

Cerinte Managementul Afacerilor bază (30 de ore de credit)

ACCT 201 Contabilitate financiară (3) ACCT 202 Contabilitate manageriala (3) BUSI 321 Management organizațional (3) BUSI 360 Dreptul afacerilor (3) BUSI 414 Etica în afaceri (3) BUSI 420 Information Systems pentru mediul de afaceri (3) ECON 215 Principii de Microeconomie (3) ECON 216 Principii de Macroeconomie (3) ECON 325 de Statistică (3)

Alege una dintre următoarele:

COMM 355 Comunicare organizationala (3) ENGL 202 de scriere de afaceri (3)

Cerințe de management de afaceri (18 ore de credit)

BUSI 318 managerială Finanț... [-]
Statele Unite ale Americii Concordie nouă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muskingum University

Inginerie Stiinta este un program de ingineriei moderne, multidisciplinar concepute pentru a reduce decalajul dintre descoperire stiintifica si productia de noi tehnologi ... [+]

Stiinta Inginerie este un program ingineriei moderne, multidisciplinar concepute pentru a reduce decalajul dintre descoperire stiintifica si productia de noi tehnologii. Prin combinarea o fundație larg în inginerie, matematică, știință și arte liberale cu experiență practică în proiectarea, implementarea și raportarea cu privire la proiectele de real-lume, o diploma in inginerie Stiinta este bine-potrivite pentru a răspunde nevoilor în schimbare rapidă și oportunitățile în inginerie și domenii de carieră legate de știință.

Acreditare

Programul ABETThe Inginerie Stiinta este acreditat de către Comisie Inginerie Acreditare a ațâța

Misiune

Absolvenții de Stiinta Inginerie, Fizica, iar programele de Fizică Educație oferite de Departamentul de Fizica si Inginerie de la Universitatea Muskingum va... [-]

Statele Unite ale Americii Concordie nouă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muskingum University

O Program de matematica de la Universitatea Muskingum este proiectat pentru a portretiza matematica ca un limbaj universal de gândire creativă și critică și pentru a sati ... [+]

O Program de matematica de la Universitatea Muskingum este proiectat pentru a portretiza matematica ca un limbaj universal de gândire creativă și critică și pentru a satisface nevoile celor care intenționează să predea, pentru a face munca absolvent în matematică, și să urmeze o carieră care se bazează în mod substanțial pe matematică.

Oportunități pentru studenți cercetare

Oportunitatea primar pentru cercetare elev este în MATH 495: Matematică Seminar. În plus, elevii uneori lucrează unu-la-unu cu membri ai facultăților în situații de studiu orientate pe teme de cercetare.

Onorarii

Elevii care studiază matematica la Muskingum au posibilitatea de a adera la capitolul Ohio Zeta din Kappa Mu Epsilon Matematica Onorific. KME este o societate onoare de specialitate cu capitole în colegii și universități care oferă un program de matematica puternic. Membrii capitolelor sunt selectate din studenți ai matematică sau alte domenii strâns legate, care ating distincție academică. Au fost inițiate Aproximativ șaizeci de mii de studenți de la KME a fost fondată în 1930.... [-]

Statele Unite ale Americii Concordie nouă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muskingum University

O International Business majore la Muskingum Universitatea oferă studenților cu un set de competențe necesare pentru succesul în economia globală de astăzi, prin combinar ... [+]

O International Business majore la Muskingum Universitatea oferă studenților cu un set de competențe necesare pentru succesul în economia globală de astăzi, prin combinarea cursuri de la diverse discipline. Elevii învață limba și principiile de bază ale afacerii, contabilitate, economie și; dobândi sensibilizare și abilitățile de comunicare multiculturale într-o limbă lume (engleză pentru non-vorbitori nativi); și pentru a obține o perspectivă internațională prin cursuri lor în științe politice, istorie, și alte domenii.

Domenii conexe de studiu contabilitate AFACERI economie franceză Germană Afaceri Internaționale spaniol Oportunități pentru studenți cercetare ... [-]
Statele Unite ale Americii Concordie nouă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muskingum University

Programul facilitează o înțelegere a materialelor din jurul nostru și schimbările pe care le suferă prin furnizarea de elevi cu cunoștințele de care au nevoie pentru o în ... [+]

O Departamentul de chimie la Universitatea MuskingumProgramul de instruire intensiv de laborator s a fost certificată de către American Chemical Society din 1966. Programul facilitează o înțelegere a materialelor din jurul nostru și schimbările pe care le suferă prin furnizarea de elevi cu cunoștințele de care au nevoie pentru o înțelegere a experienței de zi cu zi și de probleme de mediu și economice.

Oportunități pentru studenți Stagii

Cele mai multe specializări chimie se aplică pentru Experiențe de cercetare sponsorizate de FSN pentru studenti, Precum și pentru alte stagii de cercetare la diferite universitati din intreaga tara. Toate aceste stagii implică cercetări originale într-o problemă chimic. Un cuplu de exemple de universități în care elevii au lucrat în ultimii doi ani sunt Bowling Green State University si la Universitatea din Oregon.... [-]

Statele Unite ale Americii Concordie nouă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muskingum University

Trei elevi sunt de obicei angajate de către facultate de contabilitate ca asistenți de studenți. Grad asistenți studenți temelor de casă, copiați fișe de clasă, periodic ... [+]

Oportunități pentru studenți Stagii

Exemple de recente stagii pentru studenți de contabilitate includ:

Holbrook și Manter, APC (Auditor Angajați) - Neeman Medical International (Asia) Ltd. (Personal Contabil) - Ernst & Young (Abu Dhabi) (Auditor Angajați) - Auditor de stat din Ohio (Audit Intern Fellowship) Ocupării forței de muncă

Trei elevi sunt de obicei angajate de către facultate de contabilitate ca asistenți de studenți. Grad asistenți studenți temelor de casă, copiați fișe de clasă, periodic tutore studenți, și să ofere alte tipuri de asistență administrativă.

Posibilități de carieră pentru Majors de contabilitate Contabilitate Publica - Contabilitate Corporate - Guvern - Educație - Non-profit În cazul în care Majors contabile recente din Muskingum sunt folosite: Ernst and Young - PricewaterhouseCoopers - Oficiul de Stat din Ohio de Conturi - Rea si Asociatii - Crowe, Chizek and Company Programe postuniversitare ... [-]
Statele Unite ale Americii Concordie nouă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muskingum University

Forțele economice afectează toate persoanele în mai multe moduri. Controlul acestor forțe depinde de o înțelegere a lor, dobândită prin studiul de economie. ... [+]

Forțele economice afectează toate persoanele în mai multe moduri. Controlul acestor forțe depinde de o înțelegere a lor, dobândită prin studiul de economie.

Domenii conexe de studiu contabilitate AFACERI afaceri internaționale Misiune

Misiunea Departamentului Economie, Contabilitate și Afaceri este de a ajuta la producerea de membri bine-rotunjite ale comunității de afaceri care inteleg necesitatea de profit echilibrat de constrângerile de conduită etică, comportament legal, și de risc. Toate cele patru specializări în departamentul nostru (Economie, Contabilitate, Contabilitate-publice, și de afaceri) sunt concepute pentru a furniza instrumentele necesare pentru absolvenții noștri să reușească atât în ​​lumea comerțului și în programele de studii postuniversitare. Căutăm să conteste studenții noștri să analizeze în mod obiectiv circumstanțele economice, pentru a construi alternative fezabile și etice, precum și de a lua decizii adecvate care echilibreze bunăstarea firmei cu impactul global asupra societății.... [-]

Statele Unite ale Americii Concordie nouă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muskingum University

Universitatea Muskingum oferă studenților săi, cu o educație tehnică de sunet, care include subiecte de la o serie de domenii emergente, inclusiv dezvoltarea web instrume ... [+]

Universitatea Muskingum oferă studenților săi, cu o educație tehnică de sunet, care include subiecte de la o serie de domenii emergente, inclusiv dezvoltarea web instrument, rețea și comunicații fără fir, grafică animată, viață artificială, și robotica. În același timp, facultatea departament consideră că o instituție de arte liberale ar trebui să aibă o misiune speciala, care include discuții cu privire la efectele acestei tehnologii în cadrul societății noastre și din întreaga lume.

Oportunități pentru studenți Stagii

Stagii recente pentru studenții Informatică includ:

Battelle Labs Datatel IBM NASA cercetare

În plus față de stagii, studenții, în general, să se implice în cercetare în legătură cu două cursuri-CPSC 400: Proiecte Programare și CPSC 495: Informatica Seminar.... [-]

Statele Unite ale Americii Concordie nouă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muskingum University

Misiunea Programul Știința Mediului de la Universitatea Muskingum este de a expune pe elevi să o cultivarea și experiență academică și de cercetare de gândit, care va sti ... [+]

Misiunea Programul Știința Mediului de la Universitatea Muskingum este de a expune pe elevi să o cultivarea și experiență academică și de cercetare de gândit, care va stimula un interes viață lungă și reale în relația dintre ființele umane și a mediului natural al pământului.

Oportunități pentru studenți Stagii

Stagii recente pentru studenții Stiinta Mediului includ:

FSN sponsorizat de cercetare pentru studenti (REU) Programe - Elevii Muskingum au participat la o varietate de programe REU la diferite universități din studiază problemele de mediu. Exemplele includ un student care a studiat la Universitatea Furman, ca parte a programului lor bazinul de cercetare și un altul care a participat la Universitatea din Delaware probe de apă de monitorizare a programului REU în zona Chesapeake Bay.... [-]

Statele Unite ale Americii Concordie nouă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muskingum University

Programul Business Management este un program de grad complet integrat care urmărește să ofere studenților atât o fundație mai multe fațete în sala de clasă și oportunita ... [+]

O Programul Management este un program de grad complet integrat care urmărește să ofere studenților atât o fundație mai multe fațete în sala de clasă și oportunitatea de stagii speciale off-campus în lumea afacerilor. Studenții pleca pregătit pentru studii postuniversitare în economie, afaceri sau de drept și pentru participarea imediată la comunitatea de afaceri.

Oportunități pentru studenți Stagii

Stagii recente pentru studenți de afaceri includ:

Sisteme de resurse (New Concord, OH) Empower Media Marketing (Cincinnati, OH) Historic Roscoe Village (Coshocton, OH) Enterprise Rent-A-Car (Columbus, OH) Cincinnati Swarm (Professional Arena Fotbal) Grupul Washington (Cleveland, OH) cercetare ... [-]
Statele Unite ale Americii Concordie nouă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză