Citește Descrierea Oficială

istorie

Pe măsură ce intra campusul Tahlequah Northeastern State University, aleea pavată care duce de la Muskogee Avenue vă va duce pe o cale care întruchipează istoria și moștenirea NSU. Din sculptura din bronz de Sequoyah, a remarcat din secolul al 19-lea Cherokee diplomat și creatorul silabar Cherokee, la turnul cu ceas la Seminarul Hall, care este un simbol al acestei instituții, veți participa la o experienta unica.

Înapoi în 1846, Universitatea de Stat Northeastern a fost fondat ca Seminarul National Feminin Cherokee. Această legătură istorică către Cherokee Nation și teritoriul indian face Northeastern cea mai veche instituție de învățământ superior din Oklahoma.

Istoria noastră ca o instituție de stat a început la 6 martie 1909, când legiuitorul Oklahoma achiziționat Seminarul femeie și a creat Northeastern State Normal School, unde au avut loc primele clase de la 14 septembrie, anul 1909. Un deceniu mai târziu, NSNS transformat în Colegiul de Stat Northeastern profesorului, oferind un curriculum de patru ani, care să conducă la o diplomă de licență. Oklahoma, legiuitorul a autorizat schimbarea denumirii NSTC la Northeastern State College în 1939. Am devenit cunoscut oficial ca Universitatea de Stat Northeastern în 1985.

Astăzi suntem a patra cea mai mare institutie de patru ani publice din Oklahoma și una dintre cele șase instituții regionale guvernate de consiliul Sistemului Universitar Regional din Oklahoma. Universitatea servește un nod de învățare în nord-estul Oklahoma format din trei campusuri - campusul principal în Tahlequah și campusuri ramură în Muskogee și Broken Arrow - care servesc împreună aproape 9000 de studenți anual.

Misiune, viziune și valori

Misiune

Fondat pe patrimoniul educațional bogat al Cherokee Nation, campusuri ale Universității de Stat Northeastern oferi comunităților sale diverse cu învățarea pe tot parcursul vieții, printr-o gamă largă de licență, postuniversitare și programe profesionale de doctorat. Cu așteptări mari pentru succesul elevilor, Universitatea oferă predare de calitate, curriculum provocatoare, activități de cercetare și academice, oportunități de învățare captivantă, și servicii pentru comunitățile locale și profesionale. profesorii și personalul dedicat instituției oferă un mediu de învățare orientat pe servicii, de susținere în cazul în care studenții se pregătească pentru a atinge succesul profesional și personal într-o societate multiculturală și globală.

Declaratie de misiune focalizată

Împuternicim studenți, profesori, personalul și comunitatea să atingă pe deplin potențialul intelectual și uman, prin crearea și extinderea unei culturi a învățării, descoperire și diversitate.

Viziune

Universitatea de Stat de Nord-Est modelează viitorul regiunii sale ca partener educațional al alegerii, stabilirea unui standard de excelență prin satisfacerea nevoilor intelectuale, culturale, sociale și economice ale diferitelor comunități ale universității.

Valorile

Integritate

NSU integritatea modelelor prin comportamente și practici etice și intelectuale prin onestitate avansarea, demnitatea umană, și responsabilitate.

Colaborare

NSU se angajează în colaborare prin parteneriate pentru a crea oportunități de învățare și pentru a promova succesul educațional și economic.

CREATIVITATE

NSU avansează creativitatea prin explorare, inovare, anchetă critică, și libertatea intelectuală.

conducere

NSU inspiră lider prin angajamentul său de a pregăti și servi altora.

Excelenta

NSU urmărește excelența prin îmbunătățirea în mod continuu în mod individual și ca o comunitate.

comunicare

NSU susține comunicarea prin fluxul liber de informații și idei.

Diversitate

NSU apreciază diversitatea și abilitarea prin promovarea drepturilor persoanelor fizice și a accesului egal la experiențe educaționale și de îmbogățire, respectând diferențele culturale, precum și asigurarea egalității de șanse.

NSU pe scurt

Înrolare

  • Full Time Part Time total

    Student 5001 2.043 7045

    Absolvent 477 755 1,231

    total 5478 2798 8276

Deschidere de înscriere rapoarte pentru toamna 2015

Programe de studii

54 programe de licență / specializări
24 programe postuniversitare

Deschidere de înscriere rapoarte pentru toamna 2015

Profilul de student

62,7% femei
37.3% bărbați
91,9% Oklahoma Rezidenții
6,4% Alte Statele Unite ale Americii și teritorii
50,6% alb
19,3% American Indian / Alaska Native
15,7% Două sau mai multe curse
4,0% African American / Negru
1,7% necunoscut
4,8% hispanici
2,0% din Asia
1,7% străin non-rezident
0,1% Hawaiian nativ / Pacific Islander

Deschidere de înscriere rapoarte pentru toamna 2015

Cele mai populare Domenii de studiu

Educație Primară
biologie
contabilitate
afaceri
psihologie
Justiției penale
Educație Timpurie

Facultate

51% femei
49% bărbați
19% minoritare
53% Cu cel mai înalt grad în domeniu

Clase de mărime

84% clase de licență cu mai puțin de 30 de elevi
97% clase de licență cu mai puțin de 50 de elevi

Carcasă

65% nou student în anul întâi trăiesc în campus
18% Toate undergrads locuiesc în campus
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BBA

Northeastern State University

Business Administration majore ale oferă un fundal diversificat în diferite discipline necesare pentru a avea succes în domeniul afacerilor. Studenții care doresc să păst ... [+]

Business Administration majore ale oferă un fundal diversificat în diferite discipline necesare pentru a avea succes în domeniul afacerilor. Studenții care doresc să păstreze opțiunile deschise și de a explora multiplele fațete ale afacerii ar trebui să aleagă o majoră în Business Administration.

Bachelor of Business Administration grad în Business Administration vă oferă cea mai mare flexibilitate de a alege de la cursuri în toate domeniile funcționale de afaceri. Cu orientare de la un consilier de facultate, ai determina un program care îndeplinește nevoile și obiectivele individuale.

Ce pot face cu o diplomă în Business Administration?

TIPURI DE LOCURI DE MUNCĂ... [-]

Statele Unite ale Americii Tahlequah Muskogee Săgeată ruptă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Northeastern State University

Mediu, sănătate și de management al siguranței majore este un program interdisciplinar conceput pentru a vă pregăti pentru o carieră profesională într-o varietate de dome ... [+]

Mediu, sănătate și de management al siguranței majore este un program interdisciplinar conceput pentru a vă pregăti pentru o carieră profesională într-o varietate de domenii, inclusiv, dar fără a se limita la: federale, statale, locale, iar guvernele tribale, consultanta, industrie, precum și a altor companii cu capital privat . oportunități de angajare există în procesul de fabricație, de producție, de îngrijire a sănătății, de asigurare, siguranța publică, de aplicare a legii, de construcție, utilități publice și private, de comunicare, și industriile de transport. Biroul de Statistica a Muncii estimează o creștere de aproximativ 20%, în locuri de muncă în acest domeniu în următorii zece ani.... [-]

Statele Unite ale Americii Tahlequah Muskogee Săgeată ruptă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northeastern State University

Majore de contabilitate este conceput pentru persoana care este analitică și caută o carieră care se poate ramifica în aproape orice domeniu de activitate. Cele două zone ... [+]

Majore de contabilitate este conceput pentru persoana care este analitică și caută o carieră care se poate ramifica în aproape orice domeniu de activitate. Cele două zone de accent în acest plumb majore absolvenți spre licență Certified Public Accountant (CPA) sau certificarea Certified de Management Contabil (CMA).

Un CPA caută o carieră în contabilitate publică cu cariere disponibile în audit, consultanță sau pregătire fiscală. În statul Oklahoma, prospectiv CPAS trebuie să aibă 150 de ore de credit academice înainte de a ședinței de examinare.

Un CMA caută o carieră în sectorul corporativ furnizarea de servicii legate de operațiunile companiei, inclusiv elaborarea situațiilor financiare, analiza costurilor și a operațiunilor. O proporție tot mai mare de timp petrecut pe evaluarea și analiza informațiilor financiare.... [-]

Statele Unite ale Americii Tahlequah Muskogee Săgeată ruptă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northeastern State University

Oferit ca un Bachelor of Business Administration sau ca un Bachelor of Technology, Supply Chain Management vă pregătește pentru o poziție dinamică într-o economie globală ... [+]

Oferit ca un Bachelor of Business Administration sau ca un Bachelor of Technology, Supply Chain Management vă pregătește pentru o poziție dinamică într-o economie globală în schimbare rapidă.

Cu responsabilități care variază de la cumpărarea de materii prime pentru distribuirea de produse finite, managerii lanțului de distribuție trebuie să controleze costurile și de a crește calitatea în același timp asigurându-vă că ceea ce fac este profitabil. Și ei trebuie să fie capabili să lucreze cu tot felul de diferite departamente într-o organizație precum și cu diferite organizații de pe exterior.

Multe organizații abia acum învață cum critică o bună gestionare a lanțului de aprovizionare este și ei de codare pentru a găsi profesioniști instruiți pentru a supraveghea ceea ce devine din ce în ce mai mult o parte importanta a afacerii.... [-]

Statele Unite ale Americii Tahlequah Muskogee Săgeată ruptă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northeastern State University

Atunci când oamenii aud cuvântul de marketing, ei cred că în mod automat de publicitate și de vânzări, dar de marketing este mult mai mult decât atât. De marketing începe ... [+]

Atunci când oamenii aud cuvântul de marketing, ei cred că în mod automat de publicitate și de vânzări, dar de marketing este mult mai mult decât atât. De marketing începe cu tine. Tu ești consumator, iar tu ai vrea și nevoi. De marketing cercetează consumatorul dorește și are nevoie, în scopul de a dezvolta produse care îndeplinesc aceste nevoi. Apoi, și numai atunci, face publicitate și de vânzare intră în discuție, și că, în scopul de a vă informa, consumatorul, despre produsul sau serviciul pe care poate satisface nevoile sau satisface dorințele.

Și mai. Business-to-business de marketing poate funcționa pe o scară mare. Un comerciant B2B poate ajuta la furnizarea de hârtie clipuri la un birou de aprovizionare magazin, jetliners unei companii aeriene sau a unei centrale electrice la o națiune.... [-]

Statele Unite ale Americii Tahlequah Muskogee Săgeată ruptă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northeastern State University

Toate majors educație timpurie copilarie trebuie să completeze cele 4 x 12 cerințe. Elevii vor completa 12 ore în 4 domenii: Comunicare Arte, Științe sociale, matematică ... [+]

Alegerea inteligentă este un model de program dezvoltat de Universitatea de Stat Northeastern. Unic logo-ul amestecat-color și sloganul alegere inteligentă reprezintă un angajament din partea NSU și participante colegii de doi ani, pentru a ajuta elevii să facă o tranziție lină de la câștigul salarial o diplomă de a atinge un grad de patru ani în programul de alegere a acestora.

Studenții care doresc să urmeze un Bachelor of Science în educația timpurie trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: Student va fi efectuat un minim de 45 de ore și au un 2.75 de ansamblu punct de Grad mediu; Toate potențialele specializări de formare a profesorilor trebuie să arate de verificare pe care le-au luat sau sunt înregistrate pentru a lua, Oklahoma Education Testul General (OGET) atunci când încep cursurile în ordine Professional Education NSU lui. Elevii pot finaliza fie un asociat de Științe sau Arte Grad. În termen de gradul asociat lor, studenții trebuie să completeze premisele necesare pentru majore a acestora.... [-]

Statele Unite ale Americii Tahlequah Muskogee Săgeată ruptă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northeastern State University

Finanțe majore este împărțit în două zone de accent: Financiar Accentul Management și Accentul Planificare Financiară. ... [+]

Finanțe majore este împărțit în două zone de accent: Financiar Accentul Management și Accentul Planificare Financiară.

Accentul Managementul financiar

Accentul de Management Financiar pregătește studenții pentru a efectua în mod eficient într-o varietate de activități de management financiar. Absolvenții pot urmări o carieră în afaceri mici, management financiar corporativ, bancar, de asigurări, de administrare a investițiilor, imobiliare, și companiile ipotecare. cursul de lucru presupune studiul instrumentelor financiare, practicile financiare, structura și funcțiile instituțiilor financiare, contextul juridic și economic în care se desfășoară operațiuni financiare, analize de investitii, de administrare a portofoliului, prognoză de afaceri, precum și analiza economică.... [-]

Statele Unite ale Americii Tahlequah Muskogee Săgeată ruptă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză