Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Noble Manhattan a fost mult timp implicat în formarea antrenorilor și, ca atare, este în poziția de invidiat de a-și putea reuni anii de cunoștințe și de experiență, stabilindu-se ca lider în domeniul său. Într-un moment veți afla totul despre modul în care cursurile de formare în autocare sunt acreditate în mod independent în cadrul industriei și putem pretinde cu mândrie cel mai înalt nivel de acreditare. Deși pregătirea noastră are loc în multe locuri din Marea Britanie și din străinătate, sediul nostru central se află în Weymouth pentru alt motiv decât să vorbim. Antrenamentul vizează ajutarea oamenilor să profite la maximum de viața lor, identificând ceea ce este cu adevărat important și menținând echilibrul.

Biroul se află la 20 de metri de plajă, astfel că toți cei din echipa noastră experimentează o viziune uluitoare și inspirată pe măsură ce ajungem la lucru și combinată cu aceasta este mândria de a ști că operează în peste 26 de țări și avem o rețea de asociați în Marea Britanie. Consideram studentii nostri ca fiind o familie extinsa si avem o relatie minunata cu multi care deja s-au calificat, dar care doresc sa ramana parte din Noble Manhattan. Ei se implică cu noi în multe moduri diferite; grupuri de sprijin, expoziții, îndrumare etc și căutăm mereu modalități de a le ajuta să-și dezvolte cariera.

Pentru a face cursurile noastre de formare mai accesibile studenților din întreaga lume, acestea sunt adesea ținute la Londra sau la Oxford. Cursurile sunt proiectate cu atenție astfel încât să vă susțină nevoia de a fi flexibile și de a face alegeri ca și când aflați mai multe despre coaching și doriți să vă dezvoltați cariera. Ceea ce este important este că știi că vei fi sprijinit și îndrumat de-a lungul unei căi care te va duce cât mai aproape sau mai mult pe cât vrei să mergi și te poate recunoaște ca un antrenor profesionist cu calificări recunoscute în industrie care sunt respectate.

Programe predate în:
  • Engleză
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: