North Central College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

North Central College

Înființată în 1861 și găzduiește 2900 de studenți, North Central oferă o experiență universitară americană într-o locație extraordinară, confortabilă, accesibilă și practică. Educația noastră de arte liberale orientată spre carieră - cu puncte forte deosebite în afaceri, studii globale și domenii STEM - oferă abilități critice de gândire și comunicare, cunoștințe aprofundate de subiect și abilități de viață învățate în clase mici, predate în facultate și experiențe practice în Naperville / Chicago , Illinois. O diplomă de licență de la Centrul de Nord este primul pas spre o carieră plină de provocări.

O locație ideală

Situat la doar 45 de kilometri vest de centrul orașului Chicago, Illinois, campusul tradițional de 69 de acri din North Central se află în inima orașului prietenos, sigur, din Naperville. Băncile, magazinele, restaurantele, parcurile și siturile istorice se află la doar o scurtă plimbare de hala de ședere. Cu stația de tren a navetei, la o plimbare de doar cinci minute de campus, puteți călători cu ușurință la Chicago (o călătorie cu trenul de 30 de minute) pentru evenimente culturale, excursii de clasă, stagii sau doar o zi distractivă de explorare a orașului. De asemenea, suntem la doar 30 de minute de Aeroportul Internațional Chicago O'Hare (ORD), ceea ce face călătoria foarte convenabilă.

Excelente experiențe practice

Participarea la organizații studențești, cum ar fi Modelul Organizației Națiunilor Unite, desfășurarea de proiecte independente de cercetare și participarea la stagii sunt modalități excelente de a aplica ceea ce învață în sala de curs și de a câștiga experiență care te va distinge de colegii tăi. Centrul de Nord trimite periodic studenților la conferințe regionale și naționale pentru a-și prezenta studiile. Și pentru că zona din Chicago este acasă pentru companii și institute de cercetare din întreaga lume, studenții nu trebuie să călătorească departe pentru a găsi stagii de vară.

85098_Cornerstone.jpg

Suport național recunoscut pentru studenții și programele internaționale

North Central a fost una dintre cele cinci instituții ale națiunii care a primit premiul senatorului Paul Simon pentru internaționalizarea campusului în 2015. Acest premiu recunoaște universitățile care înregistrează progrese semnificative în direcția internaționalizării globale. Ce inseamna pentru tine este ca echipa noastra este aici sa va sustina - de la pick-up la aeroport pana la orientare spre absolvire - si dincolo! Vă vom conecta cu o Familie de prietenie locală, cu un mentor, tutori și birouri în campus, cum ar fi Centrul de Wellness și Centrul pentru Educație Globală. Mulți dintre angajații noștri au trăit și au studiat în străinătate, așa că știm ce vă confruntați și sunteți aici pentru a vă ajuta!

Rezultate reușite

Ca una dintre universitățile regionale de top (Midwest), conform USNews

burse de studiu

La North Central, știm că învățământul superior este scump - și vrem să vă ajutăm să vă atingeți visele! Împreună, partenerăm pentru a investi în viitorul tău. Peste 95% dintre studenții internaționali admiși primesc ajutor de bursă - până la 28.000 USD pe an!

Idei sumare

 • Elevii: 2900 de elevi din 28 de state
 • Facultatea: 151 facultăți cu normă întreagă, cu 100% din postul de conducere care deține un doctorat sau terminale în domeniul lor. Toate clasele sunt predate de facultate - nu de absolvenți!
 • Clase: Dimensiunea medie a clasei este de 20 și 14: 1 raport student-facultate
 • Activități: Studenții se angajează în peste 75 de cluburi de studenți
 • Sport: sportivii studenți concurează în 26 de sporturi intercollegiate în Divizia III a NCAA și la Conferința Colegiului din Illinois

85093_On_the_Riverwalk.jpg

Cum să aplicați

Solicitanții internaționali trebuie să prezinte:

 • North Central College aplicație on-line sau cerere de coaliție
 • Scrisori oficiale de școală secundară care includ clase de cel puțin 3 ani
 • Transcrieri oficiale universitare cu descrieri ale cursurilor (numai solicitanții de transfer)
 • Scorurile oficiale TOEFL, IELTS, SAT sau ACT (alegeți unul)
 • Copie dupa pasaport

* Centrul de Nord notifică solicitanții cu privire la decizia de admitere și acordarea burselor în termen de aproximativ două săptămâni de la primirea unei cereri completate.

Termen limită de admitere:

 • Intrarea în toamnă (august): 1 mai
 • Intrarea de primăvară (ianuarie): 1 octombrie

Mai multe servicii de asistență

 • Admitere personalizată și experiență de înscriere - adaptate nevoilor dvs.
 • Centrul pentru Educație Globală oferă orientare, consultanță internațională pentru studenți și studii în străinătate
 • Tutorii, centrul de scriere și centrul de resurse lingvistice sunt disponibile fără costuri suplimentare
 • Garantarea locuirii în campus pentru toți studenții internaționali în săli de ședere convenabile și convenabile
 • Centrul de Dyson Wellness disponibil tuturor studenților
 • Personalul de dezvoltare a carierei oferă consiliere profesională în carieră și consiliere școlară
 • Institutul de limbă engleză on-campus (ELI) oferă oportunități condiționate de admitere

85090_oldmainspring2.jpg

Locații

Naperville

Address
North Brainard Street,30
60540 Naperville, Illinois, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră