Citește Descrierea Oficială

Despre Northern Arizona University

Northern Arizona University este o universitate publică care oferă licență, postuniversitare și grade profesionale de înaltă calitate și valoare pentru societate. Ca student, vă aflați în centrul experienței NAU, care este ghidat de o facultate dedicat și distins angajat la predare, implicare individuală, și excelența în cercetare.

Oriunde vrei să înveți

Northern Arizona University oferă mai multe metode pentru a câștiga gradul dvs., indiferent dacă aveți de gând să studieze la campusul nostru Flagstaff, on-line sau într-una din locațiile noastre din întreaga Arizona.

Excelență în cercetarea aplicată

Universitatea este o instituție de cercetare de înaltă, oferind soluții practice la problemele care au impact asupra regiunii noastre, națiune și mondială. Studenții noștri și cercetători facultate de renume mondial lucrează împreună pentru a explora soluții pentru schimbările climatice, decalajele de sănătate ale minorităților, îmbunătățirea tehnologiei protezare și crearea unor soluții durabile pentru o mare varietate de probleme.

Taxele de studiu și costul

Noi știm cheltuielile de colegiu, uneori, poate parea descurajatoare, dar oferindu-vă cu o valoare excelenta este ceva suntem foarte dedicat:

rata de școlarizare de licență este garantat să rămână la fel timp de 4 ani.
Dacă locuiți într-una din cele 14 state occidentale eligibile, de școlarizare va fi de aproximativ jumătate din out-of-stat rata de școlarizare.
Studenții noștri au aproape 25 la sută mai puțin datoria student de împrumut decât media națională.

Atletism

Northern Arizona University dispune de 15 NCAA Division I de atletism echipe. Noi oferim o experiență excepțională de student-atlet, culminând cu absolvire. Programele noastre au fost onorate de mai multe ori cu prestigiosul Big Sky Cup Conferința de Președinților, care recunoaște succesul global atletic în competiție și în mediul academic.

Valorile noastre

Excelență în educație

Noi oferim un riguros, de înaltă calitate, la prețuri accesibile și de educație pentru toți studenții noștri. A se vedea diferențele uimitoare pe care mulți dintre absolvenții noștri au făcut.

succesul tau

Pentru a asigura succesul tau viitor, ne-am angajat să introducerea nevoile dumneavoastră, care învață, în centrul tot ceea ce facem. Profesorii noștri sunt distinse angajat nu numai să te invata, dar servind ca mentori si de lucru cu tine, de asemenea. Aici, sunt disponibile pentru a vă hands-on de învățare și posibilitățile de cercetare și de creație preocupări, chiar ca un student.

Educație la distanță

Este important să ne pentru a oferi tuturor studenților calificați, cu acces la învățământul superior. Prin Extins Campusuri din Arizona de Nord, puteți câștiga un grad de la mai multe locații din Arizona.

Diversitate

Sărbătorind și promovarea diversității este o piatra de temelie a universității. Pentru a ajuta la extinderea experiența dumneavoastră de învățământ, am sponsoriza o varietate de oportunități internaționale și evenimente multiculturale.

Noi promovam includerea de-a lungul întregului curriculum-ului universitar. În plus, vom crea oportunități pentru toate grupurile diverse de a împărtăși perspectivele și cunoștințele-așa toți elevii primesc o experiență de învățare bogat. Împreună, vom construi un climat campus civile, angajarea, și respectuos în cazul în care toate mediile sunt respectate.

Toți elevii sunt încurajați să participe la gama noastră largă de cluburi studențești și organizații care promovează diverse interese.

Integritate

Corectitudinea și onestitatea nu sunt doar trăsături ale unei persoane admirabile-ele sunt, de asemenea, trăsături ale organizațiilor admirabile. Ne străduim pentru doar că, și se angajează să transparența și responsabilitatea de a-și corectitudine onestitate în tot ceea ce facem. Toate cele mai recente fapte și statistici noastre pot fi găsite la Oficiul de Planificare și Cercetare instituțională.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


Northern Arizona University

Acest grad oferă pregătire de performanță interactivă fie voce sau instrument. Aceste sublinieri sunt susținute de o varietate bogată de cursuri în teorie, ureche de form ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Instrumental - Accentul Vocal - Accentul

Acest grad oferă pregătire de performanță interactivă fie voce sau instrument. Aceste sublinieri sunt susținute de o varietate bogată de cursuri în teorie, ureche de formare, istoria muzicii, și genuri muzicale. Accentul în voce necesită o demonstrație de competență în limba franceză, germană sau italiană.

Acest program este acreditat de către Asociația Națională a Școlilor de Muzică (NASM).

Ce pot face cu un Bachelor of Music în Performance muzică?

Poți să te vezi pe scenă a primit o ovații în picioare pentru talentul tau muzical? Este pe bună dreptate, că muzica se numește limbajul universal. Pentru cei mai mulți dintre noi, este o fără sfârșit inspirație coloana sonoră a vieții noastre. Dacă sunteți în inspirat să compună o viață în muzică, atunci unul dintre programele noastre ar putea fi preludiul perfect.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

... [+]

Toate cerințele studiilor, diversitate, scriere de nivel inferior, și Capstone liberale Northern Arizona University a lui. Toate cerințele pentru planul specific academice (e). Cel puțin 30 de unități de cursuri superioare de divizare, care pot include munca de transfer. Cel puțin 30 de unități de cursuri luate prin Northern Arizona University, dintre care cel puțin 18 trebuie să fie de cursuri superioare de divizare (300 de nivel sau de mai sus). Această cerință nu este îndeplinită de credit prin examen, retro-credite, transfer de cursuri, etc. Un punct de grad mediu cumulată de cel puțin 2.0 pe toate lucrările au încercat la Northern ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

... [+]

Administrarea programului (non-profit, corporative, guvernamentale și ONG)

Cu studii în continuare, una dintre aceste căi este posibil:

custode Cerințe universitare

Pentru a primi o diplomă de licență de la Northern Arizona University, trebuie să completeze cel puțin 120 de unități de credit, care include minimum, cerințele de studii liberale, precum și cerințele unei majore de invatamant superior, enumerate mai jos.

Toate cerințele studiilor, diversitate, scriere de nivel inferior, și Capstone liberale Northern Arizona University a lui. Toate cerințele pentru planul specific academice (e). Cel puțin 30 de unități de cursuri ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Majore de asistență socială la naus Yuma vă va oferi competențele de bază necesare pentru a ajuta la populațiile de frontieră care se confruntă cu provocări de viață copl ... [+]

Majore de asistență socială la naus Yuma vă va oferi competențele de bază necesare pentru a ajuta la populațiile de frontieră care se confruntă cu provocări de viață copleșitoare, cum ar fi sărăcia, sub și de șomaj, locuințe nu corespund standardelor, lipsei de adăpost, foame, și problemele asociate cu PTSD. lucrătorii sociali se apropie de munca lor cu oameni din perspectiva punctelor tari, in timp ce, de asemenea, examinarea individului în mediul lor.

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în Asistență Socială?

Esti pasionat de dreptate socială și economică de-a lungul frontierei SUA Mexic? Vrei o cariera plina de recompense care lucrează cu aceste populații de-a lungul SUA Mexic frontiera, care sunt privați de drepturi, vulnerabile și asuprit? Este pasiunea ta pentru a oferi servicii de la diverse persoane, grupuri și comunități? O importantă lucrare socială la naus Yuma vă va ajuta să realizeze aceste obiective academice și profesionale.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

gradul de licență în afaceri internaționale prezintă un punct de vedere global al politicii publice internaționale și guvernele de la locul de muncă în întreaga lume. În ... [+]

gradul de licență în afaceri internaționale prezintă un punct de vedere global al politicii publice internaționale și guvernele de la locul de muncă în întreaga lume. În profunzime și cursuri în timp util va introduce interconexiuni, sinergii și conflicte între țări, mișcări politice, corporații multinaționale și agenții non-guvernamentale. Elevii pot studia regiuni ale lumii, care cel mai mare interes, împreună cu ei câștigând o fundație fermă în politică comparată.

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în Afaceri Internaționale?

Având o înțelegere a interdependenței națiunilor lumii este vitală pentru relațiile diplomatice, de afaceri internaționale, și a deciziilor care afectează viitorul națiunii. În cazul în care punctul dumneavoastră de vedere al lumii tinde să fie unul global, atunci gradul va oferi instrumentele necesare pentru a realiza obiectivele.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Un grad în Antropologie oferă oportunități de a studia și de a înțelege sistemele sociale, culturale, biologice, preistorice și limbajul uman. Programul dispune de o abor ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Arheologie - Sublinierea Socioculturală Antropologie - Sublinierea

Un grad în Antropologie oferă oportunități de a studia și de a înțelege sistemele sociale, culturale, biologice, preistorice și limbajul uman. Programul dispune de o abordare inter-culturale holistică, care include activități de cercetare, pe teren, și de servicii. Studenții rotunji studiile lor cu patru termeni de limbaj (sau prin competență CLEP-a demonstrat).

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în Antropologie?

Antropologia este studiul oamenilor și a comportamentului uman, în trecut, prezent și viitor. Daca esti curios despre modul în care umanitatea a evoluat, ce preistorice arta de rock spune despre trecut, modul în care înțelegerea forme de limbaj, sau chiar modul de a preveni răspândirea HIV / SIDA, atunci Antropologie ar putea fi de interes pentru tine. Cu o diplomă de licență în antropologie, veți dobândi o înțelegere durabilă a condiției umane, care este util în orice carieră.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Prin acest plan, vom căuta să vă pregătiți pentru orice viitor care necesită competențe în literatură, limbă și scriere. Planurile noastre de a vă ajuta să recunoască imp ... [+]

Prin acest plan, vom căuta să vă pregătiți pentru orice viitor care necesită competențe în literatură, limbă și scriere. Planurile noastre de a vă ajuta să recunoască importanța gândirii logice în exprimarea eficientă. Ele ajuta, de asemenea, vă facă eforturi pentru utilizări mai convingătoare sau creative de limba engleză și să aprecieze adevărul și calitatea literaturii.

Prin studierea literaturii de diferite timpuri și popoare, vă puteți dezvolta imaginația dumneavoastră istoric și cultural. Planurile noastre pot pregăti, de asemenea, vă pentru a preda limba engleză în școli și seniori de mijloc de mare, să dezvolte o carieră în lumea corporativă și să concureze cu succes în absolvent și școli profesionale.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad oferă studenților cu experiențe și stimulările care generează gândire, simțire, sub semnul întrebării, și întrebându-se. Acest grad este adesea văzută ca o dov ... [+]

În cuvintele lui Eleanor Roosevelt, "filosofia One nu este cel mai bine exprimat în cuvinte; este exprimată în alegerile pe care le face ... una iar alegerile pe care le facem sunt în cele din urmă responsabilitatea noastră. "Acest grad oferă studenților cu experiențe și stimulările care generează gândire, simțire, sub semnul întrebării, și întrebându-se. Acest grad este adesea văzută ca o dovadă a capacității de a gândi într-un mod disciplinat și a servit ca o rampă de lansare pentru un număr surprinzător de cariere în afaceri, drept, educație, artă și guvern.

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în Filosofie?

Filosofia este preocupat de problemele fundamentale ale existenței umane. Platon stabilește o parte a agendei pentru istoria gîndirii occidentale, susținând că ideile de bază necesare pentru a aborda aceste probleme sunt adevărul, frumusețea și bunătatea. Aici, va studia istoria de idei pentru a obține o înțelegere mai profundă a modului în care problemele contemporane provin de la aceste întrebări vechi. În același timp, vă va studia problemele contemporane in fizica, biologie, psihologie, religie, artă, drept, și de guvern. În fiecare caz, filozofia sondeaza limitele acestor domenii de cercetare judecătorească și examinează metodele folosite pentru a imbunatati intelegerea noastra.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

diplomă de licență această pregătește pe elevi să examineze "adevăruri" precedente și propuneri prin gândire critică și oferă expunere la mari gânditori și practicieni. A ... [+]

diplomă de licență această pregătește pe elevi să examineze "adevăruri" precedente și propuneri prin gândire critică și oferă expunere la mari gânditori și practicieni. Acest lucru de la trei trageri majore discipline dificile și le luminează cu luminile din istorie, logica, matematica si / economie.

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în Filosofie, Politică și Drept?

BA în Filosofie, Politică și Legea vă va pregăti pentru studii avansate care să conducă la o carieră în drept și serviciul public. Acest program unește studiu istoric și matematic al instituțiilor economice și politice cu analize filosofice, reflecție etică, și rigoarea logică.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

diplomă de licență această oferă studenților cu perspective de la care să fie de acord sau nu sunt de acord cu această observație. Programul oferă flexibilitate pentru st ... [+]

"Istoria omenirii este rezultatul trist al fiecăruia în căutarea pentru sine", a declarat scriitorul Julio Cortázar. diplomă de licență această oferă studenților cu perspective de la care să fie de acord sau nu sunt de acord cu această observație. Programul oferă flexibilitate pentru studenți pentru a personaliza programul lor de studiu bazat pe perioada sau tipul de istorie în care acestea sunt interesate. O cerință de limbă îmbunătățește și extinde curriculum-ul de bază.

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în istorie?

Istoria este mai mare nume și date; este studiul experienței umane în toate aspectele sale nu sunt doar ceea ce sa întâmplat, dar cum și de ce. Daca esti curios despre evenimentele din spatele reper analiza cauzele, cum ar fi căderea comunismului sau Neil Armstrong merg pe luna, atunci programul nostru de istorie vă va interesa.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad oferă proficiencies în alegerea studentului de franceză sau germană. O cerință de studiu în străinătate asigură o pregătire și experiență între vorbitori nativ ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Programul global interdisciplinar franceză - Accentul Franceză - Accentul Programul global interdisciplinar german - Sublinierea Germană - Sublinierea Programul Global Interdisciplinar Spaniolă - Sublinierea

Acest grad oferă proficiencies în alegerea studentului de franceză sau germană. O cerință de studiu în străinătate asigură o pregătire și experiență între vorbitori nativi.

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în Limbi Moderne?

Dacă doriți ca să câștige o apreciere largă de limbaj în timp ce specializata in studiul francez sau german, ia în considerare acest grad. Comerțul global, internetul și îmbunătățirea transportului sunt accelerarea ratelor de schimb cultural și intelectual. Cu acest grad, vă poate ajuta să acoperi decalajele între culturi și limbi.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad se bazează pe un set puternic de cerințe de bază, apoi trimite elevilor printr-un curriculum bine orchestrat, care include lecții particulare, un examen de per ... [+]

Acest grad se bazează pe un set puternic de cerințe de bază, apoi trimite elevilor printr-un curriculum bine orchestrat, care include lecții particulare, un examen de performanță și experiență în ansamblu majore.

Acest program este acreditat de către Asociația Națională a Școlilor de Muzică (NASM).

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în muzică?

Încercați să ne imaginăm o lume fără muzică. Poti tu? Este pe bună dreptate, că muzica se numește limbajul universal. Pentru cei mai mulți dintre noi, este o fără sfârșit inspirație coloana sonoră a vieții noastre. Dacă sunteți în inspirat să compună o viață în muzică, atunci unul dintre programele noastre ar putea fi preludiul perfect.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest program de licență produce studenții care sunt bine versat în limba spaniolă, compoziție și stilisticii, cu o expunere la culturi și literatura spaniolă de limbă. S ... [+]

Acest program de licență produce studenții care sunt bine versat în limba spaniolă, compoziție și stilisticii, cu o expunere la culturi și literatura spaniolă de limbă. Spaniolă, una dintre cele mai mari "lingua francas" (limbi de lucru) din lume este, de asemenea, cunoscut pentru bogăția de exprimare în vocabularul și nuanță. Cerința unui minor îmbogățește acest plan.

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în limba spaniolă?

Dacă credeți că învățarea o limbă vorbită de aproximativ 35 de milioane de oameni din Statele Unite - si la 400 de milioane în întreaga lume - vă va da un picior pe piața muncii, ai dreptate. În fiecare zi, lumea devine mai unită. Comerțul global, internetul și îmbunătățirea transportului sunt accelerarea ratelor de schimb cultural și intelectual. În acest climat internațional, competențe lingvistice a doua va deschide porțile în multe cariere.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Studenții care sunt interesați de mediul înconjurător și problemele de la Punctul crucial sa se vor bucura de urmărirea acestui grad. aspecte cruciale de durabilitate, di ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Globală de dezvoltare durabilă - Accentul Medii sud-vest și Biocultural Diversitate - Sublinierea

Studenții care sunt interesați de mediul înconjurător și problemele de la Punctul crucial sa se vor bucura de urmărirea acestui grad. aspecte cruciale de durabilitate, diversitate și schimbare se împletesc prin intermediul programului. O cerință de competență lingvistică perpetueaza înțelegere dincolo de perspectivele vorbitoare de limba engleză.

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în Studii de mediu și durabilitate?

Problemele de durabilitate, adaptarea la schimbările climatice și atenuarea efectelor acestora, protecția mediului înconjurător, biodiversitatea și creșterea cererii de produse alimentare finite, apă și resurse energetice devin mai critice în fiecare zi. Pentru a înțelege mai bine-și îmbunătăți-relația noastră cu lumea naturală, ia în considerare programul de studii de mediu la Northern Arizona University.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad în Studii indigene Aplicate explorează problemele de interes pentru populațiile indigene, atât în ​​cele două Americi și din întreaga lume. Temeiurile curricul ... [+]

Acest grad în Studii indigene Aplicate explorează problemele de interes pentru populațiile indigene, atât în ​​cele două Americi și din întreaga lume. Temeiurile curriculum studenților în istorii tribale și culturi, politici guvernamentale, dezvoltarea economică durabilă, antreprenoriat indigene și condițiile contemporane pe terenurile native și rezervări.

Departamentul de Studii Aplicate indigene oferă, de asemenea, patru minori pentru a extinde studenților înțelegere a problemelor indigene: Studii Aplicate indigene, Studii nativ american, Studii de sanatate indigene si Administratie Publica Tribal.

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în Studii indigene Aplicate? ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest program de licență cu multiple fațete conferă o pregătire largă în scenografie, în spatele și în fața cortinei. Programul include istorie de teatru, teorie, critică ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Design și tehnologie - Accentul Performanță - Accentul Studii de Teatru - Sublinierea

Acest program de licență cu multiple fațete conferă o pregătire largă în scenografie, în spatele și în fața cortinei. Programul include istorie de teatru, teorie, critică, tehnologie, design, și hands-on experiențe de producție. Cerința de limbă adaugă un element cultural și divers planului.

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în teatru?

Dacă visul de o viață care durează mult pe emoție și scurt pe biți plictisitoare, atunci teatrul te cheamă. Indiferent dacă speră să lucreze în teatru profesionist sau își continue educația, programele noastre se vor pune visele în centrul scenei.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Studii de licență în științe psihologice, a câștigat ca Bachelors de Arte, oferă studenților oportunități de studiu concentrat in aceasta stiinta de comportament chintese ... [+]

Studii de licență în științe psihologice, a câștigat ca Bachelors de Arte, oferă studenților oportunități de studiu concentrat in aceasta stiinta de comportament chintesenta și construiește abilități de cercetare necesare pentru cercetare științifică în cadrul acestei discipline. Acest grad sa dovedit util pentru o carieră în multe domenii, inclusiv dreptul, divertisment, scris, jurnalism, guvern, educație, afaceri și arte. O cerință de limbă construiește mai bună înțelegere a modului în care mintea funcționează și învață.

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în științe psihologice?

Dacă te găsești fascinat de ce ne gândim, simțim, și se comportă modul în care facem, luați în considerare urmăresc un grad în științe psihologice. Psihologii iau o abordare științifică pentru studierea comportamentului și a proceselor mentale, cercetarea modului în care experiențe de viață, mediu, cultură și biologie toate lucrează împreună pentru a modela mintea și creierul. științe psihologice noastre specializări explora o gamă largă de subiecte, cum ar fi autismul, dezvoltarea copilului, tulburări psihologice și tratamente, Neuroscience, si sexualitatea, și să stăpânească tehnicile majore de cercetare pe care psihologii profesioniști folosesc. Ca un student, veți fi chiar sa oferit oportunitatea de a efectua cercetări și pe teren cu facultatea si absolventilor.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

gradul de licență în Științe Politice oferă studenților cu posibilități de a studia teoria, principiile și practica de guvernare și politica la nivel local, național și i ... [+]

gradul de licență în Științe Politice oferă studenților cu posibilități de a studia teoria, principiile și practica de guvernare și politica la nivel local, național și internațional. Cursuri angajează studenți în diverse cursuri de știință care permite explorarea politici din în domenii de interes pentru student. mentori ai facultăților oferi sprijin academice și de orientare, pregătirea fiecărui elev pentru o cale de carieră semnificativă.

Ce pot face cu un Bachelor of Arts în Științe Politice?

O diplomă de licență în Științe Politice vă puteți pregăti pentru o serie de diverse căi de carieră sau aplicarea la continuarea studiilor, inclusiv absolvent de școală sau de la facultatea de drept. Vei descoperi cum sunt organizate viețile noastre publice la nivel local, național și internațional. Cursuri se concentreze pe posibilitățile și obstacolele în calea guvernanței democratice. Gama larga de oferte de curs include politica de mediu, dezvoltarea politică și problemele de diversitate în domeniul politic.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest program este disponibil cu opțiuni de accentuare. Acesta oferă de asemenea oportunități pentru studenții de transfer și pentru studii în străinătate. ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Spirit antreprenorial și Small Business - Sublinierea Global Business - Sublinierea Managementul Resurselor Umane - Sublinierea Logistică și Supply Chain Management - Sublinierea Management - Accentul Marketing - Accentul

Acest program este disponibil cu opțiuni de accentuare. Acesta oferă de asemenea oportunități pentru studenții de transfer și pentru studii în străinătate.

Acest program este acreditat de către Consiliul de Acreditare pentru școli de afaceri și programe (ACBSP).

Ce pot face cu un Bachelor of Business Administration în Business Administration?

Dacă sunteți interesat de o cariera in afaceri - fie că este vorba de o firmă majoră, un angajator regional sau local, un start-up de propriul sau o carieră în sectorul non-profit sau de guvern - ar trebui să se gândească la programul BBA la Northern Universitatea din Arizona. Veți constata că BBA este o poarta de acces la multe dintre angajatori cele mai de succes din lume într-o varietate largă de industrii și discipline.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad deschide porțile către o parte integrantă a fiecărui afaceri modern. Ea se referă la proiectarea și gestionarea tehnologiei informației / Sisteme (IT / S) pent ... [+]

gradul său își deschide porțile către o parte integrantă a fiecărui afaceri modern. Ea se referă la proiectarea și gestionarea tehnologiei informației / Sisteme (IT / S) pentru o afacere care urmărește să răspundă provocărilor sale de afaceri și în continuare obiectivele sale strategice. Scopul este de a pune în aplicare ambarcațiunile și strategie IT, care se potrivește cu strategia de afaceri și de a rezolva problemele de afaceri. În plus față de conceptele de masă de programare hardware și software, planul de gradul include modul de buget, procura și de a gestiona / S de exemplu baze de date informatice, retele, securitate IT informații. Accentul se pune pe IT a permis proceselor de afaceri și este ideal pentru cei cărora le place să lucreze cu tehnologie în afaceri.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

... [+]

subscriitor de asigurare Educator director financiar Cerințe universitare

Pentru a primi o diplomă de licență de la Northern Arizona University, trebuie să completeze cel puțin 120 de unități de credit, care include minimum, cerințele de studii liberale, precum și cerințele unei majore de invatamant superior, enumerate mai jos.

Toate cerințele studiilor, diversitate, scriere de nivel inferior, și Capstone liberale Northern Arizona University a lui. Toate cerințele pentru planul specific academice (e). Cel puțin 30 de unități de cursuri superioare de divizare, care pot include munca de transfer. Cel puțin 30 de... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Domenii Accentul disponibile: Ce pot face cu un Bachelor of Science în chimie? Pentru a primi o diplomă de licență de la Northern Arizona University, trebuie să compl ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Ce pot face cu un Bachelor of Science în chimie?

Pentru a primi o diplomă de licență de la Northern Arizona University, trebuie să completeze cel puțin 120 de unități de credit, care include minimum, cerințele de studii liberale, precum și cerințele unei majore de invatamant superior, enumerate mai jos.

Toate cerințele studiilor, diversitate, scriere de nivel inferior, și Capstone liberale Northern Arizona University a lui. Toate cerințele pentru planul specific academice (e). Cel puțin 30 de unități de cursuri superioare de divizare, care pot include munca de transfer. Cel puțin 30 de unități de ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

... [+]

Cerințe universitare Toate cerințele studiilor, diversitate, scriere de nivel inferior, și Capstone liberale Northern Arizona University a lui. Toate cerințele pentru planul specific academice (e). Cel puțin 30 de unități de cursuri superioare de divizare, care pot include munca de transfer. Cel puțin 30 de unități de cursuri luate prin Northern Arizona University, dintre care cel puțin 18 trebuie să fie de cursuri superioare de divizare (300 de nivel sau de mai sus). Această cerință nu este îndeplinită de credit prin examen, retro-credite, transfer de cursuri, etc. Un punct de grad mediu cumulată de cel puțin 2.0 pe toate lucrările au ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

... [+]

Elevii își dezvoltă capacitățile lor în gândirea etică și critică, îmbunătățind capacitatea acestora de a articula și apăra opiniile lor în calitate de cetățeni implicați într-o lume diversă.

oportunități de carieră, care ar putea fi urmărite:

Susținere Această cerință nu este îndeplinită de credit prin examen, retro-credite, transfer de cursuri, etc. Un punct de grad mediu cumulată de cel puțin 2.0 pe toate lucrările au încercat la Northern Arizona University. Campus Disponibilitate Flagstaff Glendale on-line [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Managementul programului Real Estate Development Clădire Știință și eficiență energetică Vânzări tehnice Cerințe universitare Pentru ... [+]

Managementul programului Real Estate Development Clădire Știință și eficiență energetică Vânzări tehnice Cerințe universitare

Pentru a primi o diplomă de licență de la Northern Arizona University, trebuie să completeze cel puțin 120 de unități de credit, care include minimum, cerințele de studii liberale, precum și cerințele unei majore de invatamant superior, enumerate mai jos.

Toate cerințele studiilor, diversitate, scriere de nivel inferior, și Capstone liberale Northern Arizona University a lui. Toate cerințele pentru planul specific academice (e). Cel puțin 30 de unități de cursuri superioare de ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Programul nostru se concentrează pe astrofizică și știința planetară. Veți fi încurajați să gândească independent și să se alăture în proiecte de facultate de cercetare. ... [+]

În cuvintele de astronaut NASA Kalpana Chawla, "Când te uiți la stele și galaxiei, te simți că nu sunt doar de la orice piesă de teren, dar din sistemul solar."

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Astronomie?

V-ati petrecut copilaria ta in spatele unui telescop? Ai un obicei de gândire despre lucruri foarte mari, cum ar fi universul? Dacă ați gândiți la marile întrebări, atunci poate că ești un astronom în devenire. Deda curiozitatea științifică și de a construi o cale de carieră. Știința astronomiei folosește legile fizicii pentru a descoperi natura obiectelor cerești. Programul nostru se concentrează pe astrofizică și știința planetară. Veți fi încurajați să gândească independent și să se alăture în proiecte de facultate de cercetare. Veti beneficia de proximitatea noastră de clasă mondială Observatorul Lowell și propriul nou telescop clasa de cercetare de douăzeci inci al universității. În cazul în care doriți să căutați planete din afara sistemului solar, veți primi îndrumarea de care aveți nevoie la Northern Arizona University. Găsi drumul spre întrebările pe care încă nu au învățat să ceară.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad atrage studenții care sunt fascinați de spectrul de biologie, de la cele mai neînsemnate sau cele mai simple la cele mai mari sau cele mai complexe. Elevii pot ... [+]

Acest grad atrage studenții care sunt fascinați de spectrul de biologie, de la cele mai neînsemnate sau cele mai simple la cele mai mari sau cele mai complexe. Elevii pot urmări un număr de domenii, inclusiv plante, animale, evoluția lor, fiziologie sau relații.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Biologie?

Stiintele biologice cuprind numeroase discipline de ultimă oră. Fiecare oferă o multitudine de căi de carieră interesante. Pregătiți-vă pentru o carieră într-una dintr-o duzină de specialități în biologie sau microbiologie, sau să urmărească domeniul tot mai mare al științei exercițiu. De asemenea, vă puteți antrena pentru a preda biologie în școlile secundare sau primare. Vă puteți pregăti pentru studii postuniversitare, pentru admiterea la scoala medicale, dentare sau veterinare sau pentru alte formare profesională.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest lucru de licență de gradul științei în Comunicare strategică oferă un nucleu puternic de publicitate, relații publice, precum și cursuri de comunicare, de a se anga ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Publicitate - Sublinierea Merchandising - Accentul Relații cu publicul - Accentul

Acest lucru de licență de gradul științei în Comunicare strategică oferă un nucleu puternic de publicitate, relații publice, precum și cursuri de comunicare, de a se angaja elevii într-o varietate de medii de comunicare profesională. Elevii pot urmări una din cele trei sublinieri pentru a permite mai profundă măiestrie de calificare în publicitate, merchandising, și relații publice.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în comunicare strategică?

Pregătiți-vă pentru o carieră în comunicare - să învețe să ambarcațiunile de publicitate eficiente, cultiva relații productive între organizații și publicurile importante, precum și o punte între cumpărători și vânzători în lumea de merchandising. Cercetările arată că, mulți profesioniști de comunicare muta frecvent intre publicitate, merchandising, și relații publice de-a lungul carierei lor. Bachelor of Science în Comunicare Strategică vă va angaja într-un portofoliu larg de cursuri pentru a vă oferi flexibilitate și de a crește avantajul competitiv pe piața muncii de azi.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad de licență oferă o bază solidă pentru studenții care intenționează să urmeze o varietate de cariere de contabilitate în industrie, guvern, sau de contabilitate ... [+]

Acest grad de licență oferă o bază solidă pentru studenții care intenționează să urmeze o varietate de cariere de contabilitate în industrie, guvern, sau de contabilitate publică. Elevii de completare acest plan academic se pot aplica pentru programul de MBA competitiv-ACC, una dintre mai multe căi pentru un student pentru a finaliza 150 de unități necesare pentru examenul de CPA.

Acest program este acreditat de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Ce pot face cu un Bachelor of Science în contabilitate?

Contabilitate este recunoscut ca fiind unul dintre profesiile lider din lume, oferind multe oportunități pentru o carieră plină de satisfacții. Prin inscrierea in Programul Professional în contabilitate (PPA), va fi gata în mod ideal pentru a profita de cererea tot mai mare pe piață pentru absolvenții de contabilitate și candidați Certified Public Contabil (APC). De asemenea, vă va alătura un program cuprinzător, contabilitate de calitate, care este eficientă din punct de cost. Vei studia în WA Franke College of Business clădirii în campusul de sud spațioase, împădurite. Acest mediu de învățare complet include săli de clasă, zone de studiu, facilități informatice, birouri de facultate, și un salon de student.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

... [+]

oportunități de carieră, care ar putea fi urmărite:

advocacy victimelor Corectarea

Cu studii în continuare, una dintre aceste căi este posibil:

Avocat JUDECĂTOR Procuror apărător publice Cerințe universitare

Pentru a primi o diplomă de licență de la Northern Arizona University, trebuie să completeze cel puțin 120 de unități de credit, care include minimum, cerințele de studii liberale, precum și cerințele unei majore de invatamant superior, enumerate mai jos.

[-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad introduce pe elevi de design interior la terminologie, piață și probleme profesionale de practică, în timp ce un curriculum experiențială pune accentul atât de ... [+]

Acest grad introduce pe elevi de design interior la terminologie, piață și probleme profesionale de practică, în timp ce un curriculum experiențială pune accentul atât de studio și atelier de lucru pentru a stimula creativitatea, experimentarea, rezolvarea problemelor și inovare. Valorile importante sunt creativitatea, pasiunea, diversitate, angajament, colaborare, excelenta si viziune.

Ce pot face cu un Bachelor of Science Design Interior?

Design interior este mai mult decât doar decorare. Ea a evoluat într-o profesie cu mai multe fațete care se ocupă cu medii complete, care nu numai că este plăcut, ci sporesc sănătatea, siguranța și bunăstarea utilizatorilor finali. viziune creativă este inspirat și abilități de design participative dezvoltat printr-o mai bună înțelegere a procesului de proiectare. abilități practice care aveți nevoie pentru a vedea procesul de proiectare până la finalizare sunt accentuate. Vei învăța să-și imagineze spații mari - și să știe cum să le construiască prea.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

... [+]

Acest program este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE).

Nr de locuri de muncă este mai dificilă, plină de satisfacții, sau importantă decât învățarea copiilor mici.

Absolvenții noștri au o rată de trecere de 98 la suta la examenul Arizona Educator de competență de evaluare. Colegiul de educație este punct de vedere tehnologic avansat, receptiv cultural, și student concentrat. Vei face, de asemenea, o mulțime de predare la clasă.

Notă:

oportunități de carieră, care ar putea fi urmărite:

Această cerință nu este îndeplinită de credit prin examen, retro-credite, transfer de ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest plan vă pregătește pentru un certificat de învățământ secundar, cu mențiunea K-12 în art. ... [+]

Acest plan vă pregătește pentru un certificat de învățământ secundar, cu mențiunea K-12 în art. Acest program este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a Profesorilor (NCATE).

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Educație în Artă Educație?

Ai un fler pentru reclamă și dorința de a învăța și pe alții să dezlănțuie artiștii lor interioare? Nr de locuri de muncă este mai dificilă, plină de satisfacții, sau importantă decât învățarea copiilor mici. Ca educator de arta, vei ajuta la modelarea caracterului și viitorul fiecărui copil în sala de clasă.

Acest program se pregătește să predea educația artistică, în K-12 programe. Vei învăța teoria și practica criticii de artă, istorie, estetica si studio. De asemenea, veți absolvent cu un grad în educație, cu competențe în dezvoltarea primare și secundare de student și de învățare, managementul clasei, precum și o expertiză în educarea copiilor cu privire la crearea de artă.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad oferă viitorilor profesori cu instrumentele necesare pentru a stimula elevii să învețe și să pună întrebări. Planul include pregătire în metodele de predare și ... [+]

"Bună învățătură este mai mult dăruirea de întrebările potrivite decât dăruirea de răspunsuri corecte", a declarat Josef Albers, designer si educator. Acest grad oferă viitorilor profesori cu instrumentele necesare pentru a stimula elevii să învețe și să pună întrebări. Planul include pregătire în metodele de predare și cele mai bune practici, precum și o înțelegere a problemelor și provocărilor cu care se confruntă școlile de azi și de mâine.

Acest program este recunoscut la nivel național de către Institutul de Evaluare Academic Acreditare, Inc.

Acest program este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE).... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Studenții care doresc să predea biologie scoala medie sau înaltă în școlile secundare (7-12) se vor găsi acest grad esențial. Ferm întemeiată în biologie, cu o activitate ... [+]

Studenții care doresc să predea biologie scoala medie sau înaltă în școlile secundare (7-12) se vor găsi acest grad esențial. Ferm întemeiată în biologie, cu o activitate importantă în pregătirea cadrelor didactice prin programul foarte aclamat știință și profesor de matematică de certificare NAUTeach, planul stabilește conducta profesională pentru predarea acestui subiect interesant.

Acest program este recunoscut la nivel național de către Asociația Națională de Științe Profesorilor.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în învățământul secundar - Biologie?

Creați mijloc sau de liceu biologie clasa a viitorului. În acest plan de grad, vei învăța cum să obțineți elevii implicați în procesul de învățare despre conceptele complicate de care au nevoie pentru a înțelege pentru a reuși. Acest grad va ajuta să dezvolte cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a fi un profesor de învățământ secundar, cu vastă experiență în domeniul științelor vieții. Din cauza cunoștințele dumneavoastră, elevii vor aborda sănătatea și provocările de mediu, ecologice care se prefigurează.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad este destinat pentru elevii din învățământul secundar al căror domeniu accent / primar de predare este fizica. Acest plan academic, de asemenea, vă pregătește ... [+]

Acest grad este destinat pentru elevii din învățământul secundar al căror domeniu accent / primar de predare este fizica. Acest plan academic, de asemenea, vă pregătește pentru a obține o certificare suplimentară în matematică sau chimie. Acest plan îndeplinește sau depășește-stânga în spatele Nici un copil "înaltă calificare" standardele naționale și de stat. Acest plan vă oferă instrumentele necesare pentru a deschide mintea elevilor de liceu la minunile universului așa cum se vede prin ochii practice ale fizicii.

Acest program este recunoscut la nivel național de către Asociația Națională de Științe Profesorilor.

Acest program este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE).... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad este proiectat pentru cei care sunt interesați în predarea științelor în general, gimnaziu sau liceu. Programul oferă un background solid în domeniul științelo ... [+]

Acest grad este proiectat pentru cei care sunt interesați în predarea științelor în general, gimnaziu sau liceu. Programul oferă un background solid în domeniul științelor generale, inclusiv chimie, geologie, fizica, astronomie, biologie, geografie, și știința fizică.

Acest program este recunoscut la nivel național de către Asociația Națională de Științe Profesorilor.

Acest program este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE).

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Educație în învățământul secundar - General Știință?

Acest program este conceput pentru persoana care dorește să predea știința generală în stabilirea de liceu (de obicei, clasele 9 sau 10) sau știința fizică în clasele de mijloc (clasele 7 sau 8). Cerintele majore includ cursuri în fizica, astronomie, chimie, geografie, geologie, biologie și fizică. cursuri suplimentare de pregătire a cadrelor didactice din programul NAUTeach sunt incluse în acest program de studii.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad motive cu fermitate viitorii profesori și specialiștii în curriculum în pământ-știință, inclusiv fizică și geologie aplicată, oceanografia, planete, metode de ... [+]

Acest grad motive cu fermitate viitorii profesori și specialiștii în curriculum în pământ-știință, inclusiv fizică și geologie aplicată, oceanografia, planete, metode de câmp, etc. Elevii explora, de asemenea, biologie, chimie, fizică, matematică, și filosofii științei pentru un program bine rotunjite.

Acest program este recunoscut la nivel național de către Asociația Națională de Științe Profesorilor.

Acest program este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE).

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Educație în învățământul secundar - Științele Pământului?

Dacă sunteți de fascinat de geologie și interesați în predarea elevilor de liceu despre știință, câștigând o diplomă în învățământul secundar, cu accent pe Științele Pământului este calea de a merge. Nu numai ca vei lua Earth Sciences clase, veți completa, de asemenea cursuri de pregătire a cadrelor pentru a câștiga recomandare pentru certificare.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest program de licență pregătește studenții pentru a deveni un profesori certificați de copii și tineri care au dizabilități, precum și cei care nu o fac. Perechile de ... [+]

Acest program de licență pregătește studenții pentru a deveni un profesori certificați de copii și tineri care au dizabilități, precum și cei care nu o fac. Perechile de programe un fundal puternic în învățământul elementar (predarea de matematică, știință, studii sociale, lectura, etc.), cu o cursuri bogată în învățământul special. practicums de predare și munca de teren vor da experiență directă în sălile de clasă pe tot parcursul programului.

Acest program este recunoscut la nivel național de către Consiliul pentru Copii excepționale.

Acest program este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE).... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

gradul de licență în Studii femeii și de gen oferă studenților un curs de studiu care examineaza diversitatea de gen în întreaga rasă etnie, sexualitate, de clasă, națiun ... [+]

O diplomă de licență în Studii de gen Femei si oferă studenților un curs de studiu care examineaza diversitatea de gen în întreaga rasă etnie, sexualitate, de clasă, națiune și lume. Elevii pot alege de la cursuri diverse în care acestea pot afla mai multe despre contribuțiile femeilor și feminism multiculturale, ecologice, și post-coloniale actuale. Crucial, elevii devin calificați la teorie referitoare la practica în specialitățile tematice, cum ar fi studiile Queer și transnaționale feminism. Aceste cunoștințe și practică pregătește studenții să lucreze cu și pentru diverse popoare în domeniul profesiilor și ca pledeaza pentru dreptate sociala.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Studii de Gen Femei si? ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Practic, fiecare afacere are nevoie de cineva cu cunoștințe financiare de specialitate. Acest grad oferă fundalul teoretic și instrumente cantitative pentru analiza finan ... [+]

Practic, fiecare afacere are nevoie de cineva cu cunoștințe financiare de specialitate. Acest grad oferă fundalul teoretic și instrumente cantitative pentru analiza financiară, planificarea strategică, alocarea resurselor de capital, managementul capitalului de lucru, sursele de capital, evaluarea riscului, precum și evaluarea titlurilor, active și firme. Acest grad oferă, de asemenea, formarea în domeniul tehnologiei avansate de calculator, de achiziție de date și modelare de calcul tabelar.

Acest program este acreditat de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Ce pot face cu un Bachelor of Science in Business Administration în Finanțe? ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad ia elevii din nucleul atomului la inimile de galaxii, toate într-un efort de a înțelege modul în care funcționează universul. Acest program-fizică bogat, de as ... [+]

Acest grad ia elevii din nucleul atomului la inimile de galaxii, toate într-un efort de a înțelege modul în care funcționează universul. Acest program-fizică bogat, de asemenea, motive studentului în matematică avansată și matematică.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Fizică?

V-ați gândit vreodată despre lucruri foarte mici, cum ar fi în interiorul unui atom? Dacă te uiți pentru tipare în comportamentul naturii, atunci poate că ești un fizician în devenire. Prin urmărirea unui grad de fizica la Northern Arizona University, vă puteți răsfăța curiozitatea științifică și să se pregătească pentru o carieră într-un domeniu tehnic sau ca un om de știință profesionist.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad oferă oportunități pentru studiu concentrat și deschide porțile spre o înțelegere mai complexă a universului. Acest lucru oferă majore cu siguranță un domeniu ... [+]

Acest grad oferă oportunități pentru studiu concentrat și deschide porțile spre o înțelegere mai complexă a universului. Acest lucru oferă majore cu siguranță un domeniu de aplicare mai larg decât oricare alt majore, de la Big Bang la modul de lucru Lucrurile, chiar în centrul atomului.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Fizică și Astronomie?

V-ați gândit vreodată despre foarte mari, lucruri asemănătoare din univers? Sau foarte mici, ca interiorul unui atom? Dacă ați gândiți la întrebările mari, și să caute tipare în comportamentul naturii, atunci poate că ești un astrofizician în devenire. Puteți afla mai la Northern Arizona University.

... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest lucru Bachelor of Science in fotografie va oferi o experiență, formare și teoria în tehnicile fotografiei digitale, precum și posibilitatea ca elevii să dezvolte oc ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Câmp Fotografie - Sublinierea Fotografie de studio - Accentul

Acest lucru Bachelor of Science in fotografie va oferi o experiență, formare și teoria în tehnicile fotografiei digitale, precum și posibilitatea ca elevii să dezvolte ochii lor creativ. Cursuri include studiouri și locație de fotografie, utilizarea de ajustare a imaginii calculatorului, lucrul cu lumină, și gestionarea fluxului de lucru. In plus, cursurile de comunicare de bază oferă abilitățile esențiale de scriere, gândire critică și de comunicare. Studenții care urmăresc acest grad va avea posibilitatea de a participa la munca de teren și vor fi necesare pentru a produce un proiect senior portofoliu.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad atrage studenții care sunt curioși cu privire la pericolele geologice, evoluția Pământului, și ceea ce se află sub peisaj. Programul cuprinde domeniul de muncă ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Geologie aplicată - Sublinierea Geofizica - Accentul Paleontologie - Accentul

Acest grad atrage studenții care sunt curioși cu privire la pericolele geologice, evoluția Pământului, și ceea ce se află sub peisaj. Programul cuprinde domeniul de muncă, experiență de laborator, precum și programe de calculator specializate, care ajută dezvălui secretele infrastructurii Pământului.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Geologie?

Cutremure, alunecări de teren fac și tsunami-urile intriga? Sunteți fascinați de vulcani, canioane, și dinozauri? Vrei o cariera care te ține la pământ în timp ce permițându-vă să călătoriți prin timp? Apoi ia în considerare un BS în Geologie de la Universitatea Northern Arizona. Aici, puteți studia natura cele mai multe evenimente dramatice și de a descoperi resurse în cazul în care prețioase cum ar fi apa, minerale si combustibili fosili sunt găsite, și de ce.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Bachelor of Science în Informatică, oferite de către Departamentul de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, oferă oportunități pentru un studiu concentrat și de ... [+]

Bachelor of Science în Informatică, oferite de către Departamentul de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, oferă oportunități pentru un studiu concentrat și deschide porțile spre o înțelegere mai complexă a ambelor fundații ale subiectului și a gândirii curente.

oportunități de carieră, care ar putea fi urmărite:

Cu studii în continuare, una dintre aceste căi este posibil:

Statistician INGINER Cercetător Profesor universitar Cerințe universitare

Pentru a primi o diplomă de licență de la Northern Arizona University, trebuie să completeze cel puțin 120 de unități de credit, care include minimum, cerințele de studii liberale, precum și cerințele unei majore de invatamant superior, enumerate mai jos.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest program oferă studenților posibilitatea de a explora subiecte cum ar fi: extragerea de date (prin Centrul de date Insight), algoritmi paraleli, sisteme distribuite, ... [+]

Acest program oferă studenților posibilitatea de a explora subiecte cum ar fi: extragerea de date (prin Centrul de date Insight), algoritmi paraleli, sisteme distribuite, inteligență artificială, logica fuzzy, rețele neuronale, programarea evolutivă și modelarea sistemelor reactive precum și locul de muncă fundație în limbaje de programare, inginerie software, medii colaborative virtuale, și interfețe de utilizator.

Ce pot face cu un Bachelor of Science in Informatica Aplicata?

Imaginați-vă rulare propriul software descoperire pentru a fi urmatorul Google sau YouTube, care lucrează la următoarea generație de motoare de jocuri de calculator, sau în curs de dezvoltare noi aplicații la Microsoft, IBM, sau Intel. Indiferent dacă începeți o cariera imediat sau urmeze studii postuniversitare în primul rând, Departamentul de Informatică va ajuta la construirea unei platforme pentru visele tale high-tech.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest program oferă o bază solidă în principiile de inginerie și proiectare și se aplică conținutului fizic la problemele tehnice în apă și ingineria apelor reziduale, ca ... [+]

Acest program oferă o bază solidă în principiile de inginerie și proiectare și se aplică conținutului fizic la problemele tehnice în apă și ingineria apelor reziduale, calitatea aerului și controlul poluării, gestionarea deșeurilor și a sănătății publice biologice, chimice și. Elevii de la absolvirea acestui program se poate proiecta soluții la problemele de mediu complexe și sunt pregătite să devină ingineri profesioniști înregistrați specializați în domeniul ingineriei mediului în carierele lor viitoare.

Acest program este acreditat de către Comisia de Acreditare Inginerie ațâța, www.abet.org.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Inginerie în Ingineria Mediului? ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Acest program este acreditat de către Comisia de Acreditare Inginerie ațâța, www.abet.org.

oportunități de carieră, care ar putea fi urmărite:

Cu studii în continuare, una dintre aceste căi este posibil:

Cercetare și Dezvoltare Inventator și inovator Cerințe universitare

Pentru a primi o diplomă de licență de la Northern Arizona University, trebuie să completeze cel puțin 120 de unități de credit, care include minimum, cerințele de studii liberale, precum și cerințele unei majore de invatamant superior, enumerate mai jos.

Toate cerințele studiilor, diversitate, scriere de nivel i... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad produce gânditorii si designeri care sunt preocupați de controlul principiilor mișcării, energie și forță prin soluții mecanice. Programul pune accentul pe mec ... [+]

Acest grad produce gânditorii si designeri care sunt preocupați de controlul principiilor mișcării, energie și forță prin soluții mecanice. Programul pune accentul pe mecanicii solide, termodinamică, științele fluide și sisteme de energie. Un miez solid de alte măsuri tehnice, matematică și cursuri de informatică asigură absolvenți bine rotunjite.

Acest program este acreditat de către Comisia de Acreditare Inginerie ațâța, www.abet.org.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Inginerie în Inginerie Mecanică?

Doresc să proiecteze următoarea generație de avioane de pasageri? Aduce energia eoliană într-un sat de la distanță de sud-vest? Ajuta la teren un vehicul spațial pe Marte? Dacă este așa, gradul de Inginerie Mecanică Universitatea Northern Arizona ar putea ajuta să luați primii pași spre visul tau. Veti participa la un domeniu de inginerie larg, care este vital pentru nenumărate industrii. Vei învăța să aplice matematica și fizica pentru a proiecta și construi componente mecanice si sisteme, cum ar fi automobile, centrale electrice, roboți și nave spațiale. În nostru program inovator și premiat Design4Practice, veți câștiga un set larg de competențe tehnice, manageriale și profesionale. Ca Inginerie mecanică majoră, veți avea oportunități de interacțiune extinse facultate student, cercetare universitare, și hands-on experiență prin proiecte studențești, cum ar fi masina Mini-Baja cursa, vehicul aerian fără pilot, vehicul alimentat uman și concept car urban. În ultimul semestru, veți avea posibilitatea de a prezenta rezultatele proiectului dumneavoastră Capstone senior într-un cadru de conferințe profesionale în campus, la noastre de cercetare anuale de licență și Simpozion Design.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

diplomă de licență această oferă studenților cu perspective de la care să fie de acord sau nu sunt de acord cu această observație. Programul oferă flexibilitate pentru st ... [+]

"Istoria omenirii este rezultatul trist al fiecăruia în căutarea pentru sine", a declarat scriitorul Julio Florencio Cortázar. diplomă de licență această oferă studenților cu perspective de la care să fie de acord sau nu sunt de acord cu această observație. Programul oferă flexibilitate pentru studenți pentru a personaliza programul lor de studiu bazat pe perioada sau tipul de istorie în care acestea sunt interesate.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în istorie?

Istoria este mai mare nume și date; este studiul experienței umane în toate aspectele sale, nu doar ce sa întâmplat, dar cum și de ce. Daca esti curios despre evenimentele din spatele reper analiza cauzele, cum ar fi căderea comunismului sau Neil Armstrong pe luna, atunci programul nostru de istorie vă va interesa. Să învețe să gândească critic, să dezvolte abilități de cercetare, și să comunice mai eficient. Clarifica intelegerea trecutului comportamentului uman, prezent și viitor. Experimentați programul nostru multi-disciplinare și să fie informat de voci din diverse grupuri. Veți construi o fundație pentru o carieră în setările, cum ar fi biblioteci, muzee și alte întreprinderi culturale sau se pregătească pentru continuarea studiilor universitare. Gama noastră completă de cursuri explorează istoria de-a lungul continente, cu bursă tradiționale și contemporane se concentrează pe rasă, sex, etnie, și istoricul de mediu.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad a evoluat ca nevoile jurnalistului moderne s-au schimbat și escaladat. Programul oferă studenților experiențe profesionale esențiale, precum și instrumente pra ... [+]

Acest grad a evoluat ca nevoile jurnalistului moderne s-au schimbat și escaladat. Programul oferă studenților experiențe profesionale esențiale, precum și instrumente practice și filosofice, cum ar fi etica, raportarea, editarea și dreptul de publicare.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în jurnalism în jurnalism?

Când ați citit sau urmăriți știrile, aveți un ochi pentru acuratețe, corectitudine, povestitor bun, și profesionalism? Dacă ești genul de persoană care crede că lumea merită cea mai clară imagine posibilă de știri importante, un grad în jourmalism ar putea fi o potrivire mare pentru tine. Cariere în acest domeniu sunt în ritm rapid, diverse și critice pentru o democrație sănătoasă.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

jurnaliștii moderni au posibilitatea de a alege de nise de raportare pentru a alege de variind de la "info-divertisment" la sport și cu privire la afacerile publice. Aces ... [+]

jurnaliștii moderni au posibilitatea de a alege de nise de raportare pentru a alege de variind de la "info-divertisment" la sport și cu privire la afacerile publice. Acest grad ascute studenții pentru o carieră care să clarifice și, uneori, pune sub semnul întrebării rolul guvernului și politică, la toate nivelurile. Un nucleu puternic de comunicare dezvoltă competențe în vorbire, scriere, și demonstrând vizual evenimentele curente.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Jurnalism și Științe Politice?

Când ați citit sau urmăriți știrile, aveți un ochi pentru acuratețe, corectitudine, povestitor bun, și profesionalism? Dacă ești genul de persoană care crede că lumea merită cea mai clară imagine posibilă de știri importante, s-ar putea fi decupat pentru jurnalism. Cariere în acest domeniu sunt în ritm rapid, diverse și critice pentru o democrație sănătoasă. Programul de Jurnalism și Științe Politice vă puteți pregăti pentru o carieră într-o gamă variată de oportunități de locuri de muncă sau absolvent de muncă. Introducerea acestui program înseamnă că veți descoperi modul în care sunt organizate viețile noastre publice la nivel local, național și internațional. Cursuri se concentreze pe posibilitățile și obstacolele în calea guvernanței democratice.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Cei mai mulți studenți de afaceri vizează pentru un manager sau director de birou, dar astfel de poziții necesită o pregătire prin intermediul unui program multidimension ... [+]

Cei mai mulți studenți de afaceri vizează pentru un manager sau director de birou, dar astfel de poziții necesită o pregătire prin intermediul unui program multidimensional de studiu. Acest grad oferă instrumentele de analiză, planificare strategică, contabilitate, buget, de conducere, și multe altele.

Acest program este acreditat de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Ce pot face cu un Bachelor of Science in Business Administration în Management?

Vrei să fii șeful. Esti motivat, ambițios, și au o perspectivă pozitivă. Ce altceva mai ai nevoie pentru a reuși? O multime. Cei mai buni manageri să înțeleagă și să aplice principiile eficiente de luare a deciziilor, dinamica de grup, munca în echipă, management de proiect, comunicare, etică, și multe altele. Prin urmărirea unui grad în management la Northern Arizona University, va construi expertiza profesională necesară pentru a fi un lider de afaceri eficient.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad pregătește nu numai studenții cu cunoștințele și aptitudinile profesionale pentru a reuși în industria hotelieră, dar oferă, de asemenea, oportunități de creșt ... [+]

Acest grad pregătește nu numai studenții cu cunoștințele și aptitudinile profesionale pentru a reuși în industria hotelieră, dar oferă, de asemenea, oportunități de creștere și experiență în această industrie. De-a lungul timpului a unui student în program, studenții se vor concentra pe un set de cursuri de ospitalitate, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, servicii clienților, prepararea produselor alimentare, și de vânzări.

Acest grad este recunoscut la nivel național de către Consiliu la hotel, restaurant și Educație instituțională.

Acest program este acreditat de către Comisia de Acreditare pentru Programe în Administrarea Ospitalitate (ACPHA).... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad este perfect pentru studenții care sunt interesați în domeniul ospitalității, în special cei care au o pasiune pentru călătorie și de muncă în străinătate. St ... [+]

Acest grad este perfect pentru studenții care sunt interesați în domeniul ospitalității, în special cei care au o pasiune pentru călătorie și de muncă în străinătate. Studenții care urmăresc acest grad se concentreze pe cursuri de ospitalitate și de afaceri internaționale, crește abilitățile lor lingvistice de competență, de studiu în străinătate pentru un semestru, și să completeze un stagiu profesional in industria ospitalitatii.

Acest grad este recunoscut la nivel național de către Consiliu la hotel, restaurant și Educație instituțională.

Acest program este acreditat de către Comisia de Acreditare pentru Programe în Administrarea Ospitalitate (ACPHA).... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Am conceput acest grad pentru acei studenți care sunt orientate spre client. Elevii vor finaliza cursuri legate de dorințele clienților, satisfacția clienților și procese ... [+]

Am conceput acest grad pentru acei studenți care sunt orientate spre client. Elevii vor finaliza cursuri legate de dorințele clienților, satisfacția clienților și procesele clienților. Elevii vor concentra asupra distribuției și cercetării, precum și de comunicare și de vânzări.

Ce pot face cu un Bachelor of Science in Business Administration în Marketing?

Cum putem obține clienții care vizitează site-ul nostru pentru a face o achiziție? Cine ar fi un purtător de cuvânt mare pentru marca; ar trebui sa fie un atlet de succes, celebritate bine-cunoscut, medic sau un client trecut? Ce informații trebuie să colectăm de la clienți pentru a evalua nivelul de satisfacție a acestora cu bunurile și serviciile noastre? Ce dezvăluie achiziție de date pentru clienți? Ce schimbari putem face in mediul de serviciu al aeroportului, banca, centrul de fitness sau grădină zoologică pentru a îmbunătăți experiența clienților? Cum putem să atragem voluntari și donatori pentru a sprijini noastre non-profit? Cum ne putem motiva echipa de vânzări și pentru a dezvolta relatii pe termen lung cu clienții noștri? În cazul în care acestea sunt tipurile de probleme pe care le-ar plăcea să rezolve, apoi un grad de marketing la naus poate fi doar potrivit pentru tine!... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Bachelor of Science în grad Creative Media și Film prezintă elevilor posibilitatea de a crea casa de producție și de proiecte cinematografice, inclusiv scenarii de film, ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Documentar - Sublinierea Filmmaking - Accentul Studii Media - Sublinierea

Bachelor of Science în grad Creative Media și Film prezintă elevilor posibilitatea de a crea casa de producție și de proiecte cinematografice, inclusiv scenarii de film, precum și angajarea în analiza critică a unei varietăți de mass-media.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Creative Media și Film?

În inima CMF majore este povestirea. Fie prin scenaristică sau de producție, va examina și aplica tradițiile cinematografiei pentru a spune propriile povești vizuale și audio cu proiecte de documentare, scurtmetraje de fictiune narative, și lucrări comerciale și promoționale bazate pe client. Prin intermediul claselor de producție, veți fi, de asemenea, cu condiția ca abilitățile și fundația pentru a introduce o varietate de industrii media sau pentru a începe propria afacere casa de producție.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

O diplomă în matematică vă va pregăti pentru un număr de posibile cariere. Vă rugăm să consultați Departamentul de Matematică și statistică Math Programe de studii pentru ... [+]

O diplomă în matematică vă va pregăti pentru un număr de posibile cariere. Vă rugăm să consultați Departamentul de Matematică și statistică Math Programe de studii pentru sugestii privind alegerea matematică, statistici și opționale generale pentru a îndeplini obiectivele specifice, inclusiv: o carieră în știință Actuariale, cariere în statistică, o carieră în matematică aplicată, și studii postuniversitare în matematică.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în matematică?

Dacă vă bucura de rezolvarea problemelor cu un mix de creativitate si tehnici matematice, atunci sunteți gata să urmeze un studiu de matematică, și Northern Arizona University poate ajuta. Matematica este o profesie în sine, dar este, de asemenea, un instrument esențial în orice știință fizice și sociale, de afaceri, inginerie, marketing și nenumărate cariere conexe. Guvern si industrie angajatorii au nevoie de matematicieni calificați pentru operațiunile de cercetare, analiza numerica, simulare si modelare, analiza datelor, studii de piață și studii comerciale. O importantă în matematică deschide ușa la mai multe posibilități.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad permite elevilor să se alăture celor care explora lumea de bacterii, virusuri, mitocondrii, neuroni si material genetic. Un nucleu puternic de biologie și chim ... [+]

Inca de la Van Leeuwenhoek a descris "cavorting bestiile wee" vazut prin simpla microscop 1670-stil, oamenii de știință au fost fascinat de forme de viață mici. Acest grad permite elevilor să se alăture celor care explora lumea de bacterii, virusuri, mitocondrii, neuroni si material genetic. Un nucleu puternic de biologie și chimie ancore program, care oferă flexibilitate printr-o selecție generoasă de electives aprobate.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Microbiologie?

Sunteti interesat de boli infectioase? Doriți să ajute studiile clinice conduită pentru noi medicamente? Microbiologie ar putea fi calea de carieră pentru tine. De asemenea, puteți utiliza programul nostru pentru a se pregăti pentru studii postuniversitare, pentru admiterea la scoala medicale, dentare sau veterinare sau pentru alte formare profesională.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Prin această Bachelor of Science în parcuri și recreere Management, profesioniștii de resurse de recreere sunt pregătite pentru diverse cariere în domeniul parcurilor și ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Comunitate, comerciale și turism - Sublinierea Educație în aer liber și Leadership - Accentul Protecție Park - Sublinierea

Vă rugăm să rețineți că nu toate sublinierile sunt disponibile on-line. Consultați-vă cu un consilier pentru informații suplimentare.

Prin această Bachelor of Science în parcuri și recreere Management, profesioniștii de resurse de recreere sunt pregătite pentru diverse cariere în domeniul parcurilor și de recreere. Programul PRM se concentreaza pe clasa de mărime mică, interacțiune ridicată elev-profesor, pe site-ul experiențe pe teren și oportunități de învățare experiențială. Facultății sunt sunt dedicate extinderea bazei de cunoștințe academice de oameni și organizații pentru a spori calitatea experiențelor de petrecere a timpului liber și locuri.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Programul nostru vă ajută să devină bine calificat pentru a aborda impactul pe care deciziile și practicile de management au asupra tuturor resurselor, inclusiv lemn, fau ... [+]

Pentru mai mult de patru decenii, Universitatea Northern Arizona a fost în curs de dezvoltare și de rafinare un important distinctiv de management forestier conceput pentru a insufla în tine o conștientizare a complexității inerente în managementul wildland contemporane și pentru a vă ajuta să se dezvolte ca un cetățean implicat și un manager de teren profesionist . Programul nostru vă ajută să devină bine calificat pentru a aborda impactul pe care deciziile și practicile de management au asupra tuturor resurselor, inclusiv lemn, faunei sălbatice, gama, apă, recreere, și frumusețe scenică.

Acest program este acreditat de Societatea Forestierilor Americane (SAF).... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

O diplomă de licență în sociologie vă oferă flexibilitatea de a se concentra pe domenii speciale de interes și stagii sunt disponibile pentru a adăuga la interesele într- ... [+]

Sociologie este un program academic în tradiția artelor liberale, care pune accentul pe dezvoltarea de competențe esențiale (cum ar fi scris, comunicare, analiză și cercetare), în contextul în studiul aprofundat al comportamentului social uman și dinamica societăților umane. O diplomă de licență în sociologie vă oferă flexibilitatea de a se concentra pe domenii speciale de interes și stagii sunt disponibile pentru a adăuga la interesele într-o varietate de setări.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Sociologie?

Cum funcționează contextul social afectează modul în care te gândești și cum te porți? Cum putem modela o schimbare socială? Cum poate o societate să devină religioasă sau laic, liberal sau conservator? Cum se organizează comunități? De ce oamenii urmați de obicei, "regulile" ale societății? Dacă aceste întrebări vă interesează, atunci sunteți interesat de ceea ce C. Wright Mills a numit "imaginație sociologică". Acest "Imaginația sociologică" vă permite să înțeleagă intersecția atât propria biografie personală și contextul istoric / social al societății .... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Studenții care sunt interesați de mediul înconjurător și problemele de la Punctul crucial sa se vor bucura de urmărirea acestui grad. aspecte cruciale de durabilitate, di ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Globală de dezvoltare durabilă - Accentul Medii sud-vest și Biocultural Diversitate - Sublinierea

Studenții care sunt interesați de mediul înconjurător și problemele de la Punctul crucial sa se vor bucura de urmărirea acestui grad. aspecte cruciale de durabilitate, diversitate și schimbare se împletesc prin intermediul programului.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Studii de mediu și durabilitate?

Problemele de durabilitate, adaptarea la schimbările climatice și atenuarea efectelor acestora, protecția mediului înconjurător, biodiversitatea și creșterea cererii de produse alimentare finite, apă și resurse energetice devin mai critice în fiecare zi. Pentru a înțelege mai bine-și îmbunătăți-relația noastră cu lumea naturală, ia în considerare programul de studii de mediu la Northern Arizona University.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad în Studii indigene Aplicate explorează problemele de interes pentru populațiile indigene, atât în ​​cele două Americi și din întreaga lume. Temeiurile curricul ... [+]

Acest grad în Studii indigene Aplicate explorează problemele de interes pentru populațiile indigene, atât în ​​cele două Americi și din întreaga lume. Temeiurile curriculum studenților în istorii tribale și culturi, politici guvernamentale, dezvoltarea economică durabilă, antreprenoriat indigene și condițiile contemporane pe terenurile native și rezervări.

Departamentul de Studii Aplicate indigene oferă, de asemenea, patru minori pentru a extinde studenților înțelegere a problemelor indigene: Studii Aplicate indigene, Studii nativ american, Studii de sanatate indigene si Administratie Publica Tribal.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Studii indigene Aplicate? ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest program de licență cu multiple fațete conferă o pregătire largă în scenografie, în spatele și în fața cortinei. Programul include istorie de teatru, teorie, critică ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Design și tehnologie - Accentul Performanță - Accentul Studii de Teatru - Sublinierea

Acest program de licență cu multiple fațete conferă o pregătire largă în scenografie, în spatele și în fața cortinei. Programul include istorie de teatru, teorie, critică, tehnologie, design, și hands-on experiențe de producție.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în teatru?

Dacă visul de o viață care durează mult pe emoție și scurt pe biți plictisitoare, atunci teatrul te cheamă. Indiferent dacă speră să lucreze în teatru profesionist sau își continue educația, programele noastre se vor pune visele în centrul scenei.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad pregătește educatori viitori pentru a preda elevilor atât tragediile istoriei și lecțiile pe care le oferă pentru viitor. Planul include cursuri bogate în conț ... [+]

"Istoria noastră nu este destinul nostru", sugerează Alan Cohen.

Acest grad pregătește educatori viitori pentru a preda elevilor atât tragediile istoriei și lecțiile pe care le oferă pentru viitor. Planul include cursuri bogate în conținut precum și pregătirea semnificativă în procesul de predare, utilizând cele mai bune practici și teoria aplicată.

Acest program este recunoscut la nivel național de către Consiliul Național pentru Studii Sociale.

Acest program este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE).

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Educație în învățământul secundar - Istorie și Studii Sociale? ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad pregătește pentru a preda chimie scoala medie sau mare (clasele 7-12). Este ferm întemeiată în conținutul de chimie, cu o activitate importantă în pregătirea c ... [+]

Acest grad pregătește pentru a preda chimie scoala medie sau mare (clasele 7-12). Este ferm întemeiată în conținutul de chimie, cu o activitate importantă în pregătirea cadrelor didactice prin programul foarte aclamat de certificare profesor de științe NAUTeach și matematică. Acest plan vă va pregăti pentru a preda acest subiect relevant, interesant, și din ce în ce vandabil.

Acest program este recunoscut la nivel național de către Asociația Națională de Științe Profesorilor.

Acest program este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE).

Ce pot face cu un Bachelor of Science în învățământul secundar - chimie? ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad pregătește educatori pentru predarea limbii și stilisticii germană, amplificată de o expunere la civilizatie si literatura germanica. De asemenea, elevii devin ... [+]

Acest grad pregătește educatori pentru predarea limbii și stilisticii germană, amplificată de o expunere la civilizatie si literatura germanica. De asemenea, elevii devin versat în teoriile achiziției limbii și a celor mai bune practici pentru limba de predare.

Acest program este recunoscut la nivel național de către Consiliul American cu privire la predarea limbilor străine.

Acest program este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE).

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Educație în învățământul secundar - German?

Te iubesc limba și cultura germană și vă savura oportunitatea de a preda la o altă generație. În cazul în care sună ca tine, devenind apoi un profesor german de liceu ar putea fi doar calea de urmat. Majore în învățământul secundar, cu accent pe limba germană, și veți învăța cum să comunice în limba și răspândirea conștiința culturală.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad pregătește viitori educatori de mijloc și de liceu să învețe pe elevii lor, atât utilitatea și potențialul de matematică în societatea noastră bazată pe inform ... [+]

Acest grad pregătește viitori educatori de mijloc și de liceu să învețe pe elevii lor, atât utilitatea și potențialul de matematică în societatea noastră bazată pe informații. Planul include cursuri bogate în conținut precum și pregătirea semnificativă în procesul de predare prin programele știință NAUTeach și profesor de matematică de certificare extrem de apreciate, folosind cele mai bune practici și teoria aplicată.

Acest program este recunoscut la nivel național de către Consiliul Național al profesorilor de matematică.

Acest program este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE).

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Educație în învățământul secundar - Matematică? ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad pregătește studenții pentru piața forței de muncă în domenii cum ar fi exercitarea fiziologie clinică, precum și pentru intrarea în programele postuniversitare ... [+]

Acest grad pregătește studenții pentru piața forței de muncă în domenii cum ar fi exercitarea fiziologie clinică, precum și pentru intrarea în programele postuniversitare în domeniul științelor de exerciții sau programe profesionale în profesiile din domeniul sanatatii.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Exercițiu știință?

Stiintele biologice cuprind numeroase discipline de ultimă oră. Fiecare oferă o multitudine de căi de carieră interesante. Una dintre cele mai interesante este domeniul tot mai mare de stiinta exercitiu. Prin studierea stiinta exercitiu la Northern Arizona University, vă puteți pregăti pentru o carieră în exercițiu fiziologie clinică, care lucrează în domenii precum cardiac și reabilitarea pulmonara, sau de admitere la absolvent sau școală profesională în domenii cum ar fi medicina, kinetoterapie, terapie ocupațională, medic asistent, sau în alte domenii de îngrijire a sănătății. Veți primi o mulțime de atenție personală de la facultate în sala de clasă, în laboratoarele de cercetare, precum și în biologie nostru sfătuit Center. Numeroase oportunități de cercetare universitare de licență vă implica în procesul și aplicarea științei. Și puteți profita de locația noastră pe Platoul Colorado, care oferă o înaltă calitate a vieții, cu multe destinatii excelente pentru proiecte de teren și de recreere.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Bachelor of Science în Geographic știință și planificare comunitară integrează tehnologiile geografice de cunoaștere și de cartografiere GIS cu rezolvarea problemelor de ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Planificarea comunității și dezvoltare - Accentul Stiinte geospațiale - Sublinierea

Bachelor of Science în Geographic știință și planificare comunitară integrează tehnologiile geografice de cunoaștere și de cartografiere GIS cu rezolvarea problemelor de planificare a comunității domeniile și design urban. Cunoscut sub numele de Geodesign, acest cadru educațional pregătește studenții pentru o carieră în crearea de comunități mai locuibile și durabile, contribuind în același timp la o lume mai bună.

Pentru acest grad de cursuri oferă o bază solidă și o opțiune pentru a selecta una din cele două sublinieri disponibile. Științe geospațiale angajează studenți în studiul științei geospațiale cu cursuri, cum ar fi teledetecție și de analiză spațială și aplicații GIS. Accentul de planificare și dezvoltare comunitară introduce pe elevi la autorizare și revizuirea procesului de planificare a comunității, precum și studii de impact asupra mediului și a utilizării terenurilor dreptul de planificare și de etică. ... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad încurajează elevii să exploreze numeroasele chipuri ale științelor de mediu, inclusiv componentele vii și non-viață. Elevii vor primi o pregătire generală în d ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Geologie aplicată - Sublinierea Matematica Aplicata - Accentul Administrarea și Politica - Accentul Biologie - Accentul Chimie - Accentul Comunicare de mediu - Accentul Managementul de mediu - Accentul

Vă rugăm să rețineți că nu toate sublinierile sunt disponibile on-line. Consultați-vă cu consilierul pentru informații suplimentare.

Acest grad încurajează elevii să exploreze numeroasele chipuri ale științelor de mediu, inclusiv componentele vii și non-viață. Elevii vor primi o pregătire generală în domeniul științelor esențiale, cu opțiuni pentru a se îngropa în dinamica umane ale mediului, cum ar fi politica și de management.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Gradul de licență în științe psihologice, câștigat ca licență de știință oferă studenților oportunități de studiu concentrat în această știință comportamentală quintessen ... [+]

Gradul de licență în științe psihologice, câștigat ca licență de știință oferă studenților oportunități de studiu concentrat în această știință comportamentală quintessential și construiește abilități de cercetare necesare pentru cercetarea științifică în cadrul acestei discipline. Acest grad sa dovedit util pentru o carieră în multe domenii, inclusiv dreptul, divertisment, scris, jurnalism, guvern, educație, afaceri și arte.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în științe psihologice?

Dacă te găsești fascinat de ce ne gândim, simțim, și se comportă modul în care facem, luați în considerare urmăresc un grad în științe psihologice. Psihologii iau o abordare științifică pentru studierea comportamentului și a proceselor mentale, cercetarea modului în care experiențe de viață, mediu, cultură și biologie toate lucrează împreună pentru a modela mintea și creierul. științe psihologice noastre specializări explora o gamă largă de subiecte, cum ar fi autismul, dezvoltarea copilului, tulburări psihologice și tratamente, Neuroscience, si sexualitatea, și să stăpânească tehnicile majore de cercetare pe care psihologii profesioniști folosesc. Ca un student, veți fi chiar sa oferit oportunitatea de a efectua cercetări și pe teren cu facultatea si absolventilor.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

gradul de licență în Științe Politice oferă studenților cu posibilități de a studia teoria, principiile și practica de guvernare și politica la nivel local, național și i ... [+]

gradul de licență în Științe Politice oferă studenților cu posibilități de a studia teoria, principiile și practica de guvernare și politica la nivel local, național și internațional. Cursuri angajează studenți în diverse cursuri de știință care permite explorarea politici din în domenii de interes pentru student. mentori ai facultăților oferi sprijin academice și de orientare, pregătirea fiecărui elev pentru o cale de carieră semnificativă.

Ce pot face cu un Bachelor of Science în științe politice?

O diplomă de licență în Științe Politice vă puteți pregăti pentru o serie de diverse căi de carieră sau aplicarea la continuarea studiilor, inclusiv absolvent de școală sau de la facultatea de drept. Vei descoperi cum sunt organizate viețile noastre publice la nivel local, național și internațional. Cursuri se concentreze pe posibilitățile și obstacolele în calea guvernanței democratice. Gama larga de oferte de curs include politica de mediu, dezvoltarea politică și problemele de diversitate în domeniul politic.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest program de la Northern Arizona University este axat pe practica cu populațiile rurale și indigene din sud-vest; abordarea sărăciei, rasismul structural și a opresiu ... [+]

Profesia de asistență socială este dedicată creșterii bunăstării oamenilor și pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor umane de bază ale tuturor oamenilor, acordând o atenție deosebită nevoilor și responsabilizarea persoanelor care sunt vulnerabili, oprimați, și care trăiesc în sărăcie. Intenția acestui program este de a educa lucratorii sociali generaliști competente pentru practica cu diverse populații și sisteme sociale pe mai multe niveluri, în timp ce dezvoltarea abilităților pentru facilitarea procesului de schimbare planificată.

Acest program de la Northern Arizona University este axat pe practica cu populațiile rurale și indigene din sud-vest; abordarea sărăciei, rasismul structural și a opresiunii; furnizarea de lider în promovarea drepturilor omului și a justiției sociale și economice; și un serviciu cu populatiile vulnerabile si deservite.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Prin programul de studii sociologice, veți dobândi o înțelegere a interacțiunii sociale umane în grupuri, organizații, regiuni și națiuni ale lumii. Acest program vă va o ... [+]

Prin programul de studii sociologice, veți dobândi o înțelegere a interacțiunii sociale umane în grupuri, organizații, regiuni și națiuni ale lumii. Acest program vă va oferi cunoștințe și abilități aplicabile la o carieră în sectorul privat, precum și de guvern, non-profit, și sectoarele de servicii sociale. Un grad de studii sociologice pot pregăti pentru multe domenii diferite, inclusiv advocacy justiție socială, sănătate, justiție penală și civilă, de afaceri și tehnologie, sau pentru școală absolvent.

Ce pot face cu o diploma de Sociologie?

oportunități de carieră, care ar putea fi urmărite:

Cercetare și analiză advocacy pentru tineret Servicii sociale consiliere de reabilitare ... [-]
Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad vă oferă cunoștințe și abilități proiectate special pentru o carieră în politica guvernului și administrație. Acest grad vă ajută să câștige intuiții necesare ... [+]

Acest grad vă oferă cunoștințe și abilități proiectate special pentru o carieră în politica guvernului și administrație. Acest grad vă ajută să câștige intuiții necesare pentru planificarea și formularea politicilor, precum și să gestioneze, să organizeze și să pună în aplicare operațiuni în arena publică.

Programul de gradul dvs. se va concentra pe guvernanța organizațională, finanțe și administrare. Cu această specializare, puteți găsi locuri de muncă în locale, de stat sau de guvern federal; sectoare de servicii publice, cum ar fi de incendiu și de salvare sau de îngrijire a sănătății; și organizații non-profit, cum ar fi artele sau agențiile de ajutorare internaționale.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad profita de facilitățile de studio naus pentru a obișnui pe elevi să lucreze în medii de studio. Elevii vor învăța tehnici importante, analiza materialelor, pla ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Ceramica - Sublinierea Pictura - Accentul Gravură - Accentul Sculptura - Sublinierea

Acest grad profita de facilitățile de studio naus pentru a obișnui pe elevi să lucreze în medii de studio. Elevii vor învăța tehnici importante, analiza materialelor, planificare, critică, influențele globale, și multe altele.

Ce pot face cu un Bachelor of Fine Arts în Art Studio?

Fiecare artist se înalță tot pe două aripi imaginație și ambarcațiuni. În cazul în care vă puteți imagina îngeri dorință de a acoperi, vă putem ajuta să le elibereze. Alăturați-vă unul dintre programele noastre din ceramică, pictură, gravura, sculptura si vezi unde talentul poți lua.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

O Grad de Bachelor of Fine Arts în transmisssiunea Visual este proiectat pentru a produce absolvenți care sunt calificați în folosind arta, design si tehnologie pentru a ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Propunerea de design - Accentul Design grafic - Accentul

O Grad de Bachelor of Fine Arts în transmisssiunea Visual este proiectat pentru a produce absolvenți care sunt calificați în folosind arta, design si tehnologie pentru a comunica în mod creativ idei și să transforme mesaje în comunicare vizuala. Prin cursuri riguroase, elevii vor dezvolta abilități în utilizarea judecății estetice și conceptuale, culoare, tip, simboluri, imagini digitale, multi-media, interactivitate, grafică în mișcare, fotografie, și management de proiect pentru a produce mesaje care să informeze în mod clar, în mod eficient să comunice experiența de brand și convinge telespectatorii.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad vă pregătește pentru un certificat de învățământ secundar, cu mențiunea K-12 în muzică. ... [+]

Domenii Accentul disponibile:

Choral - Accentul Instrumental - Accentul

Acest grad vă pregătește pentru un certificat de învățământ secundar, cu mențiunea K-12 în muzică.

Acest program este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice (NCATE).

Misiunea Școlii de Muzică este acela de a oferi o educație bazată pe experiență, echilibrată între performanță și cadre universitare, care conduce la o carieră de succes și implicarea pe tot parcursul vieții în muzică; pentru a îmbogăți viața culturală a comunității înconjurătoare prin programe de înaltă calitate, de informare, spectacole profesionale de calibru, precum și alte oportunități de colaborare; pentru a cultiva un mediu în care descoperirea, creativitatea și dezvoltarea personală și profesională poate înflori; și să valorifice tradiția încă caută inovație.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest program de licență atrage studenții cu o viziune individuală a ceea ce ar dori să urmeze. Cu ajutorul unui consilier, a studenților de nivel inferior se pot asocia ... [+]

Acest program de licență atrage studenții cu o viziune individuală a ceea ce ar dori să urmeze. Cu ajutorul unui consilier, a studenților de nivel inferior se pot asocia doi minori pentru a crea o sinergie unică.

Ce pot face cu o diploma de studii universitare?

Sunteți fascinați de două subiecte diferite, dar nu doresc să majore în oricare dintre ele? V-ați câștigat o sumă substanțială de credit deja? Știi de ce cariera ta viitoare va fi și doresc o educație adaptată la nevoile specifice? Dacă aveți 60 sau mai multe unități de câștigat de cursuri la nivel de colegiu și să obțină recomandarea unui consilier, puteți completa un grad care oferă flexibilitatea de a schimba direcția și de a construi pe experiențele educaționale anterioare în mai multe discipline. Acest grad vă va oferi studiu riguros în două domenii - vă va finaliza doi minori - și sa concentrat pregătirea pentru calea carierei tale.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Acest grad vă va permite să dezvolte o gamă de abilități în comunicare scrisă și orală, gândirea critică, relațiile interpersonale, de analiză și sinteză necesare pentru ... [+]

Acest grad vă va permite să dezvolte o gamă de abilități în comunicare scrisă și orală, gândirea critică, relațiile interpersonale, de analiză și sinteză necesare pentru cercetarea științifică în domeniul psihologiei.

Maiorul psihologie sprijină obiectivul unei educație de arte liberale: dezvoltarea unor cetățeni bine rotunjite și bine educat. Acesta prevede, de asemenea, absolvenți cu o fundație solidă în toate domeniile majore ale comportamentului uman și a proceselor mentale: clinice, cunoaștere, dezvoltare, psihologia socială, psihologia fiziologică și psihologia sănătății.

Ce pot face cu o diploma de Psihologie?

oportunități de carieră, care ar putea fi urmărite:... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Northern Arizona University

Gradul de Stiinte Biologice de mediu și cuprinde numeroase discipline de margine de taiere. Fiecare oferă o multitudine de căi de carieră interesante. De asemenea, vă put ... [+]

Ce pot face cu un Bachelor of Science în Știința Mediului și Biologice?

Gradul de Stiinte Biologice de mediu și cuprinde numeroase discipline de margine de taiere. Fiecare oferă o multitudine de căi de carieră interesante. De asemenea, vă puteți antrena pentru a preda biologie în școlile secundare sau primare. Vă puteți pregăti pentru absolvent, pentru admiterea la scoala medicale, dentare sau veterinare sau pentru alte formare profesională.

Veți primi, de asemenea, o mulțime de atenție personală de la facultate - în clasă, în oportunități de cercetare, precum și servicii de sprijin studenților NAU-Yuma. oportunități de cercetare universitare de licență vă va implica în proces și aplicarea științei. Și puteți profita de locația noastră pe zona de Jos Colorado River, care oferă o regiune unică pentru proiecte pe teren sau probe și mostre pentru cercetare moleculare. Absolvenții noștri au rate de plasare excepționale în scoli medicale, agenții guvernamentale, și programe postuniversitare. Oricare ar fi calea de ai lua după absolvire, vei fi gata pentru a reuși.... [-]

Statele Unite ale Americii Flagstaff
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Northern Arizona University
South San Francisco Street

Flagstaff, Arizona, 86011 US
Social Media