Northern Illinois University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Chartered în 1895, Northern Illinois University (NIU) este o instituție cuprinzătoare de predare și de cercetare. Ea a crescut într-o clasă mondială, instituție publică orientată spre cercetare, care atrage studenți din întreaga Illinois, tara si din lume. Viziunea Northern Illinois University este de a fi premier centrată pe elev, orientată spre cercetare universități publice din Midwest, care contribuie la progresul cunoașterii în beneficiul oamenilor din regiune, statul, națiunea și lumea.

NIU este o comunitate multiculturală de peste 20.000 de studenți care cultiva, de a promova și de a sărbători diversitatea. Aproximativ o treime dintre elevii Niu provin din medii etnice diverse. corpul său de student include, de asemenea, mai mult de 1200 de studenți internaționali din peste 70 de țări. Niu este situat în DeKalb, IL, care este de aproximativ 105 de kilometri vest de Chicago. Cu o populație de 44.000, DeKalb este o comunitate prosperă, care are influențe atât din mediul urban și rural. Locația sa în orașul Chicago și suburbiile înconjurătoare oferă oportunități unice pentru cultură, divertisment și ocuparea forței de muncă. Multe dintre programele Niu sunt îmbunătățite prin apropierea universității la marile industrii și baza de absolventi mari în Chicago și zona de tramvai; acestea oferă oportunități pentru stagii și experiența clinică.

Programe de licență de la NIU

Niu 42 departamente din cadrul șapte colegii oferă studenților oportunități de învățare uimitoare în peste 100 de domenii de studiu. Facultatea noastra restante vă va ajuta să exploreze și să crească într-un mediu de învățare incitant - în cazul în care hands-on experiență completează clasă de instruire. Va oferim 56 de specializări, cu 90, 73 de minori sublinieri și șapte programe de pre-profesionale în colegiile de Business, Educație, Inginerie și Tehnologie Inginerie, Sanatate si Stiinte Umane, Arte si Stiinte Liberale, Arte vizuale și interpretative.

College of Business

contabilitate administrarea afacerilor finanțe

Colegiul de Inginerie și Tehnologie Inginerie

inginerie electrică Industrial & Ingineria Sistemelor inginerie mecanică

Colegiul de Arte Liberale si Stiinte

Informatica Științe Matematice Departamentul de Stiinte Biologice

Colegiul de Arte Vizuale și Interpretative

Abordarea centrată pe student la educație

NIU este un loc în care elevii vin pentru tipul de abordare centrată pe student la educație, care îi ajută să creeze o viață în campus, care este adaptat în mod unic pentru nevoile și interesele lor. facultate sale restante vor ajuta pe elevi să exploreze și să crească într-un mediu de învățare incitant - în cazul în care hands-on experiență completează clasă de instruire. Profesorii și personalul consilierii sunt disponibile în fiecare colegiu și departament pentru a ajuta pe elevi selectați un important, proiectarea unui program de studiu, mapa program, să monitorizeze progresul academic și de a clarifica obiectivele de carieră.

Prin stagii, de cercetare, de studiu în străinătate, peste 300 de organizații studențești și mai mult, facultatea și personalul NIU muncesc din greu pentru a vă oferi oportunități de viață în schimbare. Din cauza relațiilor de învățare strânse elevii formează cu facultatea și personalul, este o abordare care în cele din urmă duce la o cariera de succes atunci când părăsesc campusul nostru.

Opțiunile de locuințe și siguranță Campus

Elevii pot alege dintr-o gamă largă de opțiuni campus de viață online și, concepute pentru a afara orelor de a se potrivi stilului dvs. de viață și de a maximiza experiențele educaționale și sociale. casa căminelor de NIU peste 5.000 de studenți niu în fiecare an. Condiții de viață în campus oferă multe oportunități de a întâlni oameni din diferite culturi, țări și medii etnice.

Niu se angajează să mențină un campus sigur și sănătos pentru studenții săi. Va oferim mai multe servicii concepute pentru a vă ajuta să stați în condiții de siguranță. De exemplu, Safe Linia Huskie este un serviciu de transfer în timpul orelor de noapte târzii după autobuz Linia Huskie se oprește rulează. Acest serviciu gratuit este disponibil pentru studenții Niu, profesorii și personalul precum și membrii comunității cu dizabilități. siguranța elevilor este obiectivul nostru.

Acreditare și Afilierea

ACREDITARI

O educație NIU este recunoscut la nivel național în calitate, la nivel național clasat în valoare și care vizează oferindu-vă cu personal, cariera si succesul de viata.

La nivel național universitate acreditată: Comisia Higher Learning (CHL) al Asociației Centrale de Nord de colegii și școli. Acreditare de către HLC este un mod de NIU demonstrează în mod public angajamentul său față de calitate și de dorința de a avea loc pe plan extern răspunde în fața celor universității servește.

Programe acreditate la nivel național: NIU este acreditat în afaceri, inginerie, asistență medicală, vizuale și artele spectacolului, precum și toate programele de certificare a cadrelor didactice (printre altele), pentru satisfacerea celor mai înalte standarde de calitate academică și rigoare.

Topul

US News & World Report

Școli publice: NIU se clasează în top 125 Top Național Universități: NIU se clasează în top 200 Cel mai bun școli de Business 2016: College of Business NIU este recunoscută la nivel național în cercurile academice și industrie pentru predarea, cercetarea și serviciile publice. Programul său de licență se clasează în sfertul superior (24%) dintre cele mai bune scoli de afaceri de aproape 550 din AACSB programe de afaceri acreditate eligibile. Mai puțin de 4 la suta din colegii de afaceri din întreaga lume au câștigat de acreditare AACSB, cea mai mare acreditare de excelență pentru programe de afaceri Cel mai bun Colegii 2016: NIU se clasează în top 50 pentru programul său de Inginerie de licență. In Colegiul de Inginerie si Tehnologie Inginerie, programele de licență în inginerie electrică, inginerie inginerie sisteme industriale și, mecanice și sunt acreditate de către Comisia de acreditare Ingineria Consiliului de Acreditare pentru Inginerie și Tehnologie (ațâța). În cadrul programului de tehnologie, accentele în tehnologie de inginerie electrică și tehnologia de inginerie de fabricație, sunt acreditate de acreditare Comisia Tehnologia ațâța, iar accentul în managementul industrial și tehnologic este acreditat de către Asociația de Tehnologie, Management, și Inginerie Aplicată (ATMAE). Top Universități Decernarea American Chemical Society (ACS) ACS-certificate diplome de licență. Departamentul de Chimie si Biochimie NIU lui se numără printre universitățile de top pentru numărul de grade de licență ACS-certificate, eliberate. În cadrul Colegiului de Arte Vizuale și Performing, programele în artă, muzică și arte de teatru sunt acreditate, respectiv, de către Asociația Națională a Școlilor de Artă și Design (NASAD), Asociația Națională a Școlilor de Muzică (NASM) și Asociația Națională a Școlilor de Teatru (NAST).

Anul Academic

Anul universitar este format din două semestre de aproximativ 16 săptămâni fiecare, și o sesiune de vară opțională. Noi studenții internaționali pot alege să înceapă de la NIU fie în toamna / august sau de primăvară semestru / ianuarie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Licențiat în Arte Plastice

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii DeKalb

Vizualizate în contextul unei educații vitale arte liberale, obiectivul principal al programului nostru este de a pregăti actori, designeri, tehnicieni și dansatori pentru o carieră profesională în domeniul ales. Noi recruta studenți care sunt dispuși să riște, să demonstreze inițiativă și să fie responsabili pentru propria lor adâncime de imersiune în formarea noastră. Suntem interesați de studenții care doresc să exploreze o formă de artă, care va necesita o viață întreagă de dăruire. [+]

Vizualizate în contextul unei educații vitale arte liberale, obiectivul principal al programului nostru este de a pregăti actori, designeri, tehnicieni și dansatori pentru o carieră profesională în domeniul ales. Noi recruta studenți care sunt dispuși să riște, să demonstreze inițiativă și să fie responsabili pentru propria lor adâncime de imersiune în formarea noastră. Suntem interesați de studenții care doresc să exploreze o formă de artă, care va necesita o viață întreagă de dăruire.

Bachelor of Fine Arts Accentul - Acționând

Toți elevii sunt acceptate de finalizarea cu succes a unei audiții și interviu pentru a începe programul și sunt evaluate în fiecare an să-și păstreze poziția lor. Acest program oferă instruire intensivă cu o abordare personalizată menită să asigure că absolvenții sunt pregătite pentru cerințele artistice și de afaceri de o cariera in actorie.... [-]


BSc

Bachelor of Science în contabilitate

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii DeKalb

Bachelor NIU of Science în programul de contabilitate oferă studii esențial în contabilitate. Pentru a vă pregăti pentru numeroasele oportunități care vor fi deschise la tine în lumea dinamică a afacerilor, Departamentul de Contabilitate va ofera [+]

Bachelor NIU de Științe în contabilitate Programul oferă studii esențial în contabilitate. Pentru a vă pregăti pentru numeroasele oportunități care vor fi deschise la tine în lumea dinamică a afacerilor, Departamentul de Contabilitate vă oferă:

Fundația solid de contabilitate Combinat cu o largă pe bază de General Educație competența tehnică De rezolvare a problemelor eficiente Comunicarea eficientă Etice Valori profesionale de contabilitate Excelent in campul muncii Contabilitate Fair carierei Exclusiv pentru Majors de contabilitate Programul Internship Servicii de carieră pentru studenții noștri & Alumni noastre

Profesională Full-time Facultatea de predare Toate cursurile de nivel de 400 300- & facultatea de contabilitate NIU sunt cunoscute la nivel național pentru excelență în predare, cercetare, și de servicii publice. Toate au grade terminal în domeniile lor și au unul sau mai multe certificate profesionale.... [-]


Bachelor of Science în inginerie electrică

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii DeKalb

Departamentul de Inginerie Electrică oferă un grad BS în inginerie electrică, care va dota studenții cu abilități de competență și de locuri de muncă de bază necesare pentru a proiecta, dezvolta și opera sisteme care generează și de a folosi semnale electronice. Aceste tehnologii includ mașini, electronice, de comunicații, și calculatoare. [+]

O Departamentul de Inginerie Electrică oferă o gradul BS în inginerie electrică care va dota studenții cu abilități de competență și de locuri de muncă de bază necesare pentru a proiecta, dezvolta și opera sisteme care generează și de a folosi semnale electronice. Aceste tehnologii includ mașini, electronice, de comunicații, și calculatoare.

Ca o profesie, inginerie electrică cere individului de a lucra cu alții în sprijinirea discipline pentru a atinge obiectivele comune. Design este esențială pentru a profesiei și este integrată în întreaga programă. Experiența de design este susținută de concepte legate de fiabilitate, mentenabilitate și valoarea produsului. Studentul este încurajat să abordeze aspectele tehnice centrale cu creșterea gradului de conștientizare a implicațiilor logistice, etice și sociale. Respect pentru siguranța persoanelor și a bunurilor este parte integrantă a programei de inginerie electrică.... [-]


Bachelor of Science în inginerie mecanică

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii DeKalb

Departamentul de Inginerie Mecanica oferă un curriculum de sus-diviziune care duce la un grad BS în inginerie mecanică. Curriculum-ul se bazează pe o bază solidă de cursuri fundamentale în domeniul științelor pure și inginerie, precum și cursuri profesionale în domeniul ingineriei mecanice. [+]

O Departamentul de Inginerie Mecanica ofera un curriculum sus-diviziune care duce la o gradul BS în inginerie mecanică. Curriculum-ul se bazează pe o bază solidă de cursuri fundamentale în domeniul științelor pure și inginerie, precum și cursuri profesionale în domeniul ingineriei mecanice. Curriculum-ul oferă, de asemenea, un fundal în proiectarea, analiza, dezvoltare, precum și aplicații ale ambelor sisteme mecanice complete și o mare varietate de componente individuale ale sistemului în multe domenii diferite.

Programul de gradul BS oferite de către Departamentul de Inginerie Mecanica cuprinde mai multe domenii, cum ar fi mecanica solide, dinamica și controale, mecanica fluidelor, termodinamică, căldură și transfer de masă, de conversie a energiei, și de fabricație. Acest context este întărită și integrate prin aplicarea într-o secvență de cursuri generale de proiectare tehnică și de laborator. Departamentul are echipament semnificativ pentru investigații experimentale.... [-]


Bachelor of Science în științe biologice

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii DeKalb

Programul pregătește studenții pentru ocuparea forței de muncă într-o varietate de domenii biologice în guvern, educație, și industrie, pentru intrarea în studii postuniversitare într-o disciplină biologică, și pentru școlile profesionale, cum ar fi medicina medicale, dentare, podiatric, optometrie, medicină veterinară, și farmacie . [+]

O Departamentul de Stiinte Biologice oferă un lider major pentru Bachelor of Science ieri.

Programul pregătește studenții pentru ocuparea forței de muncă într-o varietate de domenii biologice în guvern, educație, și industrie, pentru intrarea în studii postuniversitare într-o disciplină biologică, și pentru școlile profesionale, cum ar fi medicina medicale, dentare, podiatric, optometrie, medicină veterinară, și farmacie . Cu unele cursul de lucru suplimentare și de predare de student, poate fi, de asemenea, certificate pentru a preda la gimnaziu cât și la nivel de liceu (biologie și generale).

Cursuri în Departamentul

Vă rugăm să rețineți informații corequisite la cursuri de mai jos.... [-]


De licență sau de știință în economie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii DeKalb

Elevii cu un interes în a ajuta la rezolvarea problemelor și a studenților societății cu un interes în afaceri se vor bucura de economie ca un important. Economia este singura știință socială cu propriul său permanent agenție guvernamentală federal (Consiliul Economic Advisors) și este singura știință socială în care se atribuie un Premiu Nobel. [+]

Economia este o știință socială interesantă și plină de satisfacții, care studiază modul în care sunt luate deciziile de alocare a resurselor limitate. economie se ocupă cu probleme curente importante, concentrându-se asupra modului în care indivizii, companiile și guvernele fac alegeri atunci când se confruntă cu bugete limitate. probleme economice, cum ar fi șomajul, creșterea economică, poluarea și concurența internațională, umple ziarele și politica pătrunde. Domeniul economiei, de asemenea, se ocupă cu probleme personale, cum ar fi ratele salariale, costul de trai și taxe.

Elevii cu un interes în a ajuta la rezolvarea problemelor și a studenților societății cu un interes în afaceri se vor bucura de economie ca un important. Economia este singura știință socială cu propriul său permanent agenție guvernamentală federal (Consiliul Economic Advisors) și este singura știință socială în care se atribuie un Premiu Nobel. ... [-]