Read the Official Description

Chartered în 1895, Northern Illinois University (NIU) este o instituție cuprinzătoare de predare și de cercetare. Ea a crescut într-o clasă mondială, instituție publică orientată spre cercetare, care atrage studenți din întreaga Illinois, tara si din lume. Viziunea Northern Illinois University este de a fi premier centrată pe elev, orientată spre cercetare universități publice din Midwest, care contribuie la progresul cunoașterii în beneficiul oamenilor din regiune, statul, națiunea și lumea.

NIU este o comunitate multiculturală de peste 20.000 de studenți care cultiva, de a promova și de a sărbători diversitatea. Aproximativ o treime dintre elevii Niu provin din medii etnice diverse. corpul său de student include, de asemenea, mai mult de 1200 de studenți internaționali din peste 70 de țări. Niu este situat în DeKalb, IL, care este de aproximativ 105 de kilometri vest de Chicago. Cu o populație de 44.000, DeKalb este o comunitate prosperă, care are influențe atât din mediul urban și rural. Locația sa în orașul Chicago și suburbiile înconjurătoare oferă oportunități unice pentru cultură, divertisment și ocuparea forței de muncă. Multe dintre programele Niu sunt îmbunătățite prin apropierea universității la marile industrii și baza de absolventi mari în Chicago și zona de tramvai; acestea oferă oportunități pentru stagii și experiența clinică.

Programe de licență de la NIU

Niu 42 departamente din cadrul șapte colegii oferă studenților oportunități de învățare uimitoare în peste 100 de domenii de studiu. Facultatea noastra restante vă va ajuta să exploreze și să crească într-un mediu de învățare incitant - în cazul în care hands-on experiență completează clasă de instruire. Va oferim 56 de specializări, cu 90, 73 de minori sublinieri și șapte programe de pre-profesionale în colegiile de Business, Educație, Inginerie și Tehnologie Inginerie, Sanatate si Stiinte Umane, Arte si Stiinte Liberale, Arte vizuale și interpretative.

College of Business

contabilitate administrarea afacerilor finanțe

Colegiul de Inginerie și Tehnologie Inginerie

inginerie electrică Industrial & Ingineria Sistemelor inginerie mecanică

Colegiul de Arte Liberale si Stiinte

Informatica Științe Matematice Departamentul de Stiinte Biologice

Colegiul de Arte Vizuale și Interpretative

Abordarea centrată pe student la educație

NIU este un loc în care elevii vin pentru tipul de abordare centrată pe student la educație, care îi ajută să creeze o viață în campus, care este adaptat în mod unic pentru nevoile și interesele lor. facultate sale restante vor ajuta pe elevi să exploreze și să crească într-un mediu de învățare incitant - în cazul în care hands-on experiență completează clasă de instruire. Profesorii și personalul consilierii sunt disponibile în fiecare colegiu și departament pentru a ajuta pe elevi selectați un important, proiectarea unui program de studiu, mapa program, să monitorizeze progresul academic și de a clarifica obiectivele de carieră.

Prin stagii, de cercetare, de studiu în străinătate, peste 300 de organizații studențești și mai mult, facultatea și personalul NIU muncesc din greu pentru a vă oferi oportunități de viață în schimbare. Din cauza relațiilor de învățare strânse elevii formează cu facultatea și personalul, este o abordare care în cele din urmă duce la o cariera de succes atunci când părăsesc campusul nostru.

Opțiunile de locuințe și siguranță Campus

Elevii pot alege dintr-o gamă largă de opțiuni campus de viață online și, concepute pentru a afara orelor de a se potrivi stilului dvs. de viață și de a maximiza experiențele educaționale și sociale. casa căminelor de NIU peste 5.000 de studenți niu în fiecare an. Condiții de viață în campus oferă multe oportunități de a întâlni oameni din diferite culturi, țări și medii etnice.

Niu se angajează să mențină un campus sigur și sănătos pentru studenții săi. Va oferim mai multe servicii concepute pentru a vă ajuta să stați în condiții de siguranță. De exemplu, Safe Linia Huskie este un serviciu de transfer în timpul orelor de noapte târzii după autobuz Linia Huskie se oprește rulează. Acest serviciu gratuit este disponibil pentru studenții Niu, profesorii și personalul precum și membrii comunității cu dizabilități. siguranța elevilor este obiectivul nostru.

Acreditare și Afilierea

ACREDITARI

O educație NIU este recunoscut la nivel național în calitate, la nivel național clasat în valoare și care vizează oferindu-vă cu personal, cariera si succesul de viata.

La nivel național universitate acreditată: Comisia Higher Learning (CHL) al Asociației Centrale de Nord de colegii și școli. Acreditare de către HLC este un mod de NIU demonstrează în mod public angajamentul său față de calitate și de dorința de a avea loc pe plan extern răspunde în fața celor universității servește.

Programe acreditate la nivel național: NIU este acreditat în afaceri, inginerie, asistență medicală, vizuale și artele spectacolului, precum și toate programele de certificare a cadrelor didactice (printre altele), pentru satisfacerea celor mai înalte standarde de calitate academică și rigoare.

Topul

US News & World Report

Școli publice: NIU se clasează în top 125 Top Național Universități: NIU se clasează în top 200 Cel mai bun școli de Business 2016: College of Business NIU este recunoscută la nivel național în cercurile academice și industrie pentru predarea, cercetarea și serviciile publice. Programul său de licență se clasează în sfertul superior (24%) dintre cele mai bune scoli de afaceri de aproape 550 din AACSB programe de afaceri acreditate eligibile. Mai puțin de 4 la suta din colegii de afaceri din întreaga lume au câștigat de acreditare AACSB, cea mai mare acreditare de excelență pentru programe de afaceri Cel mai bun Colegii 2016: NIU se clasează în top 50 pentru programul său de Inginerie de licență. In Colegiul de Inginerie si Tehnologie Inginerie, programele de licență în inginerie electrică, inginerie inginerie sisteme industriale și, mecanice și sunt acreditate de către Comisia de acreditare Ingineria Consiliului de Acreditare pentru Inginerie și Tehnologie (ațâța). În cadrul programului de tehnologie, accentele în tehnologie de inginerie electrică și tehnologia de inginerie de fabricație, sunt acreditate de acreditare Comisia Tehnologia ațâța, iar accentul în managementul industrial și tehnologic este acreditat de către Asociația de Tehnologie, Management, și Inginerie Aplicată (ATMAE). Top Universități Decernarea American Chemical Society (ACS) ACS-certificate diplome de licență. Departamentul de Chimie si Biochimie NIU lui se numără printre universitățile de top pentru numărul de grade de licență ACS-certificate, eliberate. În cadrul Colegiului de Arte Vizuale și Performing, programele în artă, muzică și arte de teatru sunt acreditate, respectiv, de către Asociația Națională a Școlilor de Artă și Design (NASAD), Asociația Națională a Școlilor de Muzică (NASM) și Asociația Națională a Școlilor de Teatru (NAST).

Anul Academic

Anul universitar este format din două semestre de aproximativ 16 săptămâni fiecare, și o sesiune de vară opțională. Noi studenții internaționali pot alege să înceapă de la NIU fie în toamna / august sau de primăvară semestru / ianuarie.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Northern Illinois University

Toți depind de electricitate pentru a ne gestiona viața de zi cu zi, deci nu este deloc surprinzător faptul că un inginer electric rămâne una dintre cele mai solicitate l ... [+]

Despre

Toți depind de electricitate pentru a ne gestiona viața de zi cu zi, deci nu este deloc surprinzător faptul că un inginer electric rămâne una dintre cele mai solicitate locuri de muncă din domeniul ingineriei. Punctul de intrare în această industrie vitală începe cu clase care vă echipează cu instrumentele fundamentale pentru a înțelege matematica și știința din spatele sistemelor și dispozitivelor pe care le folosim în fiecare zi.

Profesorii noștri cu experiență vă vor pregăti pentru viitor, deoarece vă vor conduce prin elementele de bază ale modului de proiectare, dezvoltare și exploatare a tehnologiei care generează și utilizează energie electrică. Veți învăța în facilități de ultimă generație care includ design robotic, microelectronică și laboratoare de senzori.... [-]

Statele Unite ale Americii DeKalb
Northern Illinois University

O diplomă în inginerie industrială și sistemică deschide ușa unei cariere profunde într-o gamă largă de industrii comerciale, de retail și de servicii. Cu prioritatea vii ... [+]

Despre

O diplomă în inginerie industrială și sistemică deschide ușa unei cariere profunde într-o gamă largă de industrii comerciale, de retail și de servicii. Cu prioritatea viitoare a succesului, am dezvoltat o abordare integrată care vă ajută să înțelegeți întregul ciclu de viață al unui produs sau serviciu de la proiectare și producție până la livrare și suport pentru clienți.

Curriculumul nostru vizează să vă ofere instrumentele necesare pentru a îmbunătăți productivitatea, a economisi bani și a utiliza în mod eficient resursele în locuri de muncă dintr-o varietate de industrii care includ serviciile de producție, sănătate, divertisment, transport și servicii de transport maritim. Veți învăța de la facultate - care au o multitudine de experiențe industriale diverse - cum să evalueze și să analizeze lanțurile de aprovizionare și ergonomia și cum să optimizați operațiunile.... [-]

Statele Unite ale Americii DeKalb
Northern Illinois University

Combinația de proiecte interesante și cursuri de angajare predate de facultate distins într-o instalație de ultimă oră a făcut Departamentul de Inginerie Mecanică alegere ... [+]

Despre

Combinația de proiecte interesante și cursuri de angajare predate de facultate distins într-o instalație de ultimă oră a făcut Departamentul de Inginerie Mecanică alegerea pentru un număr tot mai mare de studenți care doresc să înceapă sau să avanseze cariera lor inginerie.

Clasele dvs. acoperă fundamentele sistemelor și componentelor utilizate în producție, conversia energiei și diferite tipuri de mecanică solidă și fluidă. Aceste abilități vă vor pregăti pentru locuri de muncă în domeniul robotizării, automobilelor, proiectării / producției asistate de calculator și a câmpurilor mașinilor, pentru a numi doar câteva.

Abordarea noastră merge dincolo de sala de clasă și de laborator, cu numeroase oportunități pentru tine la intern în cadrul industriilor regionale, oferindu-ți experiențe de neegalat în viața reală. Veți fi, de asemenea, încurajați să vă implicați în proiectele Baja Mini Racing Car, Formula Car și Proiectarea avioanelor.... [-]

Statele Unite ale Americii DeKalb
Northern Illinois University

Cu scopul de a vă pregăti pentru a reuși în următoarea generație de tehnicieni industriali și de inginerie, Departamentul de Tehnologie oferă un curriculum axat pe dezvol ... [+]

Despre

Cu scopul de a vă pregăti pentru a reuși în următoarea generație de tehnicieni industriali și de inginerie, Departamentul de Tehnologie oferă un curriculum axat pe dezvoltarea abilităților dumneavoastră de management fundamentale și tehnice pentru a excela în lumea tehnologică din ce în ce mai schimbătoare.

Cursurile dvs. combină educația teoretică cu oportunități practice, bazate pe industrie, care vă ajută să înțelegeți mai bine tehnologia aplicată și modul în care știința, matematica și computerele se referă la acest domeniu unic al educației tehnice.

Am dezvoltat o gamă largă de cursuri pentru a vă oferi o bază solidă și o analiză aprofundată a instruirii de laborator, a echipamentelor și a aplicațiilor utilizate astăzi de profesioniști într-o varietate de domenii tehnologice. Subliniem învățarea angajată, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta să vă implicați în proiectele din lumea reală dezvoltate prin parteneriate guvernamentale și industriale.... [-]

Statele Unite ale Americii DeKalb

Licenţă

Northern Illinois University

În cadrul Colegiului Tehnic de Inginerie și Inginerie, oferim programe acreditate în inginerie electrică, inginerie industrială și sisteme, inginerie mecanică și tehnolog ... [+]

Despre

În cadrul Colegiului Tehnic de Inginerie și Inginerie, oferim programe acreditate în inginerie electrică, inginerie industrială și sisteme, inginerie mecanică și tehnologie. Fie că sunteți student sau absolvent, aveți o mare varietate de programe de diplomă și certificate pentru a vă potrivi abilităților și obiectivelor unice.

În timp ce ne mândrim cu inițiativele noastre de cercetare cu impact ridicat și cu parteneriatele industriale, oamenii de aici ne fac pe noi cine suntem. Studenții noștri din domeniul ingineriei și tehnologiei sunt diverse și interesante în toate privințele; continuă să învețe unul pe celălalt în afara sălii de clasă prin intermediul organizațiilor studențești. Grupuri precum Societatea Nationala a Inginerilor Negri, Societatea Profesionistilor Profesionisti Hispanici si Societatea de Ingineri Femei lucreaza activ pentru a-si construi abilitati de leadership puternice si relatii de tip peer.... [-]

Statele Unite ale Americii DeKalb
Location address
1425 W. Lincoln Hwy.,
DeKalb, Illinois, 60115 US