Ohio Northern University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

MICI UNIVERSITATEA, IMPACT ENORM.

Universitatea din Ohio de Nord este o universitate independentă, cuprinzătoare situat în satul pitoresc Ada, Ohio. Universitatea cuprinde cinci colegii: Arte & Științe, Business Administration, Inginerie, Farmacie și Drept. Încă de la începuturile noastre în 1871, ne-am dedicat în curs de dezvoltare studenții care sunt gata să se și progresul cufunda la nivelul următor, în tot ceea ce fac.

Are o istorie ONU bogată de excelență academică și suntem mereu în evoluție pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale societății. Am fost cel mai recent recunoscute pentru calitatea predării, ratele ridicate de absolvire, angajamentul de voluntariat de serviciu și, cel mai impresionant, oferind un randament ridicat al investițiilor pentru absolvenții noștri.

CREȘTERE PERMANENTA ESTE MISIUNEA CAZNICA

Valorile noastre la ONU au fost influențate de o istorie unică și o afiliere de durată cu Biserica Metodistă Unită. Suntem inspirați de valori mai mari ale adevărului, frumusețe și bunătate. Mai presus de toate, misiunea noastră este de a pregăti studenții pentru succesul în cariera lor și de servicii în comunitățile lor, națiunea și lumea.

Studenții de la locul de muncă în strânsă colaborare cu facultatea de ONU astfel încât acestea să poată învăța să gândească critic, creativ și entrepreneurially. Experiența practică ei câștigă la Onu, împreună cu explorarea creativă în afara sălii de clasă, pregătește studenții pentru o durată de viață de creștere personală.

ONU PE SCURT

Universitatea din Ohio de Nord a fost înființată în 1871 în satul Ada, Ohio. campusul nostru pitoresc este situat la aproximativ 80 de mile nord-vest de Columbus, Ohio. Universitatea este format din cinci colegii, fiecare studenții care se pregătesc să-și asume orice provocări cu care văd în lume.

3238 elevi Mai mult de 70 de programe de studii Reprezentând 34 de state și 25 de țări 11: 1 elev-facultate raportului Mărimea medie a clasa boboc: 19 653 facultate și personal 83 la suta din facultate full-time au grade sau terminale doctori. 31,357 absolventi Daniel A. DiBiasio este al 11-lea presedinte al Northern University din Ohio. campus 342-acri Mascota - Ursul polar numit Klondike NCAA Divizia III, Ohio Athletic Conference - 12 bărbați și 11 echipe de femei Culorile școlare - portocaliu și negru

ISTORIC ȘI PATRIMONIULUI

Universitatea din Ohio de Nord a început cu o singură persoană și o singură idee. În 1871, Henry Solomon Lehr, cu sprijin din partea comunității, a fondat Northwestern Ohio Normal School ca o instituție de formare a cadrelor didactice. alte două schimbări de nume vor urma; în primul rând, în Ohio Normal University și în al doilea rând, în 1903, la Northern University din Ohio. Evoluția de la o școală normală la o adevărată universitate reflectă o perioadă impresionantă de creștere în ambele dimensiuni și domeniu de aplicare, una care în mod distinct combinate artele tradiționale și științe departamente și educație cu domeniile profesionale de inginerie, farmacie, drept, și de afaceri. În 1899, Universitatea afiliată Bisericii Metodiste Unite și mai îmbrățișat în mod intenționat valorile iudeo-creștine de a deveni legate de biserică. De la aceste începuturi, Ohio Universitatea de Nord a dezvoltat un accent pe predare, învățare, burse de studiu, și practica profesională, precum și un mediu de campus, care este centrată pe student, orientate spre servicii, și bazate pe valori.

Atitudinea noastră de pionierat ESTE VECHI tradiția noastră.

atitudine ambițioasă, de pionierat Ohio de Nord a fost în viață, încă de la început. Școala a început cu o singură persoană și o singură idee. Cu ajutorul comunității, Henry Solomon a fondat Lehr Northwestern Ohio Normal School din 1871. Atunci când curriculum-ul colegiului a crescut pentru a include farmacie, inginerie, drept și programe de afaceri, numele său a fost schimbat la Ohio State University Normal și, în cele din urmă, în 1903, Universitatea din Ohio de Nord.

MISIUNE

Influențat de o istorie unică și o afiliere de durată cu Biserica Metodistă Unite, misiunea Universitatea din Ohio de Nord este de a oferi un mediu de înaltă calitate, de învățare, care pregătește studenții pentru succesul în cariera lor, de servicii în comunitățile lor, națiunea și lumea, și durata de viață de creștere personală inspirate de valori mai mari ale adevărului, frumusețe și bunătate. Programul academic distinctiv al Universității include sprijinirea reciproc componente educaționale liberale și profesionale care se integrează practica cu teoria, completata de oferte excelente co-curriculare, care îmbogățesc experiența de Nord. Pentru a îndeplini această misiune, facultate și a personalului se angajeze cu elevii astfel încât acestea să poată învăța să gândească critic, creativ, și entrepreneurially, de a comunica în mod eficient, să câștige experiență practică, să rezolve problemele de colaborare și de a acționa în calitate de membri etice și responsabili ai unei comunități globale.

VISION 2021

Viziunea Ohio Universitatea de Nord este de a fi printre cele mai bune universități private, cuprinzătoare în națiune, cunoscut pentru programele de excelență și de distincție și recunoscute pentru integrarea eficientă a artelor și științelor discipline, studii profesionale, de învățare de mare impact, și angajamentul civic.

Pentru a atinge niveluri mai ridicate de excelență și de distincție și recunoașterea la nivel național mai mare, Universitatea va construi pe punctele forte actuale și să urmărească următoarele elemente-cheie ale unei viziuni strategice comune:

Vom identifica și implementa oportunități pentru noi și de creștere academică program cu programe în profesiile din domeniul sanatatii aliate, printre primele existente care urmează să fie luate în considerare. Vom adopta resurse tehnologice care îmbunătățesc învățarea studenților și să îmbunătățească funcționarea administrativă. Vom alinia politicile de ajutor financiar, curriculum, și serviciile noastre de sprijin pentru a deveni un lider la egal la egal la absolvirea studenților în patru ani. Vom construi parteneriate strategice și să extindă oportunitățile de a servi comunitățile noastre locale, din regiune, și în afara ei. Vom dezvolta un nou plan de campus de master pentru a satisface nevoile academice și co-curriculare, concentrându-se în primul rând pe o clădire nouă de inginerie și servicii îmbunătățite pentru studenți. Vom încorpora practici durabile de a fi administratori mai buni ai noastre de mediu, energie și resurse financiare. Vom îmbunătăți puterea de stat financiar și fiscal al Universității. Vom dezvolta o promisiune de brand mai convingătoare pentru Universitatea, care va avansa si de a spori reputația noastră națională.

Prin implementarea cu succes a acestor strategii cheie, Ohio State University Nord vor fi gata pentru a sărbători anul sesquicentennial în 2021 și să fie pregătite pentru a continuat succesul secolului 21.

VALORILE DE BAZĂ

Colaborare: Încurajăm dezvoltarea unor colaborări unice care distinge în continuare universitatea Comunitatea: Suntem o comunitate care se străduiește să fie "un scop, deschis, pur și simplu, disciplinat, grijuliu, și celebrative" (Boyer, 1990) și care este consolidată prin implicarea tuturor membrilor comunității în viața Universității Diversitate: Apreciem credința de bază exprimată în motto-ul Universității, "Ex vires diversitate", din tărie diversității ", și să ofere experiențe și programe care pregătesc absolvenți pentru succes într-o națiune diversă și mondială. Excelență: Ne aspiră să atingă cele mai înalte standarde de performanță în domeniile noastre profesionale și rolurile noastre de la Universitatea. Credință: Sarbatorim relație istorică a Universității și afilierea activă cu Biserica Metodiste Unite și bun venit persoanelor de orice credință prin asigurarea unui mediu propice pentru creșterea lor morală și spirituală. Integritatea: Ne așteptăm ca indivizii să se comporte cu onestitate, încredere și respect pentru ceilalți. Serviciu: Încurajăm serviciul altora și implicarea civică, atât ca un angajament de implicare a comunității și ca o responsabilitate a cetățeniei democratice.

BUN VENIT Cer senin, spaôii idei proaspete

Universitatea din Ohio de Nord este situat în satul rural din Ada, Ohio. Este un oraș mic, dar noi încă o mulțime de lucruri mari. Și este la ONU centrul tuturor. Fără să distragerile un oraș mare, ne-am axați explorarea ceea ce ne excita, rezolvarea puzzle-uri ce ne-a, și construirea de relații puternice cu comunitatea noastră.

CONVINGE-TE SINGUR

Cel mai bun mod de a obține o simt pentru atmosfera prietenoasa Ada este de a veni experiență ea pentru tine. Inn at Northern University din Ohio este frumos hotelul nostru full-service situat chiar în campus. Iar atunci când vizitați, nu uitați să vină foame. Unele dintre restaurantele noastre preferate locale sunt Pizza Padrone lui, El Campo, și Viva Maria.

ZONA

Odată ce o parte a Marii Negre mlaștină și apoi teritoriul indian american, Hardin County a fost organizat în 1833 și numit după John Hardin, un ofițer de război revoluționar. Kenton este cel mai mare oraș din județ și reședința de județ. Cu terenuri agricole bogate și lemn abundent, principala industrie a județului este agricultura. Dar județul are, de asemenea, multe întreprinderi mici și mari de succes alimentat de o forță de muncă muncitor și rezistentă. Judet, de asemenea, este acasa, la o comunitate veche Ordine Amish. Acești oameni privați și călătoresc simpli de cal și trăsură pentru două și nu au electricitate sau telefoane în casele lor. Vizitatorii pot traversa drumurile pitorești din trecut ferme Amish și se va opri sa cumpere produse proaspete, miere, coșuri, cuverturi, săpunuri și mai mult.

ADA

Satul Ada este un loc unde poti respira și doar să fie. Genul de loc pe care, atunci când vă mutați departe, să vă simțiți nostalgic pentru întreaga viață. Experimentați tot ce-un oraș mic de viață are de oferit - oameni prietenosi, festivalurile, restaurante variate și magazine, iar amintirile care durează o viață întreagă.

Ada este o scurtă excursie departe de la mai multe destinații prime. Check out distanta de la Ada la patru orașe mari "C": Columbus este de 1 oră și jumătate, Cleveland și Cincinnati sunt 2 ½ ore, iar la Chicago este de 4 ore. Bluffton, situat la aproximativ 15 minute, oferă principalele magazine de stradă care oferă totul, de la echipamente sportive pentru ambarcațiunile din țările în curs de dezvoltare. Findlay și Lima, ambele de dimensiuni medii, orașe, sunt de 20 până la 30 minute în jos drumul de la Ada și oferă oportunități extinse pentru cumpărături, cultură și mese.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe de Licență » Vedea Health Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Burlac biochimie

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Columbus

Cu un grad de chimie sau biochimie de la departamentul nostru de American Chemical Society-acreditat, ai putea ajunge să lucreze la un remediu pentru cancer; monitorizarea stratului de ozon, care ne protejează de soare; cercetarea soluții superioare de energie (de exemplu, tehnologia bateriilor sau panouri solare); dezvoltarea de noi produse textile, produse cosmetice sau produse farmaceutice; sau rezolvarea unor probleme de poluare a apei. [+]

GO DE REACTIE POZITIVA

Cu un grad de chimie sau biochimie de la departamentul nostru de American Chemical Society-acreditat, ai putea ajunge să lucreze la un remediu pentru cancer; monitorizarea stratului de ozon, care ne protejează de soare; cercetarea soluții superioare de energie (de exemplu, tehnologia bateriilor sau panouri solare); dezvoltarea de noi produse textile, produse cosmetice sau produse farmaceutice; sau rezolvarea unor probleme de poluare a apei.

Programul nostru combină cadre universitare cu riguroase oportunități extinse de cercetare și de a lucra în laborator. Vei obține o fundație solidă în matematică și științele fizice, în timp ce în curs de dezvoltare-vă abilitățile de gândire critică, rezolvarea problemelor, munca în echipă și de conducere. Aceste competențe sunt în cerere în forța de muncă de astăzi.... [-]


Burlac de producție de teatru internațional

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Columbus

Programul nostru unic se concentrează pe teatru de management de proiectare, producție și etapa - în SUA și pe plan internațional. Vei absolvent cu o cunoaștere solidă a diferențelor culturale și practice în producția de teatru, care vă va pregăti pentru o gamă largă de carieră în teatru, operă și turism producții. [+]

GET IN SPATELE MAGIC

Programul nostru unic se concentrează pe teatru de management de proiectare, producție și etapa - în SUA și pe plan internațional. Vei absolvent cu o cunoaștere solidă a diferențelor culturale și practice în producția de teatru, care vă va pregăti pentru o gamă largă de carieră în teatru, operă și turism producții.

S-ar putea fi mici, dar oportunitățile noastre sunt mari. De fapt, programul nostru de teatru rivalii ce ai găsi la un conservator. Studenții noștri internaționali de producție de teatru în scenă zeci de campus și comunitare producții. Ele interacționează cu designeri de renume, regizori, dramaturgi și coregrafi din SUA și alte țări precum Scoția, Estonia, Irlanda, Mexic și Anglia. Ei călătoresc în fiecare an la Statele Unite, Institutul conferinței Tehnologie Teatru astfel încât studenții noștri pot face contacte cu angajatorii și companiile din întreaga Statele Unite ale Americii. Au terenuri stagii incredibile cu companiile de teatru, iar ei studiază în străinătate.... [-]


De gestionare a riscului de licență și de asigurare

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Columbus

Cu acest program, veți primi o fundație solidă în toate aspectele legate de managementul riscului - de la pierderi și de protecție, la reglementarea de asigurare, pentru subscriere și cererile de ajustare. Profesioniști cu aceste abilități sunt în cerere într-o varietate de industrii. [+]

NAVIGAȚI VIITORUL

Cu acest program, veți primi o fundație solidă în toate aspectele legate de managementul riscului - de la pierderi și de protecție, la reglementarea de asigurare, pentru subscriere și cererile de ajustare. Profesioniști cu aceste abilități sunt în cerere într-o varietate de industrii.

Crearea de rețele este cheia în afaceri, și este cheia aici. Cu dimensiuni noastre clasa mica, vei ajunge să cunoști profesorii tăi, și ei vor ajunge să te cunosc. De fapt, veți fi atribuit un consilier de facultate, care vă va fi mentor de la o zi până la absolvire. Vei interacționa, de asemenea, și de a învăța de la lideri de afaceri, antreprenori si absolventi care au forjate ONU cariere uimitoare în multe industrii diferite. ... [-]


Inginerie calculator de licență

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Columbus

In Smull Colegiul TJ de Inginerie, veți obține o fundație solidă în domeniul tehnicii de calcul. Vei lua cursuri în circuite electrice, sisteme integrate și arhitectura de calculator. Daca esti pasionat de un anumit subiect - cum ar fi rețele de calculatoare, procesare digitală a imaginii sau robotica - puteți alege dintr-o varietate de cursuri elective de nivel superior în aceste domenii. [+]

CONTROL ROBOTILOR CARE controleaza lumea

În TJ Smull Colegiul de Inginerie, Veți obține o fundație solidă în domeniul tehnicii de calcul. Vei lua cursuri în circuite electrice, sisteme integrate și arhitectura de calculator. Daca esti pasionat de un anumit subiect - cum ar fi rețele de calculatoare, procesare digitală a imaginii sau robotica - puteți alege dintr-o varietate de cursuri elective de nivel superior în aceste domenii.

Programul nostru academic este riguros. Asteptati-va sa lucreze din greu și să fie contestată. Dar nu e nevoie să stres, deoarece noi oferim un mediu de susținere și de colaborare. profesorii tăi, studenți de inginerie colegi si absolventi vor deveni prieteni ONU și familia. Ei vor deschide ușile pentru tine și ajuta să reușiți.... [-]


Inginerie electrică burlac

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Columbus

Ca o mare inginerie electrică în Smull Colegiul TJ de Inginerie, veți obține o fundație solidă în domeniu. Vei lua cursuri de pe electronică, sisteme de control, microprocesoare și energie electrică. Dacă sunteți interesat de într-un anumit domeniu - cum ar fi comunicațiile, sisteme de putere sau electronice avansate - aveți posibilitatea de a alege dintr-o varietate de cursuri elective de nivel superior în aceste domenii. [+]

Ingeniozitatea de SPARK

Ca o mare inginerie electrica in TJ Smull Colegiul de Inginerie, Veți obține o fundație solidă în domeniu. Vei lua cursuri de pe electronică, sisteme de control, microprocesoare și energie electrică. Dacă sunteți interesat de într-un anumit domeniu - cum ar fi comunicațiile, sisteme de putere sau electronice avansate - aveți posibilitatea de a alege dintr-o varietate de cursuri elective de nivel superior în aceste domenii.

Programul nostru academic este riguros. Asteptati-va sa lucreze din greu și să fie contestată. Dar nu e nevoie să stres, deoarece noi oferim un mediu de susținere și de colaborare. profesorii tăi, studenți de inginerie colegi si absolventi vor deveni prieteni ONU și familia. Ele vă vor ajuta să reușească și ușile deschise pentru tine.... [-]


Inginerie mecanică burlac

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Columbus

Programul nostru academic este riguros. Asteptati-va sa lucreze din greu și să fie contestată. Dar nu e nevoie să stres, deoarece noi oferim un mediu de susținere și de colaborare. profesorii tăi, studenți de inginerie colegi si absolventi vor deveni prieteni ONU și familia. Ele vă vor ajuta să reușească și ușile deschise pentru tine. [+]

Lume mai bună

La Smull Colegiul TJ de Inginerie, veți obține o fundație solidă în domeniu, învățarea despre știința materialelor, termodinamica, mecanica fluidelor, procesul de proiectare și multe altele. Vei avea posibilitatea de a specializat într-o zonă pe care esti pasionat - cum ar fi energia regenerabilă, robotica, dispozitive biomedicale sau de fabricație.

Programul nostru academic este riguros. Asteptati-va sa lucreze din greu și să fie contestată. Dar nu e nevoie să stres, deoarece noi oferim un mediu de susținere și de colaborare. profesorii tăi, studenți de inginerie colegi si absolventi vor deveni prieteni ONU și familia. Ele vă vor ajuta să reușească și ușile deschise pentru tine.... [-]


Managementul sportului de licență

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Columbus

În cazul în sport este de lucru, de ce nu-l cariera ta face? Tu nu trebuie să fie un atlet superstar sau antrenor pentru a face acest lucru. Industria sport de miliarde de dolari are nevoie de indivizi savvy să lucreze în managementul sportului. Sportul nu este vorba de sportivi, antrenori și competiție. Este, de asemenea, despre afaceri. Fiecare sport și atletic întreprindere are nevoie de oameni calificați în management, operațiuni, relații publice, marketing și vânzări pentru a rula lucruri. [+]

GET pe partea de business

În cazul în sport este de lucru, de ce nu-l cariera ta face? Tu nu trebuie să fie un atlet superstar sau antrenor pentru a face acest lucru. Industria sport de miliarde de dolari are nevoie de indivizi savvy să lucreze în managementul sportului. Sportul nu este vorba de sportivi, antrenori și competiție. Este, de asemenea, despre afaceri. Fiecare sport și atletic întreprindere are nevoie de oameni calificați în management, operațiuni, relații publice, marketing și vânzări pentru a rula lucruri.

La Onu, vă vom pregăti pentru o carieră de succes în managementul sportului. Curriculum-ul nostru solid include cursuri în management, drept sportiv de sport și de etică, studii de comunicare și de afaceri. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a finaliza un minor într-o zonă care vă interesează, toate în timp ce a absolvit în patru ani. Noi oferi lumea reală de învățare prin stagii și practicums necesare în cadrul programului de atletism ONU. Cu aceste experiențe, veți învăța să comunice, rezolva probleme, colaborează și plumb. Aceste competențe sunt în cerere, în liceu, colegial și sport profesionist.... [-]


învățământ de inginerie de licență

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Columbus

Noastră majoră de educație de inginerie este primul de acest gen din Ohio și unul dintre primii în națiune. Programul se va pregăti pentru a deveni un profesor de matematică secundar licențiat, dar cu o perspectivă de inginerie specializată. Vei primi o fundație solidă în inginerie, matematică și educație. [+]

INSPIRE generația următoare

Nostru inginerie educație majoră este primul de acest gen din Ohio și unul dintre primii în națiune. Programul se va pregăti pentru a deveni un profesor de matematică secundar licențiat, dar cu o perspectivă de inginerie specializată. Vei primi o fundație solidă în inginerie, matematică și educație. Vei lua cursuri de bază de inginerie și apoi extinde cunoștințele dumneavoastră de inginerie prin intermediul a cinci electives tehnice în domeniile dumneavoastră de interes.

Programul nostru academic este riguros. Asteptati-va sa lucreze din greu și să fie contestată. Dar nu e nevoie să stres, deoarece noi oferim un mediu de susținere și de colaborare. profesorii tăi, studenți de inginerie colegi si absolventi vor deveni prieteni ONU și familia. Ele vă vor ajuta să reușească și ușile deschise pentru tine.... [-]


Videoclipuri

We're Just Getting Started