Oak Hills Christian College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Oak Hills Christian College este o comunitate academică creștină ( OHCC ) a cărei misiune este de a oferi educație superioară centrată pe biblie, contribuind la creșterea Christlikeness și pregătind studenții pentru servicii eficiente în casele, carierele, bisericile și comunitățile lor.

Pentru a-și îndeplini misiunea, Oak Hills Christian College este un creștin care folosește mijloacele de învățământ superior universitar, inclusiv studiul Bibliei ca element central pentru formarea vieții creștine și a viziunii asupra lumii; studiul gândirii, istoriei și culturii umane; studiul teoriei și abilităților slujirii creștine; și aplicarea acestei învățări în experiențe de ministru și stagiu.

Acest program academic se desfășoară în contextul unei comunități de colegii creștine în care toți membrii sunt încurajați să se trateze reciproc cu respect, ca persoane făcute după chipul lui Dumnezeu. Oak Hills caută să slujească unei secțiuni largi de studenți calificați care mărturisesc credință în Hristos și care doresc o educație centrată pe Biblie. Această fundație educațională este oferită prin programe care conduc la diplomele noastre.

Locații

Bemidji

Address
Oak Hills Road Southwest,1600
56601 Bemidji, Minnesota, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: