Ohio Wesleyan University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ohio Wesleyan oferă un bufet de experiență de învățare și experiență și de a face acest lucru vă va lăsa să vă doriți mai mult.

Din 1842.

Încă insatisabil.

Ohio Wesleyan University este o comunitate de oameni care au un apetit insatiabil pentru viață și învățare. Suntem pasionați și dornici să realizăm legături cu lumea din jurul nostru și cu lumea din interior. De ce? Deoarece conectarea ideilor, perspectivelor și experiențelor disparate combină inovația și descoperirea. Campusul nostru de 200 de hectare oferă oportunități nesfârșite de explorat. Continuați-le pe toate. Visați idei noi. Se confruntă cu oportunități de gândire și de modelare viitoare. Experimentați pe deplin bogăția și conexitatea unei educații artistice liberale.

Creați mâine pentru studenții noștri

Cu campania globală Connect Today, Creșteți mâine, cea mai mare din istoria școlii, ne reînnoim angajamentul față de principiile noastre fondatoare, pe măsură ce ne îndreptăm un drum îndrăzneț înainte. La OWU, valorile durabile ale unei educații artistice liberale continuă să pregătească absolvenți pentru vieți de conducere și servicii în fiecare segment al societății noastre. Vă mulțumim pentru rolul dvs. în susținerea moștenirii noastre.

Investiția în profesorii noștri Scop: 37 milioane de dolari

Întreabă pe cineva ceea ce le place despre OWU și vor numi un profesor preferat - sau doi sau trei. Sprijinul dvs. vă permite OWU să recruteze, să dezvolte și să dezvolte cel mai mare avantaj al nostru - oamenii care educă, modelează și inspiră liderii noștri de mâine.

Burse și ajutor financiar Scop: 50 de milioane de dolari

Nu trebuie să lăsăm resursele să fie un impediment pentru efectul transformator al unei educații OWU. Indiferent dacă este bazată pe nevoi, bazată pe merit sau ajutoare pentru un student care se întoarce, bursele pot fi factorul decisiv în aducerea unui student la OWU și asigurarea că aceștia își pot termina gradul.

Investiția în campusul nostru: Îmbunătățiri de capital Scop: 43 de milioane de dolari

Campusul nostru istoric a fost decorat cu câteva clădiri noi impresionante și a văzut câteva din spațiile noastre cele mai iconice, date fiind o nouă viață și un scop datorită unui suport filantropic semnificativ.

Conexiunea OWU | Scop: 35 de milioane de dolari

Acest program curricular inovator permite studenților să conecteze teoria academică cu practica din lumea reală într-un context global. În plus, accesul studenților la stagii va fi extins prin intermediul centrului de carieră planificat.

Investiția în fiecare zi: acordarea anuală Scop: 35 de milioane de dolari

Rămânem angajați să ne păstrăm campusul frumos și să îmbunătățim spațiile noastre de înaltă tehnologie. De la tehnologie la finanțare de programe, la formarea profesorilor și personalului și la salarii, cadouri anuale ating fiecare parte a OWU, în fiecare zi.

Misiune

Declarația privind obiectivele

Încă de la fondarea sa, Ohio Wesleyan și-a menținut legătura cu biserica metodistă (acum unită metodistă), oferind o calitate de bursă, conducere și slujire care a îmbogățit Biserica și societatea.

Statutul lui Ohio Wesleyan prevedea că "Universitatea va fi pentru totdeauna condusă pe cele mai liberale principii, accesibile tuturor denominațiilor religioase și concepute în beneficiul cetățenilor noștri în general".

În spiritul acestei moșteniri, Universitatea se definește ca o comunitate de profesori și studenți dedicați exercitării libere a adevărului. Încearcă să dezvolte în calitățile intelectului și caracterului elevilor, care vor fi utile, indiferent de ceea ce aleg să facă în viața ulterioară. Transmiterea, extinderea și descoperirea cunoștințelor sunt esențiale pentru tradiția artelor liberale.

În timp ce încurajează bursa profesională și se simte justificat de mândrie de facultatea sa și absolvenții care se bucură de reputația națională sau internațională în domeniile lor, Universitatea are ca scop preeminent să fie o instituție de calitate pentru predare și învățare. Deoarece predarea eficientă este de cea mai mare importanță, membrii facultății sunt în mod regulat revizuiți și evaluați pentru excelență în predare.

Ohio Wesleyan se judecă cu succes atunci când a realizat trei obiective în lucrul cu studenții:

Primul este de a transmite cunoștințe. Sunt incluse aici cunoștințele despre trecutul nostru cultural; o educație liberală comunică ce minți au crezut, au creat mari artiști, au făcut mari conducători. De asemenea, este inclusă cunoașterea nouă; o educație liberală comunică ceea ce se dobândește la frontierele anchetei contemporane și la progresele actuale ale spiritului uman. Obiectivul de a transmite cunoștințe începe cu convingerea că este în mod intrinsec util să posedăm cunoștințele și cunoștințele transmise prin științele umaniste, arte și științe.

Al doilea obiectiv major este dezvoltarea și consolidarea anumitor capabilități importante ale studenților. Pe măsură ce progresează prin curriculum-ul Universității, elevii asigură aptitudinile de bază ale citirii, scrierii și analizei cantitative. Ele dezvoltă pe baza acestor abilități capacitatea de a gândi critic și logic, de a folosi metodele diferitelor domenii de cercetare și de a înțelege limbile simbolice folosite pentru a codifica și a comunica cunoștințele în societatea de astăzi. Ele pot dezvolta sensibilități estetice sau talente creative în mai multe domenii. Mulți studenți învață să integreze teoria cu practica prin pregătirea pentru o carieră în diverse discipline și prin programe pre-profesionale și profesionale.

Al treilea obiectiv este de a plasa educația în contextul valorilor. Educația liberală încearcă să dezvolte în elevi înțelegerea lor, aprecierea celorlalți și dorința de a răspunde responsabilităților cetățeniei într-o societate liberă. Recunoaște că sensibilitatea antrenată la problemele de valoare privată și publică, bazată pe o înțelegere solidă a diferitelor patrimonii culturale, este importantă pentru maturizare și pentru a trăi o viață bună. Acordă o mare onoare onoarei intelectuale. În concordanță cu tradiția metodistă, Ohio Wesleyan încurajează preocuparea pentru toate problemele religioase și etice și îi stimulează pe studenți să-și examineze propriile opinii în lumina acestor probleme.

În măsura în care Ohio Wesleyan educă liber, își îndeplinește scopul final de a le oferi studenților cunoștințe, competențe și caracter pentru conducere, slujire și învățare continuă într-o societate complexă și din ce în ce mai globală.

Locații

Delaware

Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră