Citește Descrierea Oficială

Ohio Wesleyan oferă un bufet de experiență de învățare și experiență și de a face acest lucru vă va lăsa să vă doriți mai mult.

Din 1842.

Încă insatisabil.

Ohio Wesleyan University este o comunitate de oameni care au un apetit insatiabil pentru viață și învățare. Suntem pasionați și dornici să realizăm legături cu lumea din jurul nostru și cu lumea din interior. De ce? Deoarece conectarea ideilor, perspectivelor și experiențelor disparate combină inovația și descoperirea. Campusul nostru de 200 de hectare oferă oportunități nesfârșite de explorat. Continuați-le pe toate. Visați idei noi. Se confruntă cu oportunități de gândire și de modelare viitoare. Experimentați pe deplin bogăția și conexitatea unei educații artistice liberale.

Creați mâine pentru studenții noștri

Cu campania globală Connect Today, Creșteți mâine, cea mai mare din istoria școlii, ne reînnoim angajamentul față de principiile noastre fondatoare, pe măsură ce ne îndreptăm un drum îndrăzneț înainte. La OWU, valorile durabile ale unei educații artistice liberale continuă să pregătească absolvenți pentru vieți de conducere și servicii în fiecare segment al societății noastre. Vă mulțumim pentru rolul dvs. în susținerea moștenirii noastre.

Investiția în profesorii noștri Scop: 37 milioane de dolari

Întreabă pe cineva ceea ce le place despre OWU și vor numi un profesor preferat - sau doi sau trei. Sprijinul dvs. vă permite OWU să recruteze, să dezvolte și să dezvolte cel mai mare avantaj al nostru - oamenii care educă, modelează și inspiră liderii noștri de mâine.

Burse și ajutor financiar Scop: 50 de milioane de dolari

Nu trebuie să lăsăm resursele să fie un impediment pentru efectul transformator al unei educații OWU. Indiferent dacă este bazată pe nevoi, bazată pe merit sau ajutoare pentru un student care se întoarce, bursele pot fi factorul decisiv în aducerea unui student la OWU și asigurarea că aceștia își pot termina gradul.

Investiția în campusul nostru: Îmbunătățiri de capital Scop: 43 de milioane de dolari

Campusul nostru istoric a fost decorat cu câteva clădiri noi impresionante și a văzut câteva din spațiile noastre cele mai iconice, date fiind o nouă viață și un scop datorită unui suport filantropic semnificativ.

Conexiunea OWU | Scop: 35 de milioane de dolari

Acest program curricular inovator permite studenților să conecteze teoria academică cu practica din lumea reală într-un context global. În plus, accesul studenților la stagii va fi extins prin intermediul centrului de carieră planificat.

Investiția în fiecare zi: acordarea anuală Scop: 35 de milioane de dolari

Rămânem angajați să ne păstrăm campusul frumos și să îmbunătățim spațiile noastre de înaltă tehnologie. De la tehnologie la finanțare de programe, la formarea profesorilor și personalului și la salarii, cadouri anuale ating fiecare parte a OWU, în fiecare zi.

Misiune

Declarația privind obiectivele

Încă de la fondarea sa, Ohio Wesleyan și-a menținut legătura cu biserica metodistă (acum unită metodistă), oferind o calitate de bursă, conducere și slujire care a îmbogățit Biserica și societatea.

Statutul lui Ohio Wesleyan prevedea că "Universitatea va fi pentru totdeauna condusă pe cele mai liberale principii, accesibile tuturor denominațiilor religioase și concepute în beneficiul cetățenilor noștri în general".

În spiritul acestei moșteniri, Universitatea se definește ca o comunitate de profesori și studenți dedicați exercitării libere a adevărului. Încearcă să dezvolte în calitățile intelectului și caracterului elevilor, care vor fi utile, indiferent de ceea ce aleg să facă în viața ulterioară. Transmiterea, extinderea și descoperirea cunoștințelor sunt esențiale pentru tradiția artelor liberale.

În timp ce încurajează bursa profesională și se simte justificat de mândrie de facultatea sa și absolvenții care se bucură de reputația națională sau internațională în domeniile lor, Universitatea are ca scop preeminent să fie o instituție de calitate pentru predare și învățare. Deoarece predarea eficientă este de cea mai mare importanță, membrii facultății sunt în mod regulat revizuiți și evaluați pentru excelență în predare.

Ohio Wesleyan se judecă cu succes atunci când a realizat trei obiective în lucrul cu studenții:

Primul este de a transmite cunoștințe. Sunt incluse aici cunoștințele despre trecutul nostru cultural; o educație liberală comunică ce minți au crezut, au creat mari artiști, au făcut mari conducători. De asemenea, este inclusă cunoașterea nouă; o educație liberală comunică ceea ce se dobândește la frontierele anchetei contemporane și la progresele actuale ale spiritului uman. Obiectivul de a transmite cunoștințe începe cu convingerea că este în mod intrinsec util să posedăm cunoștințele și cunoștințele transmise prin științele umaniste, arte și științe.

Al doilea obiectiv major este dezvoltarea și consolidarea anumitor capabilități importante ale studenților. Pe măsură ce progresează prin curriculum-ul Universității, elevii asigură aptitudinile de bază ale citirii, scrierii și analizei cantitative. Ele dezvoltă pe baza acestor abilități capacitatea de a gândi critic și logic, de a folosi metodele diferitelor domenii de cercetare și de a înțelege limbile simbolice folosite pentru a codifica și a comunica cunoștințele în societatea de astăzi. Ele pot dezvolta sensibilități estetice sau talente creative în mai multe domenii. Mulți studenți învață să integreze teoria cu practica prin pregătirea pentru o carieră în diverse discipline și prin programe pre-profesionale și profesionale.

Al treilea obiectiv este de a plasa educația în contextul valorilor. Educația liberală încearcă să dezvolte în elevi înțelegerea lor, aprecierea celorlalți și dorința de a răspunde responsabilităților cetățeniei într-o societate liberă. Recunoaște că sensibilitatea antrenată la problemele de valoare privată și publică, bazată pe o înțelegere solidă a diferitelor patrimonii culturale, este importantă pentru maturizare și pentru a trăi o viață bună. Acordă o mare onoare onoarei intelectuale. În concordanță cu tradiția metodistă, Ohio Wesleyan încurajează preocuparea pentru toate problemele religioase și etice și îi stimulează pe studenți să-și examineze propriile opinii în lumina acestor probleme.

În măsura în care Ohio Wesleyan educă liber, își îndeplinește scopul final de a le oferi studenților cunoștințe, competențe și caracter pentru conducere, slujire și învățare continuă într-o societate complexă și din ce în ce mai globală.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BBA

Ohio Wesleyan University

Pregătirea pentru viitorul afacerii - care este punctul central al OWU's Business Administration major. Învățați să planificați, să organizați, să direcționați și să cont ... [+]

Licențiat în Administrarea Afacerilor

Pregătirea pentru viitorul afacerii - care este punctul central al OWU's Business Administration major. Învățați să planificați, să organizați, să direcționați și să controlați funcțiile și procesele afacerii într-o economie dinamică și globală. Programul este rar într-un decor național de arte liberale, oferindu-vă o educație de afaceri de înaltă calitate, împreună cu o fundație de arte liberale, pregătindu-vă pentru muncă și viață semnificative.

Educația de afaceri la OWU este semnificativ diferită de cea a unei mari universități. Înveți să gândești altfel, ca să poți ieși din mulțime. Veți beneficia de cursuri de afaceri riguroase, de experiență în lumea reală și de legături strânse cu profesorii dvs. Veți absolvi cu cunoștințe de afaceri solide și o educație artistică liberală care vă ajută să dezvoltați abilitățile pe care angajatorii le doresc: gândirea critică, luarea deciziilor, comunicarea, creativitatea, munca în echipă și perspectiva globală. Acestea sunt, de asemenea, abilități vitale pentru antreprenorii în devenire.... [-]

Statele Unite ale Americii Delaware
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Ohio Wesleyan University

Analiza datelor este o profesie în creștere rapidă într-o gamă largă de domenii, inclusiv finanțe, asistență medicală, asigurări, cercetare biomedicală, informatică, mark ... [+]

Licențiat în analiza datelor

Analiza datelor este o profesie în creștere rapidă într-o gamă largă de domenii, inclusiv finanțe, asistență medicală, asigurări, cercetare biomedicală, informatică, marketing și multe alte domenii. Experții în analiza datelor au devenit rapid apreciați pentru abilitatea lor de a procesa cantități mari de date, de a detecta tendințe semnificative și de a face cunoștințe care determină decizii importante.

Despre majore

Acest master combină studiul în matematică și informatică cu o bază solidă în artele liberale. În discursul ei TED privind provocările în interpretarea datelor de anvergură, analistul de date Susan Etlinger a spus: "Ceea ce trebuie să facem este să petrecem puțin mai mult timp pe lucruri precum umanitatea și sociologia, științele sociale, retorica, filosofia, etica, deoarece ne dau un context atât de important pentru datele mari și pentru că ne ajută să devenim mai bine gânditori critici ".... [-]

Statele Unite ale Americii Delaware
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ohio Wesleyan University

Acest Master Biologie oferă o bază în principiile biologice cu cea mai mare gamă de flexibilitate în electives pentru a explora o varietate de subiecte biologice. Ca biol ... [+]

Licențiat în biologie

Biologia este studiul vieții, de la nivelul molecular până la întreg organismul până la biosfera globală. Biologii explorează toate aspectele sistemelor vii, iar descoperirile biologice continuă să îmbunătățească sănătatea umană, producția de alimente și durabilitatea mediului.

Despre majore

Acest Master Biologie oferă o bază în principiile biologice cu cea mai mare gamă de flexibilitate în electives pentru a explora o varietate de subiecte biologice . Ca biologie majoră, învățați să identificați, să modificați sau să gestionați procesele biologice de la celule singulare la organisme întregi.

Cuvinte cheie: medicină, carieră medicală, sănătate publică, conservare, cercetare avansată, știință de laborator, cercetare pe teren, știința mediului, biotehnologie, arene farmaceutice.... [-]

Statele Unite ale Americii Delaware
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ohio Wesleyan University

Chimia ne permite să înțelegem modul în care se comportă atomii și moleculele și cum aceste comportamente conduc la tot ce știm și iubim. Este studiul materiei și toate s ... [+]

Licențiat în chimie

"Sinteza moleculelor pune chimia foarte aproape de arte. Creați obiectele pe care noi sau alții le studiem sau le apreciem ".

- Roald Hoffmann

Chimia ne permite să înțelegem modul în care se comportă atomii și moleculele și cum aceste comportamente conduc la tot ce știm și iubim. Este studiul materiei și toate schimbările care contează pot fi supuse. Specializările de chimie se străduiesc să înțeleagă diverse fenomene din punct de vedere molecular.

Despre majori

OWU oferă două specializări distincte în chimie pentru a îndeplini obiectivele educaționale și de carieră ale studenților.

Chimia de bază vă pregătește să introduceți diferite poziții în industria chimică, să introduceți câteva programe postuniversitare și să predați chimia liceului.ACS-Certified Chemistry îndeplinește recomandările Comitetului American Chemical Society pentru formarea profesională. Prin completarea acestui majore, veți fi certificat de American Chemical Society. Certificatele ACS certificate sunt deosebit de atractive pentru industrie. Având o dezvoltare curriculară mai extinsă a acestei discipline majore, studenții sunt, de asemenea, mai bine pregătiți pentru studii postuniversitare în chimie și pentru cercetarea industrială. Acest majore este recomandat pentru studenții care își desfășoară o carieră în chimie.Chimie majore (BA)... [-]
Statele Unite ale Americii Delaware
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ohio Wesleyan University

Dacă alegeți să obțineți o diplomă în economie, veți urma cursuri de microeconomie, macroeconomie, metode de cercetare, economie internațională și comparativă și un semin ... [+]

Licențiat în economie

Economia este o știință socială care se ocupă cu a face alegeri atunci când resursele sunt rare. În afară de a fi folosit în afaceri, economia este folosită pentru a ajuta dezvoltarea națiunilor cu venituri mici, pentru a ajuta națiunile care se ocupă de problemele șomajului, pentru a identifica cel mai bun mod de a îmbunătăți mediul, pentru a înțelege de ce consumatorii cumpără ceea ce cumpără și explică determină venitul oamenilor.

Despre majore

Dacă alegeți să obțineți o diplomă în economie, veți urma cursuri de microeconomie, macroeconomie, metode de cercetare, economie internațională și comparativă și un seminar senior de integrare. Veți fi bine pregătiți să vă începeți cariera sau să lucrați la un nivel avansat. Și dacă aveți în vedere munca absolventă, veți dori să includeți o muncă substanțială în matematică.... [-]

Statele Unite ale Americii Delaware
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ohio Wesleyan University

Ofertele cursului în informatică vă pregătesc pentru ocuparea forței de muncă profesionale sau continuați studiile în școala postuniversitară. ... [+]

Licențiat în Informatică

Ofertele cursului în informatică vă pregătesc pentru ocuparea forței de muncă profesionale sau continuați studiile în școala postuniversitară.

Despre majore

Elevii încep de obicei cu cursul introductiv de informatică și programare. Acest lucru este urmat de cursuri intermediare care acoperă aspectele de bază ale hardware-ului și software-ului. Elevii învață o varietate de limbi de programare la nivel înalt (inclusiv C / C și Scheme), limba de asamblare, sistemul de operare UNIX, programarea orientată pe obiecte și familiarizarea cu hardware-ul universitar și departamental.

Multe domenii de informatică teoretică și aplicată sunt cuprinse în cursurile avansate. Majorii predau cursuri în teoria calculării și analizei algoritmilor. Departamentul oferă cursuri aplicate în teoria bazelor de date, sisteme de operare și inteligență artificială. Pentru studenții interesați de limbile de computere, ofertele de curs includ designul de compilatoare și teoria limbajelor de programare.... [-]

Statele Unite ale Americii Delaware
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ohio Wesleyan University

Majorul începe cu calcul și se mută la cursuri intermediare care pun bazele unei explorări ulterioare a matematicii. Unul este obligat să urmeze un curs teoretic de anali ... [+]

Licențiat în matematică

Departamentul oferă cursuri pentru studenții care anticipează ocuparea forței de muncă sau studii postuniversitare în domeniul matematicii, statisticilor sau educației matematice. În plus, oferim cursuri pentru studenții care doresc să utilizeze matematică sau statistici în sprijinul unui alt mare sau pur și simplu să învețe ceva nou și cantitativ.

Despre majore

Majorul începe cu calcul și se mută la cursuri intermediare care pun bazele unei explorări ulterioare a matematicii. Unul este obligat să urmeze un curs teoretic de analiză sau algebră, precum și un curs (sau poate demonstra experiență) în programarea pe calculator. De acolo, departamentul oferă o bogată colecție de cursuri de matematică avansată care pregătesc studenții pentru o varietate de opțiuni de carieră.... [-]

Statele Unite ale Americii Delaware
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ohio Wesleyan University

Pentru a dezvolta lățimea și profunzimea cunoașterii, veți lua un curriculum special conceput special pentru politica OWU și specializările guvernamentale. Colaborând înd ... [+]

Licențiat în Politică

Studiul dvs. asupra guvernării va oferi un amestec bogat de real și ideal, de valori care sunt în mod frecvent în conflict atât cu celelalte, cât și cu obstacolele practice care stau în calea lor. Aceste interacțiuni ne confruntă în fiecare zi ca indivizi, cetățeni ai națiunii noastre și membri ai comunității globale.

Despre majore

Pentru a dezvolta lățimea și profunzimea cunoașterii, veți lua un curriculum special conceput special pentru politica OWU și specializările guvernamentale. Colaborând îndeaproape cu consilierul facultății, veți selecta cursuri în fiecare zonă de bază pentru a vă satisface interesele unice și obiectivele carierei. Departamentul oferă și un minor de cinci cursuri.... [-]

Statele Unite ale Americii Delaware
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ohio Wesleyan University

Majorarea în psihologie deschide ușa unei lumi de posibilități, iar absolvenții de psihologie OWU fac o muncă vitală în multe domenii din întreaga țară. Psihologia majoră ... [+]

Licențiat în Psihologie

Majorarea în psihologie deschide ușa unei lumi de posibilități, iar absolvenții de psihologie OWU fac o muncă vitală în multe domenii din întreaga țară. Psihologia majoră colectează și analizează datele și învață să comunice tendințele observate. Mulți se implică, de asemenea, în proiecte unice cu profesori.

Despre majore

Ca major de psihologie la OWU, veți studia o gamă largă de subiecte:

de la dezvoltarea socială și intelectuală a persoanei la prevenirea și tratamentul tulburărilor psihologice,de la analizele operand și Pavlovian ale comportamentului la modelele proceselor de gândire umană,de la analiza circuitelor cerebrale la mecanismele de memorie pe termen lung,din comportamentele persoanelor izolate față de comportamentul grupului în organizații,de la bazele biologice ale percepției vizuale la mijloacele terapeutice de tratare a persoanelor cu schizofrenie.... [-]
Statele Unite ale Americii Delaware
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan, distinctiv, Studii Internaționale majore se concentrează pe experiență și conexiuni. Ca student, aveți multe oportunități de a câștiga experiență în lumea ... [+]

Licențiat în Studii Internaționale

Ohio Wesleyan, distinctiv, Studii Internaționale majore se concentrează pe experiență și conexiuni. Ca student, aveți multe oportunități de a câștiga experiență în lumea reală prin stagii și proiecte de cercetare din Washington, DC și din locații din întreaga lume. La fel de important, aveți oportunități zilnice internaționale în campus - întâlniți cu experți în politică internațională și cu oamenii de știință, Skyping cu lideri la NATO și alte organizații internaționale, interacționând cu absolvenții OWU la înălțimea agențiilor federale și trăind într-un campus cu colegii din jur lumea.

Introducere în program... [-]
Statele Unite ale Americii Delaware
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan este unul dintre câteva colegii mici, cu două departamente de științe ale vieții strâns integrate: Botanica ... [+]

Licențiat în Zoologie

Ohio Wesleyan este unul dintre câteva colegii mici, cu două departamente de științe ale vieții strâns integrate: Botanica

Despre majori

Programul de zoologie al lui Ohio Wesleyan vă oferă două opțiuni majore, astfel încât să puteți crea un program care să se potrivească intereselor dvs. și obiectivelor carierei.

Generalul de Zoologie este conceput pentru studenții care sunt interesați în studiul ființelor umane și al altor animale, dar probabil că nu vor să urmeze o carieră profesională în medicină sau zoologie. Adesea, specializările generale de zoologie aleg să dubleze majore într-o altă disciplină, extindându-și în continuare opțiunile de carieră.Pre-Professional Zoology majore este mai potrivită pentru cei care se pregătesc pentru școală medicală sau de studii postuniversitare în zoologie. Completarea acestei majore va satisface cerințele minime de intrare ale aproape tuturor programelor de absolvire în biologie sau zoologie, precum și satisfacerea majorității condițiilor prealabile pentru școli medicale, dentare și medicină veterinară.Zoologie, generalul maior... [-]
Statele Unite ale Americii Delaware
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, Statele Unite ale Americii