Citește Descrierea Oficială

Rosemont Colegiul este o comunitate de cursanți pe tot parcursul vieții dedicate excelenței academice și încurajarea bucuriei în căutarea cunoașterii. Rosemont Colegiul urmărește să se dezvolte în toți membrii mințile deschise și critice comunitare, capacitatea de a lua decizii morale motivate, și un simț al responsabilității de a servi altora în societatea noastră globală.

Înrădăcinat în catolicism, Rosemont salută toate credințele și este ghidată de principiile Cornelia Connelly și Societatea de Sf Isus copilului pentru a satisface nevoile timpului.

Valorile Rosemont College:

Încredere și respect pentru demnitatea fiecărei persoane;
Diversitatea cu angajamentul de a construi o comunitate interculturală;
Persistență și curaj în promovarea dreptății cu compasiune;
Îngrijire pentru Pământul ca casa noastră comună.

Misiunea de Rosemont Colegiul curge din filozofia educațională a congregației religioase sponsorizează care a deschis Rosemont în 1921, Societatea de Sf Isus Copilului. Această filosofie este impregnată cu spiritul și principiile educaționale ale fondatorului Societății, Cornelia Connelly. Educația copilului Sfânt este un ideal, dar flexibilă clar definită, înrădăcinate în valori și expresii creștine, adaptate la oportunități care să permită studenților să răspundă la viață cu bucurie, zel și compasiune de învățare. Singura Colegiul într-o rețea de instituții educaționale Sf copii la nivel mondial, Rosemont este întemeiată în filozofia copilului Sfânt, care încurajează elevii să se întâlnească diversitatea și să schimbe cu încredere în propriile lor daruri și în Dumnezeu, care a făcut legământ cu familia umană.

istorie

Rosemont Colegiul a fost fondat in 1921 de Societatea Sfântului Isus copilului.

De la primele zile ale instituției prin prezent, fondatoarei SHCJ, Cornelia Connelly a fost o forță motrice din spatele taxa Rosemont de a educa elevii "pentru a satisface nevoile de vârstă", care a fost o parte integrantă a creșterii Colegiului.

Rosemont este situat pe 56 de acri în cartierul rezidențial istoric din Rosemont, Pennsylvania, 11 mile vest de Philadelphia, pe linia principală tramvai. Colegiul este cunoscut pentru reputația academică excelentă și se concentreze pe dezvoltarea intelectuală, spirituală și emoțională bunăstarea fiecărui elev.

De-a lungul Rosemont anului a evoluat pentru a "satisface nevoile de vârstă", prin dezvoltarea ca un colegiu cu trei școli: Colegiul de licență și școlile de studii universitare și profesionale.

La 30 mai 2008, Consiliul de Administratie al Colegiului Rosemont a aprobat un plan strategic care a accentuat și extins înscrierea Colegiului, programe, și reputația prin adoptarea de co-educație, parteneriate și educație on-line. În anul 2009, Colegiul a deschis porțile la nivelul ciclului de licență tuturor femeilor și bărbaților interesați și calificate, prin unificarea Colegiului trei școli și extinderea misiunea Colegiului de a fi o "comunitate de elevi". În același an, școlile de absolvent și profesional au primit acreditare pentru a oferi programe de gradul pe deplin on-line din statele Comisiei privind Orientul Mijlociu Studii de învățământ superior.

Rosemont îmbogățește ofertele sale printr-o colaborare extinsa cu multe dintre instituțiile sale învecinate de învățământ, cum ar fi Universitatea Villanova, Eastern University, Cabrini College, Universitatea Immaculata, și altele. Rosemont a stabilit parteneriate prin acorduri de articulare cu Drexel și Temple Universitățile pentru a oferi pre-med, dual-grade și programe de onoare.

Colegiul ajunge la comunitate, oferind o varietate de programe de bază non-credit și un program unic "Forum" pentru bărbați și femei de toate vârstele, în plus față de la expoziții de artă campus și programe culturale.

Rosemont are aproximativ 8.000 de absolventi de viață. Ele pot fi găsite în poziții de rang înalt în știință și medicină, publicarea, politică, afaceri, educație, drept și arte. Rosemont este in mod constant pe locul de US News and World Report, și a fost, de asemenea, numit la John Templeton Foundation de Onoare Roll și "Caracterul-Building Colegii" și ca "College of Distinction." Rosemont este una dintre cele 218 colegii numit "Cel mai bun de nord-est colegii "de Princeton Review. Rosemont oferă femei și bărbați de toate vârstele și fundaluri cu o bază educațională și spirituală menite să îi ajute să-și atingă potențialul maxim.

Rosemont este angajat la persoanele care se pregătesc să facă față provocărilor timpurilor și de a acționa în mod responsabil și eficient într-o lume în continuă schimbare.

Date pe scurt

Fondat: 1921
Locul de amplasare: suburbane. Unsprezece mile vest de centrul orașului Philadelphia
Caracter: Catolic - Societatea de Sf Isus Copilului
Tip: Privat; Arte liberale
Inscriere Student Total: 1,103
Înscriere de licență: 597
Absolvent de înscriere: 506
Elev Profesor Ratio: 10: 1
Clasa medie Dimensiune: 12
Taxele de studiu de licență colegiu și Taxe 2015-2016 Anul universitar: $ 31.520
Taxele de studiu de licență colegiu și Taxe 2016-2017 Anul universitar: $ 18.500
Cameră și Consiliul de 2015-2016: ocupare dublă de bază; include e-mail și servicii Internet: 13.400 $ pe an
Cameră și Consiliul de 2016-2017: ocupare dublă de bază; include e-mail și servicii Internet: 11.500 $ pe an
Școala de Studii Absolvent de scolarizare 2015-2016 academice an: $ 640 / oră de credit
Școala de Studii profesionale de scolarizare 2015-2016 academice an: $ 540 / oră de credit
Divizia de atletism: NCAA III
de sport pentru bărbați: Cross țară, baschet, lacrosse, golf, fotbal și tenis
Sporturi femei: Cross tara, baschet, lacrosse, fotbal, softball, tenis și volei
Acreditare: Rosemont este acreditat de către statele Comisiei Orientul Mijlociu privind învățământul superior, Market Street 3624, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Rosemont College

Bachelor of Science în contabilitate oferă o bază solidă în domeniile de contabilitate și raportare financiară, a costurilor și contabilitatea de gestiune, audit, și impo ... [+]

contabilitate

Bachelor of Science în contabilitate oferă o bază solidă în domeniile de contabilitate și raportare financiară, a costurilor și contabilitatea de gestiune, audit, și impozitarea veniturilor federale. Elevii vor întreprinde toate cursurile necesare pentru examenul de contabilitate Certified Public in Commonwealth of Pennsylvania.

Maiorul pregătește pe elevi să aibă o perspectivă în limba, teoria și principiile de contabilitate pentru o carieră în sectorul privat, industrie, guvernamentale și non-profit și contabilitate publică.

În plus față de cerințele de curs pentru fiecare majore respective, toți studenții trebuie să îndeplinească, de asemenea cerințele de educație generale (aproximativ 48 credite) pentru Colegiul de licență. Bachelor of Science grad în contabilitate necesită 120 de credite. ... [-]

Statele Unite ale Americii Rosemont
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rosemont College

Bachelor of Science în Finanțe oferă o specializare pentru studenții care doresc să urmeze studii postuniversitare și / sau ocuparea forței de muncă în acest domeniu. Maj ... [+]

finanțe

Bachelor of Science în Finanțe oferă o specializare pentru studenții care doresc să urmeze studii postuniversitare și / sau ocuparea forței de muncă în acest domeniu. Majore în Finanțe pregătește pe elevi să lucreze în domeniul bancar, al asigurărilor, analiza financiară, bogăție și de gestionare a investițiilor, în sectorul guvernamental: creșterea și implementarea de capital, oferind suport pentru managementul de zi cu zi de numerar și de sprijin fondul de pensii.

În plus față de cerințele de curs pentru fiecare majore respective, toți studenții trebuie să îndeplinească, de asemenea cerințele generale de învățământ pentru Colegiul de licență. Bachelor of Science grad în Finanțe necesită 120 de credite. ... [-]

Statele Unite ale Americii Rosemont
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Rosemont College

... [+]

[-]
Statele Unite ale Americii Rosemont
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rosemont College

Programul de matematică oferă studenților cu o bază solidă pentru o varietate de cariere în afaceri, tehnologie, știință și multe altele. Elevii vor absolvi pregătite pen ... [+]

matematică

Charles Caleb Colton a spus odată, "Studiul matematicii, cum ar fi Nil, incepe in minuțiozitate, dar se termină în splendoare." Matematica a condus la lucruri mari la nivel mondial de la construirea Sfinxul din Egipt pentru a medicilor care prescriu doza corectă de medicament.

Programul de matematică oferă studenților cu o bază solidă pentru o varietate de cariere în afaceri, tehnologie, știință și multe altele. Elevii vor absolvi pregătite pentru a trece la studii postuniversitare, precum și pentru o carieră în sectorul privat sau de stat, printre altele.

Studentii din cadrul acestei probleme majore pot alege o concentrare în învățământul secundar să urmeze o carieră de predare în nivelurile de gimnaziu și liceu. ... [-]

Statele Unite ale Americii Rosemont
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rosemont College

Majore de biologie este destinat să pregătească studenții pentru o carieră în domeniul sănătății, cercetare și dezvoltare, educație, studii de mediu, absolvent sau scoala ... [+]

biologie

Aflate în schimbare rapidă și întotdeauna în evoluție, Biologie este mereu prezent în societatea de azi. elevii de biologie de aici, la Rosemont College vor avea posibilitatea de a alege între trei piese de studiu:

Biologie Track Evironmental Track Pre-Sănătate Track

Majore de biologie este destinat să pregătească studenții pentru o carieră în domeniul sănătății, cercetare și dezvoltare, educație, studii de mediu, absolvent sau scoala medicala, si multe altele. Elevii vor absolvi cu o înțelegere a fundamentelor conceptelor biologice.

Cursuri includ o componentă de laborator în care elevii vor învăța cele mai noi tehnologii și metodologii care sunt utilizate în prezent într-o varietate de domenii.... [-]

Statele Unite ale Americii Rosemont
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rosemont College

Majore chimie la Rosemont oferă studenților cu cunoștințele necesare pentru stabilirea unei cariere de succes într-o varietate de industrii și studii post-universitare. S ... [+]

chimie

Fără a chimie lumea așa cum o știm foarte bine, nu ar putea exista, am fi putut niciodată învățat cum să păstreze produsele alimentare, pentru a vindeca boli, pentru a crea vaccinuri si multe altele.

Majore chimie la Rosemont oferă studenților cu cunoștințele necesare pentru stabilirea unei cariere de succes într-o varietate de industrii și studii post-universitare. Studenții cu specializare în chimie sunt obligate să ia cursuri, printre care: un an de chimie generală, un an de chimie organică, chimie analitică, chimie fizică, și biochimie.

Cursuri de sprijin includ: fizică și matematică. În cadrul acestui program studenții sunt furnizate cu o bază solidă pentru planificarea pentru studii postuniversitare și cariere legate de chimie. Elevii nu sunt obligați să se angajeze în cercetare și oportunități de internship, dar aceste oportunități sunt o parte tipică a experienței chimiei studentului.... [-]

Statele Unite ale Americii Rosemont
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză