SAE Institute North America

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul SAE este unul dintre cei mai importanți educatori din industria media creative. Înființată în 1976, acum acoperăm globul cu peste 50 de campusuri în peste 25 de țări. În Statele Unite, Institutul SAE oferă cursuri media creative în marile orașe, inclusiv Atlanta, Chicago, Miami, Nashville și New York. Institutul SAE are, de asemenea, SAE Expression College din Emeryville, CA, care oferă programe în domeniul artelor digitale. Institutul SAE oferă cursuri acreditate, inclusiv diplome de licență, diplomă de licență și programe de diplomă. Programele noastre acoperă fluxurile de discipline specializate:

  • Animaţie
  • Audio
  • Film digital
  • Divertisment de afaceri
  • Dezvoltarea jocurilor

La Institutul SAE, ne mândrim cu livrarea de programe în facilități de calitate profesională. Asigurăm că studenții noștri primesc o educație cu abilități relevante pentru industrie.

SAE Institute North America

Institutul SAE a fost înființat în Australia în 1976, devenind primul institut de tehnologie audio din lume. Succesul timpuriu al Institutului SAE și cererea de instruire practică, bazată pe teorie și industrie au dus rapid la crearea altor campusuri din întreaga lume. Institutul SAE și-a extins foarte mult curriculum-ul și rețeaua globală, oferind acum o gamă diversă de instruiri media creative la mai mult de 50 de campusuri din întreaga lume, la industrie și la recunoașterea academică. Institutul SAE a venit pentru prima dată în SUA în 1999, cu deschiderea unui campus în Midtown New York City. Curând după aceea, campusurile au fost deschise în alte orașe importante din SUA. Astăzi, campusurile noastre americane, precum și adăugarea recentă a Institutului SAE Vancouver din British Columbia, Canada, alcătuiesc SAE Institute North America . Această regiune continuă să susțină tradiția mandrină a Institutului SAE, promovând misiunea noastră de a furniza teoria și practica relevantă în domeniul artelor și științelor din industria media creative pentru tinerii talentați și creativi care caută să dobândească cunoștințe aprofundate și apreciere pentru meseria lor.

SAE INSTITUTE INTERNATIONAL

În urma succesului Institutului SAE din Australia, în 1985, la Londra a fost inaugurat primul campus internațional al Institutului SAE. Ca și în Australia, în arena internațională, Institutul SAE sa dovedit a fi foarte reușit în furnizarea unui curriculum calitativ, practic și teoretic aspirând profesioniști în industria muzicală. La puțin timp după deschiderea campusului londonez, Institutul SAE și-a înființat campusul din Munchen, care urma să fie primul dintre numeroasele instituții de învățământ din străinătate din întreaga lume. Institutul SAE a fost bine stabilit în Europa, Asia și Noua Zeelandă până la mijlocul anilor 1990. Primul dintre campusurile noastre din SUA a fost deschis în New York în 1999. De la începutul studiilor modeste din Sydney, Institutul SAE astăzi cuprinde globul cu peste 50 de campusuri din peste 25 de țări. Începând cu domeniul audio, SAE International a evoluat de-a lungul anilor și acum oferă și calificări în alte discipline media creative - animație, design, film, jocuri și web

DESPRE NAVITAS

Navitas este liderul australian de educație globală, care oferă programe preuniversitare și universitare, cursuri de limbă engleză, servicii de educație și de decontare a migranților, educație media de creație, recrutare pentru studenți, dezvoltare profesională și servicii de formare corporativă pentru peste 80.000 de studenți într-o rețea de peste 100 de colegii și campusuri în 23 de țări. Navitas este o companie ASX Top 200.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Associate of Applied Science » Vedea Asociat în Științe » Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

BSc

Bachelor's Degree in Animation & Visual Effects

Campus Cu normă întreagă 32 luni September 2019 Statele Unite ale Americii Emeryville

[+]

Realitate virtuala Artă Conceptuală Experiența de învățare Lucra cu artiști, designeri, web, mobile și dezvoltatorii de jocuri, realizatori de film, și animatori. Parte dintr-o echipă care alimentează talentele tale, și te încurajează să atingi potențialul de învățare. Zețar Rotoscope Artist Artist iluminat ASIGURAREA CALITĂȚII Asistent productie [-]

Licenţă

Diplomă de licență în film digital

Campus Cu normă întreagă 32 luni May 2019 Statele Unite ale Americii Emeryville

Programul de licență digitală pentru licența filmului digital se concentrează pe bazele competenței tehnice folosind software și echipamente adecvate industriei și este conceput pentru a atrage studenții în industrie în numai 32 de luni. [+]

Bachelorul de Științe Aplicate în Filmul Digital este un curs intensiv de practică și teoretică de studiu care oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a modela designul vizual și creația.

Acesta este un program bazat pe proiecte, bazat pe colaborare, care culminează cu un proiect major, care se bazează pe cunoștințele și abilitățile învățate pe tot parcursul programului.

Studenții din programul de licență pentru filme digitale în domeniul științelor aplicate ar trebui să învețe să:

Concepeți, planificați, executați și difuzați conținut de film care îndeplinește obiectivele proiectului.Integrarea principiilor istorice, critice și teoretice în practica de filme.Demonstrați competența cu echipamentele de filmare, software-ul și fluxurile de lucru.Aplicați abilitățile în realizarea de filme la anumite segmente de public, zone de conținut și platforme de distribuție.Colaborați cu ceilalți pentru a planifica și executa în mod eficient o serie de proiecte creative.Analizați, evaluați și critizați conținutul filmului.Demonstrați capacitatea creativă și tehnică de rezolvare a problemelor.Expune abilitățile profesionale de etichetă.Demonstrarea abilităților eficiente de comunicare orală, scrisă și interpersonală.Demonstrați abilități eficiente de rezolvare a problemelor analitice și de gândire critică, utilizând metoda științifică, dacă este cazul.Identificați, recuperați și evaluați informațiile utilizând instrumente de cercetare adecvate.APTITUDINI TEHNICE ȘI PROFESIONALEProducție cinematograficăMobile MediaProducția postului mediaSpot / PublicitateGrip și iluminareEditareaProiectarea și managementul proiectelorTitle DesignTehnici de explorareFinanțare și distribuțieAbilități profesionale de viațăEXPERIENȚA DVS.Păstrați curricula care reflectă cele mai bune practici standard din industrie pentru a pregăti elevii pentru ocuparea forței de muncă la nivel de intrare în industria media și de divertisment creative.Angajați calificați, cu experiență, facultate profesionale care facilitează învățarea.Oferiți curriculum-ului prin... [-]

Licențiat în științe aplicate în dezvoltarea jocurilor

Campus Cu normă întreagă 32 luni May 2019 Statele Unite ale Americii Emeryville San Jose + 1 mai mult

Programul de dezvoltare a jocului Bachelor's of Applied Science pregătește studenții pentru o carieră în industria de divertisment interactiv în numai 32 de luni. [+]

Programul de dezvoltare a jocului Bachelor's of Applied Science pregătește studenții pentru o carieră în industria de divertisment interactiv în numai 32 de luni.

Programul de dezvoltare a jocului este un program intensiv de instruire practică și teoretică care pregătește studenții să devină de succes în industria de dezvoltare a jocului de astăzi. Elevii care participă la acest program învață atât componentele tehnice și creative ale dezvoltării jocurilor, cât și principiile de design esențiale ale software-ului de divertisment creativ.

Progresul gradului

În fiecare an universitar, veți fi scufundați în cursuri bazate pe proiecte, în timp ce acumulați treptat cerințele educației generale.... [-]


Videoclipuri

Know #NoLimits | SAE Institute

Contactează
Adresa locaţie
14 NE 1st Avenue, 6th Floor
Miami, Florida, 33132 US
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
215 Peachtree Street NE,
Atlanta, Georgia, 30303 US
Adresa locaţie
820 N.Orleans #125,
Chicago, Illinois, 60610 US
Adresa locaţie
6601 Shellmound Street,
Emeryville, California, 94608 US
Adresa locaţie
6700 Santa Monica Blvd.,
Los Angeles, California, 90038 US
Adresa locaţie
7 Music Circle North,
Nashville, Tennessee, 37203 US
Adresa locaţie
218 W 18th Street, 4th Floor
New York, New York, 10011 US
Adresa locaţie
1751 Fox Drive,
San Jose, California, 95131 US