Citește Descrierea Oficială

Consultați broșura noastră online aici.

Top 10 motive pentru a studia la San Mateo Colegii din Silicon Valley

 1. Cele trei colegii publice comunitare (CANADA College, Colegiul San Mateo si Skyline College) sunt cunoscute pentru programele lor de calitate și servicii de transfer, precum și transferuri garantate către și de parteneriat cu universități selective.
 2. școlarizare anuală de $ 6456 USD.
 3. Cele trei colegii sunt cele mai sigure din California si printre cele mai sigure din țară.
 4. # 1 în transferurile garantate până la patru ani, în prezent, 55 de universities- universități oferă transferuri garantate pentru studenții noștri.
 5. prin transfer furnizat de Onsite Avizare reprezentanții UC Berkeley și o creștere de 165% a ratei de admitere transfer la UC Berkeley în cel mai recent an (89 în 2014 și 213 în 2015).
 6. Toate cele trei colegii oferă programe de calitate asociate, certificate și de transfer în starea instalațiilor de învățământ de artă cu facultatea premiat și de personal, numeroase rețele și oportunități de stagii cu Silicon Valley companiile de înaltă tehnologie în jurul colegiilor.
 7. bursă Beca la nivel mondial, inclusiv derogări complete de școlarizare, disponibile pentru studenții internaționali de intrare.
 8. Înregistrare curs de prioritate pentru studenții internaționali.
 9. coordonator de locuințe disponibile pentru a ajuta la locuințe în apropierea noastre trei colegii.
 10. Recunoscut la nivel național centru STEM la Cañada College si laborator de fabricatie la Skyline College.

San Mateo Colegii Silicon Valley includ trei restante pe deplin acreditate colegiile de doi ani: Cañada College, Colegiul San Mateo si Skyline College. Acestea sunt situate în inima zonei San Francisco, California.

Toate cele trei colegii au "Garanții de admitere Transfer", probabil cu cel mai mare număr de universități publice și private pe întreg teritoriul Statelor Unite ale Americii. Acest lucru oferă studenților asigurarea de a obține într-o universitate în cazul în care studentul satisface academic universitar și a altor cerințe și să nu fie supusă tipic boboc admitere facultate "obstacol selectivitate". În 2015, 236 de studenți au fost admiși la UC Berkeley din cele trei colegii ca elevii de transfer. Acești elevi vor intra în calitate de juniori și doar au nevoie de mai mult de doi ani pentru a finaliza o diplomă de licență la UC Berkeley.

Colegiile sunt cunoscute pentru STEM lor (știință, tehnologie, inginerie și matematică), programe si Skyline College are un stagiu cu Caltech si UC Berkeley. Cañada Colegiul are un premiat Center STEM, un prim printre toate colegiile comunitare din California. clasa sa de animație, de exemplu, este predat de către un angajat al Pixar. Skyline College, la numai 15 minute de la San Francisco, oferă comerț internațional și o varietate de programe de transfer Biotech si Inginerie. Ea are, de asemenea, un program de internship cu CalTech si UC Berkeley. Colegiul de San Mateo este una dintre cele mai vechi comunitate colegii din California. In anii 1920, Colegiul San Mateo a fost într-un grad mare, o școală pregătitoare sau rampa de lansare in Universitatea Stanford si la Universitatea din California (Berkeley).

A studia în Silicon Valley oferă studenților cu potențial de internship și oportunități de networking în Google, Apple, Salesforce, Twitter si Facebook, etc. Fiecare dintre campusuri noastre sunt în comunități mici și sigure, situate în apropiere de autostrăzi pe care le luați în mod direct la San Francisco, San Jose, Aeroportul internațional SFO și alte destinații turistice foarte celebre, cum ar fi Monterey Bay, Yosemite și Lake Tahoe se află la distanță de conducere.

Studenții internaționali pot vizita de district site - ul nostru de admitere internaționale pentru mai multe informații.

SUA Cetățenii și rezidenții permanenți pot vizita site - ul nostru District pentru mai multe informații.

universitate
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Biologia este studiul vieții și a organismelor vii, inclusiv morfologia lor, fiziologie, anatomie, comportament, origine și distribuție. ... [+]

Campul

Biologia este studiul vieții și a organismelor vii, inclusiv morfologia lor, fiziologie, anatomie, comportament, origine și distribuție.

Pentru a avea succes în biologie, elevii ar trebui să fie pasionat de lumea naturală și să demonstreze puternice abilități analitice și de rezolvare a problemelor.

biologie

În timp ce predau cursuri de biologie la Colegiile Universităților San Mateo din Silicon Valley, studenții se pot aștepta să învețe tehnici științifice adecvate de raportare și o înțelegere aprofundată a metodei științifice și vor folosi studiul biologic, observația și experimentarea pentru a testa ipotezele și pentru a analiza rezultatele. clase de biologie îndeplinesc și cerințele de educație generală pentru o varietate de specializări.... [-]

Statele Unite ale Americii San Mateo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 - 5 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Cañada College are un program de transfer de inginerie pe deplin acreditat. Acest program-diviziune inferior este format din aceleași cursuri oferite la orice patru ani d ... [+]

Cañada College și Colegiul San Mateo au acreditat pe deplin programe de transfer de inginerie. Acestea program de diviziune inferior este format din aceleași cursuri oferite la orice patru ani de colegiu sau universitate, la un cost substanțial mai mic, predate de o facultate cu experiență industrială considerabilă.

Practic, toți studenții noștri Engineering au obținut ulterior grade lor, la un colegiu de patru ani sau universitate și au intrat în profesia de inginer. Colegiul are acorduri de articulare cu departamentele de inginerie de UC, CSU și colegii independente și universități.

Engineering este una dintre cele mai mari profesii în Statele Unite, cu peste un milion de locuri de muncă în domenii variind de la proiectarea avionului la controlul poluării. Cele mai mari patru ramuri ale ingineriei sunt electrice, mecanice, civile și tehnicii de calcul. Toate ramurile de inginerie pune un accent mare pe rezolvarea problemelor. învățământ de inginerie se concentrează pe predarea conceptelor științifice și de inginerie și aplicarea lor la soluția creativă și eficientă a problemelor.... [-]

Statele Unite ale Americii San Mateo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Matematică formează fundamentul științei moderne. Este esențial pentru cei care doresc să înțeleagă și să ia parte la importante evoluții științifice ale timpului nostru. ... [+]

Matematică formează fundamentul științei moderne. Este esențial pentru cei care doresc să înțeleagă și să ia parte la importante evoluții științifice ale timpului nostru. Dar este, de asemenea, extrem de util pentru studenții din domeniul științelor sociale și orice persoană care vrea să înțeleagă, mai bine, lumea din jurul nostru. La Punctul crucial sa, matematica este o modalitate pentru noi de a aprofunda înțelegerea noastră și extinde orizonturile noastre.

Pentru a avea succes în matematică, indivizii trebuie să păstreze o minte deschisă, pune întrebări frecvente și caută motivele din spatele muncii lor pur și simplu în loc de memorare. Perseverență, organizarea și gândirea critică sunt, de asemenea, importante pentru orice student matematica, indiferent de nivelul lor de calificare.... [-]

Statele Unite ale Americii San Mateo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Psihologia este știința care se ocupă cu comportament, atât umane cât și non-uman-animal, și este de numai aproximativ 125 de ani. Este o disciplină largă, în esență, se ... [+]

Ce este psihologia?

Psihologia este știința care se ocupă cu comportament, atât umane cât și non-uman-animal, și este de numai aproximativ 125 de ani. Este o disciplină largă, în esență, se întinde subiectul de la biologie la sociologie. Studii de psihologie intersecția a două relații critice: una dintre functiei cerebrale si de comportament, și unul dintre mediu și comportamentul. Ca știință, psihologie urmează metode științifice, folosind o observare atentă, experimentare și analiză.

Psihologia este studiul proceselor mentale, cognitive și de comportament. Psihologul sunt preocupate de modul in care creierul si functia sistemului nervos, modul în care percepția evoluează de senzație, modul în care învățăm și știm, și ceea ce este că ne motivează. Psihologia acoperă durata de viață totală pentru a afla mai multe despre modul în care indivizii funcționează în familie, comunitate și societate. Psihologii doresc să învețe ce poate merge prost in dezvoltare, cum poate fi schimbat și modul de rezolvare a conflictelor organizaționale, personale, interpersonale și de familie. Este un domeniu dinamic, în care noile cunoștințe duce la noi înțelegeri care cresc dintr-o bază în cercetare. Este atât o știință teoretică și aplicată.... [-]

Statele Unite ale Americii San Mateo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cañada Commencement Moments

San Mateo Colleges of Silicon Valley - Join Us!