Slippery Rock University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Slippery Rock University , înființată în 1889 de către cetățenii din cartierul Slippery Rock, este cea mai mare universitate rezidențială din regiune. Universitatea este formată de patrimoniul său școlar obișnuit și se caracterizează prin angajamentul său față de dezvoltarea intelectuală, conducerea și responsabilitatea civică.

SRU deschis porțile la 26 martie 1889 ca Școală normală de Stat Rock Slippery, cu mandat de a pregăti persoane interesate și capabile să fie profesori. SRSNS, de-a lungul anilor, și-a îndeplinit bine mandatul, absolvind mii de studenți pentru a angaja școlile publice din Pennsylvania și din întreaga națiune.

În 1926, instituția a fost achiziționată de către Commonwealth, redenumită Colegiul Slippery Rock State Teachers College, a devenit un colegiu de cadre didactice de patru ani și a continuat tradiția formării cadrelor didactice.

Slippery Rock State College a fost înființată în 1960 și pentru prima dată a putut acorda diplome de licență și absolvent în artele liberale și în profesii. În 1983 a obținut statutul de universitate.

Astăzi SRU este o universitate cuprinzătoare care oferă o gamă largă de programe de licență și selectați absolvent.

Situat în dealurile de vest din vestul Pennsylvania, SRU este cea mai occidentă instituție a sistemului de stat Pennsylvania din învățământul superior din 14 de campus. Campusul de 660 de acri este la mai puțin de o oră la nord de Pittsburgh, la o oră la sud de Erie și la 45 de minute la est de Youngstown, Ohio. Două autostrăzi majore, I-79 și I-80, se intersectează la o distanță de șapte mile de Universitate, legând-o în mod convenabil de întreaga Comunitate și regiunile sale învecinate.

Campusul este situat în cartierul Slippery Rock din Butler County, Pennsylvania, o comunitate sigură și prietenoasă de aproximativ 3.000 de persoane, flancată de terenuri agricole, păduri și lacuri glaciare spumante.

Învățare extinsă

Învățarea extinsă la SRU vă oferă acces la o educație de calitate printr-o varietate de opțiuni, cum ar fi ofertele de curs prin educație la distanță, Centrul de dezvoltare a conducerii, Centrul de învățare ecologică McKeever, Centrul pentru educație ecologică din Pennsylvania și Institutul pentru Învățământ în Pensie.

SRU oferă oportunități de învățare studenților prin parteneriate și colaborări cu mediul de afaceri și industrie, precum și alianțe cu corporații și non-profit.

Locații

Rockpery Rock

Slippery Rock University of Pennsylvania

Address
1 Morrow Way Slippery Rock,
16057 Rockpery Rock, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 724-738-9000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră