Saint Anselm College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În spiritul a ceea ce este cel mai bine într-o educație de arte liberale, miezul academic de la Saint Anselm College a fost conceput pentru a oferi studenților o latime de experiență care îi va pregăti pentru viață; o educație care nu numai că oferă pregătire profesională și de carieră, dar, de asemenea încurajează o urmărire pe tot parcursul vieții al adevărului, care va susține și îmbogăți viața lor. Această educație este facilitat printr-un curriculum de bază compus dintr-un set de cursuri comune și rezultatele învățării considerate esențiale pentru educația studenților în toate specializările.

Colegiul a revizuit recent și revigorat de bază sale academice prin adoptarea unui nou curriculum de bază, care a început toamna 2014. Noua bază se caracterizează prin echilibrul între cursuri comune care încurajează un sentiment de comunitate și opționale cursuri academice care să permită alegerea individuală elev.

Curriculum-ul de bază include trei elemente majore: - Litere - Colegiul de scriere - Core rezultatelor învățării

Dincolo de clasă

Un adevărat educație de arte liberale nu poate fi controlat în limitele unui catalog curs. Mai degrabă, măsura plin de înțelegere, anchetă, și de servicii necesare de un student pe deplin educat este deseori efectuate în afara din sala de clasă. Elevii de la Saint Anselm College au multe oportunități pentru îmbogățire academic, cultural, și sociale din afara clasei.

Ca acasa, la mai multe centre și institute recunoscute la nivel internațional, Saint Anselm salută lideri de opinie din întreaga lume pentru a studia, vorbi, și va efectua cercetări în campus. De fapt, Institutul de Politici New Hampshire este un loc național remarcat pentru discursul democratic care a găzduit comentatori politici și dezbateri prezidențiale. În plus față de cursuri, cercetare științifică și academică cantareste greu in invatamantul pre-universitar la Saint Anselm. Elevii de la Saint Anselm au posibilitatea de a participa la oportunitati de cercetare de lucru alături de membri ai facultăților care lucrează în laborator și științe sociale în setările academice și facilități pe campus, precum și în locații de teren peste tot în lume.

Și în conformitate cu devotamentul benedictină a învățării în serviciul omenirii, Saint Anselm College încurajează toate studenților săi să participe la serviciul de învățare pentru a aplica concepte clasă în contexte comunitare provocatoare. Proiecte de învățare de serviciu sunt coordonate de Centrul pentru Meelia comunitare de logodna si membri ai facultatilor integra de multe ori opțiuni de învățare de servicii în cursurile lor.

Viața spirituală, inclusiv un serviciu de masă, oportunități de voluntariat, și ministerele alternative vacanța de primăvară sunt coordonate de Ministerul Campus Saint Anselm lui.

Locații

Manchester

Address
A Catholic Benedictine Liberal Arts College
100 Saint Anselm Drive

Manchester, New Hampshire, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră