Saint Francis University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Saint Francis University

Saint Francis University este una dintre cele mai vechi universități catolice din țară și cea mai veche sărbătoare a valorilor franciscane. Campusul nostru pitoresc se află pe un vârf de munte în Loretto, Pennsylvania, în apropiere de Pittsburgh. Credința, generozitatea, respectul, descoperirea și bucuria sunt în ADN-ul nostru și căutăm să atragem studenți (ca tine) cu o pasiune de a modela lumea.

Deveniți cineva care ...

Ceea ce urmează ... este unic pentru tine. Această propoziție va fi scrisă (și rescrisă) de-a lungul călătoriei vieții tale. Fiecare dintre noi, aici, la SFU, vrea să devină acel cineva care te ajută să scrii povestea cea mai de impact pe care o poți.

Motto-ul SFU, să devină că cineva , vorbește cu efortul nostru de a educa profesioniști plini de compasiune, grijă, de succes; și unitatea voastră de a deveni unul.

Alimentează-ți mintea

Succesul înseamnă a-ți descoperi talentele și a le împărtăși cu alții. Pregătirea concentrată în carieră, combinată cu o bogată tradiție a artelor liberale (unde explorezi multe pasiuni) te poate ajuta să-ți găsești calea.

Inspiră-ți spiritul

Toți sunt bineveniți să se plimbe cu Francis. Sfântul Francisc din Assisi, prin misiunea sa catolico-franciscană, ne-a lăsat o abundență de indicii pentru a trăi o viață semnificativă, care vorbește cu toate credințele.

Dincolo de prelegere

Experiențele globale, stagiile și multe altele te ajută să devii persoana pentru care ești menit să fii. În plus, aceste experiențe merg pe toate funcțiile dvs. de Leadership, Implicare și Serviciu oficial.

Fanii școlii mici - pasionați

Suntem acasă la unul dintre cele mai mici programe NCAA Divizia-I din țară și recunoscut pentru excelență academică și sportivitate!

Fapte, clasamente și multe altele

Saint Francis University din Loretto, PA este cel mai vechi colegiu catolic-franciscan din Statele Unite. Misiunea noastră este de a ajuta elevii să devină profesioniști plini de compasiune, de succes, printr-o cultură de credință, generozitate, respect, descoperire și bucurie. Universitatea oferă peste 50 de programe (licență, absolvent și grad de adulți) prin trei școli: Business; Științele Sănătății

Identitatea noastră franciscană

O minte pentru excelență, un spirit pentru pace și dreptate, o inimă pentru slujire

Semințele a ceea ce a devenit Saint Francis University și identitatea noastră franciscană au fost plantate de șase fragi franciscani din Irlanda, care au fondat o academie de băieți în cătunul de munte din Loretto, Pennsylvania. Aceste principii călăuzitoare ale franciscanilor sunt valorile pe care le îmbrățișăm la Saint Francis University până în zilele noastre.

 • Universitatea privată de arte liberale coeducative catolice; unul dintre primele colegii catolice co-ed din națiune
 • Sponsorizat de franciscanii ordinului al treilea, sub conducerea prezidențială a părintelui. Malachi Van Tassell, doctorat, TOR
Prin numere
 • Înscriere: 2.289 (1.726 licențiat, 563 absolvent)
 • Sex: Femeie 63,0%, bărbat 37,0% (Liceu)
 • Rata de retenție pentru primul an: 85%
 • Rata medie de absolvire: 70,3%
 • Dimensiunea medie a clasei: 17,6
 • Facultate cu normă întreagă: 131

Pe baza înscrierii din toamna 2017.

Acreditare
 • Consiliul de acreditare pentru educația în terapie ocupațională
 • Comisia de revizuire a acreditării pentru medicul asistent, Inc.
 • Societatea Chimică Americană, Diploma de Chimie Certificată
 • Comisia pentru acreditarea programelor de educație pentru sănătate aliate
 • Comisia de acreditare în educația de kinetoterapie
 • Comisia pentru educația colegial de asistență medicală
 • Consiliul pentru Educație în domeniul asistenței sociale
 • Comisia de acreditare inginerească a ABET, Ingineria mediului
 • Adunarea internațională pentru educația în afaceri colegiale
 • Comisia pentru Învățământul Superior din statele mijlocii
 • Pennsylvania State Board of Nursing
 • Departamentul de Stat din Pennsylvania pentru programe aprobate în educația profesorilor
Structura de guvernare

Universitatea este sponsorizată de franciscanii ordinului al treilea ordinari și guvernată de un consiliu de administrație format atât de laici, cât și de franciscani. Președintele Universității primește contribuții de la facultăți, administratori și studenți care participă la avansarea misiunii Universității.

Atletism

SFU este membră a Asociației Naționale a Colegiilor Atletice, iar cele 23 de echipe de sport ale bărbaților și ale femeilor concurează la nivelul Diviziei I. Universitatea este, de asemenea, membru al Conferinței de Nord-Est. Porecla Universității este Red Flash.

Facilităţi

Pe plan academic, facilitățile noastre includ clădiri academice centrate atât în cadrul prelegerilor, cât și a învățării bazate pe proiecte / laborator, precum și o bibliotecă și birouri de învățare, precum și diverse birouri de asistență a studenților. Facilitățile de viață ale campusului includ săli de reședință în campus și o locuință tranzitorie în afara campusului, uniune de studenți, facilități de atletism, mai multe zone de luat masa și servicii de sănătate pentru studenți. Campusul de 600 de acri găzduiește, de asemenea, Muzeul de Artă alleghenies din sud, Lacul Saint Francis și terenul de golf Immergrün. Grădina Muntele Assisi din apropiere, îmbunătățește în continuare setarea. Grădina Muntele Assisi din apropiere.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Misiune și valori

Într-o epocă de complexitate, simplitatea mesajului Sfântului Francisc din Assisi are mai multă atracție ca niciodată: Smerenia. Generozitate. Reverenţă. Serviciu. Respect. Rugăciune. Bucurie. Dragoste. Aceste principii călăuzitoare ale franciscanilor sunt valorile pe care le îmbrățișăm la Saint Francis University .

Declarația de misiune

O minte pentru excelență

Saint Francis University oferă învățământ superior într-un mediu ghidat de valori și învățături catolice și inspirat de exemplul patronului nostru, Sfântul Francisc de Assisi. Cea mai veche instituție franciscană de învățare superioară din Statele Unite, Saint Francis University este o comunitate de învățare incluzivă care îi întâmpină pe toți oamenii.

Un spirit pentru pace și dreptate

Programele și activitățile universitare favorizează astfel de valori franciscane ca o atitudine umilă și generoasă față de învățare, respect pentru diversitate și unicitatea persoanelor individuale, înțelegerea problemelor etice și respectul pentru toată viața. Cu un spirit de simplitate și bucurie, oferim oportunității comunității universității să gândească critic și analitic, să comunice eficient și să integreze teoria și practica.

O inimă pentru serviciu

Saint Francis University oferă programe de licență în tradiția artelor liberale, programe de studii absolvite și profesionale care accentuează etica personală și profesională și oportunități de educație continuă pentru perfecționarea personală și profesională. Încercăm să inspirăm tuturor membrilor comunității universitare dragostea învățării pe tot parcursul vieții și angajamentul de a împărtăși cu generozitate darurile și abilitățile lor cu alții dintr-o lume în schimbare rapidă.

Obiectivele învățământului superior franciscan
 • O atitudine umilă și generoasă față de învățare
 • Reverență pentru toată viața și pentru bunătatea întregii umanități
 • Respect pentru unicitatea persoanelor individuale
 • O viziune globală
 • Slujirea celor săraci și nevoiași
 • O comunitate de credință și rugăciune,
 • Un spirit al simplității și al bucuriei
 • Prezența franciscană.

Într-o epocă de complexitate, simplitatea mesajului Sfântului Francisc din Assisi are mai multă atracție ca niciodată. Aceste principii călăuzitoare ale franciscanilor nu sunt doar idealuri de admirat, ci valori care trebuie trăite.

Viziune

Saint Francis University este universitatea catolică aleasă pentru studenții de înaltă capacitate, care caută o experiență de învățare interactivă autentică, riguroasă din punct de vedere academic, unde pot crește intelectual, spiritual, moral și social. Studenții îl caută pe Sfântul Francisc pentru capacitatea sa de a combina valorile și viziunea unei educații artistice liberale cu obiective de învățare care sunt relevante pentru nevoile economice ale societății.

Saint Francis University este recunoscută ca partener strategic vital - la nivel regional, național și internațional - care stabilește relații puternice prin căutarea colaboratorilor pentru a nutri și extinde misiunea, viziunea și obiectivele strategice ale Universității, contribuind în același timp la o viziune globală a binelui societal, adusă de exercitarea unor principii eficiente de servitor-conducere.

Facilitățile Saint Francis University sunt concepute pentru a îmbunătăți și a ridica la cel mai înalt nivel de capacitate programele sale de conducere recunoscute la nivel național în afaceri, îngrijire medicală, știință și științe umaniste.

Saint Francis University se angajează în îmbunătățiri continue ale eficienței organizaționale și a eficienței la toate nivelurile - conduse de evaluări interne și externe - pentru a promova administrarea excepțională a resurselor sale umane și financiare.120739_120706_IMG_7078.jpg

Locații

Loretto

Address
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră