Citește Descrierea Oficială

Despre Saint Francis University

Saint Francis University este una dintre cele mai vechi universități catolice din țară și cea mai veche sărbătoare a valorilor franciscane. Campusul nostru pitoresc se află pe un vârf de munte în Loretto, Pennsylvania, în apropiere de Pittsburgh. Credința, generozitatea, respectul, descoperirea și bucuria sunt în ADN-ul nostru și căutăm să atragem studenți (ca tine) cu o pasiune de a modela lumea.

Deveniți cineva care ...

Ceea ce urmează ... este unic pentru tine. Această propoziție va fi scrisă (și rescrisă) de-a lungul călătoriei vieții tale. Fiecare dintre noi, aici, la SFU, vrea să devină acel cineva care te ajută să scrii povestea cea mai de impact pe care o poți.

Motto-ul SFU, să devină că cineva , vorbește cu efortul nostru de a educa profesioniști plini de compasiune, grijă, de succes; și unitatea voastră de a deveni unul.

Alimentează-ți mintea

Succesul înseamnă a-ți descoperi talentele și a le împărtăși cu alții. Pregătirea concentrată în carieră, combinată cu o bogată tradiție a artelor liberale (unde explorezi multe pasiuni) te poate ajuta să-ți găsești calea.

Inspiră-ți spiritul

Toți sunt bineveniți să se plimbe cu Francis. Sfântul Francisc din Assisi, prin misiunea sa catolico-franciscană, ne-a lăsat o abundență de indicii pentru a trăi o viață semnificativă, care vorbește cu toate credințele.

Dincolo de prelegere

Experiențele globale, stagiile și multe altele te ajută să devii persoana pentru care ești menit să fii. În plus, aceste experiențe merg pe toate funcțiile dvs. de Leadership, Implicare și Serviciu oficial.

Fanii școlii mici - pasionați

Suntem acasă la unul dintre cele mai mici programe NCAA Divizia-I din țară și recunoscut pentru excelență academică și sportivitate!

Fapte, clasamente și multe altele

Saint Francis University din Loretto, PA este cel mai vechi colegiu catolic-franciscan din Statele Unite. Misiunea noastră este de a ajuta elevii să devină profesioniști plini de compasiune, de succes, printr-o cultură de credință, generozitate, respect, descoperire și bucurie. Universitatea oferă peste 50 de programe (licență, absolvent și grad de adulți) prin trei școli: Business; Științele Sănătății

Identitatea noastră franciscană

O minte pentru excelență, un spirit pentru pace și dreptate, o inimă pentru slujire

Semințele a ceea ce a devenit Saint Francis University și identitatea noastră franciscană au fost plantate de șase fragi franciscani din Irlanda, care au fondat o academie de băieți în cătunul de munte din Loretto, Pennsylvania. Aceste principii călăuzitoare ale franciscanilor sunt valorile pe care le îmbrățișăm la Saint Francis University până în zilele noastre.

 • Universitatea privată de arte liberale coeducative catolice; unul dintre primele colegii catolice co-ed din națiune
 • Sponsorizat de franciscanii ordinului al treilea, sub conducerea prezidențială a părintelui. Malachi Van Tassell, doctorat, TOR
Prin numere
 • Înscriere: 2.289 (1.726 licențiat, 563 absolvent)
 • Sex: Femeie 63,0%, bărbat 37,0% (Liceu)
 • Rata de retenție pentru primul an: 85%
 • Rata medie de absolvire: 70,3%
 • Dimensiunea medie a clasei: 17,6
 • Facultate cu normă întreagă: 131

Pe baza înscrierii din toamna 2017.

Acreditare
 • Consiliul de acreditare pentru educația în terapie ocupațională
 • Comisia de revizuire a acreditării pentru medicul asistent, Inc.
 • Societatea Chimică Americană, Diploma de Chimie Certificată
 • Comisia pentru acreditarea programelor de educație pentru sănătate aliate
 • Comisia de acreditare în educația de kinetoterapie
 • Comisia pentru educația colegial de asistență medicală
 • Consiliul pentru Educație în domeniul asistenței sociale
 • Comisia de acreditare inginerească a ABET, Ingineria mediului
 • Adunarea internațională pentru educația în afaceri colegiale
 • Comisia pentru Învățământul Superior din statele mijlocii
 • Pennsylvania State Board of Nursing
 • Departamentul de Stat din Pennsylvania pentru programe aprobate în educația profesorilor
Structura de guvernare

Universitatea este sponsorizată de franciscanii ordinului al treilea ordinari și guvernată de un consiliu de administrație format atât de laici, cât și de franciscani. Președintele Universității primește contribuții de la facultăți, administratori și studenți care participă la avansarea misiunii Universității.

Atletism

SFU este membră a Asociației Naționale a Colegiilor Atletice, iar cele 23 de echipe de sport ale bărbaților și ale femeilor concurează la nivelul Diviziei I. Universitatea este, de asemenea, membru al Conferinței de Nord-Est. Porecla Universității este Red Flash.

Facilităţi

Pe plan academic, facilitățile noastre includ clădiri academice centrate atât în cadrul prelegerilor, cât și a învățării bazate pe proiecte / laborator, precum și o bibliotecă și birouri de învățare, precum și diverse birouri de asistență a studenților. Facilitățile de viață ale campusului includ săli de reședință în campus și o locuință tranzitorie în afara campusului, uniune de studenți, facilități de atletism, mai multe zone de luat masa și servicii de sănătate pentru studenți. Campusul de 600 de acri găzduiește, de asemenea, Muzeul de Artă alleghenies din sud, Lacul Saint Francis și terenul de golf Immergrün. Grădina Muntele Assisi din apropiere, îmbunătățește în continuare setarea. Grădina Muntele Assisi din apropiere.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Misiune și valori

Într-o epocă de complexitate, simplitatea mesajului Sfântului Francisc din Assisi are mai multă atracție ca niciodată: Smerenia. Generozitate. Reverenţă. Serviciu. Respect. Rugăciune. Bucurie. Dragoste. Aceste principii călăuzitoare ale franciscanilor sunt valorile pe care le îmbrățișăm la Saint Francis University .

Declarația de misiune

O minte pentru excelență

Saint Francis University oferă învățământ superior într-un mediu ghidat de valori și învățături catolice și inspirat de exemplul patronului nostru, Sfântul Francisc de Assisi. Cea mai veche instituție franciscană de învățare superioară din Statele Unite, Saint Francis University este o comunitate de învățare incluzivă care îi întâmpină pe toți oamenii.

Un spirit pentru pace și dreptate

Programele și activitățile universitare favorizează astfel de valori franciscane ca o atitudine umilă și generoasă față de învățare, respect pentru diversitate și unicitatea persoanelor individuale, înțelegerea problemelor etice și respectul pentru toată viața. Cu un spirit de simplitate și bucurie, oferim oportunității comunității universității să gândească critic și analitic, să comunice eficient și să integreze teoria și practica.

O inimă pentru serviciu

Saint Francis University oferă programe de licență în tradiția artelor liberale, programe de studii absolvite și profesionale care accentuează etica personală și profesională și oportunități de educație continuă pentru perfecționarea personală și profesională. Încercăm să inspirăm tuturor membrilor comunității universitare dragostea învățării pe tot parcursul vieții și angajamentul de a împărtăși cu generozitate darurile și abilitățile lor cu alții dintr-o lume în schimbare rapidă.

Obiectivele învățământului superior franciscan
 • O atitudine umilă și generoasă față de învățare
 • Reverență pentru toată viața și pentru bunătatea întregii umanități
 • Respect pentru unicitatea persoanelor individuale
 • O viziune globală
 • Slujirea celor săraci și nevoiași
 • O comunitate de credință și rugăciune,
 • Un spirit al simplității și al bucuriei
 • Prezența franciscană.

Într-o epocă de complexitate, simplitatea mesajului Sfântului Francisc din Assisi are mai multă atracție ca niciodată. Aceste principii călăuzitoare ale franciscanilor nu sunt doar idealuri de admirat, ci valori care trebuie trăite.

Viziune

Saint Francis University este universitatea catolică aleasă pentru studenții de înaltă capacitate, care caută o experiență de învățare interactivă autentică, riguroasă din punct de vedere academic, unde pot crește intelectual, spiritual, moral și social. Studenții îl caută pe Sfântul Francisc pentru capacitatea sa de a combina valorile și viziunea unei educații artistice liberale cu obiective de învățare care sunt relevante pentru nevoile economice ale societății.

Saint Francis University este recunoscută ca partener strategic vital - la nivel regional, național și internațional - care stabilește relații puternice prin căutarea colaboratorilor pentru a nutri și extinde misiunea, viziunea și obiectivele strategice ale Universității, contribuind în același timp la o viziune globală a binelui societal, adusă de exercitarea unor principii eficiente de servitor-conducere.

Facilitățile Saint Francis University sunt concepute pentru a îmbunătăți și a ridica la cel mai înalt nivel de capacitate programele sale de conducere recunoscute la nivel național în afaceri, îngrijire medicală, știință și științe umaniste.

Saint Francis University se angajează în îmbunătățiri continue ale eficienței organizaționale și a eficienței la toate nivelurile - conduse de evaluări interne și externe - pentru a promova administrarea excepțională a resurselor sale umane și financiare.120739_120706_IMG_7078.jpg

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Saint Francis University

Programul de marketing pregătește studenții pentru cariere în vânzări, cercetare de marketing, publicitate, vânzare cu amănuntul și management de marketing. Programul sub ... [+]

Marketing

Programul de marketing de la Shields School of Business subliniază un nucleu puternic de afaceri combinat cu publicitate, comportament al consumatorilor, cercetare de marketing, marketing internațional și management de marketing.

Marketingul este un concurs pentru atenția oamenilor. - Seth Godin

Marketingul este procesul de comunicare și interacțiune cu consumatorii pentru a oferi valoarea unui produs sau serviciu, cu intenția de a vinde produsul sau serviciul. Întreprinderile folosesc marketingul ca o funcție critică de afaceri pentru atragerea pieței corecte și a clienților.

Concentrații disponibile

Următoarele concentrații sunt disponibile pentru marketing, grad BS:... [-]

Statele Unite ale Americii Loretto
August 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Saint Francis University

Biologia, gradul BS oferă instruire studenților din toate domeniile majore ale științelor biologice, inclusiv biologie moleculară și celulară, biologie organismală, ecolo ... [+]

Biologie

Biologia este studiul vieții în toată varietatea și complexitatea ei. Biologii abordează studiul vieții la niveluri care variază de la biologia moleculară și fiziologie la ecologie și evoluție. Studenții de biologie trebuie să găsească fiecare nișa unică în acest domeniu divers care se potrivește cel mai bine pasiunii sale.

De ce Biologie la SFU?Elevii întâi. Programul de biologie de la SFU este proiectat cu unicitatea fiecărui student în minte. Departamentul nostru oferă programe de grad personalizabile și consiliere academică personală de către facultatea de biologie.Dimensiuni mici de clasă, o comunitate strânsă de studenți și oportunități pentru studenți să se angajeze în cercetări inedite cu mentori ai facultății.Rata de succes mare. Mulți dintre absolvenții noștri merg la școli de absolvire și școli profesionale, în timp ce alții își folosesc diploma de licență pentru a urmări cariere în cercetare, educație, gestionarea faunei sălbatice, laboratoare medicale, precum și acvarii și grădini zoologice.Departamentul de Biologie Obiective de învățare... [-]
Statele Unite ale Americii Loretto
August 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Saint Francis University

Programul nostru de inginerie a petrolului și a gazelor naturale (PNGE) este un program riguros de inginerie îmbunătățit de o fundație de administrare a mediului. În cali ... [+]

Ingineria petrolului și a gazelor naturale

Saint Francis University oferă o diplomă de licență în știință (BSc) de patru ani în Ingineria petrolului și a gazelor naturale (PNGE).

Programul nostru PNGE încorporează o abordare franciscană, cu experiență din lumea reală, ca o componentă integrantă a învățării, cuplată cu o educație vitală a artelor liberale. Clasele de dimensiuni reduse și relațiile puternice cu facultatea sunt avantaje semnatare ale mediilor de învățare stabilite pentru studenții universitari la SFU. Studenții noștri dezvoltă o mare varietate de abilități necesare pentru a avea succes în domeniul ingineriei în creștere rapidă, prin învățare la clasă, excursii pe teren, funcționare în laborator, activități de proiecte de cercetare academică și industrială, leadership în capitole de studenți profesioniști și multe altele. Absolvenții noștri sunt calificați fie pentru a lucra în companii de exploatare petrol și gaze, companii de servicii de petrol și gaze, guvern (de exemplu, Departamentul de Energie) și institutele academice / de cercetare, sau să meargă la școala absolventă, sau să își deschidă propria afacere legată de petrol. și industria gazelor.... [-]

Statele Unite ale Americii Loretto
August 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Saint Francis University

Informatica este un domeniu interesant, în creștere și provocator, care are impact aproape în fiecare aspect al vieții noastre. Programul nostru de informatică subliniază ... [+]

Informatică

Informatica este un domeniu interesant, în creștere și provocator, care are impact aproape în fiecare aspect al vieții noastre. Programul nostru de informatică subliniază o relație colegială între facultăți și studenți, unde facultatea îndrumă studenții în dezvoltarea abilităților și conceptelor care sunt fundamentale pentru disciplina de astăzi și în viitor.

De ce SFU?Abilități din lumea reală Programul Computer Science îi ajută pe studenții noștri să dezvolte abilități în programare, rețea, securitate, proiectare și gestionarea sistemelor.Facilități de ultimă generație. Deoarece Știința Calculatoarelor este un domeniu în continuă evoluție, am dedicat o mare parte din noul centru științei unei săli de programare de ultimă oră, precum și unui laborator de cercetare avansat, ambele fiind echipate cu stații de lucru complexe, monitoare cu ecran mare și hardware și software actualizat.Aplicație practică. Dezvoltăm continuu noi proiecte care să ofere elevilor aplicația practică a abilităților lor de învățare în calculator.... [-]
Statele Unite ale Americii Loretto
August 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Saint Francis University

Analiștii de afaceri sunt necesari în aproape fiecare industrie. Business Analytics major la Shields School of Business îi învață pe elevi să folosească metode, instrumen ... [+]

Analiza afacerilor

Analiștii de afaceri sunt necesari în aproape fiecare industrie. Business Analytics major la Shields School of Business îi învață pe elevi să folosească metode, instrumente și software pentru a transforma datele în informații. Curriculumul se concentrează pe dezvoltarea abilităților și expertizei în domeniile programării, statisticilor, gestionării datelor și transformării și vizualizării datelor.

Cele mai importante 4 motive pentru a urma o diplomă în Business Analytics la SFU:„Aproape toate lucrările vor atinge datele într-un fel”, în conformitate cu „Starea educației datelor” din Tableau. Odată cu utilizarea pe scară largă a inovațiilor tehnologice, societatea noastră generează o cantitate din ce în ce mai mare de date. Organizațiile de toate tipurile caută din ce în ce mai multe modalități de a folosi acest nou tezaur de informații.Analiza de afaceri împerecheată cu alte grade sporește comercializarea. Shields vă permite să atingeți două grade în doar patru ani. Deoarece analizarea datelor este o abilitate extrem de dorită în toate disciplinele de afaceri, adăugarea unui dublu major în Business Analytics la orice altă afacere majoră crește valoarea gradului și vă oferă un avantaj în fiecare piață de muncă.Analytics oferă instrumentele care pot transforma datele în informații utile. Datele sunt adesea folosite pentru a crea noi înțelegeri, pentru a conduce decizii și pentru a planifica direcția strategică. Directorii de afaceri solicită recenzii bazate pe date despre departamente, programe, produse și oameni.Aproape fiecare industrie se bazează pe analize pentru a crește și a avea succes. Profesioniștii din industria prelucrătoare utilizează analiza datelor pentru a identifica ineficiențele în rute,... [-]
Statele Unite ale Americii Loretto
August 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Saint Francis University "Become that Someone"

Address
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii