San Diego Mesa College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

San Diego Mesa College este un colegiu comunitar cuprinzător dedicat accesului, succesului și echității. Onorăm aceste angajamente ca o comunitate diversă de facultăți, studenți, personal profesionist și administratori care colaborează pentru a încuraja bursele, conducerea, inovarea și excelența într-un mediu de învățare incluziv. Promovând învățarea și realizarea studenților care duc la diplome și certificate, transfer, formare a forței de muncă și învățare pe tot parcursul vieții, ne împuternicim studenții să își atingă obiectivele educaționale și să-și modeleze viitorul.

Fiind unul dintre cele mai mari și mai de succes dintre cele 116 colegii comunitare din California și ca cel mai mare colegiu din San Diego Community College District, Mesa College se mândrește cu standardele sale academice ridicate, cu programele și serviciile excelente și cu abordarea personală a ajutării fiecărui student să reușească. .

Locații

San Diego

Address
Mesa College Drive,7250
92111 San Diego, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: