San Diego State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

San Diego State University (SDSU), o comunitate de învățare cu adevărat globală, este un loc ideal pentru a vă începe educația internațională. Parte a sistemului de 23 de campusuri ale Universității de Stat din California (CSU), SDSU este a treia cea mai mare universitate din stat, cu o înscriere de peste 35.000 de studenți. Oferim 97 de licențe, 84 de masterat și 21 de programe de doctorat.

Cu profesori premiați, facilități de cercetare de vârf și o locație însorită la poarta de acces către America Latină și Pacific Rim, SDSU oferă studenților instrumentele pentru a-și extinde cunoștințele și potențialul.

Puterea academică și clasamentele

Suntem clasați printre primele 70 de universități publice din țară de US News & World Report .

  • America's Best Value Colleges: No. 30 ( Forbes , 2019)
  • Performanța ratei de absolvire: nr. 8 ( Știri SUA și raport mondial )
  • Diversitate etnică: Top 35 ( Știri din SUA și raport mondial )
  • Afaceri internaționale: nr. 11 ( Știri SUA și raport mondial )
  • Antreprenoriat: nr. 37 ( Știri SUA și raport mondial )
  • Inginerie civilă, inginerie electrică și inginerie mecanică: primele 25 de premii de licență în inginerie (ASEE, 2018)
  • Savanți Fulbright: Peste 90 de studenți au primit premii Fulbright, făcând din SDSU un producător de top în câștigătorii Fulbright.

139702_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Campusul nostru

Clasat pe locul 8 pe lista celor mai frumoase campusuri universitare din Cosmopolitan , campusul SDSU este un amestec plin de viață de clădiri istorice și de ultimă generație, întinse pe 280 de acri de terenuri luxuriante. Deși campusul este mare, puteți parcurge campusul în doar 20 de minute. SDSU este la nord-est de centrul orașului San Diego, situat convenabil împreună cu căruciorul San Diego (pentru acces ușor la toate punctele fierbinți din jurul San Diego).

Locația noastră

Al doilea oraș ca mărime din California, San Diego este un centru cultural, științific și educațional înfloritor. Apropierea noastră de Pacific Rim și Mexic și diversitatea populației noastre regionale oferă oportunități de lucru valoroase și experiențe de învățare.

Cunoscută pentru climatul său aproape perfect, kilometri de plaje cu nisip și activități pline de distracție, regiunea noastră găzduiește o gamă largă de industrii, de la inginerie și biotehnologie la agricultură și turism. Forfota din cartierul Gaslamp și din cartierele din centrul orașului sunt completate de orașele plaje fermecătoare și eclectice Pacific Beach, Ocean Beach și La Jolla.

Oportunități de cercetare

Dacă sunteți condus de fiorul descoperirii, pregătiți-vă să efectuați cercetări alături de factorii de decizie de istorie de la SDSU. Studenții noștri, facultatea și absolvenții noștri au făcut parte din echipe de cercetare care au abordat subiecte importante, cum ar fi modificarea ARN, biomatematica și scurgerea furtunii după incendii. Cercetările lor aruncă o nouă lumină asupra bolilor pulmonare, anxietății adolescenților, cancerului, diabetului, virusului dengue și multe alte tulburări.

Absolvenții noștri

Când absolviți, vă veți alătura unei comunități de absolvenți de peste 300.000 de azteci de-a lungul vieții. SDSU se străduiește să-i ajute pe toți studenții să își găsească cariera de vis printr-o multitudine de stagii, servicii de carieră și programe de mentorat. SDSU vă va conecta cu companii din zona San Diego și din întreaga lume. O educație SDSU are o rentabilitate excelentă asupra investiției dvs. În medie, absolvenții noștri câștigă 102.800 USD în salarii la jumătatea carierei, conform PayScale.

Locații

San Diego

Address
5250 Campanile Drive
San Diego, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră