Siena Heights University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Siena Heights (SHU) este o Instituția post-secundară romano-catolică Cu campusul principal situat în Adrian, Michigan. Instituția a fost înființată în 1919 ca Colegiul St. Joseph's langa Adrian Dominican Surorile. În 1939, A fost redenumit ca Colegiul Siena Heights După Sfânta Ecaterina din Siena. În 1969, a devenit coeducational. În 1998, A fost redenumit ca Universitatea din Siena Heights.

Adrian Dominican Surorile

Ministrul surorilor din 29 de state, Districtul Columbia și Commonwealth of Puerto Rico și în șapte țări din afara Statelor Unite: Canada, Republica Dominicană, Kenya, Mexic, Norvegia, Filipine și Taiwan. Responsabili de "semnele timpurilor", ei se străduiesc să răspundă nevoilor lumii, să servească acolo unde sunt chemați să meargă.

Campusuri

Campusul principal are 55 de acri cu 17 clădiri în Adrian, Michigan. Campusul principal are distincția de a fi primul colegiu fără fir sau universitate din statul Michigan. Există campusuri satelit în Southfield, Dearborn, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson și online.

Afiliere

Siena Heights este afiliată și sponsorizată de Surorile Dominicane din Adrian, Michigan, acreditată de Asociația Nordică a Colegiilor și Școlilor din Nord (NCACS).

Sigiliul colegiului folosește Scutul Dominican al Ordinului Internațional al predicatorilor, alcătuit din patru ghirlande sau triunghiuri albe și patru negre. Acestea simbolizează unitatea unui grup de oameni care lucrează împreună pentru binele comun. "Fleurul cruce" (sau crucea cu un fleur de lis la fiecare capăt) suprapus pe giron, înseamnă victorie, datorie și sacrificiu de sine. Sabla (sau negrul scutului) simbolizează înțelepciunea, tăcerea, tăria și penitența. Culoarea luminii înseamnă pace, puritate, caritate și sinceritate. Motto-ul care înconjoară scutul "Laudare, Benedicere, Praedicare" înseamnă "aL lăuda pe Dumnezeu, să binecuvânteze poporul Său și să predice Evanghelia Lui". Scutul poate fi, de asemenea, înconjurat de steaua de șase sau opt colțuri, care este simbolul distinctiv al Sf. Dominic.

Academicienii

Universitatea are peste 40 de programe academice de studiu între Colegiul de Arte și Științe, Colegiul de Studii Profesionale și Colegiul Universitar. Colegiul de licență este împărțit în șapte divizii academice: Business & Management; Calculatoare, Matematică și Științe; umaniste; Asistență medicală; Știință socială și comportamentală; Educație artistică și pedagogică vizuală / spectacol.

Siena Heights oferă, de asemenea, cursuri pentru elevii de liceu prin înscriere dublă. Acest lucru îi oferă juniori și seniori care îndeplinesc anumite criterii pentru a obține credite colegiale și experiență în timp ce încă în liceu, obținând studenții un pas mai aproape de a merge la facultate și de a învăța despre viața colegiului și munca de clasă. Raportul student-facultate este de 12: 1.

Locații

Adrian

Address
Siena Heights University Main Campus,
247 E. Siena Heights Dr.

MI 49221 Adrian, Michigan, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră