Citește Descrierea Oficială

DESPRE

South Carolina Universitatea de Stat a menținut o moștenire de excelență în educație. Am fost acasă la generații de cercetători și lideri în afaceri, serviciu militar, guvern, atletism, educație, medicină, știință, tehnologie de inginerie și mai mult. Situat în Orangeburg, SC, SC de stat a fost fondat ca un colegiu de grant teren cu o misiune de a oferi educație și servicii pentru cetățenii statului. În prima sa secol, SC stat a fost un lider în domeniul educației și continuă să conducă drumul în secolul următor.

Istoria Universitatea de Stat SC

Fondată în 1896 ca colegiu publică unic de stat pentru tineret negru, SOUTH CAROLINA UNIVERSITATEA DE STAT a jucat un rol-cheie în educația afro-americani in stat si natiune. Ca o instituție de teren-grant, se luptat pentru a oferi formare agricole mecanice de generații de tineri negre. Prin programul său de extindere, trimisă agenți de ferma si demonstrative acasă în județe din mediul rural de a furniza cunoștințe și informații pentru familiile sărace agricole negru.

Universitatea a educat zeci de cadre didactice pentru școlile publice. Aceasta a oferit educație în domeniul științelor, literatură, și istorie. Suportul Fondului Rosenwald și Educație Consiliului general ajutat instituția supraviețui Depresiunea. După al doilea război mondial, legiuitorul de stat a creat un program de absolvent și o școală de drept la SOUTH CAROLINA UNIVERSITATEA DE STAT pentru a preveni studenții de culoare de la inscrierea la Universitatea din programe postuniversitare și de educație juridică de Sud Carolina de. Legiuitorul, de asemenea, a crescut dramatic de finantare la fotbal într-un efort de a face "separat dar egali" o realitate în învățământul superior din Carolina de Sud. În timpul anii 1950 și 1960 sute de studenti STAT SC participat la demonstrații locale pentru drepturile civile și au fost arestați. În 1968 trei tineri au fost uciși și 27 răniți în campusul de patrulelor de autostrada de stat în Orangeburg masacrul.

Din anul 1966, SC județ a fost deschis pentru studenții de culoare alba si de facultate, dar și-a păstrat în mare măsură misiunea și caracterul său ca o instituție istoric negru. În 1971, programul agricol a fost terminată și ferma colegiu a fost transformată într-un centru de recreere comunitate constând dintr-un teren de golf, precum și terenuri de fotbal și de baseball. Astăzi, există aproape 5000 de studenți majoring într-o gamă largă de programe care includ agribusiness, contabilitate, arta, limba engleză, și drama precum merchandising moda, fizica, psihologie, științe politice și.

Misiune

South Carolina State University (SC stat) este un public 1890 teren-grant senior instituție Negru istoric cuprinzător de aproximativ 4,500-6,000 de studenți. Situat în Orangeburg, Carolina de Sud, Universitatea de Stat SC angajamentul de a furniza programe de bacalaureat calitate la prețuri accesibile și accesibile în domeniile de afaceri, aplicate științe profesionale, matematică, științe naturale, inginerie, tehnologie de inginerie, educație, arte și științe umaniste. Un număr de programe sunt oferite la nivel de master în procesul de predare, servicii umane și agribusiness, precum și programele educaționale de specialitate și de doctorat sunt oferite în administrare de învățământ.

Universitatea de Stat SC pregătește absolvenți cu înaltă calificare, competent și conștient social care să le permită să lucreze și să trăiască productiv într-o societate dinamică, la nivel mondial. Prin tehnologia și metodele tradiționale de predare și învățare, cercetare și de servicii, Universitatea îmbunătățește calitatea vieții cetățenilor și contribuie la dezvoltarea economică a statului și națiunii.

(Această misiune a fost aprobat de către Universitatea Consiliul de Administratie SC stat, la 30 martie 2010 și de către Comisie Carolina de Sud privind învățământul superior 6 mai 2010)

Această școală oferă și:

Licenţă

South Carolina State University

În prezent, programul Inginerie Nucleară (NEP) este în parteneriat cu ambele Carolina de Nord Universitatea de Stat (NC de stat) și UWM. În aceste acorduri, elevii din pr ... [+]

Inginerie Nucleară

În septembrie 2002 South Carolina State University (Universitatea de Stat SC), în parteneriat cu Universitatea din Wisconsin-Madison (UWM) a primit aprobarea de către Comisie Carolina de Sud cu privire la învățământul superior pentru a oferi o Bachelors of Science masterat în Inginerie Nucleară. Acest acord a fost unic în abordarea sa și primul de acest gen de la începutul Renasterii nucleare. Acest acord a fost inițiat ca urmare a necesității de a extinde includerea minorităților în toate nivelurile de energie nucleară, cercetare, dezvoltare, producție și. În prezent, programul Inginerie Nucleară (NEP) este în parteneriat cu ambele Carolina de Nord Universitatea de Stat (NC de stat) și UWM. În aceste acorduri, elevii din programul de inginerie nucleară a finaliza cea de a doua jumătate a anului lor senior fie la UWM sau Universitatea de Stat NC, în scopul de a îndeplini toate cerințele pentru a obține burlaci de știință de masterat în Inginerie Nucleară (conferite de Universitatea de Stat SC). ... [-]

Statele Unite ale Americii Orangeburg
South Carolina State University

Programul de justiție penală oferă o abordare interdisciplinară a studiului de crimă, teorii de cauzalitate criminalității, precum și evaluarea răspunsurilor sociale la e ... [+]

Programul de justiție penală oferă o abordare interdisciplinară a studiului de crimă, teorii de cauzalitate criminalității, precum și evaluarea răspunsurilor sociale la ea. Elevii majoring în Justiție penală să ia o serie de cursuri de bază care acoperă toate etapele din cele trei componente ale sistemului de justiție penală: de aplicare a legii, instanțele judecătorești, și corecturi. Cursuri în limba engleză, științe, matematică, științe sociale și umaniste sunt incluse ca parte a curriculum învățământul general al Universității. Cursuri de limbi străine sunt necesare pentru a ajuta la pregătirea studenților pentru a lucra și trăi într-o societate de vedere etnic și cultural divers.... [-]

Statele Unite ale Americii Orangeburg
Septembrie 2020
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to South Carolina State University