Citește Descrierea Oficială

Servind pe Hristos cu o vedere biblică mondială într-o atmosferă creștină

SBC este Colegiul pentru tine. Mulți oameni au concepția greșită că un colegiu biblic este numai pentru cei care au vocații creștine cu normă întreagă, cum ar fi pastorii. Adevărul este că un colegiu biblic este asemănător în multe feluri cu orice altă colegiu.

aboutCampus.jpg

Southeastern oferă un curriculum excelent de doi ani pentru cei care ar dori să-și înceapă cariera în colegiu într-o atmosferă creștină. Acești studenți își pot apoi transfera creditele la un colegiu sau universitate superioară pentru a-și continua studiile într-un domeniu mai specializat.

Da, în subiectele oferite, experiența campusului și excelența academică, un colegiu biblic este similar cu orice alt colegiu; totuși, modurile în care suntem diferiți ne-au pus în afară de alte colegii. Populația mai mică a studenților, atenția personală, o atmosferă creștină în interiorul și în afara sălii de clasă și plăcerea de a fi cineva special în campus, fac din experiența de sud-est un moment de preț pentru tot restul vieții.

Declarația de misiune

Scopul Southeastern Baptist College este să-L glorifice pe Dumnezeu oferind educație postsecondară de calitate dintr-o viziune biblică asupra lumii într-o atmosferă creștină, dezvoltând astfel creșterea creștină a elevilor și pregătindu-i pentru slujirea în Împărăția lui Dumnezeu.

Southeastern Baptist College încearcă să pregătească bărbații și femeile din comunitatea creștină, exprimând dorința de a fi implicat într-o vocație bazată pe biserică. Pregătirea este asigurată în campus și prin extensii pentru a ajuta oamenii să se pregătească pentru slujire în pastorală, în lucrarea misionară, în ministerele de muzică, în educația creștină și în ministerele tineretului. Southeastern Baptist College încearcă, de asemenea, să instruiască persoanele care doresc să primească cursurile de bază ale curriculum-ului colegiilor într-un cadru academic spirituale, așa cum prevede Southeastern Baptist College de Southeastern Baptist College . Toate cursurile sunt predate în așa fel încât să integreze credința și învățarea, acordând astfel recunoașterea corectă Dumnezeului întregului adevăr.

Southeastern Baptist College încearcă să servească comunitatea creștină oferind un număr limitat de cursuri de credit și non-credit celor care nu aleg să urmeze un program structurat spre un anumit grad, certificat sau diplomă.

Acreditare

Southeastern Baptist College este acreditat la nivel de stat de către Comisia de Acreditare a Colegiului din Mississippi (MCCA) și de către Asociația pentru Învățământul Superior Biblic (ABHE) (ABHE) la nivel național.

Afiliere

Southeastern Baptist College este deținut și administrat de Asociația Misionară Baptistă din Mississippi. Este membru al Asociației Colegiilor din Mississippi și, de asemenea, Asociația pentru Învățământul Superior Biblic (ABHE).

suportabilitate

Southeastern Baptist College se numără printre cele mai puțin costisitoare colegii particulare din națiune. Majoritatea elevilor consideră că costul prezenței este foarte atractiv și accesibil. Un plan financiar pentru a vă satisface nevoile poate fi aranjat.

Atenție personală

Clasele mici de la Southeastern permit studenților să primească o atenție personală din partea membrilor facultății și a altor cadre didactice. La sud-est, toată lumea știe pe toți ceilalți pe bază personală. Veți fi mai mult decât un număr în campusul nostru. Suntem specializati in ospitalitatea crestina si satisfactia elevilor.

Viață de student

Elevilor li se oferă oportunități de activități extrașcolare, care oferă părtășie și interacțiune personală prin diverse organizații din campus. Unele astfel de organizații includ corul colegiilor, Asociația studenților baptisteri (ABS), Alianța ministerială și Consiliul guvernelor studențești.

O atmosferă de prietenie și cooperare predomină în campus printre studenți. Suntem o familie de colegii. Viața în dormitor permite studenților să se bucure de timpul petrecut împreună în afara sala de clasă.

Locație

Southeastern Baptist College este situat în frumosul Laurel, Mississippi. Laurel se află la 30 de mile nord de Hattiesburg; 50 de mile sud de Meridian; 80 mile sud-est de Jackson; și 125 mile nord de Coasta Golfului.

Pentru a ajunge la colegiul de la Interstate 59, luați ieșirea 95B pe 16th Avenue North. Urmați pe 16th Avenue North (de asemenea, autostrada 15 N) pentru 4 1/2 mile de la Interstate la colegiu.

Student Consumer Information

În conformitate cu cerințele USDE privind divulgarea integrală a informațiilor despre consumatori, SBC oferă divulgarea completă a informațiilor menționate tuturor studenților potențiali sau actuali. În calitate de studenți consumatori și / sau potențiali studenți pot folosi aceste informații pentru a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la această instituție. Pentru a accesa aceste resurse, faceți clic pe următorul link către Pagina de informații despre consumatori Southeastern Baptist College

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Southeastern Baptist College

În plus față de Obiectivele generale și obiectivele generale ale programului, la finalizarea acestui program, o persoană ar trebui să poată apăra poziția că Biblia este C ... [+]

BACHELOR DE ȘTIINȚĂ (MINISTERUL BISERICII) (129 ORE, INCLUSIV CERINȚE DE BIBLĂ AA)

Obiectivele programului

În plus față de Obiectivele generale și obiectivele generale ale programului, la finalizarea acestui program, o persoană ar trebui să poată:

Apărăți poziția că Biblia este Cuvântul inspirat al lui Dumnezeu și o regulă completă a credinței și a practicii.Faceți o aplicare semnificativă a adevărului biblic în viața sa personală și de familie.Citiți extensiv în domeniul literaturii seculare și al altor mijloace de informare și evaluați obiectiv acest material în lumina Scripturilor.Demonstrați că a dobândit o cunoaștere cuprinzătoare a Bibliei, a doctrinei creștine și a slujirii creștine.Oferiți dovezi de cunoștințe suficiente în domeniile științei naturale și sociale necesare comunicării cu societatea contemporană.Arătați că a dezvoltat o filosofie creștină a misiunilor bazate pe învățăturile din Noul Testament pentru al pregăti pentru participarea la întreprinderea misionară acasă și în străinătate.Expuneți cunoștințe suficiente pentru a interpreta faptele istoriei pentru a vă asigura o cunoaștere corectă a domeniului.BISERICIUL MINISTERELOR BISERICII ȘTIINȚEI SUGESTITOARE... [-]
Statele Unite ale Americii Laurel
Septembrie 2019
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Southeastern Baptist College

În plus față de Obiectivele generale și Obiectivele programului AA, la finalizarea acestui program, elevul ar trebui să poată demonstra că se pot aplica concepte funcțion ... [+]

BACHELOR DE ȘTIINȚĂ (ADMINISTRAREA AFACERILOR) 129 ORE, INCLUSIV CERINȚELE DE ADMINISTRAȚIE AAObiectivele programului

Pe lângă Obiectivele generale și Obiectivele programului AA, la finalizarea acestui program studentul trebuie să poată:

Demonstrează că se pot aplica concepte funcționale și fundamentale pentru a gândi critic și a rezolva probleme de afaceri în curriculare (în săli de clasă) și în situații co-curriculare (în afara sălilor de clasă).Demonstrați o înțelegere a interdependențelor dintre funcțiile și procesele afacerii.Demonstrați o înțelegere a modului în care forțele economice, juridice și de reglementare, politice, sociale, tehnice, de mediu și competitive (locale, regionale, globale) influențează afacerile și viceversa.Recunoașteți problemele etice și aplicați cadre etice pentru a le analiza, apoi alegeți și apărați o soluție.Produce documente de afaceri de calitate care prezintă competențe în ceea ce privește conținutul, organizarea și claritatea și calitatea.BACHELOR DE ȘTIINȚĂ (ADMINISTRAȚIA AFACERILOR) SCHEMA DE SUGESTII 129 ORE, INCLUSIV CERINȚELE DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DE AFACERI (Urmați AA, Business Emphasis, pentru primii doi ani)AL TREILEA AN... [-]
Statele Unite ale Americii Laurel
Septembrie 2019
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză