Spelman College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un lider global în educația femeilor de origine africană, Spelman este acreditat de către Asociația de Colegii și Școli din Sud Comisia pentru Colegii (SACSCOC) și suntem mândri membri ai consorțiului Atlanta University Center.

Astăzi corpul nostru studențesc cuprinde peste 2.100 de studenți din 43 de state și 10 țări străine. Spelman împuternicește femeile să se angajeze în numeroasele culturi ale lumii și inspiră un angajament pentru schimbări sociale pozitive prin servicii. Suntem dedicați excelenței academice în artele și științele liberale și dezvoltarea intelectuală, creativă, etică și de conducere a studenților noștri.

Spelman este mândru de rata de absolvire de 76% (în medie peste șase ani), una dintre cele mai bune din țară, dar sprijinul nostru nu se oprește odată ce urci pe scenă pentru a-ți lua diploma. Rețeaua noastră globală de absolvenți este puternică, oferind conexiuni și ajutând absolvenții pe măsură ce încep pe calea lor de implicare globală.

Spelman College , un colegiu istoric negru și un lider global în educația femeilor de origine africană, este dedicat excelenței academice în artele și științele liberale și dezvoltarea intelectuală, creativă, etică și de conducere a studenților săi. Spelman împuternicește întreaga persoană să angajeze numeroasele culturi ale lumii și inspiră un angajament față de schimbările sociale pozitive.

Locații

Atlanta

Address
Spelman Lane Southwest,350
30314 Atlanta, Georgia, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: