St. Ambrose University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

St. Ambrose University

O viață dinamică a campusului

Oferim peste 60 de specializări cu flexibilitatea de a combina specializări, minori și electives pentru a vă potrivi intereselor. Mai mult, comunitatea noastră spirtoasă este cunoscută pentru atletismul său, evenimente speciale și săli de reședință remarcabile.

Studenții SOU sunt inspirați de tradiția noastră intelectuală catolică și de angajamentul față de justiția socială. De fapt, ele oferă voluntar mii de ore de serviciu în fiecare an - și mai mult de 150.000 de ore numai în ultimul an!

AT O POZIȚIE

SAU a fost clasat pe locul 5 în studiul Colegiului Consensului (2018) al celor mai bune colegii și universități din Iowa, iar al 13-lea în categoria cele mai bune universități regionale - Midwest, bazat pe media clasamentelor publicate și a recenziilor studenților. Sa clasat pe locul 38 (cravată) de US News

LOCATONUL NOSTRU

Chiar în mijlocul oricărui loc unde vrei să mergi!

St. Ambrose University este situată în Davenport, Iowa, parte a Orașelor Quad - o zonă metropolitană bi-state (Iowa și Illinois) situată pe singura porțiune principală a râului Mississippi, care se întinde de la est la vest.

De ce SAU

Găsiți-vă un scop mai mare în viața de la St. Ambrose University

Unii studenți preferă să se piardă în mulțime la universități mari. Fiind o persoană într-o mare de chipuri, ei pot ieși în lume fără să știe cine sunt sau despre ce este vorba despre viață.

Dar ești diferit. Vrei o educație de calitate la o școală mai mică în care profesorii tăi te cunosc pe nume, unde poți să faci de fapt cercetări în primul tău an și unde credința și dăruirea ta pentru a sluji altora îți oferă tu și prietenilor tăi un scop mai mare în viață. Dacă sunteți un astfel de student, vrem să vă întâlnim!

Resursele academice ale unei școli de stat, prietenia unui mic colegiu

Obțineți cele mai bune din ambele lumi

Sf. Ambrozie oferă zeci de specializări și aceleași cadre universitare de vârf din universități și colegii din Iowa. De fapt, oportunitățile academice de la Ambrose - stagii, cercetare, învățare directă - merg peste și dincolo de mulți dintre concurenții noștri de stat și de școală privată.

Dar ceea ce ne separă este dimensiunile noastre mici de clasă și profesorii abordabili care te cunosc și sunt dedicați instruirii tale, oferindu-ți oportunități pe care nu le poți primi la alte colegii din Quad Cities sau în altă parte.

Valorile ambrosiale sunt fundația pentru succesul în construcție

SAU este potrivit pentru tine

Valorile noastre ambroziene de excelență academică și angajamentul față de artele liberale, justiția socială și serviciul comunitar ajută să pună bazele succesului tău ca student, în cariera ta și în a face lumea un loc mai bun.

CUM VĂ SUPPLEMENTEAZĂ ÎNVĂȚĂMÂNTUL MEU?

Colegiul de Afaceri al UMP are un program cuprinzător de stagii care vă oferă o experiență comercială de calitate. Studenții din management au internat multe corporații regionale și naționale, printre care Rock Island Arsenal, MidAmerican Energy și Deere

Studenții noștri ajung să-și aplice învățarea în proiecte reale, care vă permit să învățați și să contribuiți la comunitatea Quad Cities.

CARE SUNT POTENTIALE CĂTRE CARE?

Specialiștii în management pot intra în multe domenii de carieră, inclusiv marketing, financiar, călătorii, servicii bancare, divertisment și multe altele. Mai mulți dintre absolvenții noștri s-au alăturat afacerilor lor de familie.

Aptitudinile dvs. sunt, de asemenea, extrem de apreciate de companiile care se concentrează asupra comerțului cu amănuntul, ospitalității, serviciilor bancare, producției, transportului și divertismentului.

Absolvenții noștri vorbesc deseori despre calitatea și valoarea unei educații St. Ambrose.

Un sondaj recent al absolvenților Colegiului de Afaceri din UAU a constatat că 97% dintre aceștia erau angajați cu normă întreagă sau cu normă redusă, în școala postuniversitară, continuând educația sau nu căutau locuri de muncă la momentul respectiv.

CE SUNT ALUMINI DE ACEST PROGRAM?

  • Wes Erickson '12, '14 MOL a crezut că va intra în forțele armate, dar a găsit pasiunea sa în management și marketing. Deși a reușit să obțină minori în aceste domenii, cunoștințele și interesele sale, precum și îndrumarea profesorilor preferați ai lui Wes, l-au propulsat spre o diplomă de masterat în leadershipul organizațional la UAT. În calitate de manager de proiect la Biroul de Management al Programului pentru Întreprinderi din cadrul UnityPoint Health, Wes reușește să lucreze cu educația bine rotunjită și multidisciplinară pe care a câștigat-o la Ambrose.
  • Elijah Grant IV '15 are două specializări în management și marketing și își desfășoară acum propria companie media, Grant Media din Davenport. Știind cum să afecteze schimbarea și să inspire oamenii a fost ceea ce Ilie a luat de la Sf. Ambrozie. "Posibilitățile de leadership din campus mi-au făcut timpul la St. Ambrose merită să fiu în rolul de lider ca un student care ma pregătit să conduc în afara sălii de clasă și m-au ajutat să cresc ca o persoană".

Locații

Canapea

Address
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Canapea, Iowa, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră