Citește Descrierea Oficială

Veți crește, veți reuși și veți servi

În lumea noastră în schimbare rapidă, suntem bombardați cu informații și tehnologii noi.

Descoperirile științifice provoacă modul în care ne gândim.

Revoltele culturale influențează modul în care acționăm.

Vă pregătim pentru a crește, a reuși și a servi în acest mediu în continuă schimbare. Prin intermediul obiectivelor noastre de învățare și al Curriculum-ului nostru central inovator, vă încurajăm să vă deschideți mintea și să gândiți diferit despre dvs. și despre lume.

Aflați în mâinile facultăților de experți care nu sunt numai profesori, ci și mentori. Vă vor deschide ochii spre noi perspective. Învățați-vă să fii flexibil din punct de vedere intelectual. Pregătește-te să gândești critic și să comunici în mod clar în diferite discipline. Ajută la dezvoltarea unui sentiment puternic de sine. Și să vă dau o înțelegere mai bună a lumii din jurul vostru.

Veți deveni o persoană foarte educată, foarte apreciată pe piață. Veți avea abilitățile pe care le doresc angajatorii. Și va fi bine pregătit pentru o viață de realizare, conducere și serviciu.

Oferind peste 100 de proprietari și minori

Puteți alege între specialiști, minori și programe interdisciplinare într-una din cele două școli - Școala de Arte și Științe și Școala de Afaceri Sigmund Weis.

Indiferent de ce alegeți, veți experimenta educația personalizată și de înaltă calitate pentru care suntem cunoscuți. Veți avea clase mici, predate de facultate nu de asistenți absolvenți, cu o mulțime de oportunități de învățare hands-on.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Susquehanna University

Predarea abilităților de comunicare solide se află în centrul tuturor programelor departamentului, indiferent dacă veți comunica prin știri, comunicate de presă, site-uri ... [+]

Predarea abilităților de comunicare solide se află în centrul tuturor programelor departamentului, indiferent dacă veți comunica prin știri, comunicate de presă, site-uri web, la televizor sau față în față.

Oferim trei accente, cu șapte piese. Indiferent ce zonă de comunicații te interesează, te-am acoperit.

majors

reclamă

Cerere pentru lista de verificare a admiterilor

Cerere completă online de admitere (Nu există taxă de înscriere). Susquehanna Cerere internațională sau Cerere comună sau cerere de coaliție.

Consilierii vă trimit formularele pentru școli dacă ne-ați furnizat o adresă de e-mail prin intermediul aplicației dvs. online. Sau cereți unui administrator al liceului să trimită un formular de școală direct la Oficiul de admitere. Dacă nu trimiteți un formular de raport școlar, vi se va cere să trimiteți transcrieri academice oficiale sau atestatate din toate școlile secundare, școli postliceale și universități.... [-]

Statele Unite ale Americii Selinsgrove
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Susquehanna University

Marcile de lux sunt in valoare de sute de miliarde de dolari si sunt gata sa creasca si mai mult. Veți stăpâni strategiile unice de management și de marketing pe care le ... [+]

Treceți în lumea bogat și celebru

Automobilele sportive care transformă capetele, stațiunile de lux de cinci stele și brandurile de modă care favorizează piste importante - comercializarea și gestionarea mărcilor de lux ca acestea necesită cunoștințe și pregătire specializată.

Marcile de lux sunt in valoare de sute de miliarde de dolari si sunt gata sa creasca si mai mult. Veți stăpâni strategiile unice de management și de marketing pe care le solicită la una dintre singurele universități universitare din țară pentru a oferi un grad de marketing de marketing de lux și de management.

Veți fi conștienți de comportamentul consumatorilor și de managementul relațiilor, care este vital pentru menținerea acestor mărci pe primul loc într-o piață competitivă.... [-]

Statele Unite ale Americii Selinsgrove
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Susquehanna University

Studenții noștri de fizică sunt provocați de o combinație de fizică clasică și de noi metode noi. Adăugați la acesta un acord de cooperare 3-2 cu programul de inginerie a ... [+]

Gândiți-vă la lume într-un mod nou

Și să vă pregătiți să o schimbați.

Studenții noștri de fizică sunt provocați de o combinație de fizică clasică și de noi metode noi. Adăugați la acesta un acord de cooperare 3-2 cu programul de inginerie al Universității Columbia și într-adevăr puteți avea totul la Susquehanna.

Cursuri de fizică clasică în mecanică, electricitate și magnetism, optică și electronică - cu clase selectate în zona cuantică - vă oferă cunoștințele fundamentale pentru a-ți continua educația, pentru a intra într-o carieră sau a învăța următoarea generație de Einstein. Nu veți găsi o varietate de specialități și opțiuni la alte școli care sunt la fel de personale ca Susquehanna.... [-]

Statele Unite ale Americii Selinsgrove
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză