Susquehanna University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Veți crește, veți reuși și veți servi

În lumea noastră în schimbare rapidă, suntem bombardați cu informații și tehnologii noi.

Descoperirile științifice provoacă modul în care ne gândim.

Revoltele culturale influențează modul în care acționăm.

Vă pregătim pentru a crește, a reuși și a servi în acest mediu în continuă schimbare. Prin intermediul obiectivelor noastre de învățare și al Curriculum-ului nostru central inovator, vă încurajăm să vă deschideți mintea și să gândiți diferit despre dvs. și despre lume.

Aflați în mâinile facultăților de experți care nu sunt numai profesori, ci și mentori. Vă vor deschide ochii spre noi perspective. Învățați-vă să fii flexibil din punct de vedere intelectual. Pregătește-te să gândești critic și să comunici în mod clar în diferite discipline. Ajută la dezvoltarea unui sentiment puternic de sine. Și să vă dau o înțelegere mai bună a lumii din jurul vostru.

Veți deveni o persoană foarte educată, foarte apreciată pe piață. Veți avea abilitățile pe care le doresc angajatorii. Și va fi bine pregătit pentru o viață de realizare, conducere și serviciu.

Oferind peste 100 de proprietari și minori

Puteți alege între specialiști, minori și programe interdisciplinare într-una din cele două școli - Școala de Arte și Științe și Școala de Afaceri Sigmund Weis.

Indiferent de ce alegeți, veți experimenta educația personalizată și de înaltă calitate pentru care suntem cunoscuți. Veți avea clase mici, predate de facultate nu de asistenți absolvenți, cu o mulțime de oportunități de învățare hands-on.

Locații

Selinsgrove

Address
University Avenue,514
17870 Selinsgrove, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră