Tennessee Technological University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Elevii de la Tennessee Tech obțin mai mult decât o educație de prim rang. Ei învață să fie lideri în carierele lor alese și cursanții de-a lungul vieții.

Parteneriatele dintre elevi și facultate combină discipline și idei în proiecte și cercetări multidisciplinare. În afara sălii de clasă, aceștia învață despre culturile din întreaga lume, descoperă cum să fie cetățeni buni prin intermediul organizațiilor de servicii și zeci de cluburi de studenți, să se expună artelor și să construiască prietenii de-a lungul vârstelor, mediilor și intereselor.

Ca și mascota noastră, Awesome vulturul de aur, studenții din Tennessee Tech se concentrează asupra studiilor lor, neînfricați în urmărirea obiectivelor și viitorului lor și se dedică campusului și comunităților globale.

Cu o înscriere de peste 10.500 de studenți, TTU oferă peste 40 de diplome de licență și 20 de absolvenți în opt colegii și școli academice: Agricultură și Ecologie umană, Arte și Științe, Afaceri, Educație, Inginerie, Arte Frumoase, Studii Interdisciplinare și Nursing.

Locații

Cookeville

Address
William L Jones Drive,1
38505 Cookeville, Tennessee, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră