Read the Official Description

Texas Tech University at Hill College

Situat în frumosul Cleburne, Texas, la campusul Hill College din Johnson County, facultatea Hill College din Texas Tech University oferă o educație Carnegie Tier-One în zona Cleburne o realitate pentru tine.

Adevărat, accesibil, prestigios: De aici, este posibil.

Colegiul Hill servește anual peste 4.000 de studenți între campusul județului Hill, campusul Johnson County, centrul Burleson, centrul Glen Rose și centrul Meridian. Hill College este, de asemenea, un partener de afaceri, guvern și industrie, oferind formare personalizată și dezvoltarea forței de muncă. Prin colaborarea cu Universitatea Texas Tech, Colegiul Hill vă oferă ocazia de a vă alătura acestei comunități active în Cleburne, în timp ce faceți cursurile de nivel superior.

De asemenea, vă puteți califica pentru una dintre bursele generoase de transfer Texas Tech! Se acordă burse de transfer studenților admiși care se transferă de la colegii comunitare pe baza unor transcrieri oficiale prezentate la Oficiul de Admitere și plătesc în condiții de primăvară și de primăvară.

Elevii de la Colegiul Hill interesați de unul dintre planurile de grad sunt încurajați să se întâlnească cu un consultant Texas Tech între elevul lor de anul întâi și cel de-al doilea de studenți.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

Texas Tech University at Hill College

Acest grad necesită 60 de ore de curs la Universitatea Texas Tech în plus față de inițial 60 de ore transferate de la o instituție de colaborare aprobat. ... [+]

Licențiat în Arte Aplicate

Elevii care doresc de licență de 120 de ore Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS) trebuie să obțină mai întâi un grad asociat de la o instituție aprobat. Acest grad necesită 60 de ore de curs la Universitatea Texas Tech în plus față de inițial 60 de ore transferate de la o instituție de colaborare aprobat.

Programul este administrat de Oficiul Provost, iar studenții interesați trebuie să contacteze centrul de servicii pentru studenți în Studii Universitare (806.742.7100).

Cerințe de diplomă1. Ore obligatorii și cerințe generale / colegii

Un minim de 120 de ore semestru, dintre care 40 trebuie să fie la nivel junior / senior și îndeplinirea cerințelor de diplomă pentru licența de licență în domeniul artelor și științelor aplicate, așa cum se specifică în "Cerințele generale" din secțiunea Academics Undergraduate din acest catalog.... [-]

Statele Unite ale Americii Cleburne
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University at Hill College

BA în Științe Politice este în prezent în faza de dezvoltare pentru campusurile site-ul regional. Elevii de la campusurile site-urilor regionale vor lua o combinație de c ... [+]

Licențiat în Arte în Științe Politice

BA în Științe Politice este în prezent în faza de dezvoltare pentru campusurile site-ul regional. Anticipăm să oferim o diplomă de licență în domeniul științelor politice începând din toamna anului 2017. Elevii din campusurile regionale vor lua o combinație de cursuri față-în-față, sincronizate și complet on-line pentru a finaliza cerința de 33 de ore pentru o diplomă în științe politice. V-ați interesat să urmați cursuri la site-ul regional pentru a vă începe educația în domeniul științelor politice? Există mai multe opțiuni de diviziune superioară la toate campusurile noastre regionale!

Prezentare generală a programului... [-]
Statele Unite ale Americii Cleburne

BSc

Texas Tech University at Hill College

Bachelor of Science in Human Sciences este conceput pentru studenții care doresc să urmeze mai multe domenii de studiu în cadrul Colegiului de Științe Umane. Oferă o flex ... [+]

Licențiat în științe umane

Bachelor of Science in Human Sciences este conceput pentru studenții care doresc să urmeze mai multe domenii de studiu în cadrul Colegiului de Științe Umane. Oferă flexibilitate elevilor să exploreze domenii specifice de interes, să lucreze pentru obiectivele carierei sau să se pregătească pentru studii superioare sau profesionale. Elevilor li se cere să selecteze trei domenii de concentrare, care sunt similare în ceea ce privește conținutul cu un minor.

Fiecare concentrație constă dintr-un minim de 18 ore semestru pentru un total de 54 de ore minime. Două concentrații trebuie să fie în Colegiul de Științe Umane și pot fi selectate dintre tulburări de dependență și studii de recuperare; proiectarea și fabricarea îmbrăcămintei; comunitate, familie și științe de dependență; dezvoltarea umană și studii de familie; design interior; științele nutriționale; planificarea financiară personală; restaurant, hotel și management instituțional; gestionarea cu amănuntul; finanțarea personală, dezvoltarea tineretului și educația pentru extinderea științelor de familie și de consum.... [-]

Statele Unite ale Americii Cleburne
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
TTU at Hill College, Hill College-Johnson County Campus, 2112 Mayfield Pkwy
TX 76033 Cleburne, Texas, Statele Unite ale Americii