The Cooper Union

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Uniunea Cooper pentru Progresul de Știință și Artă, înființată în 1859, este printre cele mai vechi și cele mai distinse instituții ale națiunii de învățământ superior. Organizarea, moștenirea de Peter Cooper, ocupă un loc special în structura culturală a vieții americane.

Fondat de industriaș, inventator și filantrop Peter Cooper, Cooper Union case școli de artă, arhitectură și inginerie, precum și o facultate de clasă mondială de științele umaniste și sociale.

Misiune si viziune

Prin programe academice deosebite în arhitectură, artă și inginerie, precum și un Facultatea de Științe Umaniste și Științe Sociale, Uniunea Cooper pentru Progresul Stiintei si Arta pregătește pe elevi talentați de a face contribuții luminate pentru societate.

Colegiul admite studenții exclusiv pe merit și premii burse complete pentru toți elevii înscriși. Instituția oferă un contact apropiat cu o facultate distins, de creație și încurajează riguros de învățare, umanist, care este îmbunătățită prin procesul de proiectare și completate de mediul urban. Fondată în 1859 de către Peter Cooper, industriaș și filantrop, Uniunea Cooper oferă programe publice pentru îmbogățirea civice, culturale și posibil din New York City.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Bachelor of Architecture

Campus Cu normă întreagă 5 anii September 2019 Statele Unite ale Americii New York

[+]

[-]

Bachelor of Engineering

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii New York

[+]

[-]

Licențiat în Arte Plastice

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii New York

Scoala de Arta ofera un program de patru ani, ceea ce duce la Bachelor of gradul de Arte Frumoase. Programul oferă atât un general de educație arte vizuale și un preparat concentrat pentru artiști viitoare. [+]

Licențiat în Arte Plastice

Scoala de Arta ofera un program de patru ani, ceea ce duce la Bachelor of gradul de Arte Frumoase. Programul BFA oferă atât un general de educație arte vizuale și un preparat concentrat pentru artiști și designeri viitoare.

Programul dezvoltă potențialul creativ al elevilor, îi încurajează să fie versatil, de resurse și reflexiv, și le echipează pentru a face față cu succes problemele practice și problemele de azi și cele ale viitorului.

Scoala de Arta este ferm angajat la un curriculum generalist care cuprinde toate disciplinele fundamentale și resurse ale artelor vizuale. Fiecare elev este educat, nu numai în discipline specifice, dar, de asemenea, în interdependenta complexe ale tuturor vocabulare vizuale. Această premisă filosofică se referă la toate obiectivele de la Scoala de Arta si este fundamentul pe care se bazează toată învățătura, munca de creatie, de servicii și de cercetare. ... [-]