Thomas More College Of Liberal Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Thomas More College Of Liberal Arts fost fondat pentru a oferi o educație solidă în artele liberale, o educație catolică pentru studenții de toate credințele, uniți în căutarea adevăratului, bunului și frumosului. Urmărește această misiune căutând înțelepciunea și împărtășind-o cu bucurie lumii.

Colegiul susține că fiecare viață umană, de la momentul concepției până la moartea naturală, este sacră, deoarece persoana umană a fost voită de dragul său după chipul și asemănarea Dumnezeului viu și sfânt. Omul și eforturile sale sunt demne de respectul, interesul și studiul nostru. Umanitatea și capacitatea persoanei umane sunt văzute cel mai clar atunci când sunt privite sub ochiul eternității și lumina Revelației.

În calitate de participant la misiunea educațională a Bisericii Catolice, Colegiul Thomas More se leagă de învățăturile magistere ale Bisericii, de comuniunea cu ierarhia Sa autentică și de fidelitatea față de autoritatea petrină.

Locații

Merrimack

Address
Manchester Street,6
03054 Merrimack, New Hampshire, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: