Citește Descrierea Oficială

UH Hilo pe scurt

Universitatea din Hawai la Hilo este o universitate de stat, cu o atmosferă de colegiu privat. Noi oferim dimensiuni clasa mica, un raport scăzut facultate la student și oportunități de cercetare și hands-on de învățare.

Ca o universitate publică, Universitatea din Hawai din Hilo are o poziție unică în statul-și țara-prin oferirea unui curriculum riguros și angajarea la o rată de școlarizare la prețuri accesibile. Cerințele de admitere sunt moderat selective, care să permită studenților peste medie posibilitatea de a se bucura de beneficiile unei experiențe de școală mică.

UH Hilo este acreditat de către Comisia de Acreditare pentru Senior Colegii și universități al Asociației de Vest de școli și universități.

Stabilit:

 • 1947 când UH Manoa începe programul Hilo
 • 1970, ca la Universitatea din Hawai la Hilo

Rol: Arte Liberale publice și Universitatea de Științe din Hawai

Calendar:

 • 2 semestre de 16-17 săptămâni fiecare și
 • o sesiune de vară intensiv de patru săptămâni și
 • o sesiune de vară regulat de șase săptămâni

înscriere: 4043

Facultatea de raportul Student: 01:14

Dimensiunea medie a clasei: 20

Campus Dimensiune:

 • 115 acri - Campus Main
 • 33 de acri - University Village Faza I (în curs de dezvoltare)
 • 10 acri - Pacific acvacultură și Centrul de resurse pentru coastă
 • 110 acri - Pana'ewa Farm
 • 163 de acri - UH Hilo Science and Technology Park (Makai)
 • 324 acri - UH Hilo Science and Technology Park (Mauka)

Grade:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Licențiat în Administrarea Afacerilor (BBA)
 • Bachelor of Science în Nursing (BSN)
 • maestru al artelor (MA)
 • Master of Education (MEd)
 • Master of Science (MS)
 • Doctorat (Ph.D.)
 • doctor în practica medicala (DNP)
 • Doctor în Farmacie (Pharm.D.)

majors:

 • 37 Studii de licență
 • 8 Absolvent
 • 4 Doctoratele

Scolarizare: A se vedea pagina Taxe de scolarizare si

Cele mai diverse Studenți

În 2014, UH Hilo a fost numit ca fiind cea mai diversă instituție publică de patru ani în țară de către Cronica învățământului superior.

De ce elevii aleg UH Hilo

Pe Insula Hawai, inspirația este peste tot; este în țară, cerul și marea, în oamenii pe care îi întâlnim pe trasee forestiere, pe piețele locale, precum și în sălile de clasă noastre. Construit pe pantele de coastă din cel mai mare munte din lume și centrat în Oceanul Pacific, la Universitatea din provocările Hawai Hilo, imputerniceste și inspiră studenții noștri. Ca o comunitate universitară, ne-am trage inspirația noastră de cei pe care îi numim "Ohana, iar insula numim noi acasă.

Inspirat de "AINA

În Hawai cunoaștem teren, "Aina, ne susține. Pământul este mai mult decât o resursă; este sursa noastră de viață. Înconjurat de o combinație incredibil de munți înalți și ocean adânc, pădurile tropicale luxuriante și câmpuri aride de lavă, suntem inspirați să înțelegem lumea noastră prin burse de studiu aldine și grijii față de mediul nostru printr-o relație responsabilă cu pământul nostru de viață și de comunitatea vieții o susține.

Inspirat de Discovery

Casa de pe insula noastră a fost descoperit de Voyagers curajos și moștenirea lor ne inspiră să urmeze în urma lor canoe dublu-decojit. O educație UH Hilo este proiectat pentru descoperirea; de la mare stele la supernove, concentrarea asupra hands-on de învățare permite studenților noștri și facultate de experți pentru a descoperi lumea împreună. De cercetare în domeniu, stagii cu întreprinderile locale și organizații, de mici dimensiuni de clasă care să încurajeze schimbul onest de idei și programele noastre de schimb sprijinit de universitate toate vin împreună pentru a inspira elevii noștri să descopere talentele și pasiunile lor, prin explorarea lumii.

Inspirat de Innovation

Prin cultivarea creativității, gândirea critică și înțelegerea culturală, ne pregătim absolvenți care sunt gata pentru a face față provocărilor secolului 21 și pentru a muta lumea înainte. Fie că studenții noștri sunt refacerea pădurilor native, îmbunătățirea sănătății comunității noastre locale, a compune povești puternice, sau proiectarea de aterizare în condiții de siguranță pentru prima misiune cu echipaj uman pe Marte, ele inspira din secole de inovare pentru a formula soluții creative înrădăcinate în înțelepciunea hard-a câștigat din cei care au venit înainte.

Inspirat de fiecare Altele

Patrimoniul unic al Hawai impleteste un leu de culturi care onorează umanitatea noastră comună și ne provoacă să învețe unii de la alții și de a vedea lumea printr-o lentilă diferită. Programele noastre dinamice și locație vibrantă atrag studenți din întreaga Hawai, Pacific și din lume, creând oportunități academice și sociale la UH Hilo, care pot fi gasite nicaieri altundeva pe pământ.

Inspirat de Dvs.

Când vine vorba să-l jos, existăm pentru a pregăti studenții noștri pentru a abilita viața lor și să transforme lumea, iar tu ești cea mai mare inspirația noastră. Profund angajat de a crea această oportunitate, UH Hilo este lider de învățământ superior în viitor, oferind o experiență de colegiu riguros, rezidențial la îndemână. Cu rata cea mai accesibilă de școlarizare rezidentă în stat și 45 de milioane de dolari acordate anual, în ajutor financiar și burse, ne straduim sa sparga barierele în învățământul superior și să deschidă ușile de oportunitate.

La Universitatea din Hawai Hilo, ne găsim inspirația noastră în comunitate unică și mediu uimitoare care ne înconjoară în fiecare zi. Dacă a existat vreodată un loc să fie inspirat, acest lucru este. Vino alaturi de noi, și de a găsi ceea ce te inspiră.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

University of Hawaii, Hilo

Programul KES oferă studenților o gamă variată de instruire și oportunități de înaltă calitate în domeniile sănătății, educației fizice, recreerii și științelor exerciții ... [+]

BA în Kinesiology și Științe Exerciții

Programul KES oferă studenților o gamă variată de instruire și oportunități de înaltă calitate în domeniile sănătății, educației fizice, recreerii și științelor exercițiilor. În plus, cursurile de activitate oferă persoanelor fizice expunerea la o varietate de activități fizice și oportunități de a-și îmbunătăți bunăstarea generală. Cursurile de tip curs oferă pregătire introductivă și avansată pentru domeniile educației, managementului și / sau coaching-ului, promovării sănătății și a științelor exercitării, incluzând psihologia sportivă, formarea atletică, terapia fizică și fiziologia exercițiilor.... [-]

Statele Unite ale Americii Hilo
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BBA

University of Hawaii, Hilo

... [+]

BBA în contabilitate Fie:

Optsprezece ore semestru în contabilitate trebuie să fie câștigat în cursuri la nivel de 400 300- sau, în locul orelor 18 semestru din electives de afaceri la 300- sau 400 de nivelul cerut ca parte a BBA în grad general de afaceri.

Note:

[-]
Statele Unite ale Americii Hilo
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

University of Hawaii, Hilo

Această cale de studiu oferă studenților cu o varietate de cursuri de știință de animale, precum și cursuri importante în agricultură, astfel încât acestea vor fi mai bin ... [+]

BS în agricultură

Această cale de studiu oferă studenților cu o varietate de cursuri de știință de animale, precum și cursuri importante în agricultură, astfel încât acestea vor fi mai bine calificat pentru piața locurilor de muncă. Scopul acestui program este de a pregăti studenții pentru a lucra cu efectivele de animale la ferme și ferme sau pentru a obține poziții în industria creșterii animalelor sau domenii conexe.

Foști studenți au luat poziții de la fermele de creștere a animalelor, fabrici de lapte, ferme, centre ecvestre, stații de experiment, stații de carantină, clinici veterinare, și grădini zoologice. oportunități de angajare există, de asemenea, cu agențiile guvernamentale și cu companiile de creștere a animalelor și a hranei pentru animale.... [-]

Statele Unite ale Americii Hilo
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Hawaii, Hilo

Programul de gradul BS oferă abilitățile necesare pentru studenții care caută o carieră în astronomie, ca astronomi de cercetare profesională, membri ai personalului tehn ... [+]

bs în astronomie

Astronomii caută răspunsuri la unele dintre cele mai mari și mai vechi întrebări din știință: Cum a început universul? Cum se va termina? Ce este în Univers? Cum se formează stele, planete, galaxii și găuri negre? Cum se termină? Abordarea acestor întrebări include fizica, matematica, chimia, biologia, informatica, optica și instrumentația, și chiar istoria și filosofia sunt câmpuri însoțitoare. Programul de astronomie academică UH Hilo utilizează infrastructura de astronomie din Mauna Kea și Parcul Universitar de Știință și Tehnologie pentru a oferi studenților cunoștințe de astronomie și astrofizică și instruire în metodele moderne de astronomie observațională.... [-]

Statele Unite ale Americii Hilo
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Hawaii, Hilo

Diploma de licență în domeniul geologiei este un program riguros care pregătește studenții pentru studiul postuniversitar de muncă ca geolog profesionist. ... [+]

Diploma de licență în domeniul geologiei este un program riguros care pregătește studenții pentru studiul postuniversitar de muncă ca geolog profesionist. Diploma de licență este similară, dar este destinată studenților interesați de carieră în educația științifică sau managementul resurselor naturale. Minorii din domeniul geologiei și al științei spațiului pământului sunt disponibili pentru studenții care doresc să urmeze științe marine, astronomie, geografie sau științe naturale.

fotografie a elevului CSAV cu lavă Centrul de Studiere a Vulcanilor Active (CSAV) este un program de instruire și outreach stabilit de Legislativul de stat Hawai'i în 1989. Misiunea CSAV, amplasată în UH Hilo Geology Building, este de a oferi instruire și informații despre vulcan și pericolele naturale care apar în Hawai'i și în întreaga lume. Acest lucru se realizează printr-o varietate de programe: vizitarea publicului, inclusiv vizitele la școli și prezentarea de prelegeri și simpozioane publice; un program de vară de formare a oamenilor de știință din țările în curs de dezvoltare în tehnici în monitorizarea și răspunsul la pericolele vulcanice; mai multe proiecte de cercetare; precum și producerea de programe informative publice privind pregătirea și răspunsul la riscurile naturale pentru locuitorii din Hawai'i.... [-]

Statele Unite ale Americii Hilo
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Hawaii, Hilo

Știința informatică nu este știința calculatorului - este știința rezolvării problemelor cu ajutorul unui computer. Dacă sunteți o informatică majoră, veți vedea acest lu ... [+]

BS în Informatică

Știința informatică nu este știința calculatorului - este știința rezolvării problemelor cu ajutorul unui computer. Dacă sunteți o informatică majoră, veți vedea acest lucru în mai multe forme - studiul algoritmilor, hardware-ului mașinilor, limbajelor de programare, sistemelor de operare, designului bazelor de date și multe altele. Oportunitățile de carieră sunt la fel de variate - inginer software, manager de baze de date, administrator de rețea, manager de proiect și multe altele. Biroul american de Statistică a Muncii, parte a Departamentului Muncii al SUA, prezice că pentru 2006-2016, trei dintre cele șase ocupații care vor fi printre cele mai rapide în creștere și vor înregistra cea mai mare creștere numerică vor fi ocupațiile legate de calcul.... [-]

Statele Unite ale Americii Hilo
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Hawaii, Hilo

Știința marină este un program bine rotunjit și multidisciplinar care a fost proiectat cu atenție pentru a profita din plin de varietatea unică de medii marine disponibil ... [+]

BS în știința marină

Știința marină este un program bine rotunjit și multidisciplinar care a fost proiectat cu atenție pentru a profita din plin de varietatea unică de medii marine disponibile pentru studiu în jurul insulei Hawai'i. Cursuri introductive și cursuri de laborator în oceanografie generală și biologie marină sunt urmate de cursuri de nivel mediu în ecologie și evoluție marină, metode marine și aplicații statistice în domeniul științei marine. Nivelul cel mai avansat al programelor de grad este compus din cursuri de specialitate în oceanografie geologică, chimică, fizică și biologică și electives. Programele culminează într-o secvență capstone, permițând studenților să se concentreze pe proiecte independente care implică cercetări sau stagii aplicate.... [-]

Statele Unite ale Americii Hilo
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
University of Hawaiʻi at Hilo
200 W. Kāwili St.,

Hilo, Hawaii, HI 96720-4091 US
Social Media