Unicaf University (MW)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea UNICAF la o privire

Universitatea Unicaf este o universitate pan-africană independentă, recunoscută, care combină cele mai bune elemente ale educației internaționale, oferind calificări recunoscute pe plan internațional de înaltă calitate.

Universitatea are campusuri și centre de învățământ din 9 țări diferite din Africa și este înregistrată și aprobată de Consiliul Național pentru Învățământul Superior din Malawi și Autoritatea pentru Învățământul Superior din Zambia (HEA).

Universitatea Unicaf urmărește excelența în predare, realizarea elevilor și satisfacția într-un mediu academic continuu. Universitatea își propune să devină cea mai importantă universitate din Africa sub-sahariană, recunoscută pentru contribuția sa deosebită la predare, învățare și cercetare.

Campusurile Universității Unicaf oferă studenților posibilitatea de a câștiga calificări recunoscute pe plan internațional de înaltă calitate la un cost foarte scăzut. Universitatea Unicaf își propune să ofere studenților șansa de a-și spori cunoștințele și abilitățile personale, de a-și dezvolta cariera și de a-și construi viața în care visează.

Universitatea Unicaf oferă programe complete on-line, precum și programe oferite prin învățarea mixtă într-unul dintre campusurile și centrele sale de învățare. În plus, la campusurile sale de filiale, studenții au capacitatea de a avea o sesiune față în față și de a beneficia de o serie de servicii, cum ar fi accesul la bibliotecile digitale, prelegeri publice, seminarii și o serie de activități sociale.

Universitatea beneficiază de parteneriatele UNICAF cu universități acreditate la nivel internațional, cum ar fi Universitatea din Țara Galilor de Sud, Universitatea din Nicosia și Universitatea Marymount din California, pentru a oferi diplome on-line competitive, la nivel internațional, la prețuri accesibile. Elevii beneficiază, de asemenea, de cursurile de pe campus, oferite de Universitatea Unicaf.

UNICAF este unul dintre cele mai generoase programe de burse disponibile. Programul sprijină studenții care au domiciliul în Africa și oferă oportunități de studii pentru diferite programe de învățământ la distanță acordate de universități europene, britanice și americane. În prezent, UNICAF oferă burse pentru programele online oferite de Universitatea din South Wales din Marea Britanie, Universitatea din Nicosia din UE și de la Universitatea Marymount California din SUA.

În ultimele două decenii, instituțiile noastre asociate oferă burse studenților internaționali. Studenții reușit au reușit să-și aducă o contribuție semnificativă la județele lor de origine la cel mai înalt nivel.

Programul de burse UNICAF a fost creat pentru a oferi elevilor defavorizați înzestrați posibilitatea de a-și continua studiile prin studierea calificărilor acreditate la nivel internațional la un cost mult mai mic.

Viziunea noastra

Universitatea Unicaf aspiră să contribuie în mod decisiv la excelența în educația și cercetarea terțiară în țările africane.

Misiunea noastră

Pentru a ajuta studenții să devină persoane educate, să-și atingă obiectivele academice și profesionale și să-și asume roluri responsabile într-o lume în schimbare a interdependenței globale; să promoveze cercetarea și generarea de cunoștințe; să fie în serviciul societății prin diseminarea și aplicarea cunoștințelor, precum și prin parteneriate inovatoare cu instituțiile societății civile și ale societății civile.

Locații

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Atena

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Atena, Atena centrală, Grecia

Bucureşti

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bucureşti, Bucureşti, România

Londra

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX Londra, Anglia, Regatul Unit

Cairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Cairo Guvernorat, Egipt

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Accra, Regiunea Greater Accra, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67
Lilongwe, Regiune centrala, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Districtul Port Louis, Mauriţius

Nairobi

Address
Nairobi, Județul Nairobi, Kenya

Lagos

Address
10, Peace Avenue
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Lusaka, Provincia Lusaka, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid
Irbid, Guvernarea Irbid, Iordania

Cipru Online

Address
Cipru Online, Cipru

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe

Lilongwe, Regiune centrala, Malawi