Citește Descrierea Oficială

USCB. Descoperit.

Universitatea din Carolina de Sud Beaufort este o universitate mică, publice cu puțin peste 1750 de studenți din întreaga lume. Cu patrimoniul său datează din Beaufort College la sfarsitul anilor 1700, USCB continuă să joace un rol important în puternice futures pe de studenți noastre, facultate si de personal, precum și a comunităților pe care le deservim întreaga țară Low.

USCB este o comunitate dinamică și vibrantă academic care servește Lowcountry și dincolo.

Condus de cancelarul Al M. Panu, Universitatea are două campusuri situate în inima Lowcountry-campusul Hilton Head Gateway în Bluffton, SC, și istoric campusul Beaufort în Beaufort, SC Aceste două campusuri aduce viitorul puternice la viață prin: • 30 de programe academice și specializări care încorporează instrucțiuni de exceptie, hands-on de învățare extinse, și resurse de vârf și tehnologie.

• O locație în apropierea statiuni de clasă mondială la Hilton Head Island, setarea bogat istoric artistic în Beaufort, și mult mai mult pentru a ridica hands-on de învățare.

• Un raport de 17 de student-a-facultate: 1, care oferă un mediu de învățare extrem de individualizat.

• Conducerea oportunități educaționale, la un preț cu adevărat accesibil, deoarece USCB este cunoscut ca cel mai accesibil instituție de patru ani, în stare de Carolina de Sud.

• oportunități de cercetare în laboratoare de stat-of-the-art, un student de cercetare și Ziua Bursa, și capacitatea de a prezenta cercetare la nivel național și publică în reviste de respectat la nivel național.

Campusuri noastre

Descoperiți noastre două campusuri

Universitatea din Carolina de Sud Beaufort este cea mai rapidă creștere instituția de patru ani, în Carolina de Sud. De la vederi pitorești la state-of-the-art facilități, clasa de dimensiuni mici, la viață campus vibrante, explora viitorul tău puternic la unul dintre cele două campusuri USCB-Hilton Head Gateway și istoric Beaufort.

Hilton Head Gateway - campusul principal

Campusul Hilton Head Gateway în Bluffton, SC, este Universitatea din nou locația Carolina de Sud la doar o scurtă călătorie cu mașina de la Hilton Head Island, care oferă oportunități de învățare de clasa mondiala de la cercetare biologie la internau în stațiunile de clasă mondială.

Campusul nostru 200 de acri, nou construita are toate facilitățile și facilitățile necesare pentru viață colegiu. Palmetto Village, campus de locuințe Hilton Head Gateway, are sapte sali complet mobilate, în stil suite de ședere oferind zone de living comun, și bucătării în fiecare cameră.

Campus Centrul 26.000 de metri patrati are de asemenea o librărie, sală de mese, sala multifunctionala, spațiu de întâlnire elev, și un lounge elev.

Istoric Campus Beaufort

Istoric campusul Beaufort sta pe calea navigabilă Intracoastal în centrul orașului Beaufort, SC, unde puteți trăi și de a studia aproape de magazine, restaurante frumusele, și-malul mării toate intr-un oras istoric bogat, cu atât de multe de oferit.

Cu o istorie datând din 1795, acest campus are un Centru de Arte care găzduiește exponate, concerte, evenimente teatrale, și alte spectacole-toate într-o comunitate istoric, pitoresc, și vibrante. Elevii pot trăi, de asemenea, în campus, la Casa Albă Grace, o sala de reședință recent renovat, care are o bucătărie de dimensiuni, dormitoare, și in-house de rufe.

Începuturile aduce oportunități, și USCB este la începutul programelor, obiceiuri și tradiții. Este un moment emoționant la un loc excepțional.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

University of South Carolina Beaufort

Bachelor of Arts în educație timpurie copilarie este un program de grad pentru studenti de la USCB care sunt în căutarea Carolina de Sud de certificare de predare în clas ... [+]

Bachelor of Arts în educație timpurie copilarie este un program de grad pentru studenti de la USCB care sunt în căutarea de certificare predare Carolina de Sud. Majors educația timpurie a beneficia de angajarea hands-on experiențe, oportunități de a integra teoria cu practica de predare, precum și teren extinse si experiente clinice in setarile de ingrijire a copilului, centre de Head Start, școli Montessori, și școli publice locale. Acest program oferă studenților cu o pregătire academică largă și cunoștințele profesionale, abilitățile, și dispoziții necesare pentru a lucra cu copii mici, cu varste de naștere prin opt.

La începutul programul de educație copilărie este un program de 123 de ore de semestru. Toți elevii care doresc să completeze BA în grad educația timpurie trebuie să fie admise în mod oficial în Programul Professional, atunci când au finalizat un minim de 46 de ore semestru, de 30 de care trebuie să fie completate la USCB, și sa întâlnit alte cerințe. Secvența pre-profesional și program profesional pentru educația timpurie necesită 67 de ore de cursuri axate pe dezvoltarea cunoștințelor pedagogice și a conținutului. ... [-]

Statele Unite ale Americii Beaufort Bluffton Hilton Head Island
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

University of South Carolina Beaufort

Bachelor of Science în Biologie, cu o concentrare în coastă Ecologie și Conservare servește nevoia de oamenii de stiinta de coastă instruiți cu cunoștințele și abilitățil ... [+]

Coastă Ecologie și conservarea

Bachelor of Science în Biologie, cu o concentrare în coastă Ecologie și Conservare servește nevoia de oamenii de stiinta de coastă instruiți cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aborda problemele cu care se confruntă unice ecosistemelor costiere. Subliniază mediu de la dezvoltarea comerciala si rezidentiala intens au potentialul de a avea un impact semnificativ ecosistemelor costiere sensibile dacă creșterea nu este gestionat în mod corespunzător. USCB este bine poziționată pentru a exploata caracteristicile fizice și ecologice unice ale Insulelor mare Coastă regiunii pentru instruirea studenților noștri în protejarea mediului local. Mai multe dintre absolvenți recente USCB sunt desfasoara in prezent de grade avansate în unele programe postuniversitare la cele mai competitive atât pe plan intern și internațional. Alții lucrează în poziții de coastă conservare / știință locale și regionale, precum și de locuri de muncă de ecoturism.... [-]

Statele Unite ale Americii Beaufort Bluffton Hilton Head Island
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of South Carolina Beaufort

Cu de clasă mondială de golf, tenis, canotaj și de cazare facilități, plaje, golfuri și mlaștini, mese excelente și viața de noapte, arte și centre culturale, și site-uri ... [+]

Departamentul de Management al Ospitalitatii

Hotel, restaurant, turism și Administrație

Coastal Carolina de Sud: Un loc minunat de a trăi și de a învăța!

Studiu Management al Ospitalitatii în context World-Class

Cu de clasă mondială de golf, tenis, canotaj și de cazare facilități, plaje, golfuri și mlaștini, mese excelente și viața de noapte, arte și centre culturale, și site-uri educaționale și de mediu istorice și programe, această regiune oferă laborator perfect de învățare pentru studii ospitalitate și pentru sa te bucuri de timpul de la Universitatea.

O varietate de stagii și posibilități de angajare sunt disponibile pentru studenți și absolvenți pe Hilton Head Island, în Beaufort precum și Savannah. Multe companii locale de a oferi asistență de școlarizare pentru studenții managementul ospitalității care lucrează în domeniul în timp ce completarea unui stagiu ca parte a programului de grade.... [-]

Statele Unite ale Americii Beaufort Bluffton Hilton Head Island
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză