University of South Carolina Beaufort

Introducere

Citește Descrierea Oficială

USCB. Descoperit.

Universitatea din Carolina de Sud Beaufort este o universitate mică, publice cu puțin peste 1750 de studenți din întreaga lume. Cu patrimoniul său datează din Beaufort College la sfarsitul anilor 1700, USCB continuă să joace un rol important în puternice futures pe de studenți noastre, facultate si de personal, precum și a comunităților pe care le deservim întreaga țară Low.

USCB este o comunitate dinamică și vibrantă academic care servește Lowcountry și dincolo.

Condus de cancelarul Al M. Panu, Universitatea are două campusuri situate în inima Lowcountry-campusul Hilton Head Gateway în Bluffton, SC, și istoric campusul Beaufort în Beaufort, SC Aceste două campusuri aduce viitorul puternice la viață prin: • 30 de programe academice și specializări care încorporează instrucțiuni de exceptie, hands-on de învățare extinse, și resurse de vârf și tehnologie.

• O locație în apropierea statiuni de clasă mondială la Hilton Head Island, setarea bogat istoric artistic în Beaufort, și mult mai mult pentru a ridica hands-on de învățare.

• Un raport de 17 de student-a-facultate: 1, care oferă un mediu de învățare extrem de individualizat.

• Conducerea oportunități educaționale, la un preț cu adevărat accesibil, deoarece USCB este cunoscut ca cel mai accesibil instituție de patru ani, în stare de Carolina de Sud.

• oportunități de cercetare în laboratoare de stat-of-the-art, un student de cercetare și Ziua Bursa, și capacitatea de a prezenta cercetare la nivel național și publică în reviste de respectat la nivel național.

Campusuri noastre

Descoperiți noastre două campusuri

Universitatea din Carolina de Sud Beaufort este cea mai rapidă creștere instituția de patru ani, în Carolina de Sud. De la vederi pitorești la state-of-the-art facilități, clasa de dimensiuni mici, la viață campus vibrante, explora viitorul tău puternic la unul dintre cele două campusuri USCB-Hilton Head Gateway și istoric Beaufort.

Hilton Head Gateway - campusul principal

Campusul Hilton Head Gateway în Bluffton, SC, este Universitatea din nou locația Carolina de Sud la doar o scurtă călătorie cu mașina de la Hilton Head Island, care oferă oportunități de învățare de clasa mondiala de la cercetare biologie la internau în stațiunile de clasă mondială.

Campusul nostru 200 de acri, nou construita are toate facilitățile și facilitățile necesare pentru viață colegiu. Palmetto Village, campus de locuințe Hilton Head Gateway, are sapte sali complet mobilate, în stil suite de ședere oferind zone de living comun, și bucătării în fiecare cameră.

Campus Centrul 26.000 de metri patrati are de asemenea o librărie, sală de mese, sala multifunctionala, spațiu de întâlnire elev, și un lounge elev.

Istoric Campus Beaufort

Istoric campusul Beaufort sta pe calea navigabilă Intracoastal în centrul orașului Beaufort, SC, unde puteți trăi și de a studia aproape de magazine, restaurante frumusele, și-malul mării toate intr-un oras istoric bogat, cu atât de multe de oferit.

Cu o istorie datând din 1795, acest campus are un Centru de Arte care găzduiește exponate, concerte, evenimente teatrale, și alte spectacole-toate într-o comunitate istoric, pitoresc, și vibrante. Elevii pot trăi, de asemenea, în campus, la Casa Albă Grace, o sala de reședință recent renovat, care are o bucătărie de dimensiuni, dormitoare, și in-house de rufe.

Începuturile aduce oportunități, și USCB este la începutul programelor, obiceiuri și tradiții. Este un moment emoționant la un loc excepțional.

Locații

Beaufort

Address
801 Carteret Street
29902 Beaufort, Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii

Hilton Head Island

Address
One University Boulevard
29909 Hilton Head Island, Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră