University Of Wisconsin - Green Bay

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Wisconsin-Green Bay are o abordare mare imagine la educație, reprezentând calea ta unică de învățare, pasiunea ta, și perspectiva ta.

Ieși afară din sala de clasă și în domeniu, cu stagii reale de viață și oportunități de cercetare-stil de absolvent. Fi provocat să se uite la problemele și soluțiile din mai multe perspective. Să câștige experiență hands-on colaborând îndeaproape cu membri ai facultăților restante.

Deveni îmbogățit prin oportunități de internship impresionante; obține un loc de muncă, care plătește în mai multe moduri ca un angajat de student în campus; să se distreze cu oameni ca-minded prin aderarea la unul dintre cluburile 100+ și organizațiile noastre; profita din plin de ani de colegiu care trăiesc în campus; a devenit un lider prin intermediul guvernului de student; mai bine lumea cu munca în folosul comunității; și a vedea mai mult de ea prin multe oportunități noastre de a studia și a călători în întreaga lume.

Angajatorii cred că abordarea UWGB a învățământului superior - pentru a studia lumea noastră din mai multe puncte de vedere - este o modalitate mai bună de a se pregăti pentru o carieră secolului 21. Noi credem că este o modalitate mai bună de a experimenta colegiu. Numerele susțin acest lucru: 97% dintre studenții noștri sunt angajați, în școală grad, sau în serviciul militar în termen de șase luni de la absolvire. În carieră și în comunitate, absolvenți de impact UW-Green Bay viețile altora în moduri pozitive. Aceasta este o educație care transformă.

Condiții de viață în UW-Green Bay Comunitatea

Toată lumea știe că Golf verde este cunoscut pentru Lambeau Câmp și Packers, dar orașul și prosperă, cu alte sporturi profesionale și de agrement, industria high-tech și de fabricație, precum și o gamă largă de oportunități în domeniul artelor.

UW-Green Bay se bucură de un cadru parc-ca cu vedere spre golful din Green Bay Lake Michigan. La aproximativ o milă pătrată, campusul este printre cele mai mari din stat. O mare parte din suprafața cultivată este dedicată zonelor naturale, cu campusul central de mărginită, pe de o parte de golf și pe de altă parte de puternic împădurite Niagara Escarpment. Aproximativ 2000 de studenți trăiesc în campus. Elevii să găsească o mare varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber-timp, inclusiv NCAA Division I atletism și spectacole cu animatori mari nume de la Centrul de Evenimente Weidner Center și Kress. Există oportunități de leadership prin intermediul Asociației Guvernului Student. Student Good Times Consiliul de programare oferă programe sociale, culturale, recreative și educaționale. Elevii găsesc blockbustere recente de la Hollywood și clasice colegiu pe populara serie de film, și acte inclusiv comici, hipnotizatorii și în sus și care vin benzi pe calendarul de concert. Mai mult de 125 de cluburi și organizații se concentrează pe interese speciale.

UWGB Arts & Spectacole

La UW-Green Bay, Veți găsi un campus care valorile artele vizuale și de performanță. angajează membrii facultății noastre pregăti studenții pentru o carieră profesională în arta de studio, fotografie, design grafic, management al artelor, istoria artei, educație artistică, muzică, educație muzicală și de teatru și dans. Elevii efectua și expune lucrările în facilități de top-notch inclusiv Centrul Weidner pentru lauded Arte și stimatului Galeria Lawton, precum și în locuri mai mici și studiouri.

Locații

Golf verde

Address
University of Wisconsin-Green Bay
2420 Nicolet Dr

WI 54311 Golf verde, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră