Universidad Ana G. Méndez Dallas Campus Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mission & Vision

Zona Dallas Online a Universității Ana G. Méndez reprezintă o continuare a angajamentului nostru de a oferi acces la educație de calitate superioară studenților adulți hispanici.

Diplomele universitare sunt oferite în studii bilingve, cu o metodologie dezvoltată de Universitatea Ana G. Méndez, care a fost un model adaptat inițial dezvoltat cu succes și implementat de Universitatea Regis din Denver, Colorado, lider în educația accelerată a adulților.

Ana G. Méndez Dallas University / Online oferă grade asociate, bacalaureate și master 100% online. Toate clasele sunt oferite 100% în spaniolă sau engleză. Face parte din Universitatea Ana G. Méndez, prima instituție privată de învățământ superior din Puerto Rico, conform Sistemului independent de date despre învățământul postsecundar (IPEDS), o divizie a Departamentului Educației din Statele Unite.

Persoanele interesate pot finaliza întregul proces de înscriere prin telefon și internet.

137771_pexels-photo-4559588.jpeg

Principiile noastre

Ca parte a filozofiei sale, Universitatea Ana G. Mendez respectă principiul șanselor educaționale egale pentru studenții lor din cele trei instituții ale noastre: Universitatea Ana G. Méndez (Carolina), Universitatea Ana G. Méndez (Gurabo) și Ana G. Méndez Universitatea (Cupey).

Cu acest principiu de orientare, Universitatea obține, primește și administrează o varietate de fonduri de ajutor financiar sub formă de subvenții, studii de lucru la facultate și împrumuturi pentru studenții care au nevoie financiară și sunt eligibile. Fondurile de ajutor pentru studenți sunt furnizate de guvernele federale și de stat, instituția și din donațiile sectorului privat.

Instituția noastră distribuie aceste fonduri cât mai eficient posibil, beneficiind un student cu cât mai multe tipuri de programe de asistență financiară care sunt eligibile pentru a suporta costurile obținerii obiectivului său academic.

Portalul de ajutor financiar al Universității Ana G. Mendez oferă politicile și procedurile care ne ghidează în distribuirea fondurilor, în conformitate cu reglementările care se aplică. De asemenea, oferă instrucțiunilor studentului pentru a solicita ajutor financiar, inclusiv modul de completare a cererii gratuite de ajutor financiar pentru studenți (FAFSA) necesară pentru accesul la orice asistență financiară federală. Sunt incluse și alte norme, politici și reglementări relevante de care elevii ar trebui să fie conștienți.

Locații

Dallas

Address
3010 N. Stemmons Fwy.
75247 Dallas, Texas, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră