Citește Descrierea Oficială

University Of North Carolina at Pembroke este o universitate de masterat cu o comunitate spirtoasă de peste 6.200 de studenți.

Cu o gamă largă de oferte de licență și de masterat, o facultate fantastică Pembroke și o comunitate diversă de culturi, idei și organizații aflate la îndemână, studenții UNCP sunt pregătiți să exceleze în viață.

Fiecare student este un individ la UNCP. Elevii noștri au șansa de a-și face nume pentru ei înșiși - să stea în picioare într-o comunitate caldă și primitoare, care vrea să reușească - și să experimenteze o combinație rară de oportunități, culturi și idei care nu pot fi găsite în altă parte.

Situat în orașul Pembroke din sud - estul Carolinei de Nord , UNCP are o istorie bogată a indienilor americani și este unul dintre cele mai sigure campusuri din cadrul Universității din Carolina de Nord . Cu dimensiuni mici de clasă, un raport redus al studenților și unul dintre cele mai diverse campusuri din țară, UNCP este o universitate în plină dezvoltare, care permite studenților să trăiască pentru a trăi viața vibrantă și împlinită.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

University Of North Carolina at Pembroke

Școala de Afaceri oferă diplomă de licență cu un special în Administrarea contabilă sau de afaceri. Business Administration majors trebuie să aleagă o piesă în economie, ... [+]

Școala de Afaceri oferă diplomă de licență cu un special în Administrarea contabilă sau de afaceri. Business Administration majors trebuie să aleagă o piesă în economie, antreprenoriat, finanțe, afaceri internaționale, de management, sau de marketing. Elevii care doresc să studieze mai mult de o piesă trebuie să completeze cu succes toate cerințele pentru fiecare, plus cel puțin 12 ore suplimentare nedeclarate pentru cea de-a doua pistă. Un minim de 50% din orele semestrului din programul Business Major trebuie să fie luate la UNCP.

Miezul de bază al studiilor de afaceri subliniază fundalul necesar pentru o competiție reușită în lumea dinamică a muncii, precum și pregătirea pentru continuarea studiilor în programele postuniversitare. Un alt obiectiv este acela de a oferi servicii dincolo de universitate și din comunitatea de afaceri înconjurătoare.... [-]

Statele Unite ale Americii Pembroke
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of North Carolina at Pembroke

BS în psihologie ... [+]

Primul Seminar: 1 Sem. HR.

Educație generală: 44 Sem. Ore.

ENG 1050. Compoziția I (3 credite)ENG 1060. Compoziția II (3 credite)Fine Art (3 credite)Literatură (3 credite)Istorie (3 credite)Filosofie și religie (3 credite)Științe sociale (9 credite)Științe naturale (6 credite)Matematică (3 credite)Educație fizică (2 credite)Elevii generale de educație (6 credite)

Cerințe majore: 40 Sem. Ore.

Majoritatea în psihologie este formată din 40 ore semestru (dintre care cel puțin 15 ore trebuie să fie luate la nivel de 3000 sau mai mare)

Notă: Nu trebuie luate cursuri de nivel 3000-4000 până când PSY 2080 și PSY 2100 au fost finalizate.

I. Cerințe de bază: 16 Sem. Ore.... [-]

Statele Unite ale Americii Pembroke
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză