University at Albany

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Judecățile bazate pe dovezi și alegerile politice prudente cu privire la criminalitate și justiție necesită o înțelegere a infracțiunilor, a comportamentului penal, a proceselor de justiție penală și a legii. Studiul justiției penale de la University at Albany abordează aceste fenomene.

Recunoscuta internațional Școala de Justiție Penală UAlbany găzduiește programul de doctorat clasat pe locul 2 și programul de licență clasat pe locul 3 din țară. Am fost primul program din țară care a oferit un doctorat în justiție penală, inventând practic disciplina atunci când un grup de facultăți cu vedete a întreprins un efort cu totul nou, aducând laolaltă cercetători din drept, administrație publică, psihologie, sociologie și domenii conexe. să creeze un program care să privească dincolo de infractor pentru a explora natura criminalității și întregul sistem de justiție penală.

De la înființare, Școala a rămas interdisciplinară în abordarea sa. Absolvenții noștri au avut un mare succes ca universitari și ca practicanți. Absolvenții găsesc oportunități în domeniul academic în expansiune al cercetării și predării justiției penale, în toate agențiile de operare a justiției penale și în numeroasele organizații private și non-profit care oferă servicii sau fac recomandări de politici.

Locații

Albany

Address
Washington Avenue,1400
12222 Albany, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră