University of Nevada, Reno

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Nevada, Reno a fost fondată în 1874 ca Universitatea de Stat din Nevada în Elko, Nevada., Aproximativ 300 de mile nord-est de campus sale de astăzi în Reno. Site-ul pentru școală pregătitoare universitare în estul Nevada (unde au fost localizate anterior nu instituții de stat) s-au dovedit a fi imposibil, ca aproape jumatate din locuitorii statului a trăit în zona Reno-Carson City. In 1885, legiuitorul a aprobat mutarea Universității din Elko la Reno. Morrill Hall, construit pe o cacealma cu vedere spre centrul orasului, a fost prima structură construită pe un campus de 10 acri. Hol, numit după senatorul american Justin S. Morrill din Vermont, autor al 1862 Land-Grant Colegiul Actul care a dus la dezvoltarea de la Universitatea din Nevada, Reno și instituții similare, a fost o carcasă universitate-o clădire președintelui și birouri grefierului, săli de clasă, o bibliotecă, muzeu, și spațiile de locuit pentru grădinar.

În 1891, la 17 de ani de la înființare, Universitatea a prezentat primele diplome la o clasă a absolvit de trei, care a inclus Frank Norcross, un viitor US District judecător la Curtea, Nevada Curtea Suprema Justitie si membru al Nevada Legislativului.

Până în acel moment, bogat "Bonanza" zile de argint și exploatare a aurului pe Comstock Lode, 23 mile sud-est de Reno în Virginia City, au fost plecat. Statul era în declin economic și prima universitate luptat pentru a construi inscriere si statura.

Influența Mackay

Familia lui John Mackay, un imigrant irlandez care a ajutat conduce extragerea de mai mult de 100 milioane dolari in minereu de două mine Virginia City la mijlocul anilor 1870, a jucat un rol-cheie in sprijinirea campusul să crească. De la 1907-1936, moștenitorii Mackay a lăsat moștenire universitatea mai mult de 1,5 milioane de dolari pentru Scoala Mackay a minelor de construcții, un de dimensiuni teren de fotbal patrulater modelat după Thomas Jefferson de la Universitatea din Virginia, un teren de sport, achizițiile de terenuri și Mackay Stiinta Sala. O statuie 7-picior, 8-inch din Mackay, creat de Gutzon Borglum, care mai târziu a sculptat Muntele Rushmore, a stat pe la sfârșitul de nord a Quad din 1908. Quad-aliniat ulm și campus core originale Universitatii, cu o listare la Registrul National al Locurilor Istorice din 1987, este considerat o resursă culturală americană.

Stabilirea Numele său

Oficialii universitari făcut progrese în îmbunătățirea campusul picioare ca un mic, de 1.000 de student publice în slab populate vestul anii 1920 și '30. Printre facultate devreme notabile au fost James Church, ale cărei Sierra zăpadă anchete pionier stiinta prognoza aprovizionare cu apă de sezon; om de stiinta chimice Maxwell Adams, care a descoperit utilizări pentru uleiuri din sagebrush și perie de iepure pe deșertul de vest; și Mackay Școala de Mine geolog-seismolog Vincent Gianella, omonim de mineralul mercur, gianellaite.

Prin 1940, producătorii de film la Hollywood, atrase de acoperite cu viță de vie, clădiri de cărămidă Ivy-League-cum ar fi Universității și idilic Manzanita Lake, au fost folosind campusul ca un cadru de filme populare, inclusiv ", a spus Belvedere merge la facultate," cu Shirley Temple; "Probleme Blonda Andy Hardy," cu Mickey Rooney; și "Mama este un boboc," cu Van Johnson.

Schimbare dramatică

Prin 1958, cu 2000 de elevi participarea la cursuri, instituția a fost pe punctul de a schimba dramatic. Noi colegii de educație și de afaceri au fost în primii ani. Organismul de student, care nu a avut-o clădire centru de student pentru primii 70 de ani de mandatului Universității din Reno, a avut în cele din urmă un sediu cu deschiderea Jot Travis Student Uniunii. Această unire a fost înlocuit în luna noiembrie 2007 de către Joe Crowley Student Uniunii, una dintre clădirile cele mai transformaționale construite vreodată în campus. Acest 167.000 de metri patrati, "verde" facilitate ecologice semnalează o schimbare în expansiune campus, oferind campusul și comunitatea o noua situat central "ușa din față", la Universitatea din Virginia Street. Acesta este numit în onoarea președintelui Universității Joe Crowley, a cărui mandat de 23 de ani ca director executiv al instituției este un record. În 2008, una dintre bibliotecile natiunile cele mai avansate tehnologic, Knowledge Center Mathewson-IGT, deschis lângă Student Uniunea Crowley, de semnalizare mai mult campusul "muta spre nord.

Președintele Charles Armstrong si vicepresedinte William Wood stimulat programe de cercetare în campus în 1959 cu crearea Institutului Desert Research (DRI) și a programelor sale afiliate ale fizicii atmosferei, desert biologie, studii antropologice, informatică și a resurselor de apă. DRI a fost o divizie Universitatea axat pe cercetare examinarea resurselor funciare aride Nevada lui. Până în 1969, în conformitate cu Președintele N. Edd Miller, campusul a programelor doctorale in mai mult de o duzină de specialități, și au creat o Scoala de Stiinte Medicale.

In ultimii 35 de ani, Universitatea a îndeplinit provocările de conducere în ceea ce este acum starea cea mai rapida crestere din tara, cu înscrierea în creștere cu mai mult de 17.000 de studenti in toamna anului 2010.

Universitatea de numere

 • Înființată: 1874
 • Locație: Reno, Nevada
 • Motto: Omnia Pro Patria ("Totul pentru Țară noastră")
 • Elevii: 18,227 (în toamna 2012)
 • Facultatea: 912
 • Full-time facultate holding înalte grade în domeniile lor: 93 la suta
 • Grade de vânzare: O selecție cuprinzătoare de programe de gradul de la licență, absolvent și la nivel de doctorat.
 • Colegii și școli: Agricultură, Biotehnologie si Resurselor Naturale; Afaceri; Educație; Inginerie; Jurnalism; Arte Liberale; Medicină; Facultate; și Divizia de stiinte medicale.
 • Mascota: Alphie, lupul; Wolfie Jr.
 • Nickname: Wolf Pack
 • Culori: Argintiu și albastru
 • Acreditat de: Northwest Comisiei privind Colegii și universități (din 1938), plus 20 de programe acreditate profesional.

Locații

Reno

University of Nevada

Address
89557 Reno, Nevada, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 (775) 784-6874

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră