Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Nevada, Reno a fost fondată în 1874 ca Universitatea de Stat din Nevada în Elko, Nevada., Aproximativ 300 de mile nord-est de campus sale de astăzi în Reno. Site-ul pentru școală pregătitoare universitare în estul Nevada (unde au fost localizate anterior nu instituții de stat) s-au dovedit a fi imposibil, ca aproape jumatate din locuitorii statului a trăit în zona Reno-Carson City. In 1885, legiuitorul a aprobat mutarea Universității din Elko la Reno. Morrill Hall, construit pe o cacealma cu vedere spre centrul orasului, a fost prima structură construită pe un campus de 10 acri. Hol, numit după senatorul american Justin S. Morrill din Vermont, autor al 1862 Land-Grant Colegiul Actul care a dus la dezvoltarea de la Universitatea din Nevada, Reno și instituții similare, a fost o carcasă universitate-o clădire președintelui și birouri grefierului, săli de clasă, o bibliotecă, muzeu, și spațiile de locuit pentru grădinar.

În 1891, la 17 de ani de la înființare, Universitatea a prezentat primele diplome la o clasă a absolvit de trei, care a inclus Frank Norcross, un viitor US District judecător la Curtea, Nevada Curtea Suprema Justitie si membru al Nevada Legislativului.

Până în acel moment, bogat "Bonanza" zile de argint și exploatare a aurului pe Comstock Lode, 23 mile sud-est de Reno în Virginia City, au fost plecat. Statul era în declin economic și prima universitate luptat pentru a construi inscriere si statura.

Influența Mackay

Familia lui John Mackay, un imigrant irlandez care a ajutat conduce extragerea de mai mult de 100 milioane dolari in minereu de două mine Virginia City la mijlocul anilor 1870, a jucat un rol-cheie in sprijinirea campusul să crească. De la 1907-1936, moștenitorii Mackay a lăsat moștenire universitatea mai mult de 1,5 milioane de dolari pentru Scoala Mackay a minelor de construcții, un de dimensiuni teren de fotbal patrulater modelat după Thomas Jefferson de la Universitatea din Virginia, un teren de sport, achizițiile de terenuri și Mackay Stiinta Sala. O statuie 7-picior, 8-inch din Mackay, creat de Gutzon Borglum, care mai târziu a sculptat Muntele Rushmore, a stat pe la sfârșitul de nord a Quad din 1908. Quad-aliniat ulm și campus core originale Universitatii, cu o listare la Registrul National al Locurilor Istorice din 1987, este considerat o resursă culturală americană.

Stabilirea Numele său

Oficialii universitari făcut progrese în îmbunătățirea campusul picioare ca un mic, de 1.000 de student publice în slab populate vestul anii 1920 și '30. Printre facultate devreme notabile au fost James Church, ale cărei Sierra zăpadă anchete pionier stiinta prognoza aprovizionare cu apă de sezon; om de stiinta chimice Maxwell Adams, care a descoperit utilizări pentru uleiuri din sagebrush și perie de iepure pe deșertul de vest; și Mackay Școala de Mine geolog-seismolog Vincent Gianella, omonim de mineralul mercur, gianellaite.

Prin 1940, producătorii de film la Hollywood, atrase de acoperite cu viță de vie, clădiri de cărămidă Ivy-League-cum ar fi Universității și idilic Manzanita Lake, au fost folosind campusul ca un cadru de filme populare, inclusiv ", a spus Belvedere merge la facultate," cu Shirley Temple; "Probleme Blonda Andy Hardy," cu Mickey Rooney; și "Mama este un boboc," cu Van Johnson.

Schimbare dramatică

Prin 1958, cu 2000 de elevi participarea la cursuri, instituția a fost pe punctul de a schimba dramatic. Noi colegii de educație și de afaceri au fost în primii ani. Organismul de student, care nu a avut-o clădire centru de student pentru primii 70 de ani de mandatului Universității din Reno, a avut în cele din urmă un sediu cu deschiderea Jot Travis Student Uniunii. Această unire a fost înlocuit în luna noiembrie 2007 de către Joe Crowley Student Uniunii, una dintre clădirile cele mai transformaționale construite vreodată în campus. Acest 167.000 de metri patrati, "verde" facilitate ecologice semnalează o schimbare în expansiune campus, oferind campusul și comunitatea o noua situat central "ușa din față", la Universitatea din Virginia Street. Acesta este numit în onoarea președintelui Universității Joe Crowley, a cărui mandat de 23 de ani ca director executiv al instituției este un record. În 2008, una dintre bibliotecile natiunile cele mai avansate tehnologic, Knowledge Center Mathewson-IGT, deschis lângă Student Uniunea Crowley, de semnalizare mai mult campusul "muta spre nord.

Președintele Charles Armstrong si vicepresedinte William Wood stimulat programe de cercetare în campus în 1959 cu crearea Institutului Desert Research (DRI) și a programelor sale afiliate ale fizicii atmosferei, desert biologie, studii antropologice, informatică și a resurselor de apă. DRI a fost o divizie Universitatea axat pe cercetare examinarea resurselor funciare aride Nevada lui. Până în 1969, în conformitate cu Președintele N. Edd Miller, campusul a programelor doctorale in mai mult de o duzină de specialități, și au creat o Scoala de Stiinte Medicale.

In ultimii 35 de ani, Universitatea a îndeplinit provocările de conducere în ceea ce este acum starea cea mai rapida crestere din tara, cu înscrierea în creștere cu mai mult de 17.000 de studenti in toamna anului 2010.

Universitatea de numere

 • Înființată: 1874
 • Locație: Reno, Nevada
 • Motto: Omnia Pro Patria ("Totul pentru Țară noastră")
 • Elevii: 18,227 (în toamna 2012)
 • Facultatea: 912
 • Full-time facultate holding înalte grade în domeniile lor: 93 la suta
 • Grade de vânzare: O selecție cuprinzătoare de programe de gradul de la licență, absolvent și la nivel de doctorat.
 • Colegii și școli: Agricultură, Biotehnologie si Resurselor Naturale; Afaceri; Educație; Inginerie; Jurnalism; Arte Liberale; Medicină; Facultate; și Divizia de stiinte medicale.
 • Mascota: Alphie, lupul; Wolfie Jr.
 • Nickname: Wolf Pack
 • Culori: Argintiu și albastru
 • Acreditat de: Northwest Comisiei privind Colegii și universități (din 1938), plus 20 de programe acreditate profesional.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

University of Nevada, Reno

General Business majore extinde pe baze solide de afaceri dezvoltat în pre-business și de sus-divizia de business cursuri. Scopul major este de a oferi o opțiune pentru ... [+]

General Business majore extinde pe baze solide de afaceri dezvoltat în pre-business și de sus-divizia de business cursuri. Scopul major este de a oferi o opțiune pentru studenții care sunt limitate de muncă sau alte obligații în programarea cursuri permițând elevilor să completeze cursuri majore legate de timpul orelor de seară mai regulate-flexibil.

Maiorul generale de afaceri se extinde pe baze solide de afaceri dezvoltat în pre-business și de sus-divizia de business cursuri. Maiorul necesită finalizarea a pre-business bază și superior-diviziune cursuri de bază de afaceri cerute de alte BS-BA (Bachelor of Science in Business Administration) specializări, în plus față de 24 de credite de recomandat de sus-divizia de cursuri de afaceri din diverse domenii de activitate. Maiorul necesită un total de 128 de credite.... [-]

Statele Unite ale Americii Reno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nevada, Reno

De licență de gradul științei oferă o fundație în stiinta de baza. Elevii care doresc să urmeze o carieră în domeniul științei imediat sau tehnologie, sau care doresc să ... [+]

De licență de gradul științei oferă o fundație în stiinta de baza. Elevii care doresc să urmeze o carieră în domeniul științei imediat sau tehnologie, sau care doresc să urmeze studii postuniversitare in domeniul fizicii ar trebui să ia recomandat cursuri divizia superioară ca opționale. Cursuri constă din două componente. O componentă stiinta mentionat cerințe majore și o porțiune cuprinzător numit programa de bază. Pentru mai multe informații cu privire la cerințele de bază, curriculum vizitati site-ul curriculum de bază. Grade conexe și Programe Fizica, Minor Fizica, Master of Science de ieri Fizica, Doctor of Philosophy Degree Linii directoare pentru Fizica 497: Senior tezei de doctorat ... [-]
Statele Unite ale Americii Reno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nevada, Reno

O diplomă în inginerie electrică pregătește pe elevi să dezvolte soluții la problemele urgente în domenii precum energie, comunicații, calcul și rețele. ... [+]

O diplomă în inginerie electrică pregătește pe elevi să dezvolte soluții la problemele urgente în domenii precum energie, comunicații, calcul și rețele.

Inginerii electrice de lucru cu câmpurile electromagnetice și energia electrică pentru utilizarea în comunicațiile, aplicațiile biotehnologiei și circuite electronice. Nucleul de inginerie electrică este capacitatea de a lucra cu senzori, dobândi date, comunica electronic, semnale de proces și informații, sisteme complexe de model, și să integreze diferite surse de energie în sisteme distribuite.

Domenii de accent

Aveți posibilitatea de a alege să urmeze gradul dumneavoastră inginerie electrică, cu un accent în fiecare energiei regenerabile sau inginerie biomedicala.... [-]

Statele Unite ale Americii Reno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nevada, Reno

Studii de licență în inginerie mecanică este larg conceput pentru a găzdui o varietate de obiective de carieră. Elevii să ia un miez de cursuri necesare în inginerie, uma ... [+]

Studii de licență în inginerie mecanică este larg conceput pentru a găzdui o varietate de obiective de carieră. Elevii să ia un miez de cursuri necesare în inginerie, umaniste, matematică și științe, precum și cursuri de electivă suplimentare. Aceste cursuri introduce concepte de bază stiinta de inginerie și proiectare și a oferi studenților cu posibilitatea de a dezvolta interesele profesionale specifice în sub-domenii ale ingineriei mecanice, cum ar fi energia regenerabilă, nanotehnologie sau inginerie biomedicala.

Programul nostru clasat la nivel național oferă studenților șansa de a lucra îndeaproape cu facultate distins și a obține hands-on experiență ca se misca de la construirea de masini Lego ca boboci la elaborarea unui proiect Capstone de alegerea lor ca seniori. Elevii pot profita de două laboratoare de predare, precum și o mașină de sudură și magazin full-service utilizate pentru proiecte studențești și echipamente de cercetare.... [-]

Statele Unite ale Americii Reno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nevada, Reno

În mod tradițional, management include următoarele activități: planificare, organizare, conducere, și controlul. Mai precis, managementul este responsabil pentru activită ... [+]

În mod tradițional, management include următoarele activități: planificare, organizare, conducere, și controlul. Mai precis, managementul este responsabil pentru activitățile de bază ale firmei; acestea fiind logistica inbound, outbound operațiuni, logistică, marketing și vânzări, precum și de servicii.

Management este de asemenea responsabil pentru activitățile de sprijin de infrastructură (contabilitate, finanțe, planificare strategică), managementul resurselor umane (recrutare, training și dezvoltare, managementul de compensare), dezvoltarea tehnologiei (produse și procese de îmbunătățire), și achizițiile (achiziția materiilor). Majors de management sunt pregătite pentru o carieră în management general, fie (sau în specializarea managementul resurselor umane), sau antreprenoriatul bazat pe alegerea concentrare în Management General sau Managementul Resurselor Umane.... [-]

Statele Unite ale Americii Reno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nevada, Reno

Grade de licență în matematică au opțiuni pentru matematică aplicată, matematică discretă / operațiunile de cercetare, statistici sau studii generale ... [+]

Matematică și Statistică

Grade de licență în matematică au opțiuni pentru matematici aplicate, matematică discretă / operațiunile de cercetare, statistici sau studii generale. Bachelor of Arts grad oferă o experiență tradițională de arte liberale printr-un curs echilibrat de studiu în arte, științe umaniste, limbi străine, științe sociale și naturale. De licență de gradul științei este o "mare extins", care oferă o experiență mai intensă în matematică, calcul și știința.

Grade conexe și Programe Matematica, Minor Matematica, Bachelor of Arts Degree Lectii de Matematică, Master of Arts Degree Matematică, Master of Science de ieri [-]
Statele Unite ale Americii Reno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nevada, Reno

Majors chimie cursuri complete de furnizează un background solid în domeniul științelor fizice și matematică, împreună cu o secvență de cursuri în chimie general, organic ... [+]

Majors chimie cursuri complete de furnizează un background solid în domeniul științelor fizice și matematică, împreună cu o secvență de cursuri în chimie general, organică, anorganică, analitică, și fizice. Clase de curs sunt completate de laboratoare care dau hands-on experiență în metode chimice și instrumente.

Grade conexe și Programe Chimie, Minor Chimie, Bachelor of Science de ieri Chimie, Master of Science de ieri Chimie, Doctor of Philosophy Degree [-]
Statele Unite ale Americii Reno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nevada, Reno

Ingineri constructori folosesc cunoștințele de știință și inginerie pentru a proiecta și de a menține o mare parte din infrastructura lumii noastre. Acestea se aplică, de ... [+]

Ingineri constructori folosesc cunoștințele de știință și inginerie pentru a proiecta și de a menține o mare parte din infrastructura lumii noastre. Acestea se aplică, de asemenea, expertiza lor pentru a îmbunătăți calitatea vieții noastre, fie că este vorba de proiectarea clădirilor sigure, reducerea amprentei de carbon sau doar scurtarea naveta. Munca lor ajută la rezolvarea multor probleme mai grave planetei noastre, inclusiv drumurile trece, autostrăzi înfundate, apa poluată și deșeuri periculoase.

Ingineri constructori specializati în general într-o anumită zonă. Departamentul nostru oferă cinci domenii de specializare pentru elevi:

Cutremur și inginerie structurală presupune analiza si proiectarea structurilor care susțin sau rezista sarcini, cum ar fi poduri sau clădiri. Ingineria mediului utilizează principii științifice și de inginerie pentru a îmbunătăți mediul, cu un accent special asupra resurselor de aer, apă și sol. Inginerie geotehnică este ramura de constructii civile în cauză cu comportamentul de inginerie de materiale de pământuri, cum ar fi solurile, fundații și structuri de pământ, cum ar fi tuneluri, baraje sau diguri. Inginerie trotuare / materiale se concentrează pe proiectarea trotuar și materialele, precum și interacțiunea pavaj vehicul. Tehnica de transport implică toate aspectele legate de planificare, design funcțional, operarea și gestionarea facilități pentru orice mod de transport. ... [-]
Statele Unite ale Americii Reno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nevada, Reno

Majors psihologie afla mai multe despre comportamentul uman și contextul său. Ei studiază motivațiile, capacitățile și abilitățile umane și practicieni pus această cunoaș ... [+]

Majors psihologie afla mai multe despre comportamentul uman și contextul său. Ei studiază motivațiile, capacitățile și abilitățile umane și practicieni pus această cunoaștere pentru a lucra în atenuarea suferinței umane.

Psihologia contemporană este oarecum împărțită în diferite abordări sau teorii pentru înțelegerea comportamentului. Organismele considerate pot varia de la cimpanzei la porumbei, de la om la amoebas. Unii psihologi cred că este cel mai important să înțelegem procese fiziologice (abordare biologică); alții rar, dacă vreodată, ia în considerare fiziologie. Unii psihologi insistă asupra faptului că trebuie să investigheze cele mai profunde gânduri ale inconștientului (psihanaliza); alții încearcă să înțeleagă structurile și procesele care stau la baza performanța umană (cognitivists) mentale. Între timp, alții studiază acțiunile găsesc punctele de organisme și neagă faptul că "minte" poate fi separată de la acest nivel de analiză (behaviorism). Psihologia este departe de a fi un domeniu unificat de cercetare și practică. Aceasta va fi una dintre întrebările pe care le va trebui să răspundă pentru tine: care domeniul sau perspectiva, de psihologie este cel mai interesant pentru tine.... [-]

Statele Unite ale Americii Reno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nevada, Reno

Biochimisti studia mai de bază a proceselor vitale, cum ar fi identificarea modului în care ADN-ul, care poartă informația genetică, sunt transferate între celulele și po ... [+]

Biochimisti studia mai de bază a proceselor vitale, cum ar fi identificarea modului în care ADN-ul, care poartă informația genetică, sunt transferate între celulele și pot fi manipulate. Acest lucru a condus la dezvoltarea de noi tehnologii, cum ar fi biologia moleculară, biotehnologie și inginerie genetică.

Programul biochimie pregătește studenții pentru o carieră plină de satisfacții în competitive și știință, medicină sau cercetare. Biochimie locuri importante un accent puternic pe practică, hands-on experiență, făcând absolvenți ai programului biochimie bine pregătiți pentru piața locurilor de muncă.

Biochimie oferă o pregătire excelentă pentru cercetare biotehnologie, medicina, stomatologie, farmacie, nutriție, medicină veterinară și educație.... [-]

Statele Unite ale Americii Reno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nevada, Reno

Informatică și inginerie este un domeniu axat pe rezolvarea problemelor cu calculatoare. Este o disciplina dinamica poziționată la intersecția mai multor domenii de matem ... [+]

Informatică și inginerie este un domeniu axat pe rezolvarea problemelor cu calculatoare. Este o disciplina dinamica poziționată la intersecția mai multor domenii de matematică, știință și inginerie, și reunește teorie, abstractizare și proiectare de dispozitive de calcul, programe și sisteme pentru a rezolva o serie de probleme în aproape toate domeniile activității umane.

Informatica si inginerie cuprinde metodologia, instrumente și tehnici, și teoria cum este derivat de informații, stocate, manipulate și comunicate. Datorită importanței sale în lumea, știința noastră informatică și inginerie este un domeniu extrem de interesant de studiu care continuă să crească într-un ritm rapid.... [-]

Statele Unite ale Americii Reno
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

This Is Nevada - 2011

Inauguration of President Marc Johnson - Universit

2012 National Concrete Canoe Race at University of

Strategic Research Program

Commencement, Spring 2012

Dorm Storm - Move In Day

Night of All Nations - University of Nevada, Reno

University of Nevada, Reno - A National Tier One U

The Mackay Song: Remixed

Study Abroad at the University of Nevada, Reno

Black Graduate Celebration

Happy Holidays from the University of Nevada, Reno

BioFit: Academic Bootcamp

Spring in Nevada

Visit Nevada

Commencement Season is Upon Us

Reno & Tahoe: An Ideal University Setting

Academics at the University of Nevada, Reno

Real Impact: University Research & Engagement Chan

Student Life at the University of Nevada, Reno

Research at the University of Nevada, Reno