University of North Alabama College of Arts and Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Știință, Tehnologie, Inginerie, Arte și Matematică, 19 departamente diferite, cu o serie de specializări, minori și programe de certificare care lucrează independent și împreună pentru a aprinde visul care creează aburul care vă stăpânește viitorul. Alăturați-vă și mergeți înainte!

University of North Alabama College of Arts and Sciences se angajează să ofere un mediu în campusul și în comunitatea noastră, care promovează cunoașterea, priceperea, îmbogățirea artistică și culturală, cercetarea și descoperirea prin susținerea independenței, creativității și inovării.


Profesorii de la Colegiul de Arte și Științe sunt cadre didactice care sunt conștienți și implicați, care cred că o interacțiune puternică între facultate și studenți și printre elevi, este cheia dezvoltării intelectuale. Profesorii noștri sunt, de asemenea, oameni de știință activi care rămân actuali în domeniile lor de predare și mențin respectul colegilor lor. O serie de absolvenți de succes atestă calitatea programelor UNA în domeniul artelor și științelor.


Decanatul de la Colegiul de Arte și Științe este situat în istoricul Bibb Graves din Suite 217.university of north alabama, florence, landscape12019 / Pixabay

Universitatea din North Alabama Misiune

În calitate de instituție regională de învățământ superior, asistată de stat, Universitatea din Alabama de Nord urmărește misiunea sa de a se angaja în predare, cercetare și servicii pentru a oferi oportunități educaționale studenților, mediu pentru descoperire și realizare creativă și o varietate de activitățile de informare care răspund nevoilor profesionale, civice, sociale, culturale și de dezvoltare economică ale regiunii noastre în contextul unei comunități globale.

Locații

Florenţa

Address
35632 Florenţa, Alabama, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră