University of Redlands

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Unde visele tale devin aspirațiile și aspirațiile tale devin realizări, care este Redlands experiență. De la fondarea noastră în 1907, Nu am ezitat de promisiunea noastra: o educație de transformare într-un mediu de rigoarea academică și responsabilitatea personală, unde puteți combina ceea ce ai invatat in clasa cu abilități de viață care vă vor ajuta să afecteze schimbări pozitive în lume.

Suntem Redlands, În cazul în care curiozitatea găsește inspirație; în cazul în care altruismul devine serviciu; unde clase mici încurajează dezbaterea și dezbateri scântei înțelegere; unde creativitatea și inovarea ușile deschise și viața de schimbare; și în cazul în care diversitatea ne îmbogățește.

Suntem Redlands, Unde ne pasa mai mult despre cine va deveni decât cine ați folosit pentru a fi; unde vom lua elevii buni și le transformă în oameni mari.

Misiune

Universitatea din Redlands este un independent de arte liberale universitar privat angajamentul de a furniza o educație personalizată care elibereaza pe elevi să facă alegeri luminate.

Redlands subliniază rigoarea academică, diversitatea curriculară și inovatoare de predare. Redlands favorizează o comunitate de oameni de știință și încurajează o noțiune pluralistă de valori prin contestarea ipoteze și stereotipuri în ambele clase și activități. O educație Redlands merge dincolo de formare să îmbrățișeze o înțelegere reflexivă a lumii noastre; se pornește de la informații perspectivă, de la cunoștințe pentru a sens.

Salutând intelectual elevi curioși de diverse medii religioase, etnice, naționale și socio-economice, Universitatea urmărește dezvoltarea cetățeniei responsabile, ca parte a unui educație completă. Redlands încurajează o atmosferă comunitate cu ocazie excepțională pentru conducerea elev și interacțiunea. Pentru adulti de lucru, Universitatea oferă programe academice inovatoare la locații convenabile și ori.

Redlands îmbină artele liberale și programe profesionale, studii aplicate și teoretice, majors traditionale si contracte de auto-proiectate pentru absolvire. Clase mici permite fiecărui elev să participe la discuție cu clasa, pentru a lucra îndeaproape cu profesori, și să primească o atenție individuală extinse. Redlands rămâne sensibil la tendințele contemporane în societate și studenții provocări să se angajeze la o viață de învățare.

Locații

Redlands

University of Redlands

Address
Redlands, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 909-793-2121

New York

Address
New York, New York, Statele Unite ale Americii

Riverside

Address
Riverside, California, Statele Unite ale Americii

San Diego

Address
San Diego, California, Statele Unite ale Americii

Torrance

Address
Torrance, California, Statele Unite ale Americii

Covina de Vest

Address
Covina de Vest, California, Statele Unite ale Americii

Burbank

Address
Burbank, California, Statele Unite ale Americii