University of Southern Indiana

Introducere

Citește Descrierea Oficială


Fondată în 1965, University of Southern Indiana înscrie aproape 9.500 de studenți universitari și absolvenți în 80 de specializări. O instituție publică de învățământ superior, aflată într-un frumos campus de 1400 de acri din Evansville, Indiana, USI oferă programe prin Colegiul de Arte Liberale, Colegiul de Afaceri Romain, Colegiul de Nursing și Profesii în Sănătate și Colegiul Pott al Științei, și Educație. USI este o fundație Carnegie Foundation Community Engaged University și oferă programe de educație continuă și programe speciale pentru mai mult de 15.000 de participanți anual prin Outreach și Angajament.

85259_standard_wallpaper_008.jpg

Despre University of Southern Indiana

Universitatea oferă oportunități de studiu în străinătate în peste 60 de țări și găzduiește studenți internaționali din întreaga lume. Un membru competitiv al Diviziei II a NCAA și al Conferinței Great Lakes Valley, USI oferă 17 sporturi de bărbați și femei intercolegioase de 17 medii. Președintele Linda LM Bennett este al treilea președinte al USI și a fost inaugurat în 2009. Sub conducerea sa, Universitatea continuă o tradiție de excelență accesibilă pentru studenți, în timp ce avansează cu un plan strategic îndrăzneț pentru a atinge excelența prin inovație și angajare și poziția USI ca un top alegerea pentru studenții din stat și regiune, precum și atragerea de studenți de înaltă calitate din întreaga țară și din lume.

67518_cover.JPG

Ambasadorii globali într-o comunitate globală

USI este o comunitate de învățare angajată care avansează educația și cunoștințele, sporește gradul de conștientizare civică și culturală și încurajează parteneriatele prin programe cuprinzătoare de informare. Noi pregătim indivizii să trăiască cu înțelepciune într-o comunitate diversă și globală.

Fapte rapide

Înscriere: 9,364 Deservirea studenților din 89 de județe din Indiana, 36 de alte state și alte 51 de națiuni. 86,2% din recentele grade USI lucrează în domeniul lor sau într-un domeniu satisfăcător. Femei: 62% Barbatii: 38% Minoritati: 9% Alumni: 36.000 Aproximativ 74% dintre absolventii USI raman in Indiana. Peste 130 de organizații studențești din campus. Evansville este o unitate ușoară de la Indianapolis, Louisville, Nashville și St. Louis

Locații

Evansville

University of Southern Indiana

Address
8600 University Blvd.
47712 Evansville, Indiana, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 812-464-1768