University of Southern Indiana

Introducere

Citește Descrierea Oficială


Înființată în 1965, University of Southern Indiana peste 10.000 de studenți absolvenți și absolvenți în peste 130 de domenii de studiu.

O instituție publică de învățământ superior, situată pe un frumos campus de 1.400 de acri din Evansville, Indiana, USI oferă programe prin intermediul Colegiului de Arte Liberale, al Colegiului de Afaceri Romain, al Colegiului Profesiilor de Asistență și al Sănătății și al Colegiului Pott de Știință, Inginerie, și Educație. USI este o universitate implicată în comunitatea Fundației Carnegie și oferă educație continuă și programe speciale pentru peste 15.000 de participanți anual prin programul de Outreach și Implicare.

85259_standard_wallpaper_008.jpg

Despre University of Southern Indiana

Universitatea oferă oportunități de studiu în străinătate în mai mult de 60 de țări și este gazdă studenților internaționali de pe tot globul. Membru competitiv al Diviziei II NCAA și a Conferinței Marii Lacuri Valea, USI oferă 17 sporturi intercolegiale variate pentru bărbați și femei. Președintele Ron Rochon este cel de-al patrulea președinte al USI și a fost inaugurat în 2018. Sub conducerea sa, Universitatea continuă o tradiție de excelență accesibilă pentru studenți, în timp ce înaintează cu un plan strategic îndrăzneț pentru obținerea excelenței prin inovație și implicare și poziția USI ca o alegere de top pentru studenții colegiului din stat și regiune, precum și atrag studenți de mare calibru din întreaga țară și din lume.

67518_cover.JPG

Ambasadorii globali într-o comunitate globală

USI este o comunitate de învățare angajată care avansează educația și cunoștințele, sporește gradul de conștientizare civică și culturală și încurajează parteneriatele prin programe cuprinzătoare de informare. Noi pregătim indivizii să trăiască cu înțelepciune într-o comunitate diversă și globală.

Fapte rapide

Înscriere: 10.734 Studenți din 91 de județe Indiana, 42 de state și alte 69 de națiuni. 82% din studenții recenți ai USI lucrează în domeniul sau într-un domeniu satisfăcător.

Femei: 64% Bărbați: 36% Minoritate: 15% Alumni: 44.000+ Aproximativ 70% dintre absolvenții USI rămân în Indiana.

Peste 140 de organizații studențești din campus.

Evansville este ușor cu mașina de la Indianapolis, Louisville, Nashville și St.

Locații

Evansville

University of Southern Indiana

Address
8600 University Blvd.
47712 Evansville, Indiana, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 812-464-1768

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră