Citește Descrierea Oficială

DECLARATIE DE VIZIUNE

Colegiul de Muzică Vizibil este o comunitate globală, spirituală de muzicieni, tehnicieni, profesioniști de afaceri, și educatori care deservesc Biserica și societatea cu energia noastră colectivă și talentul, crearea unui mediu de creativitate, cult, și inovație în eforturile artistice pentru slava lui Dumnezeu.

MISIUNEA

Colegiul de Muzică Vizibil trenuri și echipează muzicieni, tehnicieni și profesioniștii din domeniul afacerilor în ambarcațiuni și caracterul creștin, pentru servicii eficiente în industria muzicală și în Biserică.

SPIRITUAL | PROFESIONALĂ | ACADEMIC.

Colegiul de Muzică Vizibil se află la intersecția dintre spirituale, profesionale și academice. trei programe de gradul nostru de licență oferă o educație riguroasă în muzica de afaceri, producția de muzică și muzica, echiparea elevilor noștri pentru servicii eficiente în industria muzicală și Biserica. Noi credem că muzicienii creștini, producători, manageri și profesioniștii din industrie trebuie să fie bine dezvoltate în mod egal în aceste trei domenii pentru a găsi succesul în viață, carieră și slujire. Comunitățile noastre artist intenționat mici sunt axate pe creșterea spirituală, profesională și academică echilibrată.

GLOBAL

Unic în domeniul învățământului superior

Lansat în Memphis, Tennessee, în 2000, viziunea Colegiului de Muzică Vizibil este unic în învățământul superior. Accentul este pus pe crearea de comunități, artiști intenționate mici din întreaga lume, care pun în evidență o creștere în trei domenii cheie: spirituale, profesionale și academice.

Vizibil extins la Chicagoland în 2014 și Dallas în 2015, ca parte a × 2020 viziune președinte și fondator Ken Steorts' 2020 - 20 site-uri în 20 de orașe care deservesc 2.020 studenți până în 2020. De la Sarah Simmons (NBC Voice) la dragele indie Carolina Story, absolventii sunt vizibile pe topuri, în studio și de a face un impact în biserică.

Academic Prezentare generală

Colegiul de Muzică Vizibil este o experiență de formare integrată, care provoacă studenții să se dezvolte spiritual, profesional și academic în timpul unui program de diplomă de licență acreditate. Fiecare program de gradul include un nucleu de cursuri Bibliei, Teologie și Ministerul. Integritatea spiritualității elevului este fundamentală pentru dezvoltarea profesională, așa cum informează Scriptura cum se referă la Creator și creația Lui, mai ales cum trebuie să răspundă invitației Creatorului de a angajament atent, creativ, și rugăciune în industria muzicală și Biserica . Atât dezvoltarea spirituală și profesională sunt accentuate prin riguroase curriculum la nivel de colegiu.

Filozofic, „De ce“ (spiritualitatea) precede „Ce“ (profesie) și „Cum“ (cadre universitare). Toate cele trei zone de creștere sunt reprezentate în numele colegiului:

Colegiul de Muzică Vizibil

  • Spiritual
  • Profesional
  • Academic

Formarea integrată este experimentat prin imersiune, și investiții.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Visible Music College

Programul muzical Business este conceput pentru a fi atât academice și practice: Scopul nostru este de a pregăti studenții pentru pregătire profesională dintr-o perspecti ... [+]

MUZICA DE AFACERI

O Programul de afaceri muzică este proiectat pentru a fi atât academice și practice: Scopul nostru este de a pregăti studenții pentru pregătire profesională dintr-o perspectivă biblică în toate domeniile de afaceri de muzică (de editare, de management, promovare tur, operațiunile de marketing și casele de discuri). elevii de afaceri Muzica va dezvolta abilități fundamentale de afaceri (în domenii cum ar fi comunicarea, marketing, finanțe, etc.) și să învețe despre industria muzicală la macro și micro-niveluri.

Programul oferă, de asemenea, de pregătire și de muncă în materie contractuală și juridice, managementul artiștilor și evenimente / promovare tur și de planificare. Toate disciplinele găsesc manifestarea lor practică într-o relație continuă cu Madison linie Records, casa de discuri non-profit fondată de Colegiul de Muzică Vizibil.... [-]

Statele Unite ale Americii Memphis
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Visible Music College

Programul de muzică modernă oferă formare relevantă în calificare și de caractere pentru muzicieni, artiști și lideri care doresc să reușească în muzica modernă, fie serv ... [+]

muzică modernă

O Programul Modern Muzica oferă instruire relevantă în calificare și de caractere pentru muzicieni, artiști și lideri care doresc să reușească în muzica modernă, fie servind în biserică sau care desfășoară în industria muzicală de azi. Programul și Curriculum-ul este conceput pentru a oferi studenților atât cunoștințele academice necesare pentru o carieră în muzică populară și experiența profesională și creșterea spirituală necesară pentru a reuși în domeniul slujirii și a vieții.

Fie că cânți, cult plumb, cânți la chitară, coarne, coarde, tobe, sau orice alt instrument muzical, vizibil Colegiul muzical are un loc pentru tine - în banda! Programul nostru unic vă pune într-o bandă în primul semestru de facultate, jucând cea mai bună muzică din lume, de învățare dinamică de bandă, semnarea contractelor, înregistrarea și redarea trăi primul an.... [-]

Statele Unite ale Americii Memphis
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Visible Music College

Programul Music Production este conceput pentru a pregăti ingineri audio și producătorii de pregătire profesională dintr-o perspectivă creștină. Programul este conceput p ... [+]

MUZICA DE PRODUCȚIE

O Program de muzică de producție este conceput pentru a pregăti ingineri audio și producătorii de pregătire profesională dintr-o perspectivă creștină. Programul este conceput pentru a introduce student la instrumentele și tehnicile utilizate pentru a produce muzică în studio de înregistrare moderne, în timp ce cultivarea pasiunea studentului de a servi biserica sau industrie, cu caracter creștin. Studentul va dobândi o cunoaștere aprofundată a tehnologiei actuale, înregistrarea tehnici și abilități de producție de muzică. elevii de muzică de producție va fi responsabil pentru ingineria toate înregistrările studențești și de manipulare a sunetului live la un eveniment pentru Colegiul de Muzică Vizibil. Abilitățile și cunoștințele dobândite în cadrul programului dota studenții să lucreze în calitate de producători, ingineri, sau pentru a crea o nouă afacere de studio, și se concentrează pe utilizarea programelor standard în industrie (logica si Protools). ... [-]

Statele Unite ale Americii Memphis
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză