Waldorf University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Waldorf este o școală prietenoasă, privată liberală de artă situată central în frumosul oraș Forest , Iowa . Timp de mai bine de 100 de ani, Waldorf a fost piatra de temelie în viața a mii de persoane, punând bazele solide pentru succes în rândul studenților, familiilor lor și comunității.

De la începuturile sale în 1903, Waldorf a fost în fruntea inovației academice, urmărind o cale pentru generațiile viitoare. Oferind o multitudine de programe de certificat, asociat, licență și masterat, Waldorf are o oportunitate pentru oricine dorește să-și îmbunătățească viața academică, personală sau profesională.

La Waldorf , credem că o educație cu adevărat bine rotunjită nu implică numai studii academice, ci și participarea la arte, educație fizică și multe altele. Campusul nostru vibrant seamănă cu studenți din întreaga lume care au ales Waldorf pentru a le ajuta să își atingă obiectivele educaționale.

Facultatea noastră și personalul lucrează unu la unu cu studenții pentru a se asigura că sunt încrezători și capabili să își atingă întregul potențial, încurajând fiecare pas. Indiferent dacă preferați să învățați într-un cadru tradițional de clasă sau flexibilitatea de a câștiga un grad online, vă felicităm pentru decizia de a vă susține viața prin educație.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Online BAs »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Bachelor of Arts in Business

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Forest City

[+]

Departament de afaceri

Waldorf oferă o diplomă de tradițională de patru ani de licență în afaceri.

[-]

Bachelor of Arts in Sports Management

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Forest City

Licențiat în Arte în Managementul Sportului [+]

[-]

Licențiat în Arte în Psihologie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Forest City

Psihologia este studiul comportamentului și a proceselor mentale și este în mod tradițional un domeniu popular de studiu. Prin natura însăși a profesiei, psihologia este o vocație de serviciu. Acest lucru se potrivește bine cu misiunea lui Waldorf de a pregăti studenții pentru "viața de serviciu." O diplomă de licență în psihologie pregătește studenții să fie indivizi bine rotunjite și educate, deoarece reflectă multe dintre obiectivele unei educații artistice liberale prin furnizarea unei baze de cunoștințe, abilități, raționamente analitice, abilități interpersonale și valori etice. [+]

Psihologia este studiul comportamentului și a proceselor mentale și este în mod tradițional un domeniu popular de studiu. Prin natura însăși a profesiei, psihologia este o vocație de serviciu. Acest lucru se potrivește bine cu misiunea lui Waldorf de a pregăti studenții pentru "viața de serviciu." O diplomă de licență în psihologie pregătește studenții să fie indivizi bine rotunjite și educate, deoarece reflectă multe dintre obiectivele unei educații artistice liberale prin furnizarea unei baze de cunoștințe, abilități, raționamente analitice, abilități interpersonale și valori etice. Psihologia specializată este pregătită să urmeze programe postuniversitare și profesionale în domeniul psihologiei, unde se pot specializa în mai multe domenii în psihologie, inclusiv factori clinici, experimentali, de dezvoltare, sociali, cognitivi, umani, sport, industrial / organizațional, sănătate și criminalistică. De asemenea, aceștia sunt pregătiți pentru o educație ulterioară în domenii precum medicina, drept, asistență socială, asistență medicală și minister.... [-]


BSc

Bachelor in Biology

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Forest City

[+]

BIO 350 Anatomia comparativă a chordatului Cerințe minore [-]

Bachelor of Science in Education

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Forest City

[+]

Cerințe minore

Cursurile cu premise trebuie să fie completate înainte sau simultan cu înscrierea.

[-]

Videoclipuri

Explore Waldorf University

Have it All at Waldorf