Waldorf University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Waldorf este o școală prietenoasă, privată liberală de artă situată central în frumosul oraș Forest , Iowa . Timp de mai bine de 100 de ani, Waldorf a fost piatra de temelie în viața a mii de persoane, punând bazele solide pentru succes în rândul studenților, familiilor lor și comunității.

De la începuturile sale în 1903, Waldorf a fost în fruntea inovației academice, urmărind o cale pentru generațiile viitoare. Oferind o multitudine de programe de certificat, asociat, licență și masterat, Waldorf are o oportunitate pentru oricine dorește să-și îmbunătățească viața academică, personală sau profesională.

La Waldorf , credem că o educație cu adevărat bine rotunjită nu implică numai studii academice, ci și participarea la arte, educație fizică și multe altele. Campusul nostru vibrant seamănă cu studenți din întreaga lume care au ales Waldorf pentru a le ajuta să își atingă obiectivele educaționale.

Facultatea noastră și personalul lucrează unu la unu cu studenții pentru a se asigura că sunt încrezători și capabili să își atingă întregul potențial, încurajând fiecare pas. Indiferent dacă preferați să învățați într-un cadru tradițional de clasă sau flexibilitatea de a câștiga un grad online, vă felicităm pentru decizia de a vă susține viața prin educație.

Locații

Forest City

Address
106 South 6th St.
IA 50436 Forest City, Iowa, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră