Citește Descrierea Oficială

Colegiu este de aproximativ mai mult decât un grad. Este o investiție în viitorul tău.

Educația de arte liberale vei primi la Wartburg, vă permite să câștige nu numai abilitățile necesare din domeniul ales de studiu, dar, de asemenea, abilitățile de gândire critică necesare pentru a explora etica de luare a deciziilor și implicarea în comunitate, comunicare eficientă, competențe culturale, și colaborare.

Misiunea noastră

Wartburg Colegiul este dedicat provocatoare și stimularea elevilor pentru viața de conducere și de serviciu ca o expresie de spirit a credinței lor și de învățare.

Identitatea noastră

Wartburg College este un colegiu de arte liberale al Bisericii Luterane (ELCA). Tu nu trebuie să fie Luterana, sau chiar creștină, pentru a aprecia modul în care o educație Wartburg va ajuta să descopere sensul și scopul pentru viața ta.

Multe colegii de lucru de la un crez comun sau o declarație de credință în cazul în care se impune credința. Alte colegii păstrează credința din viața comunității în întregime. La Wartburg College, vom folosi abordarea luterană a educației, care construiește o comunitate în jurul unei conversații plină de viață și cuprinzătoare de credință și de învățare.

Martin Luther, care a declanșat Reforma în 1517, a fost atât un pastor și un profesor universitar. El a luptat cu problemele mai mari de viață și de modul în care credința ar putea schimba cu adevărat lumea din jurul nostru. Din cauza perspectivei noastre teologice Lutherana, dorim să luptăm, de asemenea, cu aceste întrebări mari, în timp ce lucra prin cei patru ani de la Wartburg. Vă invităm și să încurajeze conversații cu oameni din diverse medii și cu diferite perspective spirituale. La rândul său, veți afla mai multe despre propriile credințe și valori.

Apelarea ta poate descoperi

Wartburg Colegiul îi ajută pe elevi să descopere și pretenția lor chemările legăturilor lor de învățare, cu credință și valori, înțelegerea lor de ei înșiși și darurile lor, perspectiva lor asupra vieții și viitorului, precum și oportunitățile de participare la biserică, comunitate, și întreaga societate în finalitate și modalități semnificative.

Date pe scurt Academic

Media clase de mărime: 17 Raportul elev-facultate: 11: 1 facultate full-time: 104 facultate clasat cu cel mai înalt grad în disciplină: 99% pozitii de facultate Inzestrat: 2 scaune distins, 11 scaune dotate, 1 profesorale distins, 4 profesorale înzestrați.

Cele mai multe Majors Populare

Administrarea 1 Business 2 Biologie 3 Educație elementară 4 Jurnalism și Comunicare 5 Muzica Educație

Recunoașterea internațională

Unul dintre cele cinci colegii pentru a primi inaugurala Premiul Învățământului Superior Civică al Centrului de la Washington pentru serviciile de învățare și implicarea comunității. La nivel național clasificate de către Fundația Carnegie pentru promovarea de predare ca una dintre cele 12 colegii exclusiv de bacalaureat care promovează învățarea experiențială și implicarea comunității. Numit de opt ori consecutiv președintelui superior comunitar Educație Serviciul de Onoare Roll, de trei ori "cu distincție", în semn de recunoaștere a eforturilor de voluntariat de către elevi Wartburg. Unul din numai sase colegii Iowa incluse în 2014-15 Colegiile distinși care recunoaște școlile care au demonstrat devotamentul lor de a "studenților implicați, o mare învățătură, comunități vibrante, și rezultate de succes." Wartburg a fost clasat pe locul 16 in natiune pentru studiu pe termen scurt în străinătate, în 2014 Open Doors Raportul, realizat în parteneriat cu Departamentul de Stat al SUA a Biroului de afaceri educaționale și culturale. Incluse în Washington lunare cele mai bune arte liberale colegii de rang pentru contribuția sa la binele public prin mobilitatea socială, cercetarea și service. Câștigătorul din 2012 a lui NetImpact "Pași mici, Big Victorii Challenge", o competiție națională între universități și colegii recompensarea acțiunilor sociale și de mediu. Clasat pe locul în Princeton Review ca fiind unul dintre cele mai bune colegii din regiunea Midwest. Listat în Colegii de top Peterson pentru Stiinta printre 200 de școli cu programe deosebite în domeniul științei și matematică. Unul dintre cele două colegii în Iowa, care urmează să fie recunoscute la nivel național de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice pentru programul său elementar de educație. Inclus printre primele niveluri Cel mai bun Național de Arte Liberale Colegiile ca fiind clasificate de către US News and World Report. Clasat pe locul 7 între universitățile naționale și colegii de arte liberale de către US News and World Report ca "overperformer" în ratele de absolvire pentru studenții din familii cu venituri mici. Inclus în revista Money "cele mai bune colegii" clasament. Programul Wartburg "comunitate Constructorii" a fost acordat un premiu MacJannet pentru cetățenie globală.

Absolvent în patru ani!

Ce este o absolvire Rata?

Acest lucru poate fi un concept foarte confuz. Practic, acest lucru este procentul de elevi care finalizează de fapt un grad la instituție. Cele mai multe rapoarte on-line va arăta o rată de promovabilitate de 6 ani, care este procentul de elevi cu normă întreagă au primit gradul lor de licență în termen de șase ani, care a devenit durata medie a unei educații universitare la mai multe universități. Acest lucru nu este adevărat la Wartburg College.

93% dintre absolvenții noștri a terminat lor de grade în patru ani. Din full-time studenții care au început la Wartburg, 63% se va finaliza gradul lor de la Wartburg, care este considerată o rată foarte mare de absolvire. In ultimii 10 ani, Wartburg a avut o rată de absolvire la fel de mare ca 70%.

De ce compara cinci ani de la școlile de stat la patru ani de la Wartburg?

Realitatea pentru mulți studenți este că va dura patru-și-o jumătate până la cinci ani sau mai mult pentru a câștiga un grad de la o școală de stat, potrivit statisticilor naționale. La Wartburg, 93 la sută dintre absolvenții noștri finaliza gradul lor în patru ani.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Wartburg College

Ca parte a educației dvs. la Wartburg College , veți lucra prin multe dintre provocările etice care se confruntă acum cu lumea afacerilor. Veți fi pregătiți să faceți și ... [+]

Ca parte a educației dvs. la Wartburg College , veți lucra prin multe dintre provocările etice care se confruntă acum cu lumea afacerilor. Veți fi pregătiți să faceți și să stați în spatele deciziilor dificile și să obțineți experiențe practice pe care mulți angajatori le caută.

Veți găsi, de asemenea, oportunități de carieră în mediul de afaceri de astăzi, în ritm rapid, în domenii precum contabilitatea publică sau privată, finanțe, afaceri internaționale, servicii guvernamentale, managementul sănătății, marketing și organizații nonprofit.

Veți beneficia de clase mici predate de profesori care au experiență și expertiză în multe aspecte legate de administrarea afacerilor, contabilitate și economie. Membrii facultății îndrume studenții pentru carieră, precum și pentru cetățenia activă prin experiență în clasă, stagii, studii de caz și studii universitare.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Biochimia, prin definirea manualului, este un efort de a înțelege biologia prin contextul chimiei. Conferințele biochimice de la Wartburg College includ macromolecule, en ... [+]

Biochimia, prin definirea manualului, este un efort de a înțelege biologia prin contextul chimiei. Conferințele biochimice de la Wartburg College includ macromolecule, enzime și metabolismul uman. Tehnicile predate în laboratorul de biochimie sunt utilizate în multe domenii, printre care se numără microbiologia, criminalistica, neurobiologia și cercetarea cancerului.

Printr-un curriculum dinamic care include flexibilitatea alegerii cursului pentru a se potrivi cu interesele dvs. și cu o componentă de cercetare ancorată de o instituție științifică de ultimă oră, un grad de biochimie Wartburg vă va pregăti în mod unic pentru o carieră în domeniul sănătății, cercetării, biotehnologiei sau educaţie.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Departamentul de Biologie Wartburg pregătește studenții pentru o gamă largă de cariere, inclusiv profesii de sănătate, cercetare, predare, biotehnologie și domenii care i ... [+]

Un grad în biologie de la Wartburg College este bine recunoscut în jurul națiunii.

Departamentul de Biologie Wartburg pregătește studenții pentru o gamă largă de cariere, inclusiv profesii de sănătate, cercetare, predare, biotehnologie și domenii care implică probleme globale și de mediu. Predăm ceea ce este știința, nu doar cunoștințele pe care le-a produs, învățarea bazată pe cercetare.

În timp ce curriculum-ul departamentului de biologie este riguros, elevii câștigă, de asemenea, o apreciere a modului în care studiul biologiei poate fi distractiv, interesant și plin de satisfacții. Succesul programului de biologie se bazează pe accentul pe care se bazează ancheta, unde studenții își facilitează învățarea prin experiența științei, mai degrabă decât doar citind despre ea.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Chimia vă pregătește pentru succes în numeroase ocupații științifice. Aveți ocazia de a învăța într-un centru științific de ultimă oră. Întreprinderile, organizațiile și ... [+]

Un program bine respectat

Chimia vă pregătește pentru succes în numeroase ocupații științifice. Aveți ocazia de a învăța într-un centru științific de ultimă oră. Întreprinderile, organizațiile și instituțiile care caută oameni cu experiențe practice caută absolvenți de chimie și biochimie Wartburg. Departamentul are o rată de plasare de 100%. Experimentarea și cercetarea se află în centrul programului de chimie Wartburg. În campus, elevii folosesc instrumente moderne în cursuri și cercetare individuală. Membrii facultății din domeniul chimiei sunt profesori și consilieri eficienți, iar dimensiunile mici ale clasei îi permit facultăților și studenților să se familiarizeze bine.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Departamentul de Artă oferă studenților Wartburg capacitatea de a comunica cu disciplina și înțelegerea imaginativă a lumii vizuale și a designului său. Prin apreciere, e ... [+]

Departamentul de Artă oferă studenților Wartburg capacitatea de a comunica cu disciplina și înțelegerea imaginativă a lumii vizuale și a designului său. Prin apreciere, experiență și producție, elevii de artă își extind abilitățile creative și critice și împărtășesc aceste noi competențe prin crearea de opere de artă.

Departamentul de Artă oferă o varietate de cursuri academice și de studio în medii tradiționale și bazate pe tehnologie. Dimensiunea limitată a clasei și atitudinile deschise ale facultății încurajează atenția individuală și o relație strânsă de lucru. Prin cursuri avansate și studii independente, studenții pot urmări interese individuale.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Dacă aveți o pasiune pentru provocări cursuri, aplicații practice, și de rezolvare a problemelor, o diplomă de licență de arte în fizică poate fi o mare opțiune. Veți des ... [+]

Dacă aveți o pasiune pentru provocări cursuri, aplicații practice, și de rezolvare a problemelor, o diplomă de licență de arte în fizică poate fi o mare opțiune.

Veți descoperi o puternică interrelație între matematică, informatică și fizică, reflectând îndrăzneața facultății de a ajuta elevul să găsească programul potrivit pentru abilitățile și interesele sale. Departamentul combină cursuri cu activități de laborator, stagii practice și oportunități de predare și conducere. Cursurile subliniază activitățile grupului în profunzime, permițându-vă să abordați proiectele provocatoare dezvoltând în același timp abilitățile de comunicare interpersonală. Aceste experiențe vor oferi o bază solidă pentru viitoarea ocupare a forței de muncă sau pentru studii postuniversitare.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Dacă aveți o pasiune pentru provocarea de lucru curs, aplicații practice, și de rezolvare a problemelor, o diplomă de licență de arte în informatică sau sisteme de inform ... [+]

Dacă aveți o pasiune pentru provocări de cursuri, aplicații practice, și de rezolvare a problemelor, o diplomă de licență de arte în informatică sau sisteme informatice informatice poate fi o opțiune minunată.

Veți descoperi o puternică interrelație între matematică, informatică și fizică, reflectând îndreptarea îndelungată a facultății, ajutând studenții să găsească programul potrivit pentru aptitudinile și interesele lor. Departamentul combină cursuri cu activități de laborator, stagii practice și oportunități de predare și conducere. Cursurile subliniază activitățile grupului în profunzime, permițându-vă să abordați proiectele provocatoare dezvoltând în același timp abilitățile de comunicare interpersonală. Aceste experiențe vor oferi o bază solidă pentru viitoarea ocupare a forței de muncă sau pentru studii postuniversitare.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Mentinerea experientei, mentoratul profesionistilor experimentati si facilitatile de top pregatesc studentii noștri pentru schimbarea rapidă a câmpurilor care necesită ab ... [+]

Mentinerea experientei, mentoratul profesionistilor experimentati si facilitatile de top pregatesc studentii noștri pentru schimbarea rapidă a câmpurilor care necesită abilități excelente de comunicare. Departamentul oferă următoarele specializări / concentrații. Absolvenții noștri lucrează ca scriitori, editori, reporteri, specialiști în producție și profesioniști în relații publice. Sunt implicați în dezvoltarea web, în ​​industria de divertisment și în diverse domenii conexe.

Alumni Povesti de succes

Absolvenții Wartburg găsesc locuri de muncă satisfăcătoare și sunt admiși în școlile superioare și profesionale. Absolvenții Wartburg pot fi găsiți în toate cele 50 de state din SUA și peste 70 de țări străine. Mai jos este doar un eșantion din tipurile de posturi pe care absolvenții Wartburg ai Departamentului de Jurnalism și Comunicare au avut în trecut.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Dacă aveți o pasiune pentru provocarea cursuri, aplicații practice, și de rezolvare a problemelor, o diplomă de licență de arte în matematică poate fi o mare opțiune. Veț ... [+]

Dacă aveți o pasiune pentru provocarea cursuri, aplicații practice, și de rezolvare a problemelor, o diplomă de licență de arte în matematică poate fi o mare opțiune.

Veți descoperi o puternică interrelație între matematică, informatică și fizică, reflectând îndrăzneața facultății de a ajuta elevul să găsească programul potrivit pentru abilitățile și interesele sale. Departamentul combină cursuri cu activități de laborator, stagii practice și oportunități de predare și conducere. Cursurile subliniază activitățile grupului în profunzime, permițându-vă să abordați proiectele provocatoare dezvoltând în același timp abilitățile de comunicare interpersonală. Aceste experiențe vor oferi o bază solidă pentru viitoarea ocupare a forței de muncă sau pentru studii postuniversitare.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Wartburg College este membru acreditat, instituțional al Asociației Naționale a Școlilor de Muzică (NASM). Studenții care finalizează programul American Music Therapy Ass ... [+]

Wartburg College este membru acreditat, instituțional al Asociației Naționale a Școlilor de Muzică (NASM). Studenții care finalizează programul American Music Therapy Association (AMTA) aprobat pentru programul de terapie muzicală sunt eligibili să se așeze pentru certificarea de bord de către Consiliul de certificare pentru terapeuți de muzică (CBMT). Wartburg este singurul colegiu privat din Iowa care oferă muzicianului terapie majoră. Finalizarea licenței de licență de muzică sau licența de educație muzicală / muzică Terapie de gradul duce la licențiere în educație în statul Iowa.

Bachelor of Arts în Muzică gradul vă oferă o varietate de opțiuni de carieră în domeniul muzicii. Puteți alege muzica generală majoră, care vă permite să combinați o muzică majoră cu un alt domeniu major sau minor. Sau puteți alege piesa Music Church, care combină cursuri în muzică și religie pentru a vă pregăti pentru programe muzicale de conducere în biserici sau pentru a continua studiile în școala postuniversitară.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Neuroscience majore la Wartburg este un important interdisciplinar care expune elevii la intersecția de biologie și psihologie și apoi îi încurajează să facă legături cu ... [+]

Neuroștii studiază modul în care funcționează sistemul creierului și sistemul nervos. Câmpul în creștere rapidă încearcă să răspundă la întrebări cum ar fi modul în care percepem mediul înconjurător, modul în care interacționăm cu aceste împrejurimi diferit decât animalele și ceea ce poate merge prost în acest proces. Neuroscience majore la Wartburg este un important interdisciplinar care expune elevii la intersecția de biologie și psihologie și apoi îi încurajează să facă legături cu alte domenii de interes. Neuroștiința este un domeniu larg și studenții au posibilitatea de a se concentra pe propriile domenii de interes prin cursuri avansate de cercetare și diverse opțiuni. Catedra de neuroștiințe poate desfășura o carieră în cercetarea neuroștiințelor, medicină, terapie fizică, terapie ocupațională, psihiatrie, farmacologie, psihologie cognitivă, robotică, scriere științifică și multe alte domenii.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Programul de psihologie, parte a Departamentului de Științe Sociale, abordează psihologia ca disciplină academică, profesie și știință. Facultatea prezintă domeniul psiho ... [+]

Un psiholog major vă va pregăti pentru funcții în domeniul serviciilor umane, al cercetării și al educației. Programul abordează psihologia ca disciplină academică, profesie și știință.

Majoritatea psihologiei este disponibilă prin Departamentul de Științe Sociale. Cursurile de științe sociale oferă o experiență în cursuri bazate pe proiecte și oportunități pentru cercetări științifice originale, care încorporează excursii în câmp și studii off-campus în Statele Unite și în străinătate. În ultimii ani, membrii facultății de psihologie și studenții au cercetat subiecte precum părinții și personalitatea, procesele de memorie și stresul și ajustarea. În plus, studenții au asistat la facultate în cercetarea drepturilor omului, a studiilor de democratizare, a discursului civil și a învățării în slujbe.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Programul de relații internaționale expune elevii la întrebări esențiale cu privire la procesele prin care complexitatea interdependenței se întâlnește cu valori individu ... [+]

Programul de relații internaționale expune elevii la întrebări esențiale cu privire la procesele prin care complexitatea interdependenței se întâlnește cu valori individuale deținute profund. În general vorbind, aceasta implică răspunsul la întrebarea fundamentală a cine primește ce, unde, când, cum și de ce în relațiile internaționale. Relațiile internaționale sunt un program interdisciplinar care oferă studenților posibilitatea de a examina și de a răspunde în mod eficient la aceste întrebări. Este posibilă o anchetă mai detaliată în cadrul unei anumite regiuni geografice în cadrul programului.

Elevii care urmăresc acest master sunt încurajați să includă mai multe limbi străine și călătorii internaționale în programul lor academic. Există o varietate de oportunități pe termen mai și semestru. Mai mult, îi încurajăm pe studenți să dubleze majore într-un domeniu conex, cum ar fi economie, limbă străină, istorie, afaceri internaționale, științe politice, religie sau sociologie, pentru a spori înțelegerea și pregătirea lor.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Sociologia majoră pregătește studenții pentru un angajament personal pe tot parcursul vieții față de societate și pentru o gamă variată de cariere în sectorul public și p ... [+]

Prezentare generală

Sociologia majoră pregătește studenții pentru un angajament personal pe tot parcursul vieții față de societate și pentru o gamă variată de cariere în sectorul public și privat sau pentru studii postuniversitare. Majoritatea sociologiei este disponibilă prin Departamentul de Științe Sociale. Cursurile de științe sociale oferă o experiență în cursuri bazate pe proiecte și oportunități pentru cercetări științifice originale, care încorporează excursii în câmp și studii off-campus în Statele Unite și în străinătate.

Criminologie / Concentrare în justiție penalăÎnțelegerea provocărilor actuale în sistemul de justiție penală și a direcțiilor pe care le va lua pentru viitor.Proiectați și executați cercetări originale, oferind o perspectivă asupra unui domeniu în continuă schimbare.Angajați în activități de învățare în comunitate și servicii.Participați la experiențe de teren relevante pentru sistemul de justiție penală.Lucrați și interacționați cu un grup divers de persoane interesate și interesate de sistemul de justiție penală.Aflați despre gama largă de cariere disponibile în domeniul justiției penale.Obiectivele programului... [-]
Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Studiile sunt modelate de experiențe internaționale, menite să vă sporească competența lingvistică și să vă îmbrace în cultura spaniolă. ... [+]

Prezentare generalăSpaniol MajorStudiile sunt modelate de experiențe internaționale, menite să vă sporească competența lingvistică și să vă îmbrace într-o altă culturăStudiul aprofundat al unei alte culturi și trăirea în străinătate pentru o perioadă lungă de timp vă va oferi o perspectivă asupra modului în care alte culturi văd lumea, precum și o mai bună înțelegere a culturii americaneMai termen

Participați la o experiență de mai May, în care studenții petrec patru săptămâni în străinătate, combinând studiul intensiv de limbă cu excursii efectuate de facultăți către situri de importanță istorică și culturală.

În timpul perioadei de mai, majore și spanioli spanioli vizitează site-uri de interes cultural și de studiu în Heredia, Costa Rica; Studii majore și minori de studii franceze / franceze călătoresc într-un institut lingvistic din Paris; Germani / studenți germani și minori vizitează mai multe orașe din Germania.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Spaniolă,Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Un grad în educație oferă oportunități interesante. Un grad în educație la Wartburg oferă experiențe remarcabile în clasă. Puteți folosi talentele și abilitățile dvs. pen ... [+]

Un grad în educație oferă oportunități interesante. Un grad în educație la Wartburg oferă experiențe remarcabile în clasă. Puteți folosi talentele și abilitățile dvs. pentru a deveni un profesor eficient și reflectorizant într-o viață de servicii profesionale și leadership. Veți găsi oportunități de angajare în educație la orice nivel, de la grădiniță până la clasa a XII-a.

Prin majorarea în educație, puteți lucra cu copiii în diferite setări de clasă, împărtășiți interesul dvs. într-o zonă de conținut și aveți impact asupra viitorului. Puteți explora literatura, alfabetizarea, lectura, curriculum-ul, psihologia educației, educația timpurie, relațiile umane, studiile multiculturale, strategiile și metodele de predare, tehnologia educațională, plasamentele în câmp și educația specială.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Dacă aveți un talent pentru numere și o dorință de a lucra în afaceri, o carieră ca un actuar poate fi pentru dvs. Evaluat în mod consistent ca fiind una dintre cele mai ... [+]

Dacă aveți un talent pentru numere și o dorință de a lucra în afaceri, o carieră ca un actuar poate fi pentru dvs. Evaluat în mod consistent ca fiind una dintre cele mai bune locuri de muncă din America, un actuar folosește modele matematice și abilități analitice pentru a evalua securitatea financiară și a cuantifica riscul. Programul riguros al lui Wartburg, bazat pe economie, finanțe și matematică, pregătește studenții pentru o carieră de succes în lumea managementului riscurilor.

Găzduit în cadrul Departamentului de Matematică, Informatică

Idei sumareActuarul a fost listat ca fiind al patrulea cel mai bun loc de muncă, cu un salariu mediu de 93.680 dolari, în 2012-13, potrivit Biroului Statistică a Muncii.Gradul dvs. vă va pregăti, de asemenea, pentru o carieră ca matematician sau statistician, locul 1 și locul 3 cel mai bun de locuri de muncă, respectiv.Profesia este așteptată să crească cu 26% până în 2022, în comparație cu o medie de 11% pentru toate ocupațiile.Cei mai mulți actuari trăiesc și lucrează în nord-est (Manhattan este un capital financiar) și în Midwest, unde mai multe corporații mari au sediul central.Actuatorii lucrează în industria asigurărilor, pentru corporații private, guvern sau ca consultanți independenți. Alegerea este a ta.Rezultate comune ale învățării... [-]
Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Știința și Științele Mediului este un program interdisciplinar în două sensuri (știință și studii), înrădăcinat în științele naturale și sociale și conceput pentru a ofer ... [+]

Știința și Științele Mediului este un program interdisciplinar în două sensuri (știință și studii), înrădăcinat în științele naturale și sociale și conceput pentru a oferi studenților o înțelegere și aplicare a integrării mai multor discipline în rezolvarea problemelor complexe apărute la interfața existența umană cu restul lumii naturale. Științele mediului și studiile majore sunt pregătite să intre în carieră în domenii precum conservarea resurselor naturale, știința mediului, dreptul mediului, energiile regenerabile, planificarea urbană și politica de mediu. Elevii se angajează în seminarii interactive, fie conduc cercetări independente sub îndrumarea unui membru al facultății, fie participă la un stagiu adecvat și sunt încurajați să profite de cursurile de biologie din mai multe luni. Un minor în studiile de mediu este, de asemenea, disponibil.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Știința și Științele Mediului este un program interdisciplinar în două sensuri (știință și studii), înrădăcinat în științele naturale și sociale și conceput pentru a ofer ... [+]

Prezentare generală

Știința și Științele Mediului este un program interdisciplinar în două sensuri (știință și studii), înrădăcinat în științele naturale și sociale și conceput pentru a oferi studenților o înțelegere și aplicare a integrării mai multor discipline în rezolvarea problemelor complexe apărute la interfața existența umană cu restul lumii naturale.

Știința și Științele Mediului este un program interdisciplinar în două sensuri (știință și studii), înrădăcinat în științele naturale și sociale și conceput pentru a oferi studenților o înțelegere și aplicare a integrării mai multor discipline în rezolvarea problemelor complexe apărute la interfața existența umană cu restul lumii naturale.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Un specialist în științe politice oferă pregătire pentru o carieră sau o educație ulterioară în domeniul politicilor publice, al dreptului, al planificării urbane, al com ... [+]

Un specialist în științe politice oferă pregătire pentru o carieră sau o educație ulterioară în domeniul politicilor publice, al dreptului, al planificării urbane, al comerțului internațional, al serviciului diplomatic și al campaniilor politice.

Masterul științelor politice este disponibil prin Departamentul de Științe Sociale. Cursurile de științe sociale oferă o experiență în cursuri bazate pe proiecte și oportunități pentru cercetări științifice originale, care încorporează excursii în câmp și studii off-campus în Statele Unite și în străinătate. În ultimii ani, membrii facultății de psihologie și studenții au cercetat subiecte precum părinții și personalitatea, procesele de memorie și stresul și ajustarea. În plus, studenții au asistat la facultate în cercetarea drepturilor omului, a studiilor de democratizare, a discursului civil și a învățării în slujbe.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

O educație în economie se va concentra pe studiul deficitului, a modului în care oamenii utilizează resursele și procesul de luare a deciziilor. Elevii vor dobândi, de as ... [+]

Prezentare generală

O educație în economie se va concentra pe studiul deficitului, a modului în care oamenii utilizează resursele și procesul de luare a deciziilor. Elevii vor dobândi, de asemenea, cunoștințe bine conectate în statistici și calcul.

Veți găsi oportunități de carieră în domenii economice precum guvernul, cercetarea, pozițiile analistului, consultanța economică, piețele financiare, sectorul bancar și asigurările. Veți fi pregătit să vă ocupați de îndatoriri și responsabilități în aceste poziții și să dobândiți competențe valoroase de care să aveți.

La Wartburg College , studenții în economie beneficiază de dimensiuni mici de clasă și de un grup divers de colegi de clasă. Veți fi învățați de profesori cu experiență și experiență, care sunt pregătiți să îndrume studenții pentru carieră, precum și pentru cetățenia activă prin intermediul sălii de clasă, a stagiilor și a studiilor universitare.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Wartburg College

Angajatorii de astăzi caută ingineri care sunt mai mult decât competenți din punct de vedere tehnic. Ei caută absolvenții care pot scrie și vorbește în mod eficient, care ... [+]

Un curriculum unic pentru o lume în schimbare

Angajatorii de astăzi caută ingineri care sunt mai mult decât competenți din punct de vedere tehnic. Ei caută absolvenții care pot scrie și vorbește în mod eficient, care sunt jucători de echipă și care pot vedea "imaginea de ansamblu". Acestea sunt tipurile de ingineri pe care Wartburg le absolvă. Spre deosebire de programele universitare, programul Wartburg's Engineering Science pune accentul pe lățimea fundalului pe o specializare îngustă. Spre deosebire de programele de inginerie la cele mai multe colegii de arte liberale, programul este o diplomă de licență de patru ani, care nu necesită studii suplimentare la o altă instituție înainte de a căuta ocuparea forței de muncă industriale.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Wartburg College

Diplomă de licență de muzică în terapie muzicală este oferit pentru cei care doresc să finalizeze cursuri aliniat cu cerințele stabilite de către American Music Therapy A ... [+]

Wartburg College este membru acreditat, instituțional al Asociației Naționale a Școlilor de Muzică (NASM). Studenții care finalizează programul American Music Therapy Association (AMTA) aprobat pentru programul de terapie muzicală sunt eligibili să se așeze pentru certificarea de bord de către Consiliul de certificare pentru terapeuți de muzică (CBMT). Wartburg este singurul colegiu privat din Iowa care oferă muzicianului terapie majoră. Finalizarea licenței de licență de muzică sau licența de educație muzicală / muzică Terapie de gradul duce la licențiere în educație în statul Iowa.

Diplomă de licență de muzică în terapie muzicală este oferit pentru cei care doresc să finalizeze cursuri aliniat cu cerințele stabilite de către American Music Therapy Association pentru a se califica pentru a deveni un consiliu-certificat de muzică terapeut. Un curs de stagiu de șase luni este necesar înainte de ședința pentru examenul de certificare a consiliului.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wartburg College

Wartburg College este membru acreditat, instituțional al Asociației Naționale a Școlilor de Muzică (NASM). Studenții care finalizează programul American Music Therapy Ass ... [+]

Prezentare generală

Wartburg College este membru acreditat, instituțional al Asociației Naționale a Școlilor de Muzică (NASM). Studenții care finalizează programul American Music Therapy Association (AMTA) aprobat pentru programul de terapie muzicală sunt eligibili să se așeze pentru certificarea de bord de către Consiliul de certificare pentru terapeuți de muzică (CBMT). Wartburg este singurul colegiu privat din Iowa care oferă muzicianului terapie majoră. Finalizarea licenței de licență de muzică sau licența de educație muzicală / muzică Terapie de gradul duce la licențiere în educație în statul Iowa.

Grade și majori

Diplomă de licență de muzică îndeplinește cerințele Departamentului de Educație din Iowa pentru certificarea muzicii K-12. Acest lucru le oferă studenților posibilitatea de a preda în clasa elementară de muzică generală sau de a preda o trupă, un cor sau o orchestră la nivelul școlii de mijloc sau al liceului.... [-]

Statele Unite ale Americii Waverly
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Wartburg. Worth It

Wartburg College: You are Welcome Here

Wartburg College
Address
100 Wartburg Blvd.
50677 Waverly, Iowa, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 800-772-2085