West Virginia University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

WVU este o familie de campusuri distincte unite de o singură misiune. De la cercetarea inovatoare a companiei noastre pilot din Morgantown până la centrul artelor liberale WVU Potomac State din Keyser pentru programele cu intensitate tehnologică de la WVU Tech din Beckley, ne valorificăm talentele și resursele pentru a crea un viitor mai bun pentru Virginia de Vest și pentru lume .

Misiune

Ca instituție de acordare a terenurilor, facultatea, personalul și studenții de la West Virginia University se angajează să creeze o cultură diversă și incluzivă care să avanseze educația, sănătatea și prosperitatea pentru toți, oferind acces și oportunități; prin promovarea unor cercetări cu impact ridicat; și prin transformarea de lider în Virginia de Vest și în lume prin implicarea locală, statală și globală.

Viziune

Ca o West Virginia University , suntem intenționați în studiile noastre și în activitatea noastră, astfel încât să putem colabora cu comunitățile noastre - atât apropiate cât și îndepărtate - pentru a oferi soluții necesare și valoroase problemelor din viața reală în cadrul pilonilor educației, sănătății și prosperității.

Campus Locații și Facilități

Sistemul WVU este o familie de campusuri distincte unite de o singură misiune. De la cercetarea inovatoare a companiei noastre pilot din Morgantown (clasat pe locul R1, cea mai înaltă instituție de cercetare din domeniul cercetării) până la centrul de orientare orientat spre student al WACU, Potomac State College, în Keyser, la programele cu intensitate tehnologică de la WVU Institute of Technology din Beckley, talente și resurse pentru a crea un viitor mai bun pentru Virginia de Vest și pentru lume.

Institutul de Tehnologie WVU din Beckley oferă mai mult de 40 de specializări, inclusiv unul dintre primele 100 de programe de inginerie universitară din țară, clasate de US News

WVU Potomac State College din Keyser are una dintre cele mai mici rate de școlarizare ale tuturor instituțiilor de patru ani ale națiunii. Oferind mai mult de 50 de specializări, acest campus combină atenția personală a unui colegiu mic cu beneficiile unei universități majore.

Sistemul WVU include, de asemenea, divizii ale Centrului de Științe ale Sănătății Robert C. Byrd din Charleston și Martinsburg, precum și zece ferme experimentale și patru păduri din întreaga țară și tabăra WVU Jackson Mill State 4-H. Sistemul WVU include 518 de clădiri pe o suprafață de 15.880 de acri. Campusul Morgantown are 245 de clădiri (11 pe Registrul Național al Locurilor Istorice) pe o suprafață de 1.892 de acri.

Campusul WVU Morgantown este situat într-un oraș numit "Nr. 1 oraș mic în America "de BizJournals.com pentru calitatea excepțională a vieții sale. Morgantown, cu o populație de 30.855 de persoane, a fost de asemenea clasat pe locul al nouălea cel mai bun oraș de colegiu din America de către Business Insider și se află la o distanță ușoară de deplasare de la Washington, DC, la est, Pittsburgh, Pa., La nord și Cleveland și Columbus, la nord-vest. Alte clasamente: Kiplinger.com a inclus Morgantown în cele 10 locuri minunate de a trăi; unul dintre "cele mai bune orașe sportive" de către Sporting News; Al cincilea "Cel mai bun mic metrou" de Forbes; A 12-a ediție "Cel mai tare oraș mic" de Inc .; unul dintre "cele mai inteligente locații de a trăi 50 de" de Kiplinger; și al doilea clasament "Cel mai bun oraș coleg pentru locuri de muncă" de Forbes.

Viața la WVU

Săptămâna ta are 168 de ore. Noi facem orele în care nu sunteți în clasă la fel de pline de descoperire, creștere și distracție.

carcasă

Sălile noastre de ședere și complexele de apartamente sunt mult mai mult decât un loc de dormit. Veți studia, vă veți relaxa, creați și veți visa cu prieteni asemănători.

Servicii de servire a mesei

O masă bună este mereu în apropiere. Planurile de dans sunt acceptate în 26 de locații din campus, inclusiv patru săli de mese și opțiuni de vânzare cu amănuntul, cum ar fi Chick-fil-A, Sbarro și Saikou Sushi. Căutați opțiuni cu conținut scăzut de calorii sau fără alergeni? Și noi avem.

Transport și Parcare

Motorul nostru electric, PRT, este cea mai bună plimbare în oraș. În cazul în care altceva puteți să vă alunecați deasupra traficului de mașini cu motor în timp ce studiați pentru următoarea clasă? Codul dvs. de student vă oferă acces gratuit la busesul PRT și Morgantown Mountain Line.

Viață de student

Susținem mediul de învățare centrat pe studenți al WVU. De la activitățile distractive și proiectele de servicii până la resurse care vă ajută să navigați în viața colegiului, vă oferim acoperirea.

Biblioteci

Pionierii au trecut continente în căutarea unor mari descoperiri ale omenirii. Cu bibliotecile noastre, abia trebuie să traversați strada pentru dvs.

Tehnologie

Oriunde te duci, te vom conecta la resursele și serviciile de la Universitatea de care ai nevoie.

Locații

Morgantown

West Virginia University

Address
Morgantown
26506 Morgantown, Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 304-293-0111

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

AACSB Accredited