Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

WVU este o familie de campusuri distincte unite de o singură misiune. De la cercetarea inovatoare a companiei noastre pilot din Morgantown până la centrul artelor liberale WVU Potomac State din Keyser pentru programele cu intensitate tehnologică de la WVU Tech din Beckley, ne valorificăm talentele și resursele pentru a crea un viitor mai bun pentru Virginia de Vest și pentru lume .

Misiune

Ca instituție de acordare a terenurilor, facultatea, personalul și studenții de la West Virginia University se angajează să creeze o cultură diversă și incluzivă care să avanseze educația, sănătatea și prosperitatea pentru toți, oferind acces și oportunități; prin promovarea unor cercetări cu impact ridicat; și prin transformarea de lider în Virginia de Vest și în lume prin implicarea locală, statală și globală.

Viziune

Ca o West Virginia University , suntem intenționați în studiile noastre și în activitatea noastră, astfel încât să putem colabora cu comunitățile noastre - atât apropiate cât și îndepărtate - pentru a oferi soluții necesare și valoroase problemelor din viața reală în cadrul pilonilor educației, sănătății și prosperității.

Campus Locații și Facilități

Sistemul WVU este o familie de campusuri distincte unite de o singură misiune. De la cercetarea inovatoare a companiei noastre pilot din Morgantown (clasat pe locul R1, cea mai înaltă instituție de cercetare din domeniul cercetării) până la centrul de orientare orientat spre student al WACU, Potomac State College, în Keyser, la programele cu intensitate tehnologică de la WVU Institute of Technology din Beckley, talente și resurse pentru a crea un viitor mai bun pentru Virginia de Vest și pentru lume.

Institutul de Tehnologie WVU din Beckley oferă mai mult de 40 de specializări, inclusiv unul dintre primele 100 de programe de inginerie universitară din țară, clasate de US News

WVU Potomac State College din Keyser are una dintre cele mai mici rate de școlarizare ale tuturor instituțiilor de patru ani ale națiunii. Oferind mai mult de 50 de specializări, acest campus combină atenția personală a unui colegiu mic cu beneficiile unei universități majore.

Sistemul WVU include, de asemenea, divizii ale Centrului de Științe ale Sănătății Robert C. Byrd din Charleston și Martinsburg, precum și zece ferme experimentale și patru păduri din întreaga țară și tabăra WVU Jackson Mill State 4-H. Sistemul WVU include 518 de clădiri pe o suprafață de 15.880 de acri. Campusul Morgantown are 245 de clădiri (11 pe Registrul Național al Locurilor Istorice) pe o suprafață de 1.892 de acri.

Campusul WVU Morgantown este situat într-un oraș numit "Nr. 1 oraș mic în America "de BizJournals.com pentru calitatea excepțională a vieții sale. Morgantown, cu o populație de 30.855 de persoane, a fost de asemenea clasat pe locul al nouălea cel mai bun oraș de colegiu din America de către Business Insider și se află la o distanță ușoară de deplasare de la Washington, DC, la est, Pittsburgh, Pa., La nord și Cleveland și Columbus, la nord-vest. Alte clasamente: Kiplinger.com a inclus Morgantown în cele 10 locuri minunate de a trăi; unul dintre "cele mai bune orașe sportive" de către Sporting News; Al cincilea "Cel mai bun mic metrou" de Forbes; A 12-a ediție "Cel mai tare oraș mic" de Inc .; unul dintre "cele mai inteligente locații de a trăi 50 de" de Kiplinger; și al doilea clasament "Cel mai bun oraș coleg pentru locuri de muncă" de Forbes.

Viața la WVU

Săptămâna ta are 168 de ore. Noi facem orele în care nu sunteți în clasă la fel de pline de descoperire, creștere și distracție.

carcasă

Sălile noastre de ședere și complexele de apartamente sunt mult mai mult decât un loc de dormit. Veți studia, vă veți relaxa, creați și veți visa cu prieteni asemănători.

Servicii de servire a mesei

O masă bună este mereu în apropiere. Planurile de dans sunt acceptate în 26 de locații din campus, inclusiv patru săli de mese și opțiuni de vânzare cu amănuntul, cum ar fi Chick-fil-A, Sbarro și Saikou Sushi. Căutați opțiuni cu conținut scăzut de calorii sau fără alergeni? Și noi avem.

Transport și Parcare

Motorul nostru electric, PRT, este cea mai bună plimbare în oraș. În cazul în care altceva puteți să vă alunecați deasupra traficului de mașini cu motor în timp ce studiați pentru următoarea clasă? Codul dvs. de student vă oferă acces gratuit la busesul PRT și Morgantown Mountain Line.

Viață de student

Susținem mediul de învățare centrat pe studenți al WVU. De la activitățile distractive și proiectele de servicii până la resurse care vă ajută să navigați în viața colegiului, vă oferim acoperirea.

Biblioteci

Pionierii au trecut continente în căutarea unor mari descoperiri ale omenirii. Cu bibliotecile noastre, abia trebuie să traversați strada pentru dvs.

Tehnologie

Oriunde te duci, te vom conecta la resursele și serviciile de la Universitatea de care ai nevoie.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

West Virginia University

Acest program vast vă permite să dezvoltați experiență într-o zonă care vă interesează în timp ce vă pregătiți pentru o carieră de succes imediat după absolvire. Veți fi ... [+]

Despre

Acest program vast vă permite să dezvoltați experiență într-o zonă care vă interesează în timp ce vă pregătiți pentru o carieră de succes imediat după absolvire. Veți fi pregătit să vă ocupați de pozițiile de conducere la nivel inițial sau să vă creați propria întreprindere într-o varietate de afaceri rurale, terestre, agricole și / sau legate de produsele alimentare.

Vă puteți aștepta să găsiți locuri de muncă în agribusiness - inclusiv pepinieră și peisagistică - firme sau ferme, instituții financiare și agenții de stat și federale care se ocupă cu utilizarea terenurilor, alimente și agricultură.

Ocuparea forței de muncă în aceste domenii necesită componentele esențiale ale acestui domeniu major: un fond educațional larg, combinat cu cunoașterea gestionării afacerilor bazate pe resurse naturale.... [-]

Statele Unite ale Americii Morgantown
West Virginia University

Având dificultăți în alegerea unei singure zone de afaceri? Afacerea generală vă permite să alegeți din mai multe căi de carieră diferite și să vă personalizați curriculu ... [+]

Având dificultăți în alegerea unei singure zone de afaceri? Afacerea generală vă permite să alegeți din mai multe căi de carieră diferite și să vă personalizați curriculum-ul pentru a-ți atinge obiectivele.

În General Business, veți obține o înțelegere globală a afacerilor și a modului în care funcționează organizațiile.

Întreprinderile generale de afaceri aleg cursuri de afaceri de nivel superior de la cursuri de contabilitate, economie, finanțe, management, marketing și management.

Ce face General Business la WVU unic?Flexibilitate academică: construiți propriul curriculum și alegeți cursuri de la toate cele 10 colegii de specialitate ale Facultății de Business și Economie.Acreditarea: Colegiul de Afaceri și Economie este acreditat de AACSB.Suport financiar: Colegiul de Afaceri și Economie oferă burse de merit și generale.Mergeți mai întâi: concursuri de planuri de afaceri mici și alte programe disponibile prin Centrul pentru Inovare și Antreprenoriat BrickStreet.Transferați acorduri de articulare... [-]
Statele Unite ale Americii Morgantown
August 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
West Virginia University

Geologii privesc în trecut milioane de ani în trecut, desfășoară experimente în prezent și prezic ce ar putea fi viitorul pământului. Un plan științific interdisciplinar ... [+]

Despre

Geologii privesc în trecut milioane de ani în trecut, desfășoară experimente în prezent și prezic ce ar putea fi viitorul pământului. Un plan științific interdisciplinar care se ocupă de fizică, chimie, biologie și multe altele. Geologia te pregătește să studiezi resursele naturale care ne modelează astăzi viața.

Virginia de Vest este bogată cu resurse unice și aproape de laboratorul natural al munților Appalachian. Departamentul nostru aduce elevii pe teren și lucrează îndeaproape cu industria energetică și de mediu și cu studiul geologic și economic West Virginia. Instruirea în domeniu și în laborator cu tehnologie de vârf vă pregătește pentru o gamă largă de cariere sau studii postuniversitare.... [-]

Statele Unite ale Americii Morgantown
West Virginia University

Ingineria civilă a inclus în mod istoric toate eforturile de inginerie necesare pentru a oferi infrastructurii pentru funcționarea societății. Datorită originii și istori ... [+]

Despre

Ingineria civilă a inclus în mod istoric toate eforturile de inginerie necesare pentru a oferi infrastructurii pentru funcționarea societății. Datorită originii și istoriei sale, ingineria civilă încă cuprinde o mare varietate de domenii tehnologice. Acestea includ:

ConstructieResursele de mediu și de apăgeotehnicastructuriTransport

Inginerii civili lucrează cu probleme care au un impact direct asupra sănătății și vitalității economice a oamenilor și a comunităților. Aceste probleme includ eliminarea deșeurilor, poluarea mediului, analiza și proiectarea sistemelor de transport, dezvoltarea resurselor de apă și proiectarea, construcția și reabilitarea instalațiilor construite, precum baraje, poduri, clădiri și autostrăzi.... [-]

Statele Unite ale Americii Morgantown
West Virginia University

Ingineria industrială este disciplina de inginerie care se ocupă de proiectarea, îmbunătățirea și instalarea sistemelor integrate de oameni, materiale, informații, echipa ... [+]

Natura programului

Ingineria industrială este disciplina de inginerie care se ocupă de proiectarea, îmbunătățirea și instalarea sistemelor integrate de oameni, materiale, informații, echipamente și energie pentru a asigura performanța, fiabilitatea, întreținerea, respectarea orarului și controlul costurilor. Inginerii industriali se uită la "imaginea de ansamblu" a unei operațiuni sau a unui sistem și reduc decalajul dintre management și operațiuni. Ei se ocupă cu și motivează oamenii, precum și determină ce instrumente ar trebui folosite și cum ar trebui utilizate. Inginerii industriali folosesc calculatoare și software sofisticat ca instrumente pentru a rezolva probleme complicate pentru a proiecta, cuantifica, prezice și evalua performanța tuturor tipurilor de tehnologii și sisteme complexe.... [-]

Statele Unite ale Americii Morgantown
West Virginia University

Ingineria mecanică este o disciplină tehnică largă. Se integrează cunoașterea științelor fizice și matematice pentru proiectarea, construirea și fabricarea, testarea, ana ... [+]

Despre

Ingineria mecanică este o disciplină tehnică largă. Se integrează cunoașterea științelor fizice și matematice pentru proiectarea, construirea și fabricarea, testarea, analiza, utilizarea și funcționarea unui dispozitiv, a unei structuri, a unei mașini, a unui proces sau a unui sistem în serviciul omenirii. Dezvoltarea sa paralelă cu creșterea industriei. Societatea modernă are nevoie de ingineri mecanici care au o pregătire amplă și profundă în ceea ce privește elementele fundamentale ale științelor tehnice și ale științelor conexe și care au dezvoltat versatilitatea în analizarea și rezolvarea problemelor complexe. Inginerul mecanic trebuie să aibă nu numai un nivel ridicat de expertiză profesională, ci și o apreciere pentru impactul soluțiilor inginerești într-un context societal, inclusiv considerente etice și economice.... [-]

Statele Unite ale Americii Morgantown

Licenţă

West Virginia University

Genurile de biologie studiază organismele vii și procesele vieții. Alegeți din patru domenii de accent pentru a vă concentra studiile: biologie celulară și moleculară, ec ... [+]

Despre

Când explorați biologia, începeți să înțelegeți natura extraordinară a lumii - de la gene la ecosisteme, molecule și celule, structură și funcție, organisme și mediile lor.

Printr-o instruire aprofundată la vârful disciplinei noastre, cercetările realizate cu facultatea premiată și experiența cu resursele și echipamentele de generație următoare, specializările de biologie de la WVU învață să pună întrebări, să experimenteze și să inoveze. Oferim toate oportunitățile unei mari universități cu un nivel mic de colegiu.

Ca major Biologie, obiectivele carierei tale pot include cercetarea biologică, școala medicală, farmacia, afacerea sau educația. Elevii interesați de profesiile din domeniul sănătății au, de asemenea, acces la informații și consiliere suplimentare prin Biroul de consiliere și dezvoltare profesională pentru sănătate.... [-]

Statele Unite ale Americii Morgantown
West Virginia University

Majoritatea studenților au un curriculum de afaceri de 37 de ore pe bază de credit, modelat pe interconexiunile dintre domeniile funcționale ale afacerii, așa cum apar în ... [+]

Despre

Finanțele sunt studiul creării și gestionării averii. Un specialist în finanțe învață cum să evalueze și să controleze activele și riscurile pentru a maximiza valoarea proprietarilor sau beneficiarilor. Aceasta implică activități de zi cu zi precum colectarea / plata banilor și interacțiunea cu băncile și alte instituții financiare. De asemenea, este vorba despre planificarea pe termen lung a ceea ce se construiește și a echipamentului de cumpărat, a stocurilor de cumpărare sau de emisiune, gestionarea dividendelor și a dobânzilor, utilizarea asigurărilor pentru protejarea activelor și dezvoltarea de noi instrumente sau servicii financiare. Majoritatea de finanțare este pregătită pentru o carieră de o parte și de alta a biroului: vânzătorii sau cumpărătorii de investiții; ca solicitanți de credite sau furnizori de credite; și ca furnizori sau destinatari ai serviciilor de asigurări.... [-]

Statele Unite ale Americii Morgantown
West Virginia University
Address
Morgantown
26506 Morgantown, West Virginia, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 304-293-0111