Westminster College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală și informații rapide

Suntem Colegiul Westminster. Suntem mai aproape decât credeți, amplasați în fermecătorul oraș New Wilmington, la doar o oră la nord de Pittsburgh. Studiem din greu, oferindu-ne personalități academice puternice, o facultate remarcabilă și o atenție individualizată cu raportul dintre elevii și facultățile de la 12 la 1. Extindeți orizonturile cu oportunități de a studia în străinătate și de a face legături cu baza noastră puternică de absolvenți. Încurajăm participarea, sponsorizând 20 de sporturi de vârstă, 18 societăți de onoare și peste 80 de cluburi. Suntem o platformă pentru libertatea spirituală, oferind independența de a gândi și de a participa la ceea ce este cel mai important pentru dvs. Suntem un loc pentru a apela acasă la aproape 1300 de studenți în fiecare an. Suntem mai mult decât ne imaginăm.

ATENȚIE

ELEVI

Peste 1300 de studenți și absolvenți; 42% bărbați și 58% femei.

CAMPUS

Campus cu 300 de acri, cu arbori cu 22 de clădiri, mai multe terenuri sportive, 10 terenuri de tenis, un laborator de 100 de acri în aer liber și Lacul Brittain.

BURSE

98% dintre studenți primesc ajutor financiar, fie prin burse bazate pe merit, fie prin resurse bazate pe nevoi.

învățământ

Total taxe de școlarizare și taxe obligatorii pentru perioada 2017-2018: 18.138 $ pe semestru / 36.276 $ pe an / 47.466 $ pe an, inclusiv taxă și cameră și bord.

FACULTATE

110 cadre didactice cu normă întreagă, dintre care 91% dețin diplome terminale și un raport de student la facultate de 12: 1.

SEMESTRE

An universitar semestru de două semestre (toamna și primăvara), cu posibilități pentru studenți să călătorească în timpul pauzei de iarnă.

VIAȚĂ DE STUDENT

Mai mult de 80 de cluburi și organizații, 4 frății naționale și 5 sororități naționale.

LOCUINȚE

10 opțiuni de locuințe rezidențiale; Asigurat toți cei patru ani.

ATLETISM

21 sporturi de varsitate; NCAA divizia III; Conferința sportivă a președinților.

MAJORI & PROGRAME

41 majors și 10 programe pre-profesionale; 4 programe de masterat.

Misiune

Misiunea Colegiului Westminster este de a ajuta bărbații și femeile să-și dezvolte competențele, angajamentele și caracteristicile care au distins oamenii la binele lor. Tradiția artelor liberale este fundamentul curriculumului conceput în mod continuu pentru a servi această misiune într-o lume în continuă schimbare.

Colegiul vede persoana bine educată ca fiind una a cărei competențe sunt completate de valorile și idealurile în continuă dezvoltare identificate în tradiția iudeo-creștină. Căutarea lui Westminster pentru excelență este o recunoaștere a faptului că administrarea vieții impune dezvoltarea maximă posibilă a capacităților fiecărei persoane.

REZULTATE

  1. Să raționeze logic și să evalueze critic
  2. Să comunice eficient
  3. Să gândească creativ și să aprecieze expresiile estetice
  4. Pentru a demonstra curiozitatea intelectuală
  5. Să dobândească cunoștințe despre sine, societate, culturi umane, lumea naturală și relații umane cu Dumnezeu
  6. Să aplice cunoștințele în problemele contemporane
  7. Să demonstreze angajamentele morale și etice față de vecinătate, societate și lumea naturală
  8. Să demonstreze angajamentul față de învățarea pe tot parcursul vieții și dobândirea de competențe pentru carieră și servicii responsabile ca cetățeni mondiali.

Locații

New Wilmington

Address
WESTMINSTER COLLEGE
319 SOUTH MARKET STREET

PA 16172 New Wilmington, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră