Citește Descrierea Oficială

Despre noi

VALOARE ȘI AFFORDABILITATE PENTRU TINE

Wilson se angajează să ofere studenților noștri și familiilor lor valoare în educația colegilor. Din primul nostru program de restituiri a împrumutului pentru studenți în domeniul dezvoltării carierei și al formării în domeniul alfabetizării financiare, suntem dedicați ofertei de experiență

VEZI EXPERIENȚA DUMNEAVOASTRĂ

Cu o atenție individualizată, cea mai recentă tehnologie și echipament, accesul la capitolul națiunii și tradiții bogate, o educație Wilson o are pe toate.

Misiune și principiu de onoare

Wilson College împuternicește studenții printr-o educație artistică angajată, colaborativă, liberală, care combină abilitățile și studiile concentrate necesare pentru succesul în muncă și viață. Suntem o comunitate apropiată și susținută, care dezvoltă mintea și caracterul tuturor studenților, pregătindu-i să facă față provocărilor unei societăți globale.

PRINCIPIUL HONOREI

Elevii înscriși la Wilson College trăiesc sub un principiu de onoare și într-un sistem de guvernare partajată, comunitară. Principiul Onorificului prevede că:

"Pentru a oferi o atmosferă congenială exercitării unei educații eliberatoare, guvernul de la Wilson College se bazează pe presupunerea că fiecare membru al comunității va acționa cu integritate în toate aspectele vieții. Ne încredem reciproc pentru a fi indivizi maturi și responsabili ".

"Efortul de cooperare al învățării și al vieții în care suntem cu toții implicați se realizează cel mai satisfăcător atunci când membrii comunității își recunosc responsabilitatea de a se strădui să realizeze obiectivul comun. Stabilitatea comunității depinde de îngrijorarea atât a libertății individuale, cât și a drepturilor și bunăstarea celorlalți, ambele necesită respectarea anumitor reglementări pentru a promova acest scop comun ".

"Cu toate acestea, în acest spirit, am convenit asupra Regulamentului comun al Facultății și Studenților, a Regulamentului de rezidență și a Regulamentelor academice și administrative. Ne asumăm responsabilitatea de a le menține corecte și relevante pentru nevoile comunității actuale".

Campusul nostru

Situat în Chambersburg, Pennsylvania, campusul Wilson College are peluze grase, copaci maturi și dealuri. Acest frumos campus de 300 de acri se află pe registrul național al locurilor istorice ca un cartier istoric, iar Conococheague Creek trece prin ea.

Șase clădiri servesc ca locuințe studențești și există mai multe facilități pentru atletism și concursuri ecvestre, inclusiv trei terenuri sportive (hochei pe teren, fotbal și softball), terenuri de tenis și o sală de gimnastică. Un studio de dans este găzduit în Lenfest Commons, iar studenții au acces la centrul de fitness. Centrul ecvestru Penn Hall are trei hambare cu 24 de locuri; două arene de interior și o arena în aer liber; traseul de salt la jumătatea drumului și câmpurile de întoarcere. Colegiul oferă, de asemenea, facilități și echipamente terapeutice complete cu ecvidee.

În plus, Wilson College are o fermă ecologică - inima Centrului Fulton pentru Studii de Sustenabilitate - care permite o gamă largă de oportunități de a învăța despre abordările unei vieți durabile. În ianuarie 2009, Colegiul a deschis noul complex Harry R. Brooks pentru știință, matematică și tehnologie, în valoare de 25 milioane USD, prima clădire certificată de Gold LEED din zonă.

Complexul Harry R. Brooks pentru știință, matematică și tehnologie

Cu spații de clasă, spații de laborator și de cercetare, complexul Harry R. Brooks pentru știință, matematică și tehnologie reprezintă o viziune pentru viitorul artelor și științelor liberale de la Wilson College . Inundat cu lumină naturală și umplute cu tehnologie și echipament de vârf, clădirea oferă spații care sporesc predarea și învățarea și practica științei la nivel universitar. Clădirea a transformat campusul și schimbă viața studenților și facultăților noastre. Vă invităm să aflați mai multe despre acest lucru pe aceste pagini sau să vizitați campusul și să faceți un tur. Imaginați-vă viitorul științei la Wilson College și alăturați-vă nouă în această misiune educațională importantă.

Istorie și tradiții

Wilson College fost fondat în 1869 ca un colegiu pentru femei, unul dintre primele din Statele Unite. Fondatorii au fost Rev. Tryon Edwards și Rev. James W. Wightman. Legislativul Pennsylvania a acordat cartea inițială în 24 martie 1869. Sarah Wilson, pentru care a fost numit Colegiul, a oferit primul cadou pentru înființarea Colegiului. Ea a fost prima femeie viu din Statele Unite care a înzestrat un colegiu pentru femei.

Scopul colegiului a fost descris ca un efort de a asigura educația femeilor tinere în literatură, știință și artă. Ediția din 19 octombrie 1870 a depozitului de la Franklin a declarat că "efortul nu va fi să înghesuie mințile elevilor cu fapte, ci să-și petreacă timpul în dezvoltarea gândirii astfel încât elevii să învețe să gândească singuri și devenind astfel lideri, în locul adepților, în societate ".

Istorie

Wilson College fost fondat în 1869 ca un colegiu pentru femei, unul dintre primele din Statele Unite. Fondatorii au fost Rev. Tryon Edwards și Rev. James W. Wightman, pastori ai bisericilor presbiteriene din apropiere de Hagerstown, Maryland și Greencastle, Pa. Ei au depus planuri la Presbiteriul de la Carlisle și au primit avizul în aprilie 1868. Legislativul Pennsylvania a acordat cartea inițială în 24 martie 1869. Domnișoara Sarah Wilson (1795-1871), rezidentă din apropiere de St. Thomas, a oferit două donații generoase pentru înființarea noii instituții. Deși Wilson însăși nu avea educație formală, ea a recunoscut importanța educației pentru generațiile viitoare de femei. În recunoștință pentru darurile lui Wilson, administratorii au votat pentru a numi noua instituție în onoarea ei. Instruirea la Colegiu a început în 12 octombrie 1870, după ce administratorii au asigurat achiziționarea de proprietăți deținute anterior de colonelul AK McClure, un prieten apropiat și consilier al președintelui Abraham Lincoln.

De la înființare, Colegiul a promovat intenții intelectuale riguroase. Ca și alte colegii de femei, Wilson a oferit de mult timp femeilor posibilitatea de a studia și de a preda subiecți odată gândite dincolo de capacitățile femeilor, cum ar fi chimia, biologia, matematica și limbile clasice. Președintele Anna J. McKeag, președintele primei femei a lui Wilson (1911-15), a consolidat standardele academice ale Colegiului. Colegiul a continuat să se bazeze pe această fundație prin creșterea numărului și felului de oferte de curs, îmbunătățirea resurselor bibliotecii și aducerea vizitatorilor și lectorilor distinsi în campus. O măsură a puterii intelectuale a Colegiului este înființarea în 1950 a unui capitol al Phi Beta Kappa, cea mai veche și mai prestigioasă societate de onoare academică a națiunii.

Din 1931, Colegiul a recunoscut contribuții remarcabile societății prin acordarea de titluri onorifice. Beneficiarii au inclus reprezentantul american Margaret Chase Smith, judecătorul Curții Supreme, Harry Blackmun, antropologul Margaret Mead, muzicianul Lili Krause, autorul și activistul Rita Mae Brown și ancora de știri Walter Cronkite.

De-a lungul istoriei sale lungi, Wilson a răspuns timpurilor în schimbare. În 1982, Colegiul a fost unul dintre primii din regiune care a început să ofere un program de studii continue pentru a satisface nevoile unei populații în creștere de adulți care caută o educație post-secundară. În 1996, Colegiul a fost unul dintre primele din țară care oferă un campus, o educație rezidențială pentru mamele singure cu copii. De când a început programul, a câștigat atenția națională, iar Wilson a devenit Centrul Național pentru Mamele Singure în Învățământul Superior.

Astăzi, Wilson recunoaște că bărbații și femeile de toate vârstele se înscriu în programele de licență și de licență asociate, precum și programe post-bacalaureate și postuniversitare. Pentru a pune la dispoziția adulților o educație Wilson, multe cursuri sunt oferite nu numai în timpul zilei, ci și în seara, în vara și în luna ianuarie, și în locuri convenabile în afara campusului.

Tradițiile Wilson

Tradițiile reprezintă o parte importantă a experienței fiecărui student Wilson. De la Bigs și Littles la alfabetul Buddies, tradițiile vizează elevii noștri și îi fac parte dintr-o comunitate care sprijină și leagă.

Wilson la o privire

Aflați cum se adaugă numerele la o experiență completă în colegiu.

50 ACRES PE FARMĂ ORGANICĂ CERTIFICATĂ USDA

Centrul Fulton pentru Studii de Sustenabilitate leagă studenții și comunitatea locală, oferind o fermă de lucru, o bază de date CSA națională și trasee pasnice pașnice.

71 STALLS PENTRU PĂRINI CU COLLEGE ȘI STUDENȚI

Centrul nostru de echitație Penn Hall are arena de echitație interioară și în aer liber, un complex de sărituri de teren și 20 de acri de padocuri și pășuni împrejmuite.

25 de milioane de dolari

investiția noastră în complexul Harry R. Brooks pentru știință, matematică și tehnologie

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Wilson College

Diplomă de licență în științe exercitarea va pregăti elevii să urmeze o carieră în industria de fitness și de wellness, formare personală și de fitness de grup și fiziolo ... [+]

Diplomă de licență în științe de exerciții va pregăti studenții pentru a-și desfășura cariera în industria de fitness și wellness, formare personală și de grup de fitness și fiziologie exercițiu. Acesta va pregăti, de asemenea, studenții pentru intrarea în programe postuniversitare pentru a studia formarea atletică, fiziologia exercițiilor fizice, reabilitarea cardiacă, terapia fizică, chiropractica, terapia ocupațională și terapia recreațională.

Programul de exerciții fizice beneficiază persoanele interesate să studieze tendințele contemporane în domeniul sănătății și sănătății, dezvoltând o bază de cunoștințe în fiziologia exercițiilor fizice, kineziologie și îngrijire și prevenirea rănilor, formând în același timp abilități ca profesioniști în domeniul sănătății și fitness. În acest program, studenții vor avea o bază solidă de conținut legat de exercițiu și sănătate, împreună cu posibilitatea de a observa, de a preda și de a obține experiențe practice semnificative. După absolvire și certificare, studenții din acest domeniu pot obține locuri de muncă în zone de recreere, wellness și fitness, în cadrul organizațiilor corporative și non-profit; precum și pregătirea pentru școala absolventă. Cerințele pentru gradul de licență în știința exercițiilor includ studiile liberale ale Wilson College , fundațiile și cerințele majore ale științelor de exercițiu.... [-]

Statele Unite ale Americii Chambersburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Wilson College

Știința biologiei este predată în contextul mai larg al unei educații artistice liberale și se depun toate eforturile pentru a încuraja conexiunile interdisciplinare cu ș ... [+]

Explorați blocurile de viață

Știința biologiei este predată în contextul mai larg al unei educații artistice liberale și se depun toate eforturile pentru a încuraja conexiunile interdisciplinare cu științele sociale și umaniste. Cursurile accentuează puternic abilitățile de scriere și vorbire și evită reducerea științei la acumularea de cunoștințe factuale.

Majors sunt încurajați să urmeze stagii de vară în teren și în laboratoare. Este necesară participarea activă a studenților la cursuri de laborator și de teren, iar experiența directă cu organismele vii și instrumentele științifice reprezintă un punct central al programului.

O diplomă de licență în biologie oferă o varietate de opțiuni de carieră, inclusiv poziții tehnice în afaceri și medicină. Mulți absolvenți câștigă diplome avansate în școlile medicale și veterinare sau fac studii universitare în domenii precum biochimia și ecologia.... [-]

Statele Unite ale Americii Chambersburg
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wilson College

Programul de comunicare de la Wilson College echilibrează gândirea critică, teoria media și abilitățile de scris pentru a fi folosite atât pe piețele media tradiționale, ... [+]

Amplificați mesajul dvs. pe fiecare platformă

De la scrierea jurnalistică și problemele mass-media juridice la teoria media, studenții studiază bazele comunicațiilor și aplică această învățare în mediile media tradiționale și digitale. În acest proces, elevii învață fundamentele marketingului și publicității în timp ce creează conținut atât pentru publicațiile tipărite, cât și pentru cele media digitale.

Programul evidențiază

Absolvenții de comunicații Wilson College obțin o gamă largă de competențe:

Stilul APImprimare și design media onlineRelatii publicereclamăAbilități tehnice pentru utilizarea în mediile tradiționale și electroniceProgramare pe calculatorGrafica si designul website-uluiFotografieMarketingStagii în comunicații... [-]
Statele Unite ale Americii Chambersburg
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wilson College

Integrarea studiului științelor actuariale, a finanțării afacerilor și a matematicii, matematică financiară pregătește studenții pentru o carieră profitabilă și plină de ... [+]

O cale calculată pentru succesul carierei

Wilson College este unul dintre puținele colegii din Statele Unite care oferă o diplomă de licență în domeniul matematicii financiare / științelor actuariale. Acest program selectiv îi pregătește pe elevi să aplice principiile matematice abstracte învățate în clasă pentru scenariile din lumea reală care afectează lumea financiară. Elevii își folosesc abilitățile analitice pentru a aborda problemele întâlnite pe piețele mondiale, întreprinderi de nivel corporativ, întreprinderi mici și chiar conturi bancare personale.

Cariere în afaceri și finanțe

Profesioniștii care intră pe piața muncii cu abilități cantitative puternice și expertiză financiară continuă să fie în cerere. Cu mărimea claselor mici a programului și profesorii atenți, studenții dobândesc încredere pentru a aspira la roluri de lider în corporații, instituții nonprofit și entități guvernamentale.... [-]

Statele Unite ale Americii Chambersburg
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wilson College

Wilson oferă un program remarcabil de studiu în psihologie care cuprinde teoria, statisticile, proiectele de cercetare și oportunitățile de învățare a serviciilor. ... [+]

Psihologia adoptă o abordare riguroasă și științifică a comportamentului de înțelegere - o abordare care oferă fundația solidă necesară pentru admiterea la programele de absolvent și / sau pentru angajarea imediată într-o multitudine de ocupații bazate pe servicii. În plus față de cursuri care introduc studenții la perspectivele teoretice majore în psihologie, majore, de asemenea, necesită cursuri bazate pe competențe în statistici și metode de cercetare și utilizarea de programe de analiză statistică software-ul pentru a ajuta la master studentul de bază de proiectare a studiilor empirice de cercetare. În plus, studenții sunt obligați să participe la lucrările de laborator și să desfășoare propriile cercetări (există multe opțiuni suplimentare pentru angajarea în proiecte de cercetare și de servicii de învățare). Acest lucru este în parte deoarece comportamentul uman poate fi deseori studiat cel mai bine în afara sălii de clasă și deoarece proiectele de cercetare, stagiile și alte tipuri de experiențe practice reprezintă o pregătire importantă pentru școala absolventă și cariere în domeniul științelor comportamentale.... [-]

Statele Unite ale Americii Chambersburg
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wilson College

Bazându-se pe misiunea pe termen lung a Wilson College , Departamentul de Studii de Mediu se străduiește să cultive studenții care încearcă să-și îndeplinească viața și p ... [+]

Curriculumul privind științele mediului oferă studenților o înțelegere largă a aspectelor culturale, economice și de mediu ale durabilității. Curricula școlară a Departamentului de Studii de Mediu are o bază puternică în principiile științei mediului, durabilității, biologiei, ecologiei, chimiei și statisticilor. Multe cursuri oferite de Departament se concentrează pe învățarea experienței și a serviciilor.

Departamentul de Studii de Mediu oferă o experiență majoră în Știința Mediului și Sustenabilitatea Mediului, un minor în Studii de Mediu și certificare în Educația pentru Mediu. Departamentul lucrează în strânsă colaborare cu Centrul Fulton pentru Studii de Sustenabilitate (FCSS) și solicită tuturor studenților să-și finalizeze un stagiu în zona selectată a studenților, ca parte a programului lor. Sunt oferite, de asemenea, oportunități pentru cursuri independente de studiu în domenii specializate de cercetare.... [-]

Statele Unite ale Americii Chambersburg
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wilson College
Address
1015 Philadelphia Ave
17201 Chambersburg, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 717-264-4141