Read the Official Description

Anderson University este un colegiu creștin privat din Anderson, Indiana. Înființată în 1917 de Biserica lui Dumnezeu, peste 1.800 de studenți sună la Anderson University . Studenții AU nu numai că învață, experimentează și se angajează în campus, dar apropierea noastră de Indianapolis oferă și oportunități unice de a descoperi viața în afara UA.

6 motive pentru a participa la Anderson University

Descoperiți calea potrivită pentru dvs. Anderson University oferă mai mult de 50 de specializări. Nou în catalogul nostru sunt marketingul sportiv, ingineria calculatoarelor, studiile de securitate națională și specializările în domeniul securității informațiilor.

  • Îmbogățiți-vă credința printr-o educație artistică liberală. O viață centrată pe Cristos nu se limitează la un singur subiect.
  • Explorați mai mult de 130 de oportunități de participare la activitățile din campus. Îți place să discotezi în timp ce mănânci gogoși, nu? Sau cum despre un joc de KanJam?
  • Alăturați-vă uneia dintre cele 14 sporturi intercollegiate ale Anderson University concurează în Divizia III a NCAA ca un jucător sau susținător al Ravens. Nou în toamna anului 2018: lacrosa bărbaților și femeilor.
  • Interacționați într-o comunitate de cadre didactice și personal. Vrem să reușiți din punct de vedere academic și să creșteți spiritual.
  • Serviți în comunitatea Anderson și în întreaga lume. Faceți o diferență pe stradă sau în America Centrală. Luăm în serios chemarea de a fi mâinile și picioarele lui Hristos la Anderson University .

Când începeți povestea dvs. la UA, începeți o călătorie de studiu, părtășie și slujbă, cu sprijinul facultății angajate, al personalului și al oamenilor care vor deveni prietenii voștri de-a lungul vieții.

Misiune

Misiunea Anderson University este de a educa o viață de credință și slujire în biserică și în societate.

A trăi misiunea

Înființată și susținută în cadrul tradițiilor libere și deschise ale Bisericii lui Dumnezeu, această universitate este angajată să fie o comunitate de învățare-învățare de cea mai înaltă ordine, angajată în căutarea adevărului dintr-o perspectivă a creștinismului.

Prin descoperirea academică și creștină, intenționăm să absolventă persoane cu o perspectivă globală, care sunt persoane competente, îngrijitoare, creative și generoase de caracter și potențial.

Vom construi acele programe de calitate care vor permite fiecărui membru al universității să devină mai tare în corp, minte și spirit, să experimenteze ceea ce înseamnă iubirea lui Dumnezeu și a vecinului și să adopte căi slujirii lui Hristos în toată viața.

valori

La baza povestii noastre instituționale sunt cinci valori fundamentale. Aceste valori fundamentale formează pilonii experienței lui Anderson, susținând fiecare întreprindere.

  • Integritate
  • Excelenta
  • Conducerea slujitorilor
  • Responsabilitate
  • Generozitate
Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

Anderson University

Știința informatică majoră este excelentă pentru studenții interesați în proiectarea și dezvoltarea de software cu accentul cel mai larg asupra teoriei și programării de ... [+]

Știința informatică majoră este excelentă pentru studenții interesați în proiectarea și dezvoltarea de software cu accentul cel mai larg asupra teoriei și programării de bază a informaticii. Minorul calculatoarelor este bine adaptat pentru specializările de matematică și științe, precum și acelor studenți care își desfășoară o carieră în medicină și științe ale vieții.

Ce cursuri voi lua?

Printre clasele din majoritatea de 51 de ore sunt:

Știința informatică I și IIStructuri de date și algoritmiProgramarea bazelor de dateIntroducere în aplicațiile webCybersecurity și Cybersecurity LabInginerie softwareSenior Design I și II

Elevii care doresc să împerecheze știința informatică cu un alt mare, pot finaliza programul majoritar de 32 de ore.... [-]

Statele Unite ale Americii Anderson
September 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Anderson University

Profesorii care dezvoltă profesori - este o chemare înțeleasă doar de câțiva, dar are impact asupra unei întregi lumi. Angajamentul nostru crește în rezultate, cu rate de ... [+]

Profesorii care dezvoltă profesori - este o chemare înțeleasă doar de câțiva, dar are impact asupra unei întregi lumi. Angajamentul nostru crește în rezultate, cu rate de plasare de 100% pentru profesorii de studenți de ani și cu 100% rate de trecere la examenele CORE cerute de Indiana. Profesorii noștri au excelență în competența conținutului, legăturile culturale și caracterul creștin. Ei transformă vieți și influențează lumea.

Misiunea noastră este de a pregăti educatori profesioniști de excelență într-un mediu centrat pe Cristos, cultivând excelență în:

Conținutul competenței,Conexiuni culturale șiCaracterul creștin.

Viziunea noastră: Împuternicirea educatorilor, Transformarea vieților, Impactul lumii într-un mediu centrat pe Cristos... [-]

Statele Unite ale Americii Anderson
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anderson University

Realitatea afacerii fiind un efort global este clară. Elevii care doresc să fie mai bine pregătiți să lucreze în mediul de afaceri global, indiferent dacă acționează de f ... [+]

Realitatea afacerii fiind un efort global este clară. Elevii care doresc să fie mai bine pregătiți să lucreze în mediul de afaceri global, indiferent dacă acționează de fapt dincolo de Statele Unite sau în interiorul granițelor sale, pot alege un domeniu important în afacerile globale.

Concentrațiile globale de afacericontabilitateeconomiefinanţaadministraremarketingProgramul Institutului Internațional de Afaceri (IBI)Ce fel de cursuri voi lua?afacere globalamanagement Internationalcontabilitateaplicații pentru computere de afaceridreptul afacerilormanagement strategicCe fel de carieră mă pot aștepta după absolvire?Director de marketing internaționalControlor finan... [-]
Statele Unite ale Americii Anderson
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anderson University

Biochimia majoră este un principiu interdisciplinar care aplică principiile și metodele biologiei și chimiei atât în ​​înțelegerea bazei moleculare a vieții. ... [+]

Biochimia majoră este un principiu interdisciplinar care aplică principiile și metodele biologiei și chimiei atât în ​​înțelegerea bazei moleculare a vieții.

Ce cursuri voi lua?

Majoritatea (52 de ore) necesită o serie de clase de bază din fiecare disciplină cu cursuri avansate de instrumentație chimică, biologie celulară și moleculară, genetică și biochimie și permite elevului să selecteze cursuri suplimentare necesare pentru a îndeplini anumite obiective de carieră. Elevii care studiază un biochimie majoră ar trebui să-și înceapă studiile cu Chimia Generală I (CHEM 2110) și Fundamentele de Biologie Modernă I (BIOL 2210).

Cerințe majore:

BIOL 2210, Fundamentele biologiei moderne I, 4 ore de creditBIOL 2220, Fundamentele biologiei moderne II, 4 ore de creditBIOL 2240, Biologie celulară, 4 ore de creditBIOL 4050, Genetică, 4 ore de creditBIOL 4310, Biochemie moleculară și genetică, 4 ore de creditCHEM 2110, Chimie generală I, 4 ore de creditCHEM 2120, Chimie generală II, 4 ore de creditCHEM 2210, Chimie organică I, 4 ore de creditCHEM 2220, Organic Chemistry II, 4 ore de creditCHEM 3100, Chimie analitică, 4 ore de creditCHEM 4510, Senior Physical Science Practicum I, 1 oră de creditCHEM 4520, Senior Physical Science Practicum II, 1 oră de creditBIOL / CHEM 4210, Biochimie, 4 ore de creditBIOL / CHEM / PHYS 4910, Seminar științific I, 1 oră de creditBIOL / CHEM / PHYS 4920, Seminar de Științe II, 1 oră de credit... [-]
Statele Unite ale Americii Anderson
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anderson University

Contabilitatea majoră este concepută pentru a oferi o bază de cunoștințe atât în ​​contabilitatea financiară, cât și în cea managerială. Cursurile de contabilitate expun ... [+]

Contabilitatea majoră este concepută pentru a oferi o bază de cunoștințe atât în ​​contabilitatea financiară, cât și în cea managerială. Cursurile de contabilitate expun elevului la o perspectivă largă de contabilitate necesară pentru responsabilitatea conducerii în cadrul unei companii, în domeniul contabilității publice și pentru studii într-un program de absolvent.

Masterul oferă cursuri care ajută elevii să fie pregătiți pentru examenul Contabil Certified Management (CMA) și examenul Certified Public Accountant (CPA).

Indiana și majoritatea statelor solicită persoanelor fizice să aibă un minim de 150 de ore de credit colegiu pentru a fi eligibile pentru a lua examenul CPA. Specializările de contabilitate care intenționează să intre în domeniul contabilității publice sunt puternic încurajate să finalizeze cu cel puțin 150 de ore înainte de a-și încheia studiile universitare. Resursele sunt disponibile pentru a permite studenților să își proiecteze planul 150 și să-l completeze în opt sau nouă semestre (cu o școală de vară).... [-]

Statele Unite ale Americii Anderson
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anderson University

Departamentul de Științe Fizice și Inginerie este dedicat ofertei de educație de cea mai înaltă calitate, pregătindu-se totodată studenților pentru o viață de credință și ... [+]

Departamentul de Științe Fizice și Inginerie este dedicat ofertei de educație de cea mai înaltă calitate, pregătindu-se totodată studenților pentru o viață de credință și slujire. Cu dimensiuni de clasă mică, elevii primesc o atenție individuală și cunosc facultatea la nivel personal. Elevii noștri dobândesc cunoștințe științifice și inginerie ample în clasă, în timp ce au oportunități de a face cercetări semnificative. Cu aptitudinile dobândite în aceste programe, studenții noștri merg la programe medicale și doctorale în plus față de carierele științifice și de inginerie din industrie.

Științe fizice

Clasa științelor fizice În ultimii ani sa concentrat în mod semnificativ la nivel național asupra necesității unui număr sporit de profesioniști educați în știință, tehnologie, inginerie și matematică. Pregătirea elevilor în aceste discipline este esențială pentru competitivitatea regională, națională și globală.... [-]

Statele Unite ale Americii Anderson
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anderson University

Marketingul include cursuri pentru a oferi o înțelegere a operațiunilor de afaceri, administrație în afaceri și alte organizații, și să ofere pregătire pentru studii post ... [+]

Marketingul include cursuri pentru a oferi o înțelegere a operațiunilor de afaceri, administrație în afaceri și alte organizații, și să ofere pregătire pentru studii postuniversitare.

Concentratiile de marketing:

strategia de marketing și tacticasocial mediabranding și promovare integratămarketing globalafacere in domeniul muziciiplanificarea evenimentuluiCe fel de cursuri voi lua?comportamentul consumatoruluicercetare de piatamanagementul marketinguluimanagement strategicdreptul afacerilorCe fel de carieră mă pot aștepta după absolvire?Cercetător al piețeiCumpărător corporativCercetarea internațională a piețeiAgent de achizitiiDirector de marketing [-]
Statele Unite ale Americii Anderson
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anderson University

Studenții din matematică de la Anderson University sunt învățați cum să rezolve problemele și să vadă cum schimbă matematica modul în care privim lumea. Pe măsură ce un s ... [+]

Studenții din matematică de la Anderson University sunt învățați cum să rezolve problemele și să vadă cum schimbă matematica modul în care privim lumea. Pe măsură ce un student progresează prin major, elevii învață cum să facă calcule complexe și teoremele din spatele acestor calcule.

Ce cursuri voi lua?

Matematica majoră (30 de ore) necesită Calculul I, II și III; Algebra liniară și seminar de probleme. Cursurile suplimentare de matematică sunt alese pentru a completa interesele și obiectivele matematice ale studentului prin consultarea cu consilierul departamentului studenților.

Cerințe majore

Cerințe preliminare: Elevii trebuie să demonstreze competența matematică într-una din cele trei căi... [-]

Statele Unite ale Americii Anderson
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Jean Manners

Marisa Leach

Ashleigh Ellson

President John Pistole