European University (Evropejs'kij Universitet)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dintre varietatea de instituții de învățământ superior din Ucraina cu proprietate privată, Universitatea Europeană este una dintre primele și cele mai renumite. Universitatea Europeană este o instituție modernă de învățământ superior multidisciplinară, cu sprijin logistic deplin pentru procesul de predare și activitățile științifice ale profesorilor și studenților. Oferă studenților o bibliotecă computerizată modernă, cu un fond de 1.000.000 de exemplare de ediții, săli de sport și facilități de recreere.

Universitatea Europeană este una dintre cele mai mari instituții de învățământ privat din Ucraina, cu peste 10.000 de studenți înscriși, inclusiv străini din 20 de țări. Este singura instituție de învățământ superior din Ucraina în care este creat sistemul de educație continuă de la grădiniță la universitate. Absolvenții universitari dețin funcții la nivel înalt la multe întreprinderi, firme și organizații promițătoare atât în Ucraina, cât și în străinătate.

Universitatea formează specialiști juniori, licenți, specialiști și masteranzi. Universitatea desfășoară, de asemenea, recalificarea specialiștilor și creșterea nivelului de calificare. Universitatea Europeană cooperează cu 38 de unități de învățământ superior străine.

Locații

Kiev

Address
Akademika Vernads'koho Blvd, 16-B, Kyiv, 02000
02000 Kiev, Orașul Kiev, Ucraina

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: