Kyiv International University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Una dintre principalele domenii ale activităților Kyiv International University de la Kyiv International University ( KyIU ) implică dezvoltarea tuturor tipurilor de cooperare internațională, integrarea acesteia în comunitatea internațională a universităților din Procesul de la Bologna și integrarea europeană.

În cadrul acordurilor interuniversitare, Universitatea colaborează cu instituții de învățământ superior partenere din China, Polonia, Franța.

Utilizarea rezultatelor cercetării și a metodologiilor autorilor produse de personalul Kyiv International University din Kyiv International University și academicieni străini este una dintre prioritățile universității noastre. Dintre acestea, se poate cita metodologia de învățare intensivă a limbilor străine.

Studenții au posibilitatea realizării profesionale în Ucraina și Uniunea Europeană datorită colaborării dintre Kyiv International University din Kyiv International University și Universitatea din Dabrowa Górnicza (Universitatea WSB, Polonia), Școala Superioară Sopot (SSW, Polonia), Școala de Economie Katowice (GWSH , Polonia).

Locații

Kiev

Address
Lvivska Street,49
03179 Kiev, Orașul Kiev, Ucraina

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: