Ukrainian-American Concordia University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istorie și recunoaștere

ConcordiaUA, primul Institut Ucraineano-American comun, înființată în 1997, este acreditată de Ministerul Educației și Științei din Ucraina pentru a oferi programe de licență și masterat.

ConcordiaUA este singura universitate din Ucraina care are programele acreditate de Agenția Internațională de Acreditare - FIBAA.

La 25 ianuarie 2018, Concordia Universitatea ucraineano-americană a devenit membru al organizației de renume mondial pentru asigurarea calității, transparenței și integrității învățământului superior - grupul internațional de calitate CHEA (CIQG).

Partenerul nostru vechi - Concordia University-Wisconsin / Ann Arbor (SUA) - a devenit cofondator al ConcordiaUniversitatea ucraineano-americana, iar Universitatea noastra si-a schimbat numele, asa ca se numeste Wisconsin International University Ukraine (WIUU) ConcordiaUA).

În 2018 am intrat în primele 10 instituții private de învățământ superior din Ucraina href = "https://osvita.ua/vnz/rating/25714/ .

În 2017, ConcordiaUA a devenit pe locul cinci în clasamentul instituțiilor de învățământ superior din Ucraina (stat și privat) prin scorurile certificatelor de calificare externă a solicitanților, care au intrat în universități în 2017, în conformitate cu contractele încheiate de href = "http://osvita.ua / vnz / rating / intra-osvita / 59045 / .

Membru ConcordiaUA în cadrul Societății de Economie și Știință germano-ucraineană (Bonn, Berlin, Mainz), Camera de Comerț și Industrie din Kiev, cooperarea cu companii internaționale și universități partenere în străinătate permite studenților ConcordiaUA să practice, să studieze și să se antreneze în străinătate (SUA și Europa) , dezvoltarea unei expertize semnificative privind cultura, politica, economia si limbile. ConcordiaUA oferă o gamă completă de programe de vară și de iarnă în Florida, Trier, Worms, München, Londra, Plymouth, Madrid, Paris și Strasbourg. Studenții ConcordiaUA integrează cunoștințele universității în activități ale companiilor și întreprinderilor internaționale. Cursurile și stagiile la universitățile partenere sunt recunoscute de ConcordiaUA.

Programe ConcordiaUA - în campus, online sau într-o combinație a celor două, în limba engleză

PROGRAMELE DE GRADUL BACHELOR

MANAGEMENT: Managementul Hotelului; IT și E-Business Management

RELAȚII ECONOMICE INTERNAȚIONALE: Relațiile economice internaționale; Afaceri internationale; Economii internationale

ADMINISTRAREA AFACERILOR

PROGRAMELE DE GRAD MASTER

MANAGEMENT: Managementul Afacerilor Internaționale MBA; Master of Business Administration (MBA)

ConcordiaUA oferă o gamă de programe de diplomă dublă:

1. Diplomă de bacalaureat la Universitatea din Minnesota Crookston (SUA) - Afaceri Internaționale, Relații Economice Internaționale, Management, etc.

2. Diplomă Masterat cu Concordia University - Wisconsin / Ann Arbor (Statele Unite ale Americii) - MBA, International Business, Communications

3. Diplomă de masterat în cadrul Universității de Stat din Koblenz-Landau (Germania) - MBA, Management Internațional, Masterat în Managementul Informațiilor (Master în Antreprenoriat, Managementul Tehnologiei și Inovării).

4. Diplomă de masterat dublă la Universitatea de Management al Securității Ocupaționale (Polonia) - MBA, Management Internațional, Management de Proiect și Psihologie în Afaceri Internaționale.

PROGRAMELE DE MOBILITATE ACADEMICĂ

În plus față de programele cu diplomă dublă, oferim programe academice de schimb cu Universitatea Wisconsin / Ann Arbor (SUA), Universitatea din Trier (Germania), Universitatea de Științe Aplicate Worms (Germania), Richmond International American University (Londra, Marea Britanie) Universitatea din Varna (Bulgaria) și altele.

Viața la ConcordiaUA

Facultățile noastre sunt profesioniști cu înaltă calificare în diferite domenii de afaceri și management. În fiecare an, ConcordiaUA invită profesori proeminenți de la universitățile partenere, programul Fulbright Scholar și instructori de la Corpul Păcii și companii internaționale de afaceri.

ConcordiaUA este una dintre primele care a introdus programe de învățare la distanță și programe on-line și a modernizat metode și tehnici inovatoare ale procesului educațional.

Educația la ConcordiaUA este o experiență de învățare și de viață care permite tinerilor să-și exploreze potențialul și să le pregătească pentru provocările lumii moderne.

Viața studenților la ConcordiaUA este interesantă și variată. Nu numai clase, ci și activități de cercetare, participări la evenimente sportive și culturale și festivaluri organizate anual de universitatea noastră. Studenții și membrii facultății pregătesc și sărbătoresc împreună sărbători ucrainene și internaționale. Elevii aranjează diverse programe de divertisment în limba engleză - concerte, jocuri, concursuri și discoteci. În plus, elevii ConcordiaUA sunt, de asemenea, încurajați să participe la diverse excursii și excursii în Ucraina și în alte țări.

Țări reprezentate la ConcordiaUA

Studenții din peste 40 de țări au participat la ConcordiaUA: Azerbaidjan, Belgia, Egipt, Finlanda, Georgia, Ghana, India, Iran, Kazahstan, Letonia, Libia, Nigeria, Pakistan, Republica Populară Chineză, Republica Camerun, Republica Gambia din Serbia, Rusia, Arabia Saudită, Africa de Sud, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, SUA etc.

Programe comunitare și non-diplomatice

Universitatea a dezvoltat cu succes programul de studii americane.

ConcordiaUA a devenit coordonatorul țării HMC Projects și oferă cu succes o campanie de selecție pentru programul de burse pentru elevii gimnazici din Ucraina, oferindu-le posibilitatea de a studia pentru întregul program de șase ani în școlile internat din Regatul Unit și de a se bucura de calificări recunoscute pe plan internațional .

ConcordiaUA deține cu succes Concursul Anual de Engleză în Afaceri și bursele sale câștigătoare pentru a studia la ConcordiaUA.

Școala de limbi străine, cursuri și pregătire de test în engleză, germană și spaniolă

  • Cursuri periodice semestriale (septembrie-decembrie, februarie-mai)
  • Cursuri intensive de vară (iulie și august)
  • Treninguri cu vorbitori nativi.

ConcordiaUA oferă pregătirea pentru testare, inclusiv TOEFL, GMAT și JELTS, precum și programe pentru directorii de afaceri locale.

ConcordiaUA organizează programe mini-MBA, cursuri și seminarii pentru directorii de afaceri locale care au nevoie de formare în domenii specifice ale capitalului uman, economiei, standardelor internaționale de contabilitate, tehnologii de vânzări, marketing, management hotelier, germană, engleză etc. cunoștințe și abilități în funcție de așteptările și rezultatele dorite ale cursanților. O analiză a nevoilor atente este efectuată înainte de începerea programului. Programul este conceput ținând cont de nevoile și fundalul cursanților.

  • ConcordiaUA Ateliere

Se oferă ateliere de lucru pentru problemele dezvoltării durabile, a afacerilor și a conducerii pentru ConcordiaUA și pentru elevii școlii. Experți ai organizațiilor internaționale, ai facultății, ai membrilor responsabili ai misiunilor diplomatice, ai parlamentarilor, ai organizațiilor neguvernamentale și ai cercurilor de afaceri sunt invitați să lucreze cu studenții într-un format de atelier.

Consiliere de carieră și stagiu de servicii

Stagiul de afaceri a fost creat la ConcordiaUA ca un pas spre atingerea obiectivelor de a deveni un important centru de învățământ în ceea ce privește angajarea studenților. Scopul principal al stagiului este de a oferi studenților experiență practică în afaceri conform standardelor internaționale și ucrainene.

Biblioteca și Centrul de Internet

ConcordiaUA are o bibliotecă de înaltă calitate, care servește drept unul dintre instrumentele majore pentru studiile studenților. Biblioteca deține manuale, cărți, reviste științifice și alte literatură academică în limbile ucraineană, engleză, germană și alte limbi. Serverul ConcordiaUA deține catalog și dicționare care pot fi accesate cu ușurință. Elevii pot folosi o sală de lectură pentru confortul lor. Personalul bibliotecii ConcordiaUA este întotdeauna dispus să vă ajute în căutare de informații.

ConcordiaUA Internet Center deschide accesul la bazele de date virtuale Internet: biblioteci, centre de informare, edituri străine, arhive și reviste științifice. Internetul oferă tehnologii de învățare la distanță și leagă ConcordiaUA de colegii și partenerii din întreaga lume.

Burse și premii

Bursa se acordă câștigătorilor concursului ConcordiaUA Business English selectat de consiliu.

Celor mai buni studenți li se oferă o bursă de studiu la ConcordiaUA, la Universitatea Richmond și alte universități partenere în urma recomandării Consiliului ConcordiaUA.

Activități de cercetare

Facultatea ConcordiaUA și studenții participă la activitățile de cercetare ale Universității. Facultatea ucraineană și internațională îi ajută pe elevi să își dezvolte abilitățile de cercetare și oferă consiliere academică în diferite domenii.

ConcordiaUA organizează și participă activ la conferințe și seminarii internaționale în Ucraina și în străinătate.

ConcordiaUA publică un Jurnale de cercetare "Educație, management și afaceri: Dimensiunea internațională".

Locații

Kiev

Address
8-14 Turhenevs’ka Street, room 1-4
01601 Kiev, Orașul Kiev, Ucraina