Universități, Școli și Colegii în Uzbekistan

Top Școli & Universități în Uzbekistan 2018

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri care oferă diplome de licență în Uzbekistan. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Uzbekistan aici. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de licență oferite.

Găsi universități de licență în Uzbekistan și naviga prin programele lor de licență pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu de licență în Uzbekistan și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Uzbekistan direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Uzbekistan

Westminster International University in Tashkent

BSc BBA Uzbekistan Taşkent September 2018

DESPRE NOIWestminster International University in Tashkent este o oportunitate excelentă pentru studenții internaționali de a studia într-un mediu de învățare dinamic și divers. Fiind un partener exclusiv în domeniul educației transnaționale cu Universitatea din Westminster (UoW), WUIT vă oferă acces la calificările britanice recunoscute pe plan global. Alăturați-vă comunității noastre înfloritoare de persoane ambițioase, conduse de îndrumători de inspirație și de înaltă calificare… [+] . La WIUT , prioritatea noastră principală este să vă îndeplinim așteptările de învățare oferind cursuri de calitate, orientate spre carieră.Pentru a profita la maximum de timpul petrecut cu noi, avem multe modalități de a vă oferi sprijin și de a vă ajuta. Echipa noastră de întâlniri cu Aeroportul Meet and Greet oferă o primire călduroasă noilor studenți internaționali care sosesc la Aeroportul Internațional Tashkent, iar cazarea gratuită este garantată în primul an. Echipa de suport pentru studenți este dedicată pentru a ne asigura că studenții noștri internaționali se stabilesc și se simt ca acasă.AdmitereAdmiterea la cursurile de la WIUT va baza pe criteriile de admitere aprobate pentru Universitatea din Westminster (Marea Britanie Londra). Principiul imperativ pe care se bazează deciziile de admitere este acela că solicitanții ar trebui să beneficieze de succes și să reușească cursul. Intenția studenților va trebui să respecte vârsta, limba engleză, matematica, mediul educațional și alte cerințe. [-]