Westminster International University in Tashkent

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE NOI

Westminster International University in Tashkent este o oportunitate excelentă pentru studenții internaționali de a studia într-un mediu de învățare dinamic și divers. Fiind un partener exclusiv în domeniul educației transnaționale cu Universitatea din Westminster (UoW), WUIT vă oferă acces la calificările britanice recunoscute pe plan global. Alăturați-vă comunității noastre înfloritoare de persoane ambițioase, conduse de îndrumători de inspirație și de înaltă calificare. La WIUT , prioritatea noastră principală este să vă îndeplinim așteptările de învățare oferind cursuri de calitate, orientate spre carieră.

Pentru a profita la maximum de timpul petrecut cu noi, avem multe modalități de a vă oferi sprijin și de a vă ajuta. Echipa noastră de întâlniri cu Aeroportul Meet and Greet oferă o primire călduroasă noilor studenți internaționali care sosesc la Aeroportul Internațional Tashkent, iar cazarea gratuită este garantată în primul an. Echipa de suport pentru studenți este dedicată pentru a ne asigura că studenții noștri internaționali se stabilesc și se simt ca acasă.

Admitere

Admiterea la cursurile de la WIUT va baza pe criteriile de admitere aprobate pentru Universitatea din Westminster (Marea Britanie Londra). Principiul imperativ pe care se bazează deciziile de admitere este acela că solicitanții ar trebui să beneficieze de succes și să reușească cursul. Intenția studenților va trebui să respecte vârsta, limba engleză, matematica, mediul educațional și alte cerințe.

Locații

Taşkent

Westminster International University in Tashkent

Address
Westminster International University in Tashkent
12 Istiqbol St.

100047 Taşkent, Regiunea Tașkent, Uzbekistan
Număr de telefon
+998 71 238 74 00